ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושי סטודנט רגילים, תכנות בסיסי וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? צפוי להתנייד עם המחשב רבות, כך שכמה שפחות יותר טוב.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן! מעל 4 שעות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 500 GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך נדרשת אחריות של לפחות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * דרישות נוספות - חשוב שתהיה אפשרות לאבטח את המחשב פיזית/ לעגנו למניעת גניבתו. התקציב בכוונה גמיש. אמנם הדרישות לא בשמיים אך חשוב לי שגם בעוד 5 שנים המחשב יהיה טוב ולא לקנות מחשב שיגביל …
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, שאלתי כאן כבר שאלה על הצעה למפרט אבל בינתיים כבר קיבלתי הצעה מחנות ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: 1. Intel core i7 5820k 2. CPU FAN: Noctua NH-L9i Cpu cooler 3. Motherboard: MSI X99SLI Plus LGA2011-3 4. RAM: G.Skill Ripjaws-4 4x8GB DDR4 2400Mhz 5. Grapihc Card: MSI GT620 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI 6. SSD Drive: Intel 530 Series ssdsc2bww120a401 120Gb SSD sata III 7. SeaSonic 620W Active Pfc Modular 80+ Bronze M12I EVO PSU 8. Crosair Caribde 300R Windowed Compact PC no PSU אין פה הארדיסק חוץ מהSSD כי יש לי כבר כונן קשיח של Western Digital Black 3T אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הלוח, סוג הזיכרון, המארז הספק כוח וכו' תודה!
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מפרט למחשב חדש ורציתי לדעת אם הוא טוב ומה אני צריך לשנות? בנוסף כמה זמן הוא יחזיק מעמד? והאם שילוב הרכיבים טוב? תודה לעוזרים. המחשב מיועד למשחקים וללא OC CPU Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory GeiL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card Floppy Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD/DVD-ROM CD-ROM Asus x 52 Mon…
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד למטרות עסקיות - כולל פיתוח תוכנה וכלי עריכה גרפיים. * גודל המסך - באזור 13.3 או אולי 14 אם קל מספיק. * רזולוציית המסך - לפחות FHD, רצוי יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- טראק פוינט באמצע המקלדת יהיה ממש ממש נחמד. מעדיף בהרבה על פני המשטח מגע. * משקל רצוי - קל ככל האפשר, שיקול חשוב עבורי. 1.5 ק"ג מקסימום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לפחות 3 שעות זמן עבודה על סוללה יספקו אותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB וצפונה * כונן אופטי - אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - כן בהחלט! , אלא אם כן יש למישהו רעיו…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. תקציב של 3K - אבל אפשר גם לקנות מתוך יד2 "חדש באריזה" ואז המחיר נמוך מהמחיר בחנויות (מחשב של 4-4.5K יכול לעלות 2.5-3.5K). א) לנסות לחסוך ב) ניתן לחרוג בתקציב, אבל לא רואה סיבה, השימושים יחסית קלילים. 2. בעיקר עבודה ביתית (אופיס, מיילים+גוגל דוקס, מדיה חברתית, לשוניות מרובות (+-30) בדפדפן), מריצה סרטים/סדרות (בחיבור למסך טלוויזיה), עורכת תמונות כתחביב (וגם שומרת על המחשב את כל אלפי התמונות כמובן - יהיה מוגזם לבקש יותר מ300G?) 5. שיהיה שקט 6. בלי OC. אוהבת את המחשב שלי קריר ונעים. 7. מערכת הפעלה + אופיס, שיגיע עם הכל מובנה ומוכן לעבודה 9. הקניה לא דחופה בכלל. יש כרגע אחלה מחשב (Lenovo SL500ׂׂׂׂ) - אבל הוא כבד לי להתניידות והקצוות מסך …
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים! לפני כמעט שנתיים נועצתי בכם בנוגע לרכישת מחשב נייח פצצה, ואכן כולם נרתמו לעזרתי והתפתח שם דיון של ממש שהחכים אותי, ובסופו של דבר השתמשתי בהמלצות שקיבלתי שם, רכשתי את החלקים ב TMS והרכבתי אותו בעצמי, וב"ה עובד מצויין בלעה"ר. כעת ביקשה ממני אחותי עזרה באותו נושא, היא רוצה לקנות מחשב לילדים שישמש כעת בעיקר לצרכים בסיסיים כמו וורד, אינטרנט וקצת סרטים, לא הרבה מעבר. העניין הוא שאחת הבנות שם לומדת עריכת מצגות, והרצון הוא להרכיב מחשב בסיסי, אבל עם 'אופציה להרחבה', דהיינו שביום מן הימים בעוד שנה או שתיים כשירצו לשדרג אותו לא יצטרכו להחליף לו את כל הרכיבים והמארז, אלא רק כרטיס מסך ומעבד למשל, או משהו בסגנון. מקווה ש…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מעבד: (Athlon 64 3200+ (S-939. מחיר: 1060 לוח אם: GigaByte K8NXP-SLI (s939) NF4. מחיר: 1030 זכרונות: 512MB A-DATA /VT DDR 400 X2. מחיר: 490 כ. מסך: Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E. מחיר: 1120 הארדיסק: 160GB SATA WD. מחיר: 520 צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4. מחיר: 315 מארז: Thermaltake Sviking VA4000BWS. מחיר: 460 ספק כוח: (HEC 475W (True Watts. מחיר: 370 מסך דק: TFT 17'' 710T Samsung. מחיר: 1900 רמקולים: KSP 500W sub + 2sp. מחיר: 150 סה"כ 7415 ש"ח. מה אתם אומרים? יש מקום לשיפורים/תיקונים? המחשב מיועד למשחקים בעיקר, ללא OC אך עם אפשרות לשדרוגים בעתיד (בגלל זה ה-SLI). טווח המחיר הוא עד 8000 ש"חים. המפרט אגב הוא מ…
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 8000 שח רכיבים ספציפיים: The Intel Core i7-12700Kformidable 12 cores (8 Performance + 4 Efficiency) כרטיס גרפי MSI GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Ventus 3X שחור OC (NVIDIA RTX 4070 Ti Super, 256-Bit, שעון אקסטרים: 2655 MHz, 16GB GDRR6X 21Gbps, HDMI/DP, Ada Lovelace Architecture) אני צריך עזרה למצוא: -ספק כוח -לוח אם מארז מתאים (שאפשר להתקין בו קירור נוזלי בנוי / custom made -זיכרון 32 גיגה אמין ומותאם -כונן sdd לפחות 1 TB -אם צריך טיפה יותר זה בסדר העיקר שזה יהיה בסביבות ה8000 שח
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני עורכת ווידאו וצלמת בתחילת דרכי ורוצה לרכוש מחשב - צריכה עזרה בקבלת מפרט. 1. התקציב שלי הוא בסביבות ה6K כשאפשר לחרוג עד 7K וקצת.. בעיקרון לא מעוניינת לחסוך כי אני רוצה שהכלי יהיה טוב יחזיק לאורך זמן- כן אפשרי לחסוך כשמתלבטים על הכמות בדברים הניתנים להרחבה בהמשך (זיכרונות למשל) 2. המחשב נועד לעריכת וידאו ותמונות (גם תכנות אבל כתפקיד משני) אני משתמשת בתוכנות של Premiere, PhotoShop, LlightRoom, AfterEffect : Adobe בהמשך בכוונתי ללמוד ולהשתמש גם בAVID בתוכנות הנ"ל אני משתמשת באופן כבד ומתכננת לעבור להשתמש בהן לצורכי פרנסה בעתיד הקרוב (בעלי מתכנת וישמח להתקין על המחשב גם Visual studio - השימוש יהיה באופן מזדמן) …
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לידידה גרפיקאית לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה ופונה לעזרתכם בהרכבת מפרט מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית למטרת פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe master collection- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז אחרי חודש של שיטוטים ואחרי מפרטים מטורפים שעברתי הגעתי למפרט סופי שאני הולכת להזמין עד סוף היום ואני אשמח לדעות ושינויים אחרונים לפני , אני עובדת עם המאיה ואני מחפשת מחשב שיבצע לי רינדורים טובים ומהירים ובכלל שאני אוכל להוציא מהמחשב הזה אחלה איכויות עבודה וכן אני גם עובדת על תוכנות ADOBE, אז בקיצור אני מחפשת מחשב חזק חזק שלא יהיה מצב שאני אעשה פעולה מסויימת או אכניס דיסק והוא יכתוב לי ארור על משהו שחסר לי במחשב, ויש לי כרגע 2 מסכים- אחד 19 אינץ ואחד 17 אינץ, שהולכים להשתנות בקרוב ל21 אינץ ו19 אינץ ושאר הציוד יש לי ככה שאני לא צריכה ציוד היקפי, ולא מתכוונת לעשות OC בזמן הקרוב אז ככה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1580 לוחות אם למעבדי…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
נייח למשחקים גם יותר כבדים אבל בעיקר שיעיף את GTA V. כולל צורב, עכבר, מקלדת. כולל הרכבה וכולל מערכת הפעלה אני מניח 8.1 או 10. אם יש כרטיס רשת מובנה במקום הUSB הזה שתופס את הרשת בבית מה טוב. לא מתוכנן OC. שלא יהיה רועש צדי. נדרש גם מסך. מהסתכלות חשבתי על dell p2414h / u2414h / u2412m שקופצים במדרגות של 200 ש"ח ורציתי לדעת מה באמת ההבדל לגבי תקציב אז זאת השאלה בעצם, בכמה הכי פחות תקציב אפשר לבנות את זה. זאת אומרת לקחת קצת מעל לדרישות המקסימליות של GTA V אבל אין באמת צורך ביותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להרכיב מדיה סנטר לסלון בבית שלי, הוא יחובר לLCD 60 אינצ', ההתלבטות שלי היא אם לבנות אותו כך שיתמוך רק בFHD או שאם תוספת לא גדולה של כסף תוכל לשדרג אותי לתמיכה ב4K במידה בעתיד אחליף טלוויזיה לאחת תומכת 4K אז יהיה לי יותר משתלם לכן אני רוצה שני מפרטים, אחד ל4K ואחד לFHD כך שאוכל לראות מה הבדל המחירים בינייהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 . אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרות כלליות בעיקר (אינטרנט/אופיס/תוכנות קלות) וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק עכבר ומקלדת מעדיף אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה. כן להרכיב בחנות 8. הא…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח פנימי SSD 2.5 inch של חב' ADATA בנפח 120GB. שמתי לב באתרים השונים שיש כמה סוגים למוצר הזה, SP900, SP550 , SP920 פה זה רשום, אבל אני לא ממש מבינה את ההבדלים, ואיזה מהם עדיף יותר לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד 4 , אססין סכריד,משחקים חדשים שיצאו כמו GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין למעלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21׳׳ FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD, קיים כרטיס מסך MSI RTX 2080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יש מצב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המקבוק המאולתר שלי מגיע לימיו האחרונים ("מק-קולקל"), ואני עוד אתקע בלי מחשב בחדר - שזה חמור מאוד. להביא את הנייח זה ברדק מארץ הברדקים. צריך נייד חדש. דרישות: מחשב שעובד. בעיקרון אני לא חושב שאריץ עליו סימולציות כלשהן, אך רצוי שתהיה לי אפשרות כזו, ולו מוגבלת. משקל וכו'- לא ממש מעניין אותי, אני לא מתכוון לסחוב אותו יותר מדי וגם אם כן, מחשב כבד לא מזיז לי (אחרי המצ'וק-מק ששוקל איזה 2.7 קילו זה לא בעיה). כמובן שמשקל נמוך זה עדיין טוב. מסך- 15-15.6 אינץ' נשמע לי אופטימלי. הכי משתלמים בקטגוריה הזו, וגם נעים שיש מסך טוב. בנוסף רובם כוללים כונן אופטי, שיש לי בו שימוש מדי פעם. סוללה- ממש כדאי שתהיה טובה, אבל זה לא שובר עסקה. מערכת הפעלה- רצוי שיגיע עם וינדוס OEM, רצוי 7 אבל ג…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות באופיס ובאינטרנט, חשוב שמקלדת המחשב תהיה נוחה לכתיבה מהירה בזמן הרצאות ושיעורים ושיהיה מספיק זכרון כדי להפעיל הרבה דברים ביחד בלי שהמחשב יקרטע * גודל המסך? לא חשוב, רק שלא יהיה מיני. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זקוק לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש-HP וקומפאק אינן אמינות ולכן לא מעוניין בחברות אלו. זקוק לחברה שנחשבת אמינה מאוד. חשוב מאוד שיהיה אינטרנט אלחוטי מובנה WIFI עדיפות לו…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב מותג פ33תי. המחיר פחות חשוב מהביצועים ולכן אני לא נוקב מחיר. המחשב יחובר ל 6 מסכי LCD שיציגו 6 תמונות שונות. לא שאני חושב שיש למותגים יתרון או משהו אבל הבחור שרוצה מחשב רוצה רק מותג. והמפרט שאני מחפש הוא כדילקמן: מעבד: Core2Duo 8400 לוח: Asus P5Q-E s775 C2Q זיכרונות: 4GB 800Mhz כרטיסי מסך: Saphire HD 3650 512MB (שלושה כרטיסים כאלה) דיסק קשיח: 500GB צורב DVD DL ספק 600W איכותי. האם מחשבי מותג בכלל מגיעים בקונפיגורציות כאלה?? ואם למישהו יש רעיונות אחרים לקונפיגורציה אני גם אשמח לשמוע. המחשב אמור לשמש לזירת מסחר בורסאית - תוכנות עולמיות, גליונות Excel בעלי קישורים מרובים, ועבודה ללא הפסקה 26 שעות ביממה. אין צורך בגרפיקה חזקה. ואין אובר קלוק בכלל. מקווה שאין מה לער…
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב. מצטער שיש לי שאלות כאלה, פשוט אין לי שום מושג בעניין. יש לי Dell XPS l702x, ורציתי לשדרג אותו. אחרי הרכישה הקבוצתית, יהיה לי כונן SSD 256 Gb. לצערי הרב אני אף פעם לא התעסקתי בהתקנת Windows, ואני לא יודע מה לעשות. מבחינה פיזית אני הבנתי איך שמים את הכונן במקום (יש לו שני סלוטים של כוננים קשיחים, כשה-HDD נמצא בסלוט הראשי "1"). המחשב הגיעה עם דיסק התקנה של חלונות ועם מחיצת שיחזור. אני רוצה למחוק כמה שאפשר מהדיסק שהגיעה עם המחשב ולשים את הSSD בתור כונן מערכת ראשי. עכשיו לשאלות: 1) איך אני מוחק את כל המידע שיש בHDD (כולל מחיצת שחזור) ע"מ להפוך אותו לדיסק משני,או שזה לא אפשרי ועושה בעיות? 2) אני לא יודע אם זה רלוונטי לפה אבל האם יש איזה התקנות והגדרות שצריכים לעשות לS…
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9500 - 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, אוזניות ומסך בגודל 27' אינטש (לפחות 144HZ ושיתמוך במינימום 2K) לגיימרים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אשמח לשילוב RGB עם המארז 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב עד 750 דולר,שיהיה די חזק כי אני לא הולך להחליף אותו בשנתיים הקרובות. אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב שיתאים לסטודנט,מסך 15 יהיה טוב? כרטיס מסך סביר לא משהו מפלצתי לא מיועד למשחקים כבדים וכו',סרטים ודברים כאלה. אחריות גם חשוב אבל לא מרכזי. אם אפשר יהיה לצרף לינק לקניה זה יעזור. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לבנות לעצמי מחשב חדש לאחר שהמחשב הנוכחי כבר לא מה שהיה פעם ( בן 5 כמעט) השימוש בו יהיה בעיקר לעריכת תמונות בתוכנות כמו Photoshop ו Lightroom , לצד עריכת וידאו בsony vegas ו Adobe Premiere. אשמח שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אך זה לא השימוש המרכזי במחשב.1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרות לחריגה קלה למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בתיאור למעלה.שימוש תדיר- מדובר בתחביב והכנסה צדדית (צילום) ב) במיד…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-