עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itamarz_,

מבקש המלצה למחשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Asus N73SV-TZ227V‎ ‎Model Name‎ ‎N73SV-TZ227V‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎6GB DDR3 1066MHz (1 x 4096 MB + 1 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB + 500GB (SATA) 5400rpm‎ ‎ Display‎ ‎17.3'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Blu-ray Writer‎ ‎ Webcam‎ ‎2.0 Mega Pixel web camera ‎ ‎ Sound‎ ‎Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicFocus‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V2.1+ED…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פעולה ספורט ואסטרטגיה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ והרזולוצייה 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 62 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. Started by jetman,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, גלישה, מוזיקה, טורנט אם דגם על הרבה הורדה יום יום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. מה התקציב המקסימאלי? 3800-3900 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Skyrim , BF3 , Metro 2033 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אנא הכינו מפרט אחד עם קשיח, ואחד בלי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? OC קל לכרטיס המסך, תלוי בכרטיס. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה -…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב DUNGEON SIEGE, GTA זה מה שעולה לי כרגע, אבל אני יודע שארצה לשחק במשחקים חזקים, אין לי כלכך שמות כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין לקנות בתקציב זה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by gadykay,

אז ככה מדובר במפרט לחבר שרוצה להריץ את כל המשחקים החדשים בכיף על מסך 21"HD(אפשר לשים כ.מסך קצת מעבר לנדרש) עם אופק שדרוג ברכיבים ו-OC. דרישה מיוחדת למפרט היא יכולת הרצת VM רבים במקביל.(כך שאני מניח שנדרשים לפחות 8GB ראם) מארז מאוורר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד היחס תמורה/תועלת סביר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה בסביבת VM ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by koby100,

אני מנסה להרכיב מחשב בסיסי להורים, אבל שיהיה מרכיבים איכותיים. אני צריך שיהיה לו פוטנציאל לסחוב זמן רב מבלי להזעיק אותי לתיקונים כל שני וחמישי. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (עדיף שיתמוך ב HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by PorkChop,

אני צריך מחשב שיסחב משחקים כבדים בצורה טובה יחסית. אני גר באזור בת-ים, אז אם יש חנויות באזור ראשון-לציון, תל-אביב, חולון זה מצויין בשבילי. אם אתם יודעים על חנות ממש טובה שהיא קצת יותר מרוחקת (לדוגמא נתניה) אז גם סבבה. אז צריך המלצה למחשב קומפלט, אבל בלי מסך או דברים מעבר לזה - מחשב בלבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  10. Started by MBN,

רצוי שיהיה של דל או לנובו - בכל מקרה 3 שנים אחריות. המחשב יעבור הרבה בדרכים אז חשוב שיהיה עמיד. צפוי להריץ שרת WEB וכלי פיתוח שונים (צריך מעבד סביר+ ולפחות 4GB זיכרון). מסך מט באיכות די טובה (אני צריך לבחון עיצובים לעיתים). גודל דיסק קשיח לא קריטי - כל דבר מעל 100GB יספיק. אם זה עוזר, המחשב הנוכחי שלי הוא DELL Latitude D530 והייתי מאוד מרוצה ממנו ב5 שנים האחרונות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4?utm_source=cliqa&utm_medium=cliqa_deals&utm_campaign=dailyDeal_1d6cbd4b-77f4-4b0f-ba72-e4315391eec4 בקצרההמחשב הנייד שאנחנו מציעים לכם היום, Acer Aspire מדגם AS7551-7422, מציע את הטוב ביותר מכל העולמות: מהירות וביצועים של מחשב שולחני עם ניידות של לפטופ, מסך HD בגודל 17.3 אינץ', מעבד חזק וחדיש עם 4 ליבות AMD Phenom II, משקל נוח, כרטיס מסך גרפי שמתאים למשחקים, דיסק קשיח בנפח 500GB, זיכרון של 4GB, זמן בטריה ארוך ועוד ועוד - הכול ארוז בגוף מעוצב, דק ומהמם ובמחיר חסר תקדים של ₪2490 בלבד, במקום ₪4500! נשמע טוב. הבנתי שהמעבד הזה מקביל לINTEL I5 ויתר הנתונים נשמעים ג"כ מצוין. (כן ראיתי שמדוב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. איזה מהם עדיף או יש לכם אחד יותר עדיף עד 47000 שקל... * מטרות המחשב? משחקים * גודל המסך? לא משנה אבל כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כן אבל לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ייודע שיהיה אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן אבל לא קריטי מחשב יותר חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS-DELL ASUS N73SV-TZ227V‎ ‎Model Name‎ ‎N73SV-TZ227V‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎6GB DDR3 1066MH…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by Teliran1,

מטרות המחשב? גלישה באינטרנט בעיקר, סרטים ושירים. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיכלול HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הבנתי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לאמא שלי, אני רוצה מחשב אמין וטוב שיחזיק זמן, ויספק בצורה טובה את כל הדרישות הבסיסיות כמו גלישה באינטרנט סרטים 720P ומוזיקה. המחשב ירכש בארץ.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלום לכולם. רציתי רק לאמת, האם המחשב הנייד מזהה את הצורב החיצוני עוד בשלב ה-boot הראשוני, כך שיהיה ניתן לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מ"אפס"?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  17. Started by ROTEMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 * 1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוח…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by hosham,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב, שיהיה קל, עם מסך בין 11.6-12.1" לעבודה שוטפת ולא מאומצת למספר שעות בטריה 5-6 שעות. שמתי עין על מחשב של HP שגם בטווח של ~2500ש"ח. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5775 יש חוות דעת על המוצר או המלצות על דומה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by RazKaziRo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנ…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by assafgedalia,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מבקש עזרה ואת מומחיותכם בבחירת דגם, מתוך הרשימה הנ"ל. הכוונה היא לבחור את הדגם האמין ביותר. ובביצועים המירביים. תודה מראש לכל העוזרים: IBM T61 IBM T60 IBM T43 IBM T42 IBM T41 IBM X61 IBM X60 IBM X32 IBM X31 IBM X30 IBM X200 IBM X220 IBM T400 IBM T410 IBM T420 IBM X420 HP Elitebook 2560p

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by avirampower,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS TF2 CS L4D2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Rbroiebarak,

קניתי מחשב של Packard Bell דגם dot s החדש. לאשתי יש מחשב LG דגם LGX13, המחשב שלה יחסית ישן יותר בשנתיים כמדומני, והיא גם משתמשת בו כבר שנתיים, ואף-על-פי שהמחשב שלי חדש, הוא משום מה עובד בצורה יחסית איטית יותר משלה, ואפילו פעם אחת הרצתי על המחשב עדכון לאנטי וירוס יחד עם עוד תוכנה שהריצה פעולה מסויימת, והמחשב נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט! השאלות שלי הם: 1. האם ישנה תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק האם ביצועי המחשב תקינים? 2. האם התקיעה שהיתה לי במחשב מעירה על בעיה טכנית במחשב? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. מחפש נייד לאחותי, לצרכים די בסיסים: -סרטים, אופיס ואינטרנט.-מסך 15.6. -מצלמה ומיקרופון. -usb 3 רצוי אך לא חובה אם זה לא נכנס בתקציב. -HDMI נראה לי די בסיסי וברור אבל בכל זאת רשמתי. יש מי שיביא לי את זה מארה"ב אז לגבי משלוח אין מה לדאוג, רק שתיהיה חנות אמינה. תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים