עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי שאני הולך לקחת מעבד CORE I7 , התקציב שיש ברשותי הוא עד 6.5K , הרכבתי מפרט ב TMS , זקוק לחוות דעת. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 Cooler Master RC-690 + Corsair 550VX PSU Cooler Master Long Life Case Fan 120mm X3 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GB PQ CL9 Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS 6323 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הבנתי שהיתה בעיה עם הגרסה למחשבים שולחניים? האם יש בעיה גם עם הגרסאות הניידות? מתי המחשבים כדוגמת inspiron N5010 I5 אמור להגיע לחנויות בארץ? האם זה ישפיע גם על מחירו של המחשב לעומת הקיים בשוק כיום עם המעבד ה"רגיל"? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ממצב אנשים ?! אז ככה דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש ... הוא ביקש ממני שאני ארכיב לו תפריט אבל אני כבר "חלוד" לא כל כך קורא מאמרים של מה חדש בעולם המחשבים אז באתי לפה בכדי להתייעץ אתכם ... הוא רוצה לקנות מחשב הכי טוב שיכול להיות עד 4000 ש"ח (עדיף עד 3800 ש"ח) ללא מסך ... תרכיבו לי בבקשה מפרט הכי טוב שאפשר שמתאים למחיר ! (מי שלא מבין כל כך טוב\לא מבין שלא יגיב פה בבקשה) תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני יודע שהטווח רחב אני צריך לארגן המלצות לרכישת מחשב נייד לבוס , הדרישות הן מסך גדול וזמן בטריה ארוך ... כן אני יודע שזה כללי והכל אבל הוא הבוס וזה מה שהוא מחפש הטווח מחירים הרחב זה כי הוא רוצה לבחון את האופציות ולהחליט לבד. השימושים העיקריים זה אינטרנט והעברת פרזנטציות . על המחשב להיות מהיר אמין , עם מסך גדול ושלא יתחמם בעבודה ממושכת. אני איש של PC אז התחום הזה קצת מסתורי מבחינתי אשמח להצעות למחשבים טובים כדי שהבוס יהיה שמח שאני מוצא לו דברים (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה: חבר שלי מחפש לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא למשחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט.ללא OC. הוא קיבל את ההצעה הבאה מ"שמיר": p4 2.4 333 - 256 DDR לוח אם של asus (לא צויין איזה) כ. מסך gforce Ti4200 של innovation מסך LG 17 Flatron HD - WD 5400 40GB צורב Artec 52x24x52 כ.קול creative SB Live CD x56 (עליהם...) עכבר אופטי מודם כל זה במחיר: 5,719 המחיר נראה לי ממש גבוה, וחוץ מזה המפרט שהרכיבו לו נראה לי לא אופטימלי (בטח לא למחיר). אודה לכם על הערותיכם לשינוי חלקים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by barak353,

שלום רב, התקציב המירבי הוא 7K (כאשר אני קונה את המחשב באילת). השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי (כדאי עם 12Gb vram לפחות). מעבד שיהיה חזק מאוד אבל לא צריך להתפרע במחיר, זיכרון נדרש 32Gb ואם אפשר יותר אז זה אחלה, לSSD 1T וגם הארד דיסק של 1T, לוח אם טוב שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. הדגש במחשב הזה הוא על הכרטיס הגראפי בגלל העבודה האינטנסיבית של ה-AI. אבל גם נדרש מעבד חזק עבור תכנות. לא נדרש ציוד עיקפי. תודה, ברק

7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים חח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Crysis, Assassin's Creed1+2, Prototype, COD MW2 סרטי 1080P ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע , אבל הוא 23 אינץ' FULL HD , יהיה מחובר ב HDMI * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gaf,

שלום! במעבדי INTEL DUAL CORE נניח בסביבות 2GHZהאם יש הבדל משמעותי במהירות ה- FSB בין 533 ל - 667? ןהאם יש מעבדים עם 800 FSB? למחשבים ניידים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by pavelr,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי - אינטרנט, סרטים, תכנות, לעיתים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר השלמת חוסרים מהשנים האחרונות, לא חייב ביצועים גבוהים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - ככל הנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Orel11470,

https://www.tms.co.il/39900 זה המפרט זה בערך גם התקציב המקסימלי של המחשב מה דעתכם על השילובים? אם יש לכם תיקונים בכיף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. המפרטי שהציעו לו בשריון מחשבים הוא כזה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci5-760-INTEL-GF9500GT~35~158.htm רק עם שדרוג לכרטיס מסך GTS450 ב200 ש"ח ושדרוג זכרון ל4GB הכל יוצא 3000 ש"ח. או את זה http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm עם שדרוג ל4GB זכרון וGTS450 זה יוצא 3400 ש"ח. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 773.82 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1142.24 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-600 Extreme (Heatsink + 60mm fan ) [ ¤ 236.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2459.45 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gal07,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אנשים יש לי מפרט למחשב אבל אני צריך חוות דעת עליו וכמה הוא שווה בכסף. המחשב נועד לילד בן 8 אז ככה gigabytel intel 848 mhz (audio,usb)לוח אם INTEL P4 3.0 GHZ 800 MHZ מעבד אינטל ATX USB 300W מארז 80 GB 7200 דיסק קשיח 256 MB DDR זעכרון 1.44כונן GFORCE 128MB DDR AGP 8Xכרטיס מסך DVDX16 10/100 כרטיס רשת SUB+2 רמקולים PS 2 עכבר עם גלגלת כיסוי + משטח עבודה PROVIEW FLAT מסך 17 PS2 מקלדת מוליטימדיה יש מתנה מדפת EPSON C43 USB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by giri71,

Hi all. Im building gaming rig for my brother and have some questions Setup so far: Lian-li v2000-silver OCZ PowerStream 600W(any better suggestions?) DFI NF4 LanParty Ultra D AMD San Diego 4000 About the memory--i need 2Gb-this what im choosen from OCZ VX gold OCZ P3200 PLat. rev.2 OCZ spec DFI edition Gskeel 4400 Anyone know wich one gonna be better? Got to say he don't meen to OC yet,but in the future its posible. Thermallite x-120 Wich fun get with this sink? WD Raptor 74Gb Seagate 160Gb NCQ MSI X800XL Audigy 2 Value NEC 3540 DVD-RW x2 Whaw do u think about this setup,do i miss sonething? Im planning to get case overseas,but if this ain't gonna work,wich best full to…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Eadan,

שימושים : הכל מהכל... אין עריכה גרפית, משחקים פה ושם.. המפרט הוא מחנות ולא מאתר ככה שאני מקווה שאני אכתוב נכון מעבד intel e6550 core 2 1333mhz לוח אם gigabyte 965pds3 זיכרון 2*1024 667 קורסייר דיסק קשיח WD sata2 360gb 16mb כרטיס מסך Gigabyte 8500gt 256mb רמקולים Eacan 2+1 מעץ (אותם אני עוד אבדוק בחנות) מארז ATX midi בלה בלה 500W מסך LG 1953TR ניגודיות 1:2000 ותגובה 2ms ויש גם DVI לא מבין בזה... צורב DVD של NEC מקלדת ועכבר פשוטים מחיר סופי : 4890 ש"ח מה דעתכם? תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eranir,

מעוניין לקנות מחשב + מסך 24". שימושים: שימוש משרדי רגיל, תכנות (בעיקר על Visual Studio ו-Matlab), קצת (ואולי בהמשך יותר) וירטואליזציה (vmware, virtual box), סרטים, וממש מעט משחקים. לכל שימוש שהוא אציין שאיני פריק של ביצועים, לא יקרה כלום אם משהו יקח עוד כמה מילי. הדבר שהכי חשוב לי בכל מקרה הוא השקט של המחשב (ולכן גם הבחירה של המארז). ניסיתי להתייעץ בשבועיים האחרונים בנוגע לרכיבים ספציפיים בפורומים השונים פה, ולצערי לא קיבלתי תשובות לכל השאלות. הפורום הזה נוטה להיות יותר פעיל, אז אני מקווה להצלחה גבוהה יותר. בכל מקרה, התקציב הוא לא קשיח לשום כיוון, ומהווה פשוט את ההערכה הנוכחית של מה שבניתי. לא אכפת לי לחרוג, בטח שלא אכפת לי לשלם פחות. אני אתחיל מהמסך - כרגע האופציה המוביל…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם! אני חדש פה אז לפני כן הייתי רוצה שתתנו לי מפרט למשחקים כבדים כגון : AA=America's Army. ו BF2 והרבה משחקים. אני מוכן לשלם 8 אלף שקל על המפרט הכי טוב והכי נוח למשחקים כבדים הייתי רוצה שיהיה לי במחשב Intel Dou2Core E6600 עם 2.4MHz. זיכרון 2 ג'יגה. כרטיס מסך שיתמוך בDX9 וגם בDX10 תודה למי שירכיב לי מפרט מתאים לפרטים שנתתי פה! עריכה : לא מתוכנן OC.. ללא ציוד היקפי וללא מסך!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ranranran,

תקציב מקסימלי 1500K שימוש: משחקים-צפייה בסרטים/סדרות ועבודה משרדית גודל המסך 37 אינץ', משחק וצופה בעיקר בHD אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה כלשהי חומרה: מעבד E8400 לוח אם Asus P5Q זכרון מהיר 2X2GB GEIL DDR2 כרטיס מסך radeon 4850 HD 512MB דיסק קשיח WD500GB AAKS 16MB ספק כח Seasonic S12IIbronze 520W אז המחשב נרכש לפני 4-5 ואני מעוניין לשדרג, אז איך אני יכול לשדרג וכמה יעלה לי או שעדיף להשקיע במחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

25. שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 מאוורר למעבד ‏Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler‎ 1 לוחות אם למעבדי אינטל ‏MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎ זכרונות ‏Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz‎ 1 כרטיסי מסך ‏MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ 1 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1 צורבי DVD ‏Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata‎ 1 ספקי כוח ‏Seasonic 750W Active PFC Modul…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים