ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כמה דברים בראש ורציתי שתגידו ותיעצו לגבי כמה חלקים: זה מחשב שישמש למשחקים , אינטרנט, גם קולנוע ובעצם הוא צריך ליהיו ת חזק בכללי... מעבד: או קיי הבנתי שיש עכשיו מעבדי HT אני רוצה מעבד לפחות 2.8 ו800 הרץ- אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על המהירויות(מהירות שעון, אוברקלוק אין לי מושג מה זה). אני נעול על אינטל! זיכרון: מה זאת אומרת dual? הבנתי שהזיכרונות הכי מהירים אלו זכרונות R-DRAM אני צריך בערך 256 (כי הבנתי שהזיכרון הזה יקר) אבל נותן ביצועים טובים ביחד עם המעבד. לוח: הבנתי שצריך לוח שיתאים לזיכרון אר די רם ולטכנולוגיה של המעבד HT. אני לא מבין בלוחות אם. כרטיס מסך: חשבתי על ATI REDEAON 9700 וראיתי שיש גם כרטיס של לידטק FX5600 וכאל…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v the wither 3 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך של full hd 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000-5000 תלוי עם/בלי כרטיס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, סטרימינג, אולי תכנות מזדמן וקצת וירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Rocket League, Helldivers, GRIP, Battlefield, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים - יש לי מחשב כבן 3 שנים +-, נקנה בזמנו מPCPower בהרצליה - חנות שמתעסקת עם מחשבים וציוד לאולפנים - המחשב ברמת העיקרון היה מיועד לעריכת וידאו\אודיו, למרות שהוא הריץ לי משחקים כמו farcry 3 ו GTA 4 חלק. אני מעוניין למכור אותו כי אני כבר לא מתעסק יותר בעריכת מוזיקה (לא בבית לפחות) ואני גם לא גיימר רציני. יש כמה דברים במפרט שאני לא סגור עליהם ב100 מה הם אומרים - אשמח אם תסבירו לי המפרט הוא כזה (1 ל-1 לפי מה שרשום לי בדף מהחנות): "מערכת מחשב אודיו מקצועי APCi7 Value - Intel i7 860" (מה זה הAPC?) מעבד - Intel Core i7 860 2.80 ~ 3.46 Ghz x4 Quad Core 8MB Cache (מה זה בדיוק הקטע שזה בין 2.8 ל3.46 גיגההרץ, ומה אומר ה8 מגה קאש ?) קירור מעבד - Low Noise Variable Speeds Ad…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קראתי, חיפשתי, בחנתי - וזה רק עשה אותי יותר מבולבל מצד אחד, הרבה הצעות על מחשבי DELL למיניהם, מצד שני ביקורת מפחידה על שירות ואחריות. מטרות המחשב - המטרה המרכזית ביותר היא שימוש משרדי (אינטרנט ואופיס), המחשב נקנה לצורך לימודים/פסיכומטרי. מטרה משנית היא צפייה בסרטים. אין לי כוונה להפעיל משחקי מחשב כבדים על המחשב אם יהיה ניתן להפעיל לדוג' Counter strike 1.6 ומשחקים ברמתו - מה טוב. בכל מקרה, אין לקחת מטרה זו על חשבון שאר הדרישות. גודל המסך - לא ממש מכיר את הגדלים אבל שיהיה בינוני, 15 אינץ בערך משקל רצוי - שלא יהיה כבד מאוד, אני לא צריך שיהיה קליל כמו נייר, כנראה שהוא יהיה יותר בבית מאשר שאני אסתובב איתו זמן סוללה - שוב, אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות וש…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני הולך לקנות מחשב דיי רציני אז אני לא מתפשר המחשב הוא לצורך עליון של גרפיקה אבל גם למשחקים אבל זה מישני אני רוצה מעבד AMD 64 X2 4800 זיכרון דאול של 2 ג'יגה מהריות 800MHZ (לא רוצה פחות) כרטיס מסך ATI X1900XTX זה עם ה VIVO חובה ! HD פה אני עוד לא יודע אולי שווה לי לקנות אחד של 140 ג'גיה עם 10000RPM או 320 ג'יגה של 7200 הקיצר זה אני לא סגור עדין היתר זה לא חשוב מה יהיה מסביב הבעיה שלי היא בבחירת הלוח אני רוצה לוח תומך גם במעבד וגם בזיכרון שיעבוד על 800MHZ הצ'פטס אני לא יודע מה זה נותן לי והשאלה אם כרטיס מסך של ATI יעבוד עם NFORCE יחד עם זה אין לי צורך בSLI אז אני לא מוצא לוח שיש בו את כל הקריטריונים שאני צריך הלוח היחידי שמצא חן בעיניי הוא ASUS…
-
- 56 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, החלטתי לקנות את המעבד הגרפי החדש Nvidia gtx 970 כדי להנות מגרפיקה ממוחשבת במיטבה. לשם כך אצטרך גם מחשב שיורכב מסביבו יש לי כמה וכמה שאלות שאשמח לעזרה לגביהן. חלקן אולי מתאימות למדורים אחרים, אבל אני חושב שכדאי לרכז את כולן כאן. אוקיי, אז יש לי מחשב בן כמה שנים והייתי רוצה להשתמש בחלקים שלו עד כמה שאפשר. לפחות לשמור את המארז, אם אאלץ להפטר מכל השאר. המערכת שיש לי כרגע: לוח אם עם תושבת LGA775:י GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo E6600 2.4GHz זכרון: 2GB DDR2 מארז: GIGABYTE Triton ספק כח: Enermax Liberty 400W קירור למעבד: מאוורר שעלה לי כ-120 ש"ח (של Zalman אם אינני טועה). מסך: "Dell U2410 24, רזולוציה 1920x1200 השאלות שלי: …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד סביב ה3000 ש"ח . בדקתי כמה סוגי מחשבים של כמה חברות שונות, ועד עכשיו מצאתי כי המחשב הזה מגיע עם המפרט הטוב ביותר והביצועים הטובים ביותר עבורי . היה חשוב לי שתהיה יציאת HDMI במחשב, וכמובן שהמחשב יהיה של בחרה אמינה .. ASUS לפי הבנתי היא חברה דיי אמינה . המפרט של המחשב : Processor 2.26GHz Intel Core i3 M350 Memory 4GB, 1066MHz DDR3 Hard drive 320GB 5,400rpm Chipset Intel GM965 Graphics Nvidia GeForce 310M + Intel GMA 4500MHD Operating System Windows 7 Home Premium Dimensions (WD) 13.1x9.5 inches Height 0.8-1.2 inches Screen size (diagonal) 13.3 inches System weight / Weight with AC adapter 4.8/5.8 pounds Category Thin-and-light המח…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין בו את המערכת WIN8, אך אני רואה שהדרייברים אינם זמינים. מתי לדעתכם הם יתמכו? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3764979〈=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3764975
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם החדש של הלונבו יוגה 900 13" http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM יש לי אפשרות לקנות בארץ ולהזדכות על המע"מ, או לקנות בארה"ב.. * באתר של לנובו המחיר 1400 דולר ושם הדגם 80UE002TUS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM * באתר של בסט באיי ה מחיר 1300 דולר , הנתונים של המחשב נראים בדיוק אותו דבר אך שם הדגם שונה: 80MK00HAUS http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-900-13-3-2-in-1-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/4529000.p?id=1219758515061&skuId=4529000&productCategoryId=pcmcat…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 900 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,תכנות,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בצד התכנות: Visual C#,Eclipse (תדיר) בצד העריכה גרפית: Photoshop,Sony Vegas העריכה תהיה חובבנית (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3,Far cry 4,Call of duty AW, וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה אופיס שירטוט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיתאים לבחוץ ולבפנים שיהיה אפשר להסטכל עליו הרבה זמן * רזולוציית המסך? ) 1080p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחד מבוסס אינטל והשני AMD לא יודע על מה כדאי ללכת. לא מתכנן OC או משהו בסגנון. - מחשב מבוסס InteL: כמות. מוצרים סה"כ 3 Spire 80MM Case Fan Alumini II 195 ש"ח 1 Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,371 ש"ח 1 Creative Inspire T5400 868 ש"ח 1 ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 945 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 Samsung 1.44 Floppy (Black) 87 ש"ח 1 Lite-On 52x32x52 Black Retail CD-RW 293 ש"ח 1 Seagate 120GB 8MB 7200 Serial ATA 644 ש"ח 1 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL 405 ש"ח 1 Asus P4P800 611 ש"ח 1 Leadtek Winfast Geforce FX 5950 Ultra…
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בעבודה להפיק סרטון אנימציה באורך שלוש דקות עם 3DSAMX ו VRAY. בהתחלה הכוונה היתה לשלוח את הסרטון לחוות רנדר כי לי כרגע יש 5820K זקן ומניסוי ראיתי שבחוות רינדור אני מצליח לרנדר פי 5 מהר. אבל מבירור ההצעות מחיר שקיבלנו מחוות לסרטון כזה ב 30 FPS ברזולוציה של FULL- HD היו בין 12,000 ל 15,000 שקלים לא כולל טסטים. לכן חשבתי כבר לקחת את התקציב של השליחה לחוות רנדר ופשוט לקנות מחשב שירנדר את הסרטון וגם יוכל לשרת אותי בעבודה. אני מצרף מפרט שחשבתי בכיוון שלו אצל WELLCOM אבל פתוח גם להצעות ממקומות אחרים במרכז. הדילמות שלי בעיקר הן: 1) בנוגע לקירור כי ראיתי שה CORSAIR 115 לא תומך מהקופסא ב TR4 וצריך להזמין תושבת מיוחדת שלא יודע מאיפה להשיג. אבל חשו…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יודע אולי? בכלל לפטופים של Huawei ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הבנתי ש Xiaomi Mi Box 4K מאוד מומלץ אך הוא ללא חיבור LAN קווי האם יש סטרימר לפחות באותה רמה עם חיבור LAN קווי ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי (: מחפשת מחשב להדמיות ולשימוש כללי ומתלבטת בין הארבעה האלו (כולם ווריאציות של דל 7567) וגם האסוס הזה. מי יכול לחוות דעה? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&a... נראה כאילו יש כאן שני זוגות זהים, לא? (למרות ההבדל בשם הדגם). http://ksp.co.il/?uin=30890&select= זה האסוס.. הרבה תודות מראש...
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא לעריכת וידאו? ובנוסף אני צריך מסך 22 איכותי עד כ - 1000ש"ח מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1475 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪144 לוח אם: Gigabyte X58A-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1124 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 3 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: WD 3TB Sata 2 Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪1257 כרטיס מסך: Nin…
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג בעיקר כמו BF4 CIV5 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך ולכן אני רוצה מסך טובץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ברמה של משחקים עם אפשרות לSLI בעתיד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב?צפיה בתכני HD, גלישה, אופיס, אולי תכנות בסביבת Visual. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא משהו שעולה לי בראש - בכל מקרה המחשב Core2Due שלי הספיק לכל דבר שהשתמשתי בו בעבר אז אני לא צופה פה לבעיה - גם שעבדתי עליו עם מטלב וסימולציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 32 אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, בתקציב נפרד (אשמח להצעות על מקלדת אלחוטית ועכבר טובים למדיה סנטר). 4. האם …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-