עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני אשמח לקבל את עזרתכם למחשב שמתאים לי לאופיס + אינטרנט במחיר הכי טוב שאפשר לקבל. אמרו לי שבמחשבים זולים (כמו מעבדים D425,525) אני אגלוש ממש לאט ללא קשר למהירות הגלישה - אני לא יודע כמה זה נכון. תודה רבה, בני.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  3. שלום אני צריך לקנות בסביבות מאי נייד , די חזק שיוכל להריץ כמה תוכנות באותו הזמן להיות אם ככל שיותר יציאות שונות hdmi וכו' תואם usb 3 ומאוד חשוב איכות המסך, צבעים ועומק לא ממש למשחקים וסרטים. המלצה שניתנה זה HP LV046UA Envy 17-2070NR 17.3 http://qsys.co.il/items/58901המחיר עד סביבות 7500לא מעוניין ב MAC** תודה!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל שהמטרה העיקרית שלי היא משחקים שבמחיר 4500 זה כולל גם את המע"מ וגם את הדמי משלוח לארץ מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב הולך להיות מחובר לחשמל כל הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אפשר אך לא הכרחי * בלוטות? אפשר אך לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא שיתן את המקסימום תועלת במחיר הזה, וכמובן…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by klemberg,

חברים יקרים, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש אשר יענה על השימושים הבאים : ישומי משרד צפייה בסרטים ולימודים [הנדסת תוכנה ] הרצת סביבות עבודה [JAVA וכו'] יש שתי דגמים ששמתי עליהם עין. dell xp15z או ibm t510 בעיקרון את בשניהם יש לי אופציה לשנות טיפה את המפרט ויש המון מפרטים ותתי דגמים לשני המחשבים בייחוד אם אני מייבא אותם [ואני מייבא] בעיקרון בשניהם יש את אותם עקרונות מנחים [i5 hdmi 8gb ram ddr3 בקיצור הדבריים הבסיסים הדרושים] אני יודע בוודאות שבדל יש כרטיס מסך יותר טוב [ג'י פורס לא זוכר איזה ג'יגה די דיאר 5 ] ובלנובו יש כרטיס קצת פחות טוב השאלה היא בכלליות איזה חברה יותר טובה דל או יבמ? אם תוכלו להיות ספציפים לגבי הדגמים אני אשמח מאוד מה הייתם קוניםפ לעצמכם? תודה קובי

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך כמובן אבל לא רוצה להתפשר על רכיבים שלא יספקו אותי כמו שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מידי פעם אני עורך סרטונים ומאוד חשוב לי שמחשב יוכל לעמוד בזה כמו שצריך, אני משתמש בתוכנות Cyberlink powerdirector וגם sony vegas pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Crysis, COD MW3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? -4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אבל אם כדאי - אפשר עוד 250 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי + עריכה ביתית של סרטי HD ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד בכלל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -9, שקט ככל הנית…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 אינץ או יותר של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 גמיש (לשני הכוונים...) המחיר כולל מסך 2. מה שימושי המחשב תיכנות, גרפיקה עם פוטושופ, אילוסטרייטור וכן פרימייר עבור סטודנטית. יש גם ענין במשחקים אבל לא כבד מדי (פיפא 2012 לכל היותר) מסך 21" או יותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. שקט מאד חשוב 8-9 (משמש לעיתים לשמיעת מוזיקה קלאסית) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כאמור - שיהיה שקט. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן - אם הסטודנטית תהפוך למקצוענית.. כללית - אני מתלבט אם לקנות כרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. אהלן, האם אפשר למצוא נייד נחמד בעד 2K לסטודנט, בעיקר אינטרנט, פה ושם פיתוח תוכנה, אבל לא משהו רציני וכבד מידי. אין דרישות מיוחדות מלבד הרבה מאוד RAM ושיהיה מסך טוב שאפשר לשבת מולו הרבה מאוד זמן ושיהיה אמין כי אין לי כוח להטרטר איתו כדי לקבל תיקונים ואחריות. כמו כן, אשמח להמלצה על חנות אמינה לקנות ממנה. בנוסף, המאוורר של הנייד הישן שלי התחיל לעשות רעש נוראי. אני לא מצליח למצוא מאורר מתאים. האם מישהו מצליח למצוא באינטרנט מאוור לנייד lg r400? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, אחי טס בקרוב לאמריקה, ואני רוצה להביא עמו חלקים. היות ואני לא רוצה שהם יתפסו מקום רב במזוודה שלו, חשבתי לקנות את החלקים הגדולים - מארז,ספק, לוח אם, ומסך בארץ. את שאר הרכיבים: זכרונות, דיסק קשיח (יהיה SSD בלבד, יש לי קשיח חיצוני לאחסון מסיבי), מעבד, כ"מ אני רוצה לקנות שם. אני רוצה לבצע בעתיד OC. נותרו לי כ600 דולר במזומן. והקציתי כ2000 ש"ח נוספים. כמובן שאפשר לשחק בין התקציבים אם לדעתכם זה לא מאוזן. אם אפשר לעזור לי להתאים מפרט אני אשמח. אני רוצה לציין שפעם הייתי שפיץ על בתחום, אך היום אני לא כל מעודכן. אני לא גיימר מטורף, לכן אני לא צריך את הכ"מ הכי חזק בשוק, אבל רצוי שיהיה מעודכן מבחינת תמיכה בטכנולוגיות החדשות.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. Started by spitzi,

היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יותר ת'אמת בשביל משחק אחד שעליו אני ארשום בסוף. הערה : לגבי המחיר, כמובן אם יש במחיר יותר נמוך מחשב שעונה על הדרישות אז מצויין. * מטרות המחשב : לימודים, אופיס, סרטים HD, משחקים דיי קלים יחסית. * גודל המסך : לא כל כך מכיר בעין את הגדלים, שיהיה סביר אני מניח ?! * משקל רצוי : לא הכי מעניין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא קריטי, רוב הזמן מחובר לטעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : מן הסתם שיריץ סרטי HD אז כמובן שצריך HDMI * בלוטות : לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB * כונן CD/DVD? צורב ? : צורב * כונן Bluray : לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא ? לא כל כך מבין מה זה אומר. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : בלי מערכת…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 730$ אחרי מע"מ 2774 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה Photoshop adobe CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21inch wide x2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. Started by kobipp,

אני מחפש מחשב פשוט וקל להקלדה בלימודים וגלישה באינטרנט, התקציב הוא 2500 ש"ח 2000. חשוב שתהיה לו אחריות לפחות לשנה הראשונה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' לפחות, המטרה היא שתהייה מקלדת עם מספרים בצד ימין * משקל רצוי? ברור שכמה שיותר קל, אני לא כל כך יודע מה קיים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, בארץ מספיק. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer תודה! קובי

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by krimon,

שלום לכולם... יש לי שאלה אחת פשוטה .. אני נוסע לתאילנד בעוד 4 חודשים בערך... האם כדאי לי לקנות משם/ או מהדיוטי פרי מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by idan188,

אני הולך לקנות את המחשב הזה.. אני רוצה חוות דעת אם אכן משתלם.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1012 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪541 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDM…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  22. Started by ofir667,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. * מטרות המחשב? לימודים, משחקים (לפחות עבור השנתיים הקרובות) ועבודה שוטפת. רצוי שישרוד במבחן הזמן את הארבע שנים הקרובות. * גודל המסך? 13~ אינץ' (זה הגודל האידיאלי, אתפשר גם על כל גודל אחר שיבוא עם מפרט שמספק את צרכי). * משקל רצוי? לא משמעותי. כמובן שעדיף קל עד כמה שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3+ (המטרה המקורית הייתה 7~ שעות ולכן כמה שיותר, יותר טוב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך אפשרות לחבר לתחנת עגינה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במסגרת הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד מקצועית, עריכת וידאו מקצועית, משחקים ברמה בסיסית וגם אני הולך לעשות האקינטוש ככה שהרכיבים צריכים להתאים למק אבל כמובן אני לא מצפה לסוג של מידע כזה .כרגע יריץ רק WINDOWS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase. AVID, Premiere פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batt…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים