עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעוניין בחוות דעת או בשיפורים ותיקונים למפרט שהרכבתי. המחשב לשימושים כלליים ורב תכליתיים. לא גיימר, אבל מעוניין להיות מסוגל להריץ משחק בתנאים סבירים במידת הצורך. רוצה אמינות ויציבות, ולא זקוק לחסוך כל פרוטה. אני מעדיף תמיד לקנות לוח אם יקר יותר, לא קונה מחשב כל יום - עובד עדיין עם לוח אזוס P4P800 דלוקס שדופק כמו שעון שוויצרי כבר קרוב ל 7שנים. יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אקנה כנראה בקרוב מסך 24 16/10. אוברקלוק קליל בשביל הספורט אפשרי. תודה על התשובות... Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray , יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪155 http://www.rsm.co…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  3. שלום תותחים, אני מתכוון לרכוש מחשב לעבודה משרדית פשוטה וכדי לרכז את המדיה הביתית (תמונות ווידאו של המשפחה), אשתמש במחשב כדי לערוך קבצי וידאו באמצעות תוכנות כמו premiere elements ותמונות באמצעות Photoshop cs5 התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח ועדיף פחות. אזדקק גם לעכבר ומקלדת חוטיים ופשוטים אין צורך במסך, ברשותי מסך 15" אין צורך בתוכנות הפעלה או אחרות, יש לי הכל יהיה נחמד אם אוכל לבצע OC, אך לא הכרחי אלא אם ישפר משמעותית את הביצועים הנדרשים אין תוכניות לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב תודה רבה לכל המסייעים במלאכה! מחכה לשמוע את דעתם.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. היי חברים, הייתי שמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי. עריכה : המפרט עודכן. המחשב הוא לשימוש של עבודה,תוכנות,אינטרנט ומעט משחקים פה ושם, חשוב לי שיהיה מחשב עמיד וחזק לאורך זמן. *שימו לב המחשב הוא ללא הרדיסק - קיים לי הרדיסק SATA של 1TB שאני ישלב בו. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪956 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Asus P8Z68-V LE Z68 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3185 G.Skill Sniper 4GB DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-4GBSR1, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3302 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by talhag,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...

6. Started by LazyNinja,

אהלן, פרסמתי פה כבר הודעה שבה המליצו לי על N55-i7, אבל בגלל שאני ממש בימים הקרובים הולך לקנות רציתי לפרט יותר את הדרישות שלי ולקבל המלצה סופית (עבורי). קודם כל - אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. אני צריך משהו שיעמוד בדרישות שלי ולא יותר. חשוב לי שהוא יעמוד בכל הדרישות ב-100%, אבל אין צורך לנצל את כל התקציב אם זה לא חובה. אני מחפש נייד בגודל סטנדרטי (15.6"). רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל ככה שזמן סוללה לא משנה במיוחד. משקל עדיף כמה שפחות, אבל כנ"ל זה לא קריטי במיוחד. רצוי שירעיש כמה שפחות, כמה שאפשר למחשב נייד ... בנוסף - המחשב יהיה לרוב מחובר למסך חיצוני, FHD "27. השימוש שלי במחשב יהיה לאינטרנט, פיתוח/תכנות וקצת לגיימינג. לגבי גיימינג - המקסימום שא…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. יצא לי לפגוש לאחרונה שני מחשבים של טושיבה עם מעבדי 4 ליבות של AMD. האחד: L750D-15E. השני: L750D-159. המחיר שלהם הוא יחסית נמוך, מעבד ארבע ליבות, הרבה זיכרון (6GB ו-4GB בהתאם), מסך גדול (15.6 אינצ'), HD גדול (640GB ו-500GB בהתאם), בלוטות' ו-WIFI בכל התקנים... וכמובן - מחיר טוב (2700 ש"ח ו-2500 ש"ח בהתאם). השאלות שלי: 1. האם הם מחשבים טובים? המעבד הזה של AMD, יש לו כח? 2. מבין שניהם - האם ה-15E שווה את ה-200 שקל האלה? 3. האם יש מחשב אחר שעדיף באותו איזור מחירים?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by superman27,

היי, רציתי לדעת איך אני מפרמט את המחשב נייד שלי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by momi2004,

לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'. אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי. מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן! השימוש העיקרי יהיה לעריכת סאונד בעיקר בתוכנת קיו-בייס. דגשים למפרט: א. מעבד חזק ככל הניתן. ב. חיבור FW (ישמש לחיבור כרטיס קול חיצוני). ג. כונן SSD למערכת הפעלה ותוכנות אודיו. ד. כונן קשיח נוסף בגודל טרה לפחות. שקט, על המחשב להיות שקט מאוד ע"מ שלא יפריע במהלך ההעבודה: א. מארז וספק כוח שקטים ככל הניתן. ב. קירור פאסיבי למעבד. התקציב הינו 5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כלל.כולל הרכבה בחנות, ומערכת הפעלה. תודה לעונים, גיא.

11. Started by assafl,

שלום לכולם התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח מחשב לשימוש ביתי בסיסי אינטרנט + מוזיקה ייתכן צורך בתוכנות כמו אוטוקד עדיפות למארז קטן אין צורך במסך או ציוד הקפי תודה

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  12. לפני כמה זמן פתחתי נושא בעניין מפרט לגרפיקה בסביבות ה 3K. החלטתי אולי לשנות כיוון ולנסות ללכת על מפרט מבוסס AMD. קיבלתי קצת הכוונה, ועכשיו בזכותכם אני יודע יותר מה אני רוצה, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם. אז הנה אני אהיה קצת יותר ספציפי ממה שהייתי: התקציב בסביבות ה -3K. שימושי המחשב: עריכה גרפית, עיבוד תמונה. בעיקר PhotoShop. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC, אם כי יש סיכוי קל שיהיה משהו כזה (בערך 10%) - כך שעדיף ציוד שיהיה לו אופציה קלה לOC. עדיפות לחנות מאזור ירושלים. קצת דברים שנוספו לי: חשוב מאוד מהירות המחשב, ולכן כנראה שאלך על מודל זיכרון של 2X4GB במהירות 1600. לא חשוב כרטיס מסך ייעודי, אפשר להסתפק ב OnBorad. מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד ‏AMD FX x4 Quad-Co…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. שלום רב, ברצוני לרכוש חלקים ע"מ לבצע הרכבה מחדש של מע' לטובת GAMING ועריכה גרפית. החלקים הינם: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/td][/tr][/table][table][tr][td]Total[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]930[/td][/tr][/table][table][tr][td]21188[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td]Price[/td][/tr][/table][table][tr][td]Units[/t…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ותכני HD מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים ביותר, COD,GTA,BF,DIRT,FIFA,2K,CRYSIS, הכל.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG E2350T.. על FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jhanbs,

התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. לא חייב להשתמש בכל התקציב ואם צריך לחרוג מעט אז גם אין בעיה. המחשב ישמש לפיתוח אפליקציות ושימוש כללי לכל דבר. אין צורך בציוק היקפי. אני רוצה דיסק קשיח לא גדול 500GB יספיק לי....(אני מעדיף להשקיע את הכסף במקום אחר) אני צריך מספיק זיכרון 4-8gb. אין צורך במערכת הפעלה. אין חשיבות מיוחדת לשקט של המחשב. אני רוצה קירור איכותי שלא יעשה לי בעיות. אין צורך לכלול שום תוכנה עם המחשב. ומבחינת הרכבה... אין צורך אני רק רוצה את המפרט. אין לי צורך בחנות ספציפית. או בעיר ספציפית. אני רוצה שכל כניסות הusb יהיו usb3. ולפחות כניסה אחת של esata. יש העדפה למעבדי אינטל ולא amd. לא נראה כאילו יהיה שדרוג מאסיבי בעתיד לא הקרוב ולא נראה כ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וקיבלתי מפרטים מאחת החנויות בעירי. לרוע המזל במחשב נייד לא ניתן לבנות מפרט וחייב לקנות מפרט קיים כבר שיש לחברות... בכל מקרה, בחנות בעיר שלי מציעים את המחשבים הבאים ורציתי לדעת אם המפרט שווה את הכסף או שווה בכלל. חשוב לציין שאני מעוניין במחשב חזק למשחקים. מפרט 1: DEll inspiron N5110 3009/3011 [table][tr][td]מעבד[/td] [td]intel core I5 2430M 2.4GHz, 3MB cache'1333MHz[/td] [/tr] [tr][td] זיכרון פנימי[/td] [td]8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td] [td]STA 640GB[/td] [/tr] [tr][td]כונן אופטי[/td] [td]DVD+RW DUAL LAYER[/td] [/tr] [tr][td]מסך[/td] [td]LED 15.6'' 1366*768[/td] [/tr] [tr][td]כרטיס מסך [/td] [td]nVidia G…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yed.k77,

היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by migo,

שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?

19. המחשב לא בשבילי, מתנה מטרת המחשב - כמו שציינתי בכותרת: גרפיקה, אבל לא משהו רציני, כולה עריכת תמונות. מסך גדול יחסית - חובה מבחינת כובד, כל עוד המחשב לא יותר כבד מבן אדם מבוגר זה בסדר. זמן סוללה - אם אפשר משהו שיחזיק באזור ה-3 שעות זה יהיה נחמד אם יציאה מיוחדת תגביל את האופציות לכאלה פחות טובות, אז שיהיה בלי. אין צורך בבלוטות' מובנה גודל מינימלי של כונן קשיח - חצי טרה. אני מניח שזה מהדברים שהכי קל לשנות - לא קשה למצוא כונן קשיח אחר מתאים עם נפח קצת יותר גדול, נכון? אין צורך באחריות בינלאומית המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה Windows תוכנות - Photoshop. אם אתם מכירים תוכנות מתקדמות נוספות לעריכת תמונות, אפשר להניח שאחותי תשתמש בהם. שוב, היא לא מקצוענית ברמות. תודה! אודה לכם מאוד…

20. אשמח בבקשה להמלצה למפרט עבור שני מחשבים לשימושים בסיסיים ביותר. חלונות, גלישה מרובת לשוניות, חבילת אופיס, שימוש בקליינט דוא"ל, צפיה בסרטים וסרטונים ברשת (אין צורך בתמיכה ב-720dp ומעלה). לא ידוע לי על דרישה מיוחדת באשר לנפח כונן-קשיח. אין צורך בציוד הקפי. תקציב 1200-1400 ש"ח עם עדיפות לערך הנמוך. מתיחה ל-1.5K אם קיים הבדל משמעותי מאוד. התקציב אינו כולל מערכת-הפעלה וחבילת אופיס. האם יש בית-עסק שאתם יכולים להמליץ עליו הממוקם בירושלים? לצערי איני מכיר חנויות בי-ם. את הרב המוחלט של הרכישות אני עושה ב-KSP אבל רוכש חלקים בלבד. טיפול והרכבה אני עושה בעצמי. מדובר במחשבים עבור אדם שרוצה אחריות על מערכת מחשוב מלאה כאשר היא מגיעה אליו מורכבת. הביקורות השונות ברשת על רשתות KSP ואייבור…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לשדרוג מחשב. מטרת השדרוג היא לאפשר למחשב להריץ משחקים בצורה נורמלית כיוון שהמחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב. אני מצפה מהמחשב לאחר השדרוג להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כמו Skyrim, diablo3, GW2 וכו'. שני החלקים שאני לא מעוניין להחליף בשדרוג הזה ואני מעוניין לבנות את המחשב החדש סביבם הם: 1. המארז: Gigabyte 3D Aurora 570 2. ספק הכח: Thermaltake Toughpower 600w. נא לשים לב לספק הזה בתכנון המפרט, אני לא בטוח שהוא מתאים לשני כרטיסי מסך... בכל מקרה, אני מעדיף כרטיס מסך אחד. מעבר להם יש לי במחשב הנוכחי גם את החלקים הבאים בהם אני מתכנן להשתמש ולכן אין לי צורך בהם: 3. HD מהמחשב הנוכחי, 500GB. 4. צורב. 5. מסך – Dell 2007WFP, אני מרוצה ממנו ועובד ברזו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן חבר'ה . מצורף השאלון להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לנצל את כולו בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אם אפשר בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום אני צריך המלצה למפרט לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (אינטרנט ואופיס וסרטי hd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לג'ימניג אבל יחובר למסך טלויזיה בגודל 25-26-27 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by zivgev,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים אצלי מזה 3 + - שנים. לאחר בירורים הבנתי שאם אני מעוניין להחליף מעבד למעבדי הI למיניהם אצטרך להחליף לוח אם. התקציב שלי הוא כ-1000 ש"ח היעד העיקרי שלי הוא קידודים [קידודי סרטים, וידאו, הקלטות]. הביאו לי 2 אופציות: 1. שידרוג מעבד קיים [E6750 למעבד Q8400-כולל שידרוג כמות הזיכרון ל-4 ג'יגה בסכום של 1000 ש"ח) 2.נתנו לי המלצה כזו: מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 מחיר: ₪538 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כמות: 1 מחיר: ₪253 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪115 בנוסף לזה ברשותי ספק 400W של ENERMAX, אמרו לי שאני יוכל להמשיך איתו…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים