ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים! לפני כמעט שנתיים נועצתי בכם בנוגע לרכישת מחשב נייח פצצה, ואכן כולם נרתמו לעזרתי והתפתח שם דיון של ממש שהחכים אותי, ובסופו של דבר השתמשתי בהמלצות שקיבלתי שם, רכשתי את החלקים ב TMS והרכבתי אותו בעצמי, וב"ה עובד מצויין בלעה"ר. כעת ביקשה ממני אחותי עזרה באותו נושא, היא רוצה לקנות מחשב לילדים שישמש כעת בעיקר לצרכים בסיסיים כמו וורד, אינטרנט וקצת סרטים, לא הרבה מעבר. העניין הוא שאחת הבנות שם לומדת עריכת מצגות, והרצון הוא להרכיב מחשב בסיסי, אבל עם 'אופציה להרחבה', דהיינו שביום מן הימים בעוד שנה או שתיים כשירצו לשדרג אותו לא יצטרכו להחליף לו את כל הרכיבים והמארז, אלא רק כרטיס מסך ומעבד למשל, או משהו בסגנון. מקווה ש…
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בניתי את המפרט בהסתמך של המפרטים המוצעים באתר הזה. רוצה חוות דעת כדי לדעת שהכול יתאים.... את המפרט בניתי ב7.1K [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte G1.Sniper Z87 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=widt…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור על המפרט הנ"ל יצורפו אליו GTX 1060 וSAMSUNG EVO 850 ממחשב קודם מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 975 קירור למעבדים: Arctic Alpine 64 PLUS For AMD כמות: 1 - מחיר: ₪ 64 לוחות אם: Asus PRIME B350-PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 446 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 408 מארזים: Corsair Carbide 200R Compact ATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 241 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 257 …
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הכי כבד יהיה עבודה עם תוכנת SolidWorks. ברמת העיקרון, מומלץ לעבוד איתה עם כרטיס מסך יעודי כדוגמת נבידיה קאודרו אבל הם יקרים להחריד. לא מצאתי האם יש העדפה לכרטיס גיימניג של AMD או NVIDIA והאם התוכנה עושה שימוש במעבדי CUDA. מעבר לזה, שימושים של דפדפן וכאלה. מאוד בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל הציוד הבא כבר קיים: כוננים …
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, עוד מעט מתחיל הסימסטר, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים ולסרטים. משחקים לא חשוב. תקציב - 5000-7000 גודל המסך - המסכים הקטנים של 10 אינץ' לא אופציה בשבילי. אני לא אצליח לעבוד על זה. אני חושב על סביבות ה13 אינץ'. אין לי בעיה גם עם 14-15. משקל רצוי - עדיף כמה שפחות. לא יותר מ2.5 קילו. חשוב לי שיהיה בנייד יציאת HDMI כמו כן חשוב לי שיהיה WIFI במחשב אין עדיפות לחברה מסויימת. רק שיהיה טוב תודה לכל מי שעוזר אם יש משהו ששכחתי לציין תזכירו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אם יש צורך גדול אז 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח תוכנה (הרצת סביבות פיתוח, אולי גם מכונה וירטואלית), צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio , VirtualBox, Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עדיף 23/24 אינץ -…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לאוברקלוק בזמן הקרוב אבל שתהיה אופציה זה מה שאני הרכבתי CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU[ ¤ 788.15 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)[ ¤ 698.91 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory[ ¤ 224.72 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!![ ¤ 115.13 ] Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD[ ¤ 707.54 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW[ ¤ 337.68 ] 1 Monitors : 17" Proview KX-772 Digital Monitor[ ¤ 674.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard[ ¤ 105.85 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-…
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, נניח וקניתי את הדגם הזה של לנובו וברצוני להתקין מ"ע, למטרת הטיעון XP/VISTA/SE7EN (אני מעדיף וינדוז 7). האם הייתם ממליצים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט או של 32 ביט? למה? יש לקחת בחשבון: 1. אני מתכנן להתקין במחשב אופיס 2003, זה יעבוד? 2. האם יהיה הבדל משמעותי במהירות? כי אם לא אני מעדיף ללכת על שיטת ה-32 ביט האמינה והמוכרת. הסיבה שאני מטריד אתכם ולא מברר באתר הרשמי היא שזה דגם מאוד ספציפי (יש היגידו דגם "קומבינה") שנועד לשוק ישראלי, ותיתכן לו התנהגות בלתי צפויה. רגיל, תודה מראש לכולם ושיהיה חורף קל.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פריט שם מחירב$ מעבד P4 2.8 Dual 820 64 bit 2 Mb 289$ לוח אם IntelD945PVS Rio Vista 152$ כונן DVD LITON DVD X16 DL 49$ דיסק קשיח WD 80 GB 7200 SATA 69$ זכרונות DDR 2 512 MB 533MHZ SAMSUNG 64X2=128$ כרטיס מסך Leadtek PX 6600 256 MB 129$ מארז Tower ATX 775 45$ סה"כ 861$ מחיר בשקלים כולל מע"מ 4744 לא הוספתי עכבר מקלדת רמקולים ומסך, כי זה לא ממש עקרוני לי כרגע. חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. תודה מראש
-
- 37 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE , PS , 3DSmax , sourcefilm maker , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, AC , CS GO ומשחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי! אז ככה המחשב שלי נורא ישן E6600 2.4Ghz dual core, 4GB RAM וGTS 250, והוא כבר לא עומד בדרישות ולא יעמוד במשחקים חדשים שיצאו כמו Watch dogs, הוא עשה ועושה את עבודתו כמו שצריך אבל הגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000, אולי גם 5100 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dogs כשיצא, planetside 2 ועוד משחקים בסטים …
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב טוב לגיימינג שיריץ משחקים ברמה גבוהה לאורך זמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5500 ש"ח עם חריגה קלה אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון criss remaster 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SDD למערכת הפעלה כונן קשיח ליתר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ומחשב אולטרהבוק שישרת אותי למהלך התואר. בגדול אני מתלבט בין הDell xps 13 לAsus UX303 ASUS: http://www.amazon.com/Zenbook-Discrete-GT940M-Upgrade-Windows/dp/B00X409AN6/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 DELL: http://www.amazon.com/Dell-Touchscreen-Laptop-Microsoft-Signature/dp/B010DODBSK/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1440274851&sr=1-4&keywords=dell+xps+13&pebp=1440274890573&perid=17QNBB6KNXQ8XBJ7QW1M * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות וקצת סרטים * גודל המסך? עד 14". לא בטוח מה ההבדל בין המט למבריק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? דיי התבאסתי שאין לDELL יציאת HDMI, אבל…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חכמי הפורום היקרים. לאחר שנים של הזנחה, החלטתי לחזור לתחום הגיימינג בקטנה. אשמח לשמוע את המלצתכם הראויה. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4800 - חריגה נוספת רק אם הבדל הביצועים גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל בינוני, יהיה מחובר למסך 22 אינץ fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6.…
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריכה מפרט ללא מסך, רמקולים, כוננים למיניהם ושאר ציוד היקפי. מתוכנן אוברקלוק, לא כרגע, אך בעתיד. התקציה הוא 5600. אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU - 691.51 לוח אם - Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) - 764.39 זיכרונות - DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory X2- 480.56 כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 2,099.36 הארד דיסק - Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 691.51 מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case - 336.22 סה"כ: 5,649.09 רציתי לשאול אם יש איזשהם הערות או שינויים שצריך לבצע במסגרת התקציב. כמו-כן, שמעתי שלוח האם הזה עושה …
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 אבל בתכלס הפריטים ייקנו באילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ולא ולחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V middle earth shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אז אחרי שהצבתי את הדרישה של מסך גדול מ-"10.1 ומחיר נמוך ככל האפשר, חקרתי וקראתי בעצמי והגעתי לשני אלו למעלה. למה דווקא אלו? ובכן, ל-Acer, MSI ו-LG אין מה להציע, בעוד שההצעות של Toshiba ו-Dell יקרות. ל-Asus יש את ה-1101HA שהמעבד שלו נחות יותר משל שני אלו ואת ה-1201HA שהוא יקר לעומתם ולא משתלם. פיספסתי מישהו? כאמור, הלנובו הוא מהגרסא שלא מבוססת על ה-ION. אתמצת יתרונות\חסרונות של כל אחד בהשוואה לאחר: יתרונות הלנובו: אמצעי קלט טובים יותר (מקלדת בגודל מלא לעומת 92%, משטח עקיבה שהיללו אותו לעומת כזה שמתחו ביקורת עליו) מסך גדול יותר ("12.1 לעומת "11.6 ובנוסף שטח עבודה גדול יותר ממה שההפרש מרמז בגלל הבדלי יחסים בתצוגה) תצוגה ביחס שאני מעדיף (16:10 לעומת 16:9) רזולוציה שפויה…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 מצב טוב ומצויין ותקין. מיפרט מחשב: מארז ATX לוח אם p4p800 deluxe מעבד CPU - 3.2GHZ (478 זיכרון קינסטון 1GBX3=3GB דיסק קשיח SATA- W.D. 1TB צורב DVD - IDE כונן 1.44MB כרטיס רשת O/B כרטיס קול O/B כרטיס מסך GF - FX - 5700 - AGP כמה המחשב שלי שווה לימכור למישהו? המחשב אצלי 8 שנים. בתודה מראש מיקי
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין בו את המערכת WIN8, אך אני רואה שהדרייברים אינם זמינים. מתי לדעתכם הם יתמכו? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3764979〈=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3764975
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב מסדרת הX100E של לנובו ThinkPad , הצורך שלי הוא לתוכנות ממוצעות יותר מאופיס אך לא פוטושופ, למשחקים וסרטים המחשב הזה פחות מיועד, אך רצוי שיהיה מאוד נוח לשימוש רציף ומתנייד בקלות. רציתי לשמוע חוות דעת ממי שמכיר מחשב זה, האם הוא מתחמם הרבה, מה נוחות ההקלדה והעכבר שלו, אורך חיי הסוללה, כמה הוא מריץ טוב ווינדוז 7, והאם מחירו [בין 2300 ל3200- תלוי בדגמים] מצדיק את עצמו, ואולי גם כבונוס-איפה אפשר לקנות אותו במחיר מנצח. אם ישנו מחשב עם מסך של לפחות 11.6 בטריה של 4-5 שעות, צבע שחור, מסך מט, וחזק ונוח ואמין לא פחות מהדגם X100E , ובאזור במחיר הנ"ל, אשמח לשמוע. פשוט יש בי משהו שמרני שמעדיף את מחשבי הThinkPad, את חוזקם ואת המקלדת שלהם. במיוחד חשובה לי תיאור חווית…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה אני הולך לקנות מחשב דיי רציני אז אני לא מתפשר המחשב הוא לצורך עליון של גרפיקה אבל גם למשחקים אבל זה מישני אני רוצה מעבד AMD 64 X2 4800 זיכרון דאול של 2 ג'יגה מהריות 800MHZ (לא רוצה פחות) כרטיס מסך ATI X1900XTX זה עם ה VIVO חובה ! HD פה אני עוד לא יודע אולי שווה לי לקנות אחד של 140 ג'גיה עם 10000RPM או 320 ג'יגה של 7200 הקיצר זה אני לא סגור עדין היתר זה לא חשוב מה יהיה מסביב הבעיה שלי היא בבחירת הלוח אני רוצה לוח תומך גם במעבד וגם בזיכרון שיעבוד על 800MHZ הצ'פטס אני לא יודע מה זה נותן לי והשאלה אם כרטיס מסך של ATI יעבוד עם NFORCE יחד עם זה אין לי צורך בSLI אז אני לא מוצא לוח שיש בו את כל הקריטריונים שאני צריך הלוח היחידי שמצא חן בעיניי הוא ASUS…
-
- 56 תגובות
- 3.4k צפיות
-