ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הטאבלט של ASUS ואני מעוניין לשמוע את הסאונד במערכת סטריאו. אני הבנתי כבר שהוא תומך בפרוטוקול A2DP ולכן חשבתי לקנות רסיבר BLUETOOTH ולחבר אותו למערכת. השאלה היא האם כל הצלילים יושמעו דרך ה-BLUETOOTH (כולל, למשל, סאונד מהדפדפן) או רק שירים שמנוגנים דרך נגן המדיה? בנוסף, האם יש לכם המלצה לרסיבר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב בסביבות ה2.5K (לא כולל כרטיס קול, אותו אקנה בנפרד) שימושים: - הקלטה ועיבוד מוזיקה (דורש פלייבק של כמה ערוצים במקביל להקלטת ערוץ או שניים בלי איחור, הפעלה של מספר פלאגינים במקביל וכו') בגדול מדובר על מולטיטאסקינג. - כמובן אינטרנט, וורד וצפייה מזדמנת בסרטים - משחקים לא מעניין אותי בכלל - OC - אם יש 2 מעבדים שבלי OC א' טוב מ-ב' ועם OC ב' טוב מ-א, אני מעדיף את א'. אם א' וב' זהים אני אקח את זה שנותן קלוק יותר גבוה. יאנו מעדיף מעבד שהוא חזק מראש וOC זה בונוס מבחינתי. צריך: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. HD 5. ספק תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצות והפניות למפרט למחשב גיימינג לא מטורף מידי, שיוכל להריץ משחקים עכשווים ושייצאו בשנה הקרובהת אבל אני לא מצפה להמשיך להריץ משחקים חדישים גם בשנתיים-שלוש הבאות ברמה מטורפת, התקציב הוא עד שלוש וחצי, אני באמת לא מבין איך המעבדים של AMD עובדים, מה המהירות, היכולות האיכות, אין לי מושג, אני יותר בן אדם של אינטל (פשוטים יותר לא?), חשבתי על כרטיס חדש יחסית של רדאון כי שמעתי שהם מעולים יחסית למחירים שלהם, וכמובן אני לא אתפשר על מערכת קירור שתהיה נחוצה למערכת שאני אקנה כי היא לא חשובה פחות. תודה מראש לעוזרים, אחלה פורים חבר'ה שאלה - מה ה cache tray נותן למעבד? זה יותר חשוב מה GHZ של המעבד? זה המפרט שבניתי לעצמי, חרגתי קצת מהתקציב, מה אתם אומרים? מעבד: …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל חוות דעת על 2 מחשבים מKSP מי יותר טוב? ובאופן כללי אם הם טובים? השישמושים זה קצת גיימינג סרטים באינטרנט כל מיני דברים כאלה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&comp=30 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&comp=30 ההבדל מחירים קטן אבל ראיתי שיש הבדל בRAM וכרטיס מסך הקשיח זה לא משנה כי לא צריך יותר מ100 GB ה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על למכור את המארז הנ"ל ולהחליפו ל-P280 של אנטק (590 ש"ח) ואני רוצה לדעת בכמה אוכל למכרו כדי לדעת כמה כסף אצטרך להוסיף מכיסי. המארז נרכש לפני כ-4 חודשים מ-KSP ויש עליו אחריות ויש לי קופסא ואת כל החלקים שהגיעו עמו. סיבת ההחלפה היא שהוא רועש בשבילי קצת והוא שואב אבק רציני ;D וראיתי שהאנטק שקט משמעותית, נוח יותר ויפה לטעמי. (פילטרים מגנטיים למארז הזה עולים 250 ש"ח אז אולי אופציה משתלמת יותר היא למכור אותו) תודה למציעים ולעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לעשות שדרוג קטן למחשב עקב צוואר בקבוק שיש במערכת ופער מסויים בין החומרה לדרישות של היום. בעקרון אני בא בגישה של לשדרג את הלוח-אם המעבד והזיכרון, אם צריך גם משהו אחר נא לציין בבקשה. החומרה בה אני מחזיק כרגע: CPU: C2D E8400 MB: G31M-ES2L (ממש גרוע) RAM: Samsung 2GB(2x1gb) DDR2 667hz (גם נורא) GC: HD5770 PS: HEC 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - AC, Skyrim, Mass Effect 3, Diablo 3, SC2, MMH וכדומה - 1680x1050 - גבוהות-בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מאמין שאין צורך לכלול כרטיס מסך כרגע (HD…
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם דרוש מפרט מחשב לגיימינג שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 3 בהגדרות נורמאליות . המפרט מיועד לקרוב משפחה ככה שרציתי לקבל ממכם יעוץ הדרישות שלו זה 4 גיגה זכרון ומעבד I5 כרטיס מסך GTX 570 השאלה שלי האם ניתן לחסוך ולקנות רק שילוש שהוא כולל לוח אם מעבד גוף קירור וספק כוח ולנסות להכניס עוד כרטיס 570 בשביל SLI ? תודה לכולם שבוע טוב וחג שמח !
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים אני אשתדל לפרט ככל הניתן: 1. התקציב הוא 3500 שקלים, אם יהיה צורך מסויים לשידרוג אפשר למתוח אותו בעוד איזה 150-200 שקל 2. השימוש הוא בעיקר לעיצוב גראפי, עבודה עם לוח ציור תוכנות עיקריות: פוטושופ ואילוסטרייטו פרימייר ואפטר, זאת אומרת עריכת וידאו, נדיר יותר, אבל הייתי רוצה לשמור את זה כאופציה להיתפח בעתיד (אם מדובר בעלות נוספת גבוהה, אפשר להוסיף כאופציה) נכון לעכשיו מחובר אליו מסך ישן יחסית שישודרג רק בעתיד אז כניאה שאין רזולוציה רצויה. 3. אין צורך בציוד היקיפי 4. אין צורך לכלול כונן אופטי, כמו מו כן הנפח הרצויי להארד דיסק הוא 1T 5. מבחינת שקט, קשה לי להגדיר אבל אני חושב שכל עוד הוא לא נישמע כמו טרקטור (בדומה למאוררים עם לכלוך) אז זה סביר למדי 6. לא מת…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל Windows 7 Home Premium. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? אופיס, אינטרנט, משחקי רשת, סרטים, וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין כזה, צריך לכלול הכל, כולל צורב DVD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך ב-Windows 7 והרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט ככל הניתן, אם יש שיפור ניכר בביצועים, למשל.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.L.A Noire, Skyrim, Wargame: European Escalation, Battlefield 3, The Darkness 2, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברם, קבלתי 2 הצעות מחשב לעריכה, ווידאו , פרימייר ופטושופ בעיקר. מה אתם אומרים ? זה אחד לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) זה השני לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) 3300 ש"ח בערך מה אתם אומרים, האם הכרטיס המסך המובנה מספיק טוב לצורך עריכת וודאו וגראפיקה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.8 GHz לוח אם של ASRock - P4I65G זכרון של 1 Gb DDR כרטיס מסך - GeForce4 MX 440 AGP 8X ספק כוח ATX 500W מסך HANNS-G HW191D אני מתלבט בין החלפה של לוח האם + מעבד + זכרון לבין קנייה של מחשב חדש אני עומד לשדרג את מערכת ההפעלה ל- Win 7 32 Bit אשמח להצעות, עדיף מבוסס INTEL אבל לא חובה! אם יש צורך בנתונים נוספים אשמח לספק...
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל : Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך : GIGABYTE -…
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם יש מישהו שמכיר את הדגם הזה או קנה אותו או אפילו סתם מבין ויכול לחוות דיעה? האם אני צפוי להתקל בבעיות מבחינת אחריות חיבור לחשמל או שפת מערכת ההפעלה? הדגם מגיע עם 128 גיגה הארד דיסק 4 גיגה זכרון מסוג DDR3 מעבד i5 1.6 ומערכת הפעלה וינדוז 7 PRO 64 bit. אשמח לתשובה שתעזור לי מאוד כמעט ולא מצאתי מידע ברשת לגבי הדגם הזה בטח לא בישראל. תודה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח + עלות Windows 7. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לילדה בת 12 - קצת אופיס, קצת אינטרנט, משחקי רשת, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שלומכם? רציתי שתעזרו לי למצוא מפרט שמתאים לצרכים שלי... אני לא צריך ציוד נלווה כלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבה זיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן אנשים לאחותה הקטנה של ידידה שלי יש יום הולדת 16 בקרוב, והוחלט לרכוש לה לפטופ חדש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח והדרישה מהמחשב הנייד היא.. ובכן, דרישה בסיסית למדי, מחשב שיעבוד בצורה סבירה, לא גדול מדי, לא כבד מדי, שיהיה מסוגל להריץ OFFICE בסיסי ומשחקים בסיסיים [ואינני מדבר פה על יישומים גראפיים כבדים], גלישה באינטרנט והאזנה לשירים. משהו שיספק את צרכיה של נערה בת 16. אין פה עדיפת למשהו ספציפי, אם כי אני נוטה לסלוד מנטבוקים, גם בגלל חיי סוללה מעליבים וגם בגלל המעבדים החלשים. גם בתחום גודל המסך אינני מעדיף משהו אחד על פני האחר. אודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי N55SF של אסוס. יש פיתרון פשוט?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
DELL הרבה יותר יקרים גם HP..., ואני יכול להשיג לנובו עם מפרט טכני הרבה יותר טוב מהם במחיר שלהם, למישהו יש סיבה מוכחת?
-
- 23 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב לעבודה. ישמש בעיקר לצרכים משרדיים. אני לא רואה צורך בכרטיס גרפי חזק. הם ביקשו ממני לקנות אותו בקיי.אס.פי. המלצות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-