עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש מפרט עם I5 ולפחות 8GB זכרון בשביל להריץ הרבה מכונות וירטואליות. כרגע יש לי מחשב עם מעבד AMD 3X 435 ו8GB זכרון והוא מתקשה מאוד להתמודד עם העומס. אני מריץ באופן קבוע סביבה עם 10-15 נתבים פעילים ושלושת הליבות של המעבד נמצאות בעומס של מעל 90% (גם עם IDLE-PC) המחשב משמש אותי בשביל להתכונן לבחינת CCIE. מבחינתי המטרה היא מחשב שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מאמין ש3K יהיה המקסימום שאני מוכן להשקיע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, עבודה משרדים ותכני HD. א) במי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מחפשת המלצה ללפטופ או לחנויות בארה"ב לקניית לפטופ. אני צריכה מחשב קל ונייד יחסית (בחורה, קטנה ורזה), שיתאים לסטודנטים עם צרכים של תכנות - בלי משחקים או גרפים. תכנות, אינטרנט וסרטים. שישמש אותי נחמד בשנים הקרובות. שיהיה זול, כי אין תקציב. ואני קונה בארה"ב עכשיו השאלות שלי מעבר לשאלון - - המלצה לחנויות בארה"ב? אני קונה אונליין ושולחת לדודים שיביאו לי אותו. אולי יש חנויות טובות עם אאוטלטים וסיילים שאני לא מכירה וחבל שאפספס. עברתי על דל אאוטלט ולנובו ואמזון, אבל לא ראיתי שום דבר קוסם במיוחד. בוולמרקט ובבסט ביי יש בעיקר מחודשים. - יש בעיה לקנות מחודש מבסט ביי או וולמארט? חוצמזה בטווח המחירים של 500-600$ ראיתי שחלק מהדגמים במחירי הארץ, מה שה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 3emi,

צריך מחשב שישב בסלון יתחבר ב HDMI לטלויזיה יריץ וינדוס וורד אינטרנט אימייל וכמובן יפעל עם מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי מה אתם יכולים להציע לי בתחום הזה כמובן מחפש משהו זול לא מיועד לשחק משחקים בניתי משהו כזה אבל זה עדיין יקר מידי http://i3.minus.com/iIv8U3D2CLLOE.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BenQuad,

אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב - לא בהכרח ממישהו שרכש אותו אלא על המפרט הטכני , המחיר וכמובן בהתאמה לצרכיי. צרכיי: עבודה מסחרית (אופיס,אינטרנט, פוטושופ, מסחר,טכנות וכד'), סרטי HD על הפיקסלים הגבוהיים (משמע מעבדחזק וכרטיס מסך חזק), משחקים סבירים (בגדל המשחקים ירוצו על הנייח), מוסיקה וכדומה. סוללה לא הכי משנה, רוב הזמן המחשב יהיה מונח על גבי שולחן (אחבר לו עכבר מכאן שלא אזדקק ב- Thinkpad), משקל עד 2ק"ג. תאורת מקשים. חיבור HDMI תקציב 5000+- המחשב: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2059 בגדול אלה הם צרכיי, אני משער הדגם הנ"ל מתאים לי, אשמח לשמוע מה אתם חושבים, הצעות אחרות. בן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. סטודנת במדעי המחשב. * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי?לא משנה מצדי 10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?2-3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi יכול להיות נחמד, אבל לא קריטי. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה. * צורב DVD?לא חייב להיות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין. אני מחפש משהו בסגנון של I5\I3, עם 4GB זכרון, יש אפשרות לדבר כזה בתקציב? או שאני צריך להוריד את הדרישות? כרטיס מסך לא צריך משהו מיוחד, שיהיה נחמד מינוס, אני לא חושב שאני הולך להריץ עליו סרטים או משהו בסגנון. יש אפשרות שהוא יגיע בלי מערכת הפעלה וזה יוריד את המחיר?אני גם ככה הולך להריץ …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yehonatan_giladi,

יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?

10. מעדיף מחניות באזור באר שבע. לדגומא:KSP תקציב: 3400 חריגה: 200 יד ראשונה זמן אחריות כמה שיותר Windows 8 באנגלית גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה אפשרויות נוספות :מסך FHD <אם נכנס בתקציב ולא בא הרבה על חשבון ביצועים. לשימוש ב: (עריכה\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים בעקרון אני אעבוד רוב הזמן עם מקלדת עכבר מחובר פעם אחת למסך FHD ופעם אחרת למסך 720 P. סרטים אני ארצה לראות באיכות הכי גבוהה FHD. בנוגע לעריכה - חשוב לי שתיהיה יכולת לערוך נגיד בקיובייס או סרטי HD במהירות אך באופן כללי אני עורך לא הרבה. 1.כדאי לקנות מחשב נייד עם SSD שעליו מערכת הפעלה בנוסף לHDD שעליו אני אאחסן קבצים ? אולי עדיף פשוט לקנות אחד עם HDD ולהחליף עוד כמה שנים אותו לSSD. 2.לפי מה שהבנתי כדי שאוכל …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שולחני חזק שישמש אותי לצורכי עבודה. עברו כבר כמה שנים מאז שרכשתי מחשבים וגם הם היו לפטופים, לכן אני לא מתמצא במעבדים, לוחות, כרטיסים גרפיים ומפרטים עדכניים. תקציב אני עדיין בשלב של "להבין איפה אני חי" אבל מאחר וזה כלי עבודה שישרת אותי מספר שנים קדימה אני מוכן להשקיע. שימושים פיתוח תוכנה - כלים כמו Visual Studio, Android Studio, Eclipse ודומיהם הפעלת מכונות וירטואליות (VirtualBox וכיוב') עיבוד תמונה, בעיקר ב- Adobe Lightroom מרכיבים שאני יודע לציין זכרון - לפחות 16 ג"ב עם אפשרות הרחבה עתידית דיסק SSD למערכת ההפעלה ואפליקציות שני דיסקים גד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by shgec,

יש אריזה מקורית, דיסק. אפילו קבלה מאייבורי מ 3/08/2009 כמובן אין שום אחריות. קישור לכ.מסךhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=192&psn=&lid=1&leg=0 כמו כן כמה עולה סטיק של 4GB DDR3 1333MHZ של KINGSTON תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חבר שלי ביקש שאני יעזור לו להרכיב מפרט, הוא משחק מידי פעם (בכל זאת הוא חייל) התקציב שלו הוא 4.5 וזה אמור להספיק למסך. אין אפשרות לעבור את הקו הזה. זה לא קיים. אני בניתי את המפרט הבא בKSP, אם יש לכם דרך לקצץ או להכניס דברים טובים יותר תבורכו: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 800 K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra 780 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 570 RADEON X700 LE 128MB PCI-E 885 80GB SATA II 7200RPM 8MB 370 Teac/SONY 1.44 50 2202 ATX MIDI PFC, usb 165 17'' 786 PFS FLAT 690 מקלדת + עבכר 20 סך הכל 4310 צריך להוסיף עוד קומבו שלא מצאתי ב KSP, זה בטח עוד 150 200 שקל, הרכבה עוד 190. יוצא על…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב לכולם גיסי בא אליי עם בקשה ואתגר לא פשוט-לבנות לו מחשב גיימינג איכותי ככל הניתן בסכום הבסיסי הזה(ללא מסך, כמובן), ובתור אחד שפעם היה מעודכן בשוק החומרה והמפרטים נעתרתי להצעה בשמחה.. לאחר נבירות, בדיקות והשוואות הגעתי לכיוון כללי שלדעתי הוא המשתלם והכדאי ביותר- וכעת הגיע הזמן להתייעץ גם אתכם, אז ככה: בעמדת הכרטיס מסך, ה4870 של RSM ב640 שקלים הוא המלך הבלתי מעורער-במחיר כזה זה פשע לא לקחת את הכרטיס, בתקווה שלא יגמר המלאי.. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1236 המעבד, לאחר לבטים בין אינטל לAMD, ובין מעבדים חדשים יותר או פחות כגון E6600 או I3-530, או 555BE לעומת 720BE הגעתי למסקנה שה555BE שמוצא בIQPC במחיר מדהים של 462 שקלים הוא הדיל הטוב ביותר..בייחוד בשל …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ultraircraft,

* מטרות המחשב: בניית אתרים, סרטים ומשחקים עד כמה שאפשר בטווח המחיר. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: רצוי מקלדת מוארת אך לא חובה. * יציאות מיוחדות: hdmi. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: בכלל לא אם יש בלי ויותר זול עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * ram :4 gb ומעלה , שן כחולה: רצוי מאוד , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך של nvidia או amd הכי טובים לטווח המחיר. * מעבד i5 הכי טוב לטווח המחיר. עלו לי מספר אפשרויות בחיפוש באינטרנט אם יש משהו עדיף ויוצר טוב אשמח לדעת או אם אחד מהם עדיף אשמח לדעת איזה ולמה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by source,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by the_lighting,

למשחקים וOC מטורף! רצוי שיהיה בו p180

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מסך "13 בערך, מיועד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, שום דבר משמעותי), אמור להריץ Windows 7. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה אלפים בודדים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. טוב ככה חברה הצרכים שלי הם סרטים שירים אינטרנט וקצת משחקים אוקי ככה אחרי הרבה מחשה נשארתי עם ככה 1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114653 2 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157020 3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&st=g51vx&lp=1&type=product&cp=1&id=1218092150636 4 http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&kc=laptop-studio-xps-16&l=en&oc=dydwfn3&s=dhs&leadtime=9/9/2009&showleadtime=True שהמחיר שלו באוטלט הוא בין 900 ל1000 דולר מה אתם ממליצים או שיש לכם הצעות אחרות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אשמח לשמוע דעה מהמבינים לפני שאני סוגר עסקה : מחשב עבור גיימינג כבד במינימום כסף .מעבד:Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1487קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪304מארז:בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP HYPER 700Wכמות: 1 - מחיר: ₪619זיכרון:DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 2 - מחיר: ₪198כרטיס מסך:בקניית מחשב חדש בלדב - Gigabyte GTX980Ti 6GB OC GV-N98TWF3OC-6GD WF3כמות: 1 - מחיר: ₪3199קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by APT,

היי, הגיע זמני לקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש איפה לחסוך בלי להתפשר יותר מדי, אז אני אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080p אבל יש סיכוי שאני אקנה את אחד המסכים הקוריאניים של 1440p. -לאילו הג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yit,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sharshafil,

היי, מחפש מסך מחשב לגיימינג 23-24 אינץ', תקציב של עד 1500 ש"ח. חשבתי על אחד מאלה (אחד 4K והשני לא) : 1. http://www.rsm.co.il/Product/מסך-מחשב-לגיימרים-חברת-asus-דגם-vg248qe-144hz-full-hd-24-led-dvi-dp-hdmi-1ms-vesa-pivot 2. http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd/samsung-uhd-23-6-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu24e590ds-za/#specs איזה מסך אתם ממליצים? אחד מאלה או משהו אחר? והאם יש טעם לקנות מסך 4K בגודל כזה. אמנם יש לי כרטיס מסך שלא תומך (Gtx 970) אבל המחשבה היא אולי לקנות מסך שיחזיק יותר שנים ויתמוך בפיצ'ר הזה בעתיד.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.