ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרתכם, עדיפות לרכישה באילת על מנת להוזיל\ לקבל מחשב יותר טוב באותו סכום :-) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, משחקים כשימוש משני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD 1TB צריך בנוסף עוד 2TB רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לשרת אמורים להתחבר 4 מחשבים ברשת משרדית ומלבד העובדה שנדרשים שני כוננים קשיחים שאחד מהם ישמש לגיבוי אינני יודע מה נדרש למחשב כזה, כך שאשמח לקצת כיוון והמלצות. התקציב - המינימום הנדרש למחשב כזה. אני מקווה שתקציב של 3000 ש"ח יספיק.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לצורכי אינטרנט ואופיס. חשוב לי: + מהירות תגובה ופעולה טובה של המחשב (בפתיחה של אפליקציות למשל, מס' חלונות במקביל). + גודל מסך 13 / 14 אינץ. + משקל עד 2 ק"ג. רצוי פחות. חשוב מאוד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. + מותג אמין ומוכר. + תצוגת מסך ברמה גבוהה (המסכים של אפל הם רפרנס טוב). שקלתי לקנות: 1. מק-בוק פרו . לא אוהב את הקצוות המחודדים והבנתי שיכולה להיות בעיה של חימום גוף המחשב בחלק השמאלי של המקלדת. 2. מק-בוק אייר. קצת אוורירי מדי עבורי. אין כבל רשת ואין דיוידי ואני חושש שזה יהווה בעיה. 3. לנובו T420s. אני לא יודע עד כמה המסך איכותי. האם יש למישהו רעיון. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לשדרג/ לקנות מחשב חדש. בגדול הוא יהיה יותר לעבודה למטרות תכנות אבל גם למשחקים שהם אקסלוסיבים למחשב, יש לי פס 4. אבל עדיין משחקים מסויימים הם רק למחשב, זה לא משחקים כבדים אבל משחקים שאני אוהב, מה לעשות? המחשב שלי הוא מ2009 אבל עבר בדרך שידרוגים. בגדול זה יהיה מחשב חדש, רשמתי שדרוג כי מעניין אותי לדעת אם הספק כח והמארז עדיין תקפים, אני לא כל כך מעודכן במה שהולך היום, כמו שהייתי פעם. רק לאחרונה התחלתי שוב להיכנס לפורום ולקרוא מאמרים. בגדול זה המחשב הקיים שלי: מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 8GB Kingston DDR3-13…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? E6*** P8*** T8*** ד"א: זה למחשב נייד(לא יודע אם זה קשור תגידו לי אתם) תודה
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר שלי מכר לי בזול כרטיס מסך GTX 1660 SUPER 6 GB , לכן אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוחכי שלי כדי שאני יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקרון למשחקים כמו GTA5, Horizon Zero Dawn, Path Of Exile אלה החלקים שאני חושב יכולים להשאר: https://pcpartpicker.com/list/pY8VVc (אני רוצה להוסיף עוד 8GB RAM) אני אשמח להמלצות על לוח אם, מעבד, קירור למעבד, SSD , וזיכרון (להוסיף לקיים או לקנות 2X8GB חדשים?).
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש שני מפרטים למחשבים. האחד נייד לאחותי. השני נייח להורים שלי. הרכישה של שני המחשבים תיעשה מ- KSP, אז אשמח אם ההצעות יהיו רק משם. נתחיל בנייד: שימושים בסיסיים (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), אך יש דרישה שיוכל לעמוד בעריכה עם פוטושופ. התקציב שנמסר לי הוא כ- 2500 ש"ח, אבל להבנתי הוא סובל חריגה (ואף גדולה). הם קיבלו הצעה מ- KSP למחשב. המפרט שלו מופיע בקבצים מצורפים. המחיר של ההצעה שקיבלו הוא כ- 4400. אם יש אפשרות - ישמחו לקבל הצעה זולה יותר (אך לא רוצים שזה יבוא על חשבון הביצועים). אמינות המחשב ומשך האחריות שלו חשובים להם מאוד. המחשב הנייח: מיועד לשימושים בסיסיים להורים שלי אך עם דרישה להזרמת תכני בלורי בפלקס. בנוסף, היות וגם אנ…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תקציב: 2,500-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית (פוטושופ ואילוסטרייטור), כל מה שמעבר לכך יהיה רק לבונוס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 11" ל-14", אני מעדיף לא יותר מזה. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע יהיה מאוד נחמד. * משקל רצוי? סוג העבודה שלי מכריחה אותי לנסוע כמעט כל הזמן והתכנון לקחת את המחשב לכמעט כל מקום, אז אני מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? …
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המחשב שלי : לוח אם:gigabyte ga-990xa מעבד:phenom 2 x6 1075t 3.0 שני כרטיסי מסך sapphire 6850 1gb crossfirex 4GB RAM 500gb hardisk רוצה לשדרג תמחשב מעבד כרטיס מסך מה שצריך תמליצו לי לגיימינג כבד! אני רוצה להריץ משחקים כמו אססין קריד החדש ובטלפילד החדש על הכי גבוה איזה מעבד AMD הכי מומלץ להשתדרג אליו ואיזה כרטיס \ כרטיסי מסך לקנות ישלי בערך 2000
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. חריגה עד 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטונדט - אופיס, אינטרנט, סרטים וכדו. אני גם צלם סטילס חובב, אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ פוטושופ ולייטרום ברמה שאוכל לערוך תמונה פה ושם. אין צורך בקצב export מטורף וכדו' - רק רוצה שהתוכנות הנ"ל יתפקדו ללא לאגים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם אפשר במחיר הזה להרכיב מחשב שיתן ביצועי FHD סבירים עבור Fortnite? לא צריך לכלול מסך/מקלדת/עכבר/מערכת הפעלה.
-
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
- 3 followers
-
-
מחפש מחשב נייד חדש. דרישות כלליות עם מה שיצא לי לשבת עם חבר: I7 12 GB RAM לפחות SSD לפחות 256 מעדיף יותר מסך 15.6 זהו בגדול 1. מה התקציב המקסימאלי? אשמח לא להוציא מעל 4000 שקל אבל אם יש משהו ששווה תוספת קטנה זאת אופציה. אני יכול לקנות באילת ככה שאפשר מחשבים שמגיעים לכמעט 5000 ש"ח בחנויות שלא באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יותר מ4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד, קצת עריכת סרטים וכמובן גלישה , צפיה בסרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שי…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אחרי הרבה דיונים ושאלות הנה המפרט שבניתי לעצמי. עיקר מטרותיו של המחשב הן עיבוד גרפי (2D). גם משחקים פה ושם בשביל ההנאה. המפרט הורכב מSkypc (בדיוק השבת הם החליטו להעלות מחירים.... אוו..ףףף.!!!): לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 - ¤790.00 ¤790.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,251.00 ¤1,251.00 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - ¤1,506.00 ¤1,506.00 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤841.00 ¤841.00 ספק כח Enermax Liberty 400W - ¤465.00 ¤465.00 מארז GigaByte 3D AURORA ATX - ¤694.00 * צבע שחור ¤694.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤418.00 ¤418.00 סך הכל : ¤5,965.00 + גוף קירור למעבד של SCYTHE NINJA PLUS מחיר 245 ש"ח ב…
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!! אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...) ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע - שבועיים התנהל כאן דיון האם אפשר להחזיר מחשב נייד לאחר שנפתח בגלל חוסר שביעות רצון ממנו. המסקנה שהגענו אליו הייתה שאם מזמינים דרך האינטרנט, אפשר תוך 14 יום עם תשלום של 5% או עד 100 שקל. מסקנה זו הוכחה בדרכים שונות כמו למשל מכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595787,00.html אני רוצה לקנות נייד חדש, התקשרתי ל-2 חנויות שנראות רציניות, ביניהם אחת שהייתה ב"קנייה נכונה" בזאפ. את שניהם שאלתי האם אפשר להחזיר אם לא אהיה מרוצה, ושניהם אמרו לי בניסוחים כאלו ואחרים שלא. אחד אמר שאפשר בניכיון של 30%, ואחד אמר שפשוט אי אפשר. מה זה אומר? או שהם לא מודעים לחוק בכלל. או שהם כן מודעים אך הם חושב…
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה אופיס שירטוט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיתאים לבחוץ ולבפנים שיהיה אפשר להסטכל עליו הרבה זמן * רזולוציית המסך? ) 1080p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני משתגע פה ומתנדנד בין פנטיום לאי אם די אני יתן לך שתי מארזים ותגידו לי מה עדיף כבר יש לי ספיר רדון 9600 אקס טי אינטל- פנטיום 4c ht 2800 P-4S800D Dual DDR,HT,sb,lan 2 כפול 256 של a data וסתם איזה מארז בינוני לעומת אי אם די אי אם די 2800 טרייל Thermaltake Volcano Silent Bost שתי סטיקים של 256 של a data Compucase super Midi Tower CI 6A19 תודה לכל מי שעוזר
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הציעו לי ב"חרק"(לא פירסמתי שם חנות..) את המחשב הבא וזה מחשב שחשבתי עליו די הרבה זמן ואני מתלבט בינו לבין עוד אחד.. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090713-1124055-1124055-1124055-1124111-12358358-71962471.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Compaq%20nx9420%20Notebook%20PC〈=he&cc=il HP 9420NX זה הלמעלה.. או DELL שהוא גם טוב אבל שמעתי ב"חרק" שהאחריות שלהם גרועה בניגוד לHP שממש השתפרו בשנתיים האחרונות.. (כרגע ראיתי שהם קצת שינו את ההצעה ..) http://buy4less.co.il/product.asp?f=2330&p=9 בכל אופן המחיר לא משנה .. מה עדיף לקחת?
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2266MHz, 512KB Motherboard : DFI NT70 RAM: 256MB GFX: NVIDIA GeForce4 MX/MX 420
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חברים אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד לצורך לימודי תקשורת חזותית בבצלאל ירושלים. התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח. להלן המפרט הטכני המומלץ: גודל מסך - 15 אינץ' מעבד אינטל i7 ומעלה, ליבה כפולה או מרובעת. זכרון 16GB RAM במהירות 1600MHz ומעלה. כונן קשיח 512GB ומעלה מסוג SSD FLASH כרטיס מסך: NVIDIA GRFORCE GT 750M with 2GB GDDR5 memory בטריה - 7 שעות ללא הטענה לפחות. לפי הגדרות יצרן. מערכת הפעלה: windows 8 ומעלה. אשמח לעזרה,
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יד שניה ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק לפני שקונים? (מעבר לזה שהמפרט מתאים לדרישות ) נ.ב הכוונה היא, מעבר לבדיקות שאין מכות על המחשב וכד' איך בודקים שכל הרכיבים באמת שם? שהכל רץ כמו שצריך? וכד' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המפרט: GA 890GPA 4D3H Sapphire HD6570 1GB WD Green 2TB Antec 400W AMD Phenom II x6 20GB DDR3 1333 Zalman CNPS9500 AM2 TT v3 Black Edition בעקבות הצורך לשדרג, כבר החלטתי להרכיב מחשב חדש, אז נותר הישן. שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש בימים הקרובים מחשב מדגם Y50-70 4K עם SSD מרשת אייבורי באילת (מחיר 5500 ש"ח) , לאחר חיפוש ברשת מצאתי הרבה תגובות על הלפטופ , הרבה חלוקים בדעותיהם, בגלל זה אני רוצה לדעת האם מישהו כאן ניסה את הגרסה של ה 4K עם SSD הדגם המדוייק : מחשב נייד "15.6 Lenovo IdeaPad Y50-70 59433108 256GB SSD לגביי ה SSD הוא מסוג סמסונג PM851 אמנם הוא פחות טוב מה MX100 או EVO 840, אבל הוא לא כזה רחוק מהם , לכן אני לא חושב ששווה לי לקנות בנפרד SSD ולבצע החלפה לדגם עם ה 1TB 5400rpm. * מטרות המחשב - משחקים תכנות קצת פוטושופ ועריכת וידאו (משחקים כמו סטארקרפט 2 , דיאבלו 3 , WOW , ופה ושם COD\BATELFILED). * רזולוציית מסך- כאן אני דיי בהתלבטות , אני לא יודע כמ…
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשתף אתכם במקרה המצער שלי, ואולי למצוא אנשים במצב דומה שרוצים להצטרף לתביעה ייצוגית: לפני שבוע לפתע התקלקל הנייד שלי (HP Pavilion dv2500t). התצוגה על המסך חולקה ל-6 מסכים קטנים וזהים, והתמלאה בפסים אופקיים מרצדים. לא ניתן לעבוד יותר עם המחשב, ולא ניתן לחבר אותו למסך חיצוני. המחשב הוא בן שנה וחצי, ונמצא מחוץ לשנת האחריות. ניגשתי למעבדה שתיקנתי בה פעם מחשב נייד, ואמרו לי שחייבים להחליף את כל לוח האם, בגלל קריסה של כרטיס המסך (NVIDIA 8400M GA). עוד אמרו לי, שזו בעיה "גנטית" של פגם בייצור של כל כרטיסי המסך מהסדרות 8400M ו-8600M, ואולי כדאי לפנות ל-HP ישראל ולנסות לשכנע אותם לקחת אחריות על העניין. התחלתי לחקור קצת את הנושא. כיצד לפתע קורס כרטיס המסך, כאשר תחזקתי את…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-