עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by caramon,

תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Zahi1,

שלום, הזמנתי מחשב מTMS ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו טוב / לא טוב מה הייתי יכול לשפר או להחליף : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪105 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spi…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by arbelt,

שלום, אבקש את עזרתכם בפתרון בעיה של USB לא מזוהה במחשב DELL V131. רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה WIN7. USB2 עובד אך 2 USB3 אינם עובדים. מה אפשר לעשות על מנת לפתור את הבעיה? תודה, ארבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך חשוב שיהיה בו... הצרכים שלי כרגע זה סרטים ומשחקים אבל לא משחקים עם גרפיקה מטורפת... אני יודע שיש את הכרטיס הזה INTEL HD GRAPHICS הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by godza,

אהלן אני חייל משוחרר ויש לי תקציב של 3000 ש"ח בפורום הזה אנשים אתם תותחים ואני צריך את עזרתכם המחשב מיועד להורדת שירים באינטרנט שיעבוד ממש מהר והיעוד השני תוכנת יצירה של מוזיקה קיובייס כי אני מתחיל להיכנס לעולם הדיי גיי העדפה שלי היא מחשב במחיר ה2000 ש"ח הוא יתחבר לטלויזיה שלי LSD 32' ולמערכת רסיבר + 2 רמקולים רצפתיים גדולים אני צריך מארז שלם... 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה לו כרטיס קול איכותי ויציאת HDMI וכרטיס רשת אלחוטי וכמה שיותר יציאות USB אני מהדרום(שדרות) ואם אפשר מקום אמין לקנות (הבנתי שרשתות כמו אייבורי וKSP לא אמינות) ממנו לפי ולקנות חלקים בנפרד אני לא י…

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. היי אני חדש כאן מבקש חוות דעת בנושא מפרטי שהכנתי פעם ראשונה שאני מרכיב לבד את המפרט לכן בבקשה אם אפשר תגובות עם הסבר. סכום מקסימלי להשקעה 6.5K כולל מקלדת ועכבר המחשב מיודע לגיימינג בעיקר סרטים וכד' רזולוציית מסך: 1920*1080 אם יש המלצה למפרט אחר אשמח אם זה יהיה מ ksp.co.il דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Antec KUHLER Shelf 120mm PWM fan High-performance CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13254 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13811 …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yossib3,

קניתי לבן שלי מחשב... המוכר שיגע לי את השכל מרוב מילים.... שהבנתי אולי 5% מהם... בהמלצתו הזמנתי את המפרט הבא: מארז ARCTIC עם 2 מאווררים עם חיישני טמפ' 12CM ספק כח A.PEC 80+600W FAN 12 POWER MAN INWIN לוח DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2400 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz X 2 כרטיס מסך Nvidia GeForce 550GTX TI 1G-5 MSI צורב SONY LIGHTSCRIBE SATA X 24 דיסק קשיח 500GB מחיר 4,950 ש"ח לטענתו מיותר לשים מעבד I7 על הכרטיס המסך הוא חייב אותי ב-1000 ש"ח ולפי מה שהוא אמר הקונפיגורציה הזאת נחשבת ברמה גבוהה מאוד אז בבקשה צריך את דעתכם! הפורמט הזה נחשב טוב? המחיר סביר? כרטיס המסך שוו…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by caramon,

הכנתי מפרט:[table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray מחיר: ₪925 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מחיר: ₪610 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪105 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1040 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: ₪2839 הרכיבים שיש ברשותי(קיימים) הם: מארז: Soprano DX דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS ספק :HK701-11PEP התקציב הכולל…

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום, מעוניין בחוות דעת או בשיפורים ותיקונים למפרט שהרכבתי. המחשב לשימושים כלליים ורב תכליתיים. לא גיימר, אבל מעוניין להיות מסוגל להריץ משחק בתנאים סבירים במידת הצורך. רוצה אמינות ויציבות, ולא זקוק לחסוך כל פרוטה. אני מעדיף תמיד לקנות לוח אם יקר יותר, לא קונה מחשב כל יום - עובד עדיין עם לוח אזוס P4P800 דלוקס שדופק כמו שעון שוויצרי כבר קרוב ל 7שנים. יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אקנה כנראה בקרוב מסך 24 16/10. אוברקלוק קליל בשביל הספורט אפשרי. תודה על התשובות... Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray , יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  15. שלום תותחים, אני מתכוון לרכוש מחשב לעבודה משרדית פשוטה וכדי לרכז את המדיה הביתית (תמונות ווידאו של המשפחה), אשתמש במחשב כדי לערוך קבצי וידאו באמצעות תוכנות כמו premiere elements ותמונות באמצעות Photoshop cs5 התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח ועדיף פחות. אזדקק גם לעכבר ומקלדת חוטיים ופשוטים אין צורך במסך, ברשותי מסך 15" אין צורך בתוכנות הפעלה או אחרות, יש לי הכל יהיה נחמד אם אוכל לבצע OC, אך לא הכרחי אלא אם ישפר משמעותית את הביצועים הנדרשים אין תוכניות לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב תודה רבה לכל המסייעים במלאכה! מחכה לשמוע את דעתם.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. היי חברים, הייתי שמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי. עריכה : המפרט עודכן. המחשב הוא לשימוש של עבודה,תוכנות,אינטרנט ומעט משחקים פה ושם, חשוב לי שיהיה מחשב עמיד וחזק לאורך זמן. *שימו לב המחשב הוא ללא הרדיסק - קיים לי הרדיסק SATA של 1TB שאני ישלב בו. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪956 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Asus P8Z68-V LE Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3185 G.Skill Sniper 4GB DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-4GBSR1, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3302 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by talhag,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...

18. Started by LazyNinja,

אהלן, פרסמתי פה כבר הודעה שבה המליצו לי על N55-i7, אבל בגלל שאני ממש בימים הקרובים הולך לקנות רציתי לפרט יותר את הדרישות שלי ולקבל המלצה סופית (עבורי). קודם כל - אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. אני צריך משהו שיעמוד בדרישות שלי ולא יותר. חשוב לי שהוא יעמוד בכל הדרישות ב-100%, אבל אין צורך לנצל את כל התקציב אם זה לא חובה. אני מחפש נייד בגודל סטנדרטי (15.6"). רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל ככה שזמן סוללה לא משנה במיוחד. משקל עדיף כמה שפחות, אבל כנ"ל זה לא קריטי במיוחד. רצוי שירעיש כמה שפחות, כמה שאפשר למחשב נייד ... בנוסף - המחשב יהיה לרוב מחובר למסך חיצוני, FHD "27. השימוש שלי במחשב יהיה לאינטרנט, פיתוח/תכנות וקצת לגיימינג. לגבי גיימינג - המקסימום שא…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. יצא לי לפגוש לאחרונה שני מחשבים של טושיבה עם מעבדי 4 ליבות של AMD. האחד: L750D-15E. השני: L750D-159. המחיר שלהם הוא יחסית נמוך, מעבד ארבע ליבות, הרבה זיכרון (6GB ו-4GB בהתאם), מסך גדול (15.6 אינצ'), HD גדול (640GB ו-500GB בהתאם), בלוטות' ו-WIFI בכל התקנים... וכמובן - מחיר טוב (2700 ש"ח ו-2500 ש"ח בהתאם). השאלות שלי: 1. האם הם מחשבים טובים? המעבד הזה של AMD, יש לו כח? 2. מבין שניהם - האם ה-15E שווה את ה-200 שקל האלה? 3. האם יש מחשב אחר שעדיף באותו איזור מחירים?

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by superman27,

היי, רציתי לדעת איך אני מפרמט את המחשב נייד שלי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by momi2004,

לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'. אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי. מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן! השימוש העיקרי יהיה לעריכת סאונד בעיקר בתוכנת קיו-בייס. דגשים למפרט: א. מעבד חזק ככל הניתן. ב. חיבור FW (ישמש לחיבור כרטיס קול חיצוני). ג. כונן SSD למערכת הפעלה ותוכנות אודיו. ד. כונן קשיח נוסף בגודל טרה לפחות. שקט, על המחשב להיות שקט מאוד ע"מ שלא יפריע במהלך ההעבודה: א. מארז וספק כוח שקטים ככל הניתן. ב. קירור פאסיבי למעבד. התקציב הינו 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כלל.כולל הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה. תודה לעונים, גיא.

23. Started by assafl,

שלום לכולם התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח מחשב לשימוש ביתי בסיסי אינטרנט + מוזיקה ייתכן צורך בתוכנות כמו אוטוקד עדיפות למארז קטן אין צורך במסך או ציוד הקפי תודה

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  24. לפני כמה זמן פתחתי נושא בעניין מפרט לגרפיקה בסביבות ה 3K. החלטתי אולי לשנות כיוון ולנסות ללכת על מפרט מבוסס AMD. קיבלתי קצת הכוונה, ועכשיו בזכותכם אני יודע יותר מה אני רוצה, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם. אז הנה אני אהיה קצת יותר ספציפי ממה שהייתי: התקציב בסביבות ה -3K. שימושי המחשב: עריכה גרפית, עיבוד תמונה. בעיקר PhotoShop. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC, אם כי יש סיכוי קל שיהיה משהו כזה (בערך 10%) - כך שעדיף ציוד שיהיה לו אופציה קלה לOC. עדיפות לחנות מאזור ירושלים. קצת דברים שנוספו לי: חשוב מאוד מהירות המחשב, ולכן כנראה שאלך על מודל זיכרון של 2X4GB במהירות 1600. לא חשוב כרטיס מסך ייעודי, אפשר להסתפק ב OnBorad. מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד ‏AMD FX x4 Quad-Co…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.