עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, חלקכם אולי זוכרים וחלקכם לא, אך לפני מספר שבועות התייעצתי לגבי רכישת מחשב נייד למשחקים ולאחר שהומלץ לי לרדת ממחשב נייד למשחקים ולקנות מחשב נייח, החלטתי ללכת לכיוון אחר ולפצל את התקציב לקניית מחשב נייד ופלייסטיישן 4. בהתאם לזאת ירד התקציב וירדו חלק מהדרישות ולכן אשמח להמלצה למחשב נייד לפי הדרישות הבאות - תשובות באדום : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים קלים מאוד, צפיה בסרטים, עריכה גרפית קלה. * גודל המסך? מסך 14" עד 15" עדיפות גבוהה למאט ופאנל IPS אך זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * רזולוציית המסך? Full HD אך גם זה לא מה שייפסול מחשב מסויים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי ? עד 2 קילו, אפשר לחרוג מעט במידה וה…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום לכולם! המפרט הנוכחי הוא: windows10 Operating system running under SSD: KINGSTON SV300S37A480G מעוניין להגדיל ל- 1 או 2 טרהSSD Ιntel Core i7 5930k Gigabyte x99-SLI-CF אני משער שהלוח אם הוא המחסום פה כי פה אני אצטרך שידרוג DDR4 16GB מעוניין לקבל הצעות ל-32 Geforce GTX 1060 6GB מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שייתן תמורה לכסף+שיתמוך בכל המשחקים החדשים היום+לפחות לריצה של השנתיים שלוש הקרובות כמו שהכרטיס מסך הזה נתן לי כל השנים האחרונות! תודה !

3. Started by TapUdi,

המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by avinin1,

היי, מעוניין לשדרג את העניינים כאן, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11,000שח מקס' ניתן לחרוג עד 13K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, נמצא בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה מסוימת. עדי…

5. שלום חברים, אחרי הרבה זמן שאני צופה פה בפורום החלטתי להעלות כמה שאלות.... אני מחפש מחשב נייד 13" שיתאים לצרכים שלי בתור סטודנט - כמחברת , משחקים קלים והרצת סרטי HD אחרי חיפוש ארוך הגעתי ל2 הדגמים האלו שמתאימים לתקציב שלי ( אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח לשמוע) אך עדיין לא החלטתי מה עדיף, מבחינת : אחריות,זמן סוללה, ביצועים,חום מישהו יודע איזה chipset יש לHP ועד כמה משמעותי ההבדל בין המעבדים? asus: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4057&CatCode= hp: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4484&CatCode= הרבה שאלות אני יודע.... תודה בכל מקרה.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אני משתגע פה ומתנדנד בין פנטיום לאי אם די אני יתן לך שתי מארזים ותגידו לי מה עדיף כבר יש לי ספיר רדון 9600 אקס טי אינטל- פנטיום 4c ht 2800 P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan 2 כפול 256 של a data וסתם איזה מארז בינוני לעומת אי אם די אי אם די 2800 טרייל Thermaltake Volcano Silent Bost שתי סטיקים של 256 של a data Compucase super Midi Tower CI 6A19 תודה לכל מי שעוזר

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by night man,

P4 2.4C MSI 865PE Neo 256MB 400MHZ את החברה אני לא כ"כ יודע אבל לא נראה לי שזה קריטי אני לא הולך לבצע שום OC מארז+ספק 400W פשוט ביותר אבל זה לא כ"כ משנה לי דיסק קשיח של SAMSUNG 7200RPM רציתי WD אבל לא היה אז נאלצתי להתפשר אבל את ה3 שנים אחריות שלי אני מקבל. פלופי חמוד "מחברה יפנית" בקיצור כל החבילה ב 2650 שקל! IVORY שווה לא? הרכבתי בפנדה שמבחינתי הם הזולים ביותר את אותה המערכת~ והבערך זה באמת בשינויים מזעריים של הארד דיסק של סיגייט ולוח של אלבטרון (אותו צ'יפסט 865EP) ב2950ש"ח~ אז? נ.ב (תודה NIKE) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי, "מתוקף תפקידי" אני עובד עם תוכנות תלת מימד כגוןSOLIDWORKS FORM Z עריכת וידאו ותוכנות גרפיקה שונות. אני רוצה מחשב שיטוססססס, ושהוא יחכה לי …

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by The Grey Matter,

קניתי לאפטופ ממותג עלום שם IPC כולל AMD ATHLON XP 16000 MOBILE הרד-דיסק 20GB 256 RAM מישהו מכיר? שמע ? ראה מחשבים כאלה?

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by dolevco,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך המלצה לנייד קל דק וחזק לסטודנטית. i5/i7 עם מינימום 8GB RAM עדיפות ל- 16GB, עם SSD 256GB ומעלה, מסך 15~ אינצ'. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכני HD. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה לא חייב אופיס. כל השאר אינו רלוונטי. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, החלטתי לקנות את המעבד הגרפי החדש Nvidia gtx 970 כדי להנות מגרפיקה ממוחשבת במיטבה. לשם כך אצטרך גם מחשב שיורכב מסביבו יש לי כמה וכמה שאלות שאשמח לעזרה לגביהן. חלקן אולי מתאימות למדורים אחרים, אבל אני חושב שכדאי לרכז את כולן כאן. אוקיי, אז יש לי מחשב בן כמה שנים והייתי רוצה להשתמש בחלקים שלו עד כמה שאפשר. לפחות לשמור את המארז, אם אאלץ להפטר מכל השאר. המערכת שיש לי כרגע: לוח אם עם תושבת LGA775:י GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz זכרון: 2GB DDR2 מארז: GIGABYTE Triton ספק כח: Enermax Liberty 400W קירור למעבד: מאוורר שעלה לי כ-120 ש"ח (של Zalman אם אינני טועה). מסך: "Dell U2410 24, רזולוציה 1920x1200 השאלות שלי: …

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Sunbeam Transformer Case Black/Blue ATX Mid Tower Case with CCFL Light Kit and Window 400 LG GSA-4165B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 290.03 ? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1 830 ? Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 1 65 ? Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 505 ? Logitech Media Black Keyboard 1 160 ? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ? Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 1 300 ? 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 790 ? Logitech MX510 Red PS2/USB Optical Mouse 1 200 ? Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers 1 420 ? SAPPHIRE X800GTO2 256MB…

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. להלן דרישות נוספות, מדובר במתנה לאישתי, הדרישות הקריטיות הן: 1. משקל עד 1.5 ק"ג (3.3lb). כולל הסוללה. 2. מסך - חייב להיות מאט. עדיף פאנל IPS (אני יודע שיש אולי שלושה כאלה בשוק שהם לא אפל). אבל אם כבר פאנל TN, אז עדיף עם בהירות טובה וקונטרסט סטאטי מעל 500:1. 3. מעבד i5 (סנדי או אייבי). 4. זכרון: 4 ג"ב. עדיף עם אפשרות הרחבה ליותר (6 או 8 ג"ב). 5. נפח אחסון: SSD 128gb אמור להספיק. אם לא, אפשר גם HHD מעל 500GB אבל מעדיף שלא. בהקשר הזה ראיתי שיש כוננים היברידיים כדוגמת 500gb+32gb MLC ב-VAIO. מישהו ניסה וראה כי טוב? 6. חיבורים: VGA, HDMI/DP, שלושה USB (לא חייב 3.0), חיבור LAN, יציאת אוזניות, כניסה לכרטיסי SD. עדיף שהחיבורים יהיו בגדלים הסטנדרטיים ולא מיני + מתאם. 7. מקל…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by oddlyenough,

היי חברים, מתרגש לרשום את ההודעה הזו! בשעה טובה מחפש לקנות מחשב גיימינג נורמלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-8000 ש״ח, אך לא חובה לנצל אם התרומה השולית זניחה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המטרה העיקרית היא ביצועים גבוהים במשחקי ה-FPS המרכזיים (CS, PUBG, COD), מטרה משנית להריץ משחקים חדשים מכל הז׳אנרים באיכות טובה אך לא חובה מקסימלית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בעדיפות קצב רענון גבוה + 1ms (לא מספיק מבין איזה פאנל עדיף וכו׳ - אשמח להמלצות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…

15. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. בן דוד שלי החליט לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו עם זה. אין לו משתמש באתר אז אנחנו עושים את זה דרכי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אך ורק בשביל WINDOWS 8.1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלילי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF HARDLINE, FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 24' -לאילו הגדרות …

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by Vlad Kondratenko,

שלום לכולם, אני סוף סוף מתכנן לקנות מחשב GAMING חדש בהרכבה עצמית. הרכבתי מחשב מידע אישי וקצת המלצות ורציתי לדעת אם אפשר אולי טיפה לשפר/להוריד דברים מיותרים/להתאים דברים. תקציב כללי סביבות 6000 ש"ח (כלפי החלקים שאני לא מעביר מהמחשב הישן) CPU - intel core i5 8600k/1151 tray CPU COOLING - Arctic cooling freezer 12 co MOTHERBOARD - gigabyte z370 aorus ultra gaming MEMORY - corsair ddr4 8gx2 2133 cl13 vengance CASE - NZXT Phantom 410 black POWER SUPPLY - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H CASE FANS - ??? SSD - WD 500GB 2.5 SATA3 Blue HARDDRIVE - WD 1T black מעביר מהמחשב הקודם! GPU - GeForce g…

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by aviyay,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 4000 אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, בדגש על visual studio, android studio, Arduino, virtual machines, android emulators ועוד. מעוניין להיכנס גם לתחום של Machine learning, עם זאת זה מחשב נייד ולכן אני לא מצפה לתוצאות מפוצצות. בנוסף, שימושים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', לא ממש משחקים, אם כי לא הייתי פוסל לגמרי על הסף... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by משה...,

רציתי לשאול אם יש מישהו שקנה מחשב בעודפים וזה באמת עבד לו טוב כי בעודפים יש פשוט מחירים מטורפים

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. שימושים כלליים - גלישה סרטים, אופיס אבל עובד עם 20 טאבים , לפעמים גם 2 קבצי וידאו טעונים ברקע . 32 ג'יגה במינימום חשבתי על המחשב הזה, מה דעתכם? יש משהו יותר משתלם? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $738.00 | GMKtec K8 Ryzen 7 8845HS MINI PC Windows 11 Pro DDR5 5600Mhz PCIe4.0 Nvme SSD WIFI6 BT5.2 Mini PC Gamer Computer VS SER8 https://a.aliexpress.com/_oEVXq97

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו , premiere pro ,lightroom ,photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב  6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור …

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF4 OW ובתכלס יש שאיפה למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה ככל הנראה 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by relcon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? חשוב מאוד שיהיה מסך מאט. 15" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * כונן אופטי? רצוי שיהיה, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, ואם כן רצוי שיהיה WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ומתאפשרת חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ברשותי מסך 27" 170Hz 1440p והמשחקים שאני משחק הם Overwatch 2, Returnal, God of War, Elden Rings, Cyberpunk, GTA V, Doom Eternal בנוסף המחשב ישמש לטובת עבודה עם הרצת כמה VM-ים במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב - היה לי מארז של Fractal Design שהיה שקט אפילו מעבר לציפיות, משהו ברמתו או אפיל…

25. Started by oferw,

שלום! קניתי מחשב נייד asus n551jk עם אחסון 1TB 7200RPM מפה: http://www.nett.co.il/shop/asus-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-c-2_9/asus-n551jkcn023h-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-156-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F-p-362.html אני רוצה להוסיף למחשב זיכרון SSD שיתפקד כ cache להאצת המערכת (תוכנות כמו אפטר אפקטס ומשחקים). אני מבין שיש לי במחשב חריץ Msata שלשם אני אמור לחבר את הSSD אלא שאני לא מבין איך אני מגיע אליו. יש 2 מכסים לרכיבים של המחשב: אחד לגישה מהירה לכונן קשיח, RAM וכרטיס רשת, והשני (הגדול) לשאר חלקי המחשב. אני לא מצליח לפתוח את המכסה הגדול (ה…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.