עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yossefus,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MOH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' ומסך 42 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by אמתי,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?10-13.3 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כדאי HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אבל כדאי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, הראשון שלי (: היות ואין לי כיוון אודה על המלצתכם. התקציב שלי הוא 2000 שח למחשב 15". המחשב ישמש לצרכים בסיסיים יחסית, כרגע אין סיבה ככלל לצאת איתו מהבית ככה שזמן סוללה מנצח הוא לא קריטריון שחשוב לי יותר מידי (אשתמש בעיקר במתח חיצוני), וגם אין צורך במחשב חזק פיזית או מוקשח, בעתיד אקח אותו ללימודים. ישמש אותי ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה בחדר (עם מערכת חיצונית של creative) , וניגון סרטים. אם בכלל יש כזה דבר במחשבים ניידים אז חשוב לי יציאה לסאבוופר 5.1 סראונד למחשב לצורך שמע בסרטים. כמו כן, חשוב לי שיהיה כרטיס רשת מובנה אלחוטי שתומך במהירויות גלישה גבוהות, חשוב שיהיה Bluethooth' , כמובן צורב DVD. USB 3.0. חשוב לי שהמחשב יו…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by pooweer,

[1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod mw3, gta iv, וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ]מסך 19אינץ' של HP -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכ…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by benhalaf,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי. הצורך היחידי שלה במחשב הוא הרצת תוכנות עיצובי בגדים. המפרט הדרוש הוא גודל מסך מינימלי של 15.6 אינטש, זיכרון פנימי של 2-4 GB, ללא צורך במערכת הפעלה וללא חשיבות במשקל. אבקש הצעות והמלצות למחשבים בסביבות ה-2,000 ש"ח. אודה לכם מאוד בשמי ובשמה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  7. שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. יש צורך במסך מט בגלל שנייד יהיה בחדר עם הרבה אור. השימושים במחשב : גלישה באינטרנט משחקים קלים צפיית סרטים עבודה בפיתוח תוכנה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by israel_0,

האם מומלץ AMD למחשב חדש למשחקים בינוני עד 2K

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by rofben,

היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני עובד עם תוכנות חישוב וסרטוט כמו matlab, מייפל וכו'.. אני צריך המלצה למחשב רב תכליתי לעבוד עם התוכנות האלה, מסך בגודל 15.6, מחשב טוב ואמין שיעבוד מהר! תודה..

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by dor444,

תקציב: עד 1500 עם אפשרות מינימלית של חריגה ב-100 ש"ח +-* מטרות המחשב? לדוגמה: 98% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באופן מינימלי ביותר (2%) * גודל המסך? 10"-12" * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כדאי מאוד, 6 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi חשוב, אבל לא חובה * בלוטות? חשוב, אבל לא חובה * גודל מינימלי - לא משנה כונן קשיח ? * כונן CD/DVD? צורב? הבנתי שבנטבוק אין בכלל כונן dvd/cd אז לא.. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Fujitsu, אבל רק כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Teliran1,

אהלן, אני זקוק למפרט ב3500 שקל לא כולל ציוד היקפי מסך וכו'. הציעו לו תמחשב המוכן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4286&CatCode=3 לדעתי אפשר להרכיב בתקציב הנ"ל משהו יותר טוב וגם אני יודע שמחשב מוכן זה לא תמיד הכי טוב. המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר ושיריץ אותם טוב. רק דרישה אחת היא שיהיה הארדיסק של 1TB. ודרישה נוספת היא אם אפשר שהמחשב יהיה מורכב מKSP או אייבורי עדיפות לKSP. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות ללא חריגה אך 100 שקלים לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב: משחקים ושירים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by benster,

המטרה היא שיהיה טוב וזול המחשב ישמש בעיקר לתכנות אתרים, פוטושופ וכו' ובהמשך אני מתכנן להוסיף לו כרטיס מסך נורמלי למשחקים אני מתכנן להזמין את הדברים הבאים: הזמנתי כבר 2700K - (קניתי ממש בזול אז לא להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו כי כבר הזמנתי!! חחח) ספק של סיסוניק 750W SS-750JS 440 ש"ח מארז CM690 390 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 כי יש לו תמיכה ב SLI - לעתיד 534 ש"ח זכרונות לא באמת משנה איזה אבל בגדול זה שני סטיקים של 4G סה"כ 8G ddr3 200-250 ש"ח הרדיסק Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS sata 6GB/s בהרדיסק לא השתגעתי כי זה יקר אש עכשיו ויש לי כונן חיצוני של טרה אז כרגע זה מספיק 404 ש"ח מבחינת ציוד הקפי כבר יש לי הכל מה אתם חושבים על המפרט ?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000- לא כולל כרטיס מסך - המחשב ייבנה סביב GTX580 שאני קונה מחבר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3,me3,skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440*900 - בקרוב יעבור ל FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. שלום רב אשמח להמלצה למחשב נייד לשימושים שרשמתי תקציב עד 2500 +- מסך לפחות 15.6 משקל 2.5 +- לא מתחמם אחריות 3 שנים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?כמה שפחות אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב?אכן * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by NPS,

כמה אתם חושבים שאוכל לקבל עבור חלקים אלו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition - יש קופסה ואת האביזרים שבאו איתו. 990FXA-UD5 - לוח עם מגן I/O בלבד. 2X GIGABYTE GTX 460 768MB - לאחד מהכרטיסים יש קופסה מקורית עם כל האביזרים שבאו איתו. הכרטיס השני לא מגיע עם אביזרים או קופסה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by azaz,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד חדש-עלה 2000 ש"ח. ---- עכשיו רציתי לקבוע שומר מסך וזה רושם לי: שומר מסך אינו יכול לפעול מאחר שדרוש לו כרטיס מסך חדש יותר או כרטיס מסך התואם ל-Direct3D . עכשיו אם זה רושם על שומר מסך את זה אני מתאר לעצמי ששום משחק גם לא יעבוד לי. פרטים: המחשב של חברת טושיבה+יש לו direct X 11 על ווינדוס 7. סוג כרטיס מסך- מתאם VGA רגיל. אמממ זה מוזר כי בסירטונים ביוטיוב לדוגמא רואים באמת באיכות מעולה. אז זה או הכרטיס מסך חלש או צריך לעדכן דרייבר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, חבר ביקש ממני המלצה למחשב נייד, ומכיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים אז נתתי לו לענות על השאלון שבדביק ואבקש את עזרתכם. *מטרות המחשב- חיבור מרחוק למשרד, גלישה באינטרנט *גודל המסך- גדול *משקל רצוי- לא צריך קל במיוחד *האם נדרש זמן סוללה ארוך- צריך שיהיו כמה שעות טובות של עבודה כי אני לא תמיד על יד חשמל. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות- חיבור לרשת *בלוטות'- לא *כונן DVD/CD צורב- כן *BluRay- לא *האם נדרשת אחריות בינ"ל- נדרשת אחריות כלשהי, לא צריך בינלאומית. *האם להכניס רישיון למערכת הפעלה בתקציב- כן *האם יש העדפה לחברה כלשהי- רק שיהיה משהו מוכר *תקציב- סביר, לא יודע מה המחירים. תודה רבה לעוזרים, אריאל.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. ASUS N73SV http://www.fre.co.il/pl_product~123131~39~89.htm ASUS N75SF http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=141611&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89 ל-N75 כרטיס מסך GEFORCE 555M ל-N73 כרטיס מסך GEFORCE 540M על פניו ה-N75 עדיף מפני שהמחיר שלהם דומה ולו יש כרטיס מסך טוב יותר, האם יש הבדל באיכויות הבנייה או דברים אחרים שאומרים אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by rotem123,

שלום לכולם, אחרי כמה שנים טובות של לימודים עם מחשב נייח ולפני כמה שנים טובות של עוד לימודים...החלטתי לשדרג! מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לצרכים ביתים אך גם לצרכי לימודים - תואר שני שיכלול עבודה עם מטלב, אופיס. מטרות המחשב: אינטרנט אופיס,צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנות כמו מטלב * גודל המסך? "14 * משקל רצוי? לא קריטי, לא סוחב אותו כל הזמן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL,LENOVO *מעבד i5 הערות - חשוב לי נושא האחריות, שתהיה אחריות ושירות טובים. מבחינת חברות, כמו שציינתי, אני מעדיף DELL או LENOVO. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by haimlev,

[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]

24. Started by IDan2012,

המחשב מיועד לגיימינג כבד לדוגמה: BF3 ,MW3, NBA2K12, PES וכו' מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪801 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪114 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרט…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by r27n,

אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.