ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מחשב חדש לקניה, שתכליתו הוא נכון לעכשיו משחקים,לא גיימרים,אבל שיחזיק את המשחקים העכשוויים ושיהיה בטווח של ה3-4 שנים קדימה. הרכבתי מחשב בKSP ורציתי לדעת מה דעתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=155 אשמח לשינויים,ביקורות,תגובות... נ.ב - יש לי עד 2000 ש"ח.
-
- 42 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. מהעבודה נתנו לי כמה אפשרויות לקבל מחשב נייד במחיר מוזל (לא יודע עד כמה זה נכון בגלל שאין לי ידע בניידים) אלו האפשרויות : Gigabyte W348M 13.3 -------------------------------- הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "13.3, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 250GB ומצלמת אינטרנט מובנית 1.3MP. Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה מחיר - 3350 ש"ח Gigabyte W576M 15.4 ------------------------------ הנייד בטכנולוגיית אינטל החדשה Santa Rosa, מסך "15.4, זיכרון 2048MB, כ.רשת אלחוטי, צורב DVD Super Multi Dual Layer, דיסק קשיח 320GB ומצלמת אינטרנט מובנית 2MP. Vista Basic וניתנת לשינוי בהזמנה מחיר - 3720 ש"ח LG RD510 15.4 ----------------…
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית אבל הוא לא בשימוש רב. לאחרונה הוא גם משמש למצלמות אבטחה ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מאוד איטי במעבר בין תוכנות שפועלות אבל המעבד לא מתאמץ הרבה. המפרט שלו: מעבד Q8300 לוח אם ZOTAC G31 זיכרון 2GB DDR2 דיסק קשיח 500GB חשבתי לשים לו כונן 2TB, מעדיף 3TB למצלמות האבטחה, את ה500GB שמשמש ככונן ראשי גם למצלמות ולשים במקום samsung ssg evo 120gb, ובנוסף להרחיב את הזיכרון הקיים ל4GB או 6GB. שאלותי: 1. האם כונן 2TB או 3TB יתאימו למחשב? אני אשמח לתשובה וודאית כי בחנות לא יודעים. 2. איך אני יודע זיכרון ראם מתאים למחשב? אשמח להמלצה, אפשרי גם לקנות באינטרנט מחו"ל אם ההפרש או המבחר שווה את זה אבל מעדיף כאן בארץ. 3. מה אתם חושבים על השדרוג שאני רוצה? האם הוא טוב ואי…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. חריגה עד 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטונדט - אופיס, אינטרנט, סרטים וכדו. אני גם צלם סטילס חובב, אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ ולייטרום ברמה שאוכל לערוך תמונה פה ושם. אין צורך בקצב export מטורף וכדו' - רק רוצה שהתוכנות הנ"ל יתפקדו ללא לאגים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני רושם שתחשבו פעמיים לפני שאתם קונים מחשב אסוס. אמנם יש שירות תיקונים עד הבית אבל השירות מהתיקון, לפחות לפי מה שאני חוויתי בינתיים גרוע יחסית ללנובו (זה הנייד הקודם היחיד שהיה לי לפני אסוס) בקיצור, מחשב חדש N550JK-CN065H. הייתה בו תקלה ששמתי לב של נקודות לבנות על המסך וגם מצלמה שלא תמיד עובדת טוב. (לא תמיד נדלקת) שלחתי לתיקון והחזירו לי אותו חזרה עם החלפה של מסך וכמה שריטות קטנות על הפלסטיק וגם טענו כי הכל בסדר עם המצלמה. המצלמה כמובן שוב לא פעלה כראוי ומסתבר שהיה שם חיבור קצת לא בסדר. נשלח לתיקון הם התקשרו לוודא את התקלה. שלחו חזרה ומסתבר שהרסו על הדרך את הtouchpad וגם כשהשליח הגיע היה חלק מהפלסטיק מודבק עם סלוטייפ . מול השליח הורדתי את הסלוטייפ וחתיכה נפלה. מסתב…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבר שלי מכר לי בזול כרטיס מסך GTX 1660 SUPER 6 GB , לכן אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוחכי שלי כדי שאני יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקרון למשחקים כמו GTA5, Horizon Zero Dawn, Path Of Exile אלה החלקים שאני חושב יכולים להשאר: https://pcpartpicker.com/list/pY8VVc (אני רוצה להוסיף עוד 8GB RAM) אני אשמח להמלצות על לוח אם, מעבד, קירור למעבד, SSD , וזיכרון (להוסיף לקיים או לקנות 2X8GB חדשים?).
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה, אל תמליצו לי על אף מחשב של LENOVO. אני לא מתקרב אליהם יותר. מאוד אהבתי את העיצובים השונים של ASUS, כך שאיפשהו אני נוטה להסתכל עליהם יותר :) תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור, כ-6000 ש"ח (המטרה לקנות במבצעי black friday, כך שהמחיר בפועל יהיה נמוך יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת משרדי ו-FIFA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני צריכה מחשב שישמש בעיקר לתכנות (בתוכנת vscode portable) ועריכת מסמכים (אונליין), פגישות זום, ומידי פעם צפייה בתכני HD ביוטיוב. לא יהיה גיימינג או עריכת וידאו\תמונה. הדברים שחשובים לי: הכי חשוב: כמה שיותר קל מבחינת המשקל. עדיף 1.3 ק"ג מאשר 1.7 ק"ג למשל כי הפעמים היחידות שאני אעשה בו שימוש זה כשאני מחוץ לבית. (בשביל כל שימוש אחר אני אשתמש במחשב הנייח). גודל מסך 14 אינצ' עד 15.6 אינצ', לא גדול יותר. מסך קטן יותר - אפשר. כדאי שהדיסק לא יהיה emmc, והדיסק לא צריך להיות גדול כי לא יהיו בו תכנים כי הכל יהיה בענן, וכל התוכניות שיהיו בו יהיו פורטביליות (עם הלנצ’ר של portableapps) ולא מותקנות במחשב עצמו. לגבי תוכנות (אופיס ואחרים): צריך מערכת הפעלה וינדוס. לא צריך PRO. ל…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עורך באופן חובבני וידאו בתוכנות Vegas pro, Adobe Premiere ותמונות ב Lightroom בנוסף שומע הרבה מוזיקה במחשב ולעיתים רחוקות מאוד משחק במשחקי וידאו ורציתי לבקש חוות דעת על המפרט שהרכבתי הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 1400/1372 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-B85M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... 346/339 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-1…
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב ותודה לעוזרים. מבקש המלצה למחשב נייד לאדרכלית אוטקאד דו מימד. קנייה מתוכננת עד מחר 2/12 תקציב כ5000 אין צורך לנצל, רק כמה שצריך בשביל הדרישות. (אם יש צורך בחריגה פתוח להצעות) אין חשיבות למשקל ולבטריה, (ישמש כנייח, אבל אל תציעו נייח בבקשה) דרישה שישרת בצורה החזקה והמהירה ביותר. מסך רצוי 17.3 אלא אם יש בחירה משמעותית הרבה יותר משתלמת ב 15.6 כרגע המועמד המוביל , עד מחר ב4750, האם הבחירה נכונה? https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..5274..447..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=68325&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= @napoleon45 אשמח…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשתף אתכם במקרה המצער שלי, ואולי למצוא אנשים במצב דומה שרוצים להצטרף לתביעה ייצוגית: לפני שבוע לפתע התקלקל הנייד שלי (HP Pavilion dv2500t). התצוגה על המסך חולקה ל-6 מסכים קטנים וזהים, והתמלאה בפסים אופקיים מרצדים. לא ניתן לעבוד יותר עם המחשב, ולא ניתן לחבר אותו למסך חיצוני. המחשב הוא בן שנה וחצי, ונמצא מחוץ לשנת האחריות. ניגשתי למעבדה שתיקנתי בה פעם מחשב נייד, ואמרו לי שחייבים להחליף את כל לוח האם, בגלל קריסה של כרטיס המסך (NVIDIA 8400M GA). עוד אמרו לי, שזו בעיה "גנטית" של פגם בייצור של כל כרטיסי המסך מהסדרות 8400M ו-8600M, ואולי כדאי לפנות ל-HP ישראל ולנסות לשכנע אותם לקחת אחריות על העניין. התחלתי לחקור קצת את הנושא. כיצד לפתע קורס כרטיס המסך, כאשר תחזקתי את…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אלהן חברים אני מעוניין לבנות מחשב לצרכי אינטרנט משחקים קלים אופיס קצת עריכת מוזיקה ווידיאו צפיית סרטים והכי חשוב מסחר בבורסה רצוי שתיהיה העברת נותונים ופקודות מהירה ככל האפשר בנוסף אופציה לחיבור שני מסכים תודה על העזרה מספיק לי מארז פשוט עם יציאות מקידמה למיק אוזניות USB וכו' האם אפשר להוזיל את המפרט? התקציב שלי הוא 3000 כולל מקלדת עכבר ו700 למסך אשמח לקבל עזרה והכוונה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9400GT 512MB DDR2 : GV-N94T-512H - RATAIL ¤333 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤249 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤12…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, היא מאיירת והיא עובדת בעיקר בפוטושופ אבל כנראה יהיה שימוש ביתר החבילה של אדובי כאשר התוכנה הכבדה ביותר שהיא אולי תשתמש בה היא After effects אבל כנראה שימוש יחסית מינימלי. אני יחסית גמיש עם התקציב אבל נראה לי ש3000 ש"ח אמור להספיק למחשב עבור הצרכים שלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב די גמיש, נראה לי שמתחת ל3000 המחשב יתפקד פחות טוב בתוכנות כמו אפטר ופוטושופ או יהיה מורכב מחלקים פחות איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ אבל גם אילוסטרייטור ואפטר אפ…
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש קלות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות + משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). java etc לא משהו מטורף... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר דברים כמו heroes of the storm/heroes of newerth-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבקש ייעוץ בקשר לשדרוג לוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח, לא כולל הזיכרון. אחרי שהיו הרבה קריסות כשהפעלתי כמה דברים במקביל [נגיד קול אוף דיוטי והגוגל כרום] בגלל חוסר בזיכרון, וקניתי זיכרון חדש למחשב שלא התאים ללוח אם, הגעתי למסקנה שכדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני לפני בערך 4 וחצי שנים עזרתם לי עם המחשב שיש לי עד עכשיו, בנושא הזה. המחשב עובד מאז ממש טוב, חוץ מאותן קריסות שהתמעטו מאז שהחלפתי את הווינדוס ל-64 ביט, והוא אפילו מריץ את רוב המשחקים שניסיתי [CoD MW3, באטלפילד כלשהו ודייב]. אני חושב שזה המפרט הסופי, אבל לא הצלחתי למצוא את הקבלה, אז העתקתי מ-CPU-Z את הדברים שנראו לי חשובים ליתר ביטחון המפרט פה הוא הנכון, ובינתיים יש במחשב 2 כרטיסי זיכרו…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן חברה לבן דוד שלי יש בר מצווה, ואבא שלו ביקש שאני אכין איזה מפרט טוב בתור מתנה... דרוש הכל חדש תקציב 20-25 אלף עדיפות לAMD וNVIDIA לא יעבור OC בחיים רצוי 2 GB RAM חשבתי על משהו כזה... דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX 3200 ¤ 1 ABIT AN8 690 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 2 LEADTEK WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4770 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Platinum 1280 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 VIEWSONIC VX924 4MS 3200 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard OEM 65 ¤ 1 Logitech® G5 Laser…
-
- 45 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 4 הצעות מחיר מכמה חנויות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב: משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים שיצאו ושייצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): זו רזולוצייה של 4:3, גודל 19", לא יודע מה הרזולוציה במדוייק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: הכי גבוה שאפשר בכסף הזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן תודה מראש לכל העוזרים! . מה התקציב המקסימאלי?5K-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך כמובן לא על חשבון ביצועים/איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10 אחוז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE PREMIER וגם בתוכנת AVID לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשר עם ואפשר בלי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
Sunbeam Transformer Case Black/Blue ATX Mid Tower Case with CCFL Light Kit and Window 400 LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 290.03 ? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1 830 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 65 ? Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 505 ? Logitech Media Black Keyboard 1 160 ? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ? Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 1 300 ? 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 790 ? Logitech MX510 Red PS2/USB Optical Mouse 1 200 ? Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ? SAPPHIRE X800GTO2 256MB…
-
- 47 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע - שבועיים התנהל כאן דיון האם אפשר להחזיר מחשב נייד לאחר שנפתח בגלל חוסר שביעות רצון ממנו. המסקנה שהגענו אליו הייתה שאם מזמינים דרך האינטרנט, אפשר תוך 14 יום עם תשלום של 5% או עד 100 שקל. מסקנה זו הוכחה בדרכים שונות כמו למשל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595787,00.html אני רוצה לקנות נייד חדש, התקשרתי ל-2 חנויות שנראות רציניות, ביניהם אחת שהייתה ב"קנייה נכונה" בזאפ. את שניהם שאלתי האם אפשר להחזיר אם לא אהיה מרוצה, ושניהם אמרו לי בניסוחים כאלו ואחרים שלא. אחד אמר שאפשר בניכיון של 30%, ואחד אמר שפשוט אי אפשר. מה זה אומר? או שהם לא מודעים לחוק בכלל. או שהם כן מודעים אך הם חושב…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPC כולל AMD ATHLON XP 16000 MOBILE הרד-דיסק 20GB 256 RAM מישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין לשדרג את העניינים כאן, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000שח מקס' ניתן לחרוג עד 13K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, נמצא בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה מסוימת. עדי…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-