עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nishinga,

לאחר שפתחתי פה בפורום נושא בקשר לבניית מפרט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=475090.0) והסתכלתי קצת בנושאים של אחרים הגעתי לשני המפרטים הבאים שהם מאוד דומים בבסיס שלהם עם אותו המעבד ואותו כרטיס המסך אבל רציתי לדעת איזה לדעתכם עדיף ואם בכלל עדיף שילוב של שניהם או משהו בסגנון. מפרט 1: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 צורב LG GH22 SATA x 22 Black ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lipa,

מיועד למשחקים (לחבר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מעבד:Core i7 920 2.66GHZ, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ - corsair מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Guyke,

היי רק רציתי לשתף אתכם,קיבלתי לפני כמה ימים את הטאבלט ואני ממש הופתעתי לטובה, קודם מערכת ההפעלה מדהימה ומלוטשת היטב, לא הספקתי להתעסק איתו הרבה אבל ממה שהספקתי ראיתי שהמשחקים שלו מדהימים ברמת הגרפיקה והפירוט, מבחינה סטירימינג כל פורמט שהיה לי על המחשב הוצג בלי שום בעיה כולל להציג אותו בטלויזיה גםתכניות ב 1080I. בשורה התחתונה אני מאוהב!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך מחשב לOC תוכנות חזקות כמו MAYA וכדומה ושהמחשב יהיה ישמש גם לגיימרים אם אפשר רק ארד דיסק גדול (200 GB SATA 8 MB) ומקלדת ועכבר אלחוטי (המקלדת והעכבר הלכו לי................... בבקשה ממכם זה דחוף תתנו לי גם את שמה של החנות שאני יכול להביא אותו משם תודה רבה לכל העוזריםם (אני חושב ללכת על AMD אז תתנו לי את ה!!מפרט אם אפשר ותודה רבה לכל העוזרים)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפש לקנות מחשב נייח [אין לי מידע גדול בענין] עבור עריכת סרטי ווידאו, שימוש בעיקר בתוכנת פרמייר, ועוד קצת בתוכנות אדובי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הסכום הוא בין 3000 - 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית [וורד וכדומה] ובנוסף, כמו שכתבתי למעלה, עריכת ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי מחשב, ועל כן אין לי צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) במחשב הקיים יש לי כונן SSD, אך אין לי מושג איך אני מע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TwixyFingers,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש"ח, עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, Docker vm, עיצוב בתוכנות adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל זה בתקציב נפרד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט זה חשוב אבל לא הכרח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, של המעבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nazgull,

. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אוקי שלום לכולם אני ממש רגע לפני קניית מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ למחשב נייד של חברת lenovo דגם g580 אז ככה אני רוצה לשאול אם אצלי במחשב נייד הנוכחי הרוזוליציה הכי גבוהה היא 1366X768 ובמסך שאני קונה הרוזיליצה היא 1920x1080 אז השאלה היא האם אני עלול יהיה להתקל בבעייה כלשהיא כשאני אקנה מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ ואחבר למחשב הנייד הנוכחי בחיבור vga כמו תמונה לא על כל האורך המסך או תמונה קטנה או שלא תהיה תמיכה ? או שאין קשר בין הרוזוליציה של המסך שמובנה במחשב נייד לבין מסך החיצוני פשוט חשוב לי לדעת שאני לא הראה את עצמי זרוק עם מסך ואז הכסף ילך לפח כמו שאומרים תודה רבה יש לציין שאני מתכנן לחבר באמצעות כבל vga מהמסך אל היציאה vga שבמחשב נייד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי , אני צריך מחשב ב3000 עם חריגה עד 3500 שח מטרת המחשב : חוץ מאינטרנט אז כלי פיתוח (visual studio וכ'ו) ותכניות אחרות(אני סטודנט למדעי המחשב). עריכת סרטים (חובבן לא צריך להגזים אבל שתיהיה יכולת לעשות זאת בזמן סביר היום ב 600 שלי זה לא מעשי...צריך גם כניסת fire wire בשביל זה) לגבי משחקים אז אני ממש לא צריך משהו מטורף וניתן אולי לחסוך כאן אבל אני ישמח אם לפחות המשחקים הסטנדרטיים (fifa,nba ...)יירוצו טוב. חוץ מזה צורב DVD . לא צריך מסך , מקלדת,עכבר,כונן דיסקטים . אני מעריך שבסכום זה אפשר לארגן מעבד 3000 עם 512 זיכרון או 2800 עם 1024. בכל אופן תנו לי מפרטים והמלצות. תודה מראש לכל מי שמגיב.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אודה לחוות דעת על המפרט מטה. מחשב גיימינג בתקציב 5K+-. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24' 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mtng,

מעבד: AMD 3200 64BIT Socket 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון פנימי: 2 X 256 400DDR כרטיס מסך: GIGABYTE FX6800 128MB DVI,TV או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: 120GB S-ATA 8MB כרטיס קול: ON BORD כונן CD: X52 צורב DVD: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R כונן דיסקטים 1.44 מקלדת עכבר ------------------------------ אז ככה... המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר עוד משהו שרציתי לדעת זה האם הלוח אם תואם 100% את המעבד/כרטיס גרפי והאם יש לכם הצעה לשיפור. פשוט אני רוצה לקנות כרטיס גרפי איכותי ולא רוצה שאיכשהו הלוח אם יגרום לי לא לנצל את מלוא הביצועים ד"א התקציב הוא בערך 6000 ש"ח למחשב בלי מסך מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה למעבד i9 ולוח אם עם אפשרות ל SSD M.2 תקציב 2000 באמזון

14. Started by Ruya,

שלום, רציתי לשאול אם המפרט המומלץ שלכם לחודש אוקטובר עדיין עדכני וטוב מדובר במחשב לגיימינג עד 4K ש"ח ללא ציוד היקפי. הרכבתי אותו בחברת Skypc ויצא לי 3700 ש"ח שווה להשדרג משהו ב 300 ש"ח האלו או לחסוך אותם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 768MB DDR5 PCIe כונן Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K56 ספק כוח S12II-430B Seasonic S12II 430W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B סה"כ 3710 ₪ תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, המפרט הוא בעיקר בשביל ההורים שלי, שעושים שימוש קל במחשב (גלישה באינטרנט, שירים, וסרטים), ובסופי שבוע גם בשבילי (שימוש די כבד. סטודנט בטכניון ) מפרט מומלץ, anyone? נ.ב שמתי לב שבעוד שלי דווקא יש חיבה ל intel (המעבד שלי הוא core i7), במדור המפרטים המומלצים יש בעיקר מפרטים מבוססי AMD. יש סיבה מסוימת (תמורה/מחיר) או שסתם יש סימפטיה ל AMD? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ziv Aricha,

אהלן, syszone בנה לי פה מפרט דרך פלונטר, http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 ונאמר לי שם שאין להם במלאי את הSSD של CRUICAL שנבחר במפרט, אך יש להם SSD של SANDISK מדגם X300, השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בינהם שכדאי שבשבילו אחכה לCRUICAL או שזה לא משמעותי ואפשר להחליף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ברגע שמועמס על המחשב (למשל המון לשוניות פתוחות - 42 בדפדפן קרום) המחשב מתחמם ומתכבה. יש 2 אופציות שגורמות לזה לפי דעתי: 1. פאק של המערכת הפעלה, כנראה מזיק כלשהו שנדבק וגורם לזה. הפיתרון - פירמוט. 2. התחממות יתר של המחשב כתוצאה מעומס (או שוב - מזיק) והמחשב מכבה את עצמו. הפיתרון - פיתרון קירור, קרי משטח קירור. ראיתי כבר כמה משטחים בבאג. אשמח לקבל המלצה למשטח שכזה מ: רשת באג, פנדה מחשבים, אייבורי , KSP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pery191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% (500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, assasin's creed, Counter strike:Global offensive ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Skull-Hunter,

לא צריך ציוד היקפי, ללא צורב (אני לוקח מהמחשב הישן) תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ac1240,

1. מה התקציב? 5000 שקל עדיין לא יודע אם זה במזומן? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים כגון CRYSIS וכל המשחקים שעתידיים לצאת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:רק רמקולים וחשבתי על LOGITECH X230 שזה מה שיש לי כרגע וזה דיי נחמד אלא אם כן יש באותו המחיר רמקולים טובים יותר . יש להם מסך דק של המסך הוא viewsonic 19 va703m 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני חושב שכדאי אינטל לא ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור מן הסתם כן כי אני לא רוצה שיהיה התחממות יתר של המחשב ואז הוא יקרוס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב במעבדה 9.…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום, אני חוזר לכאן לאחר קניית מחשב מוצלחת בעבר, אשמח לעזרתכם שוב. פרטים: 1.אפשר לחסוך בתקציב אם זה מתאפשר 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, סרטים (אני מעוניין להריץ FHD, קצת matlab ללימודים) 3. המחשב מיועד לשימושים ביתיים, אין לי צורך בציוד היקפי. 4. יש כרגע ברשותי מסך dell2209 וכונן כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 5. חשוב לי מפרט שקט -8 מתוך 10, אני מעוניין במארז שקיימות לו יציאות usb בחלקו העליון ושיהיה ניתן גם לחבר אוזניות מקדימה (שהלוח אם יאפשר חיבור כזה במארז,משהו עם HD,לא HD) 6.לא צפוי OC, אין צורך בOS, אם אני מרכיב לבד, זה מבטל לי את האחריות? 7.אני גר באזור חיפה ולכן אני אשמח להצעות מחנויות באזור 8.אני לא מעוניין כרג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by giri71,

Hi all. Im building gaming rig for my brother and have some questions Setup so far: Lian-li v2000-silver OCZ PowerStream 600W(any better suggestions?) DFI NF4 LanParty Ultra D AMD San Diego 4000 About the memory--i need 2Gb-this what im choosen from OCZ VX gold OCZ P3200 PLat. rev.2 OCZ spec DFI edition Gskeel 4400 Anyone know wich one gonna be better? Got to say he don't meen to OC yet,but in the future its posible. Thermallite x-120 Wich fun get with this sink? WD Raptor 74Gb Seagate 160Gb NCQ MSI X800XL Audigy 2 Value NEC 3540 DVD-RW x2 Whaw do u think about this setup,do i miss sonething? Im planning to get case overseas,but if this ain't gonna work,wich best full to…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.