ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD 720P, וירטואליזציה קצת, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD4 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה בת 21 הנמצאת בנסיעות רבות, מיועד ללימודים (פסיכומטרי ואקדמיה), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אונליין בעיקר) ומשחקים פשוטים. יש לי יכולת מדהימה להרוס דברים, לכן רצוי שיהיה עמיד ועם אחריות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - רוב הזמן), SIMS, צפיה בסרטים... וכו'. * גודל המסך? 13"-16" * משקל רצוי? קל (מיועד לנסיעות רבות). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחסית (מיועד לנסיעות רבות). רצוי מעל 5 שעות ברצף. * בלוטות? - טוב שיהיה... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה CD, כל דבר נוסף יהיה נחמד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? צריך ווינדוס ואופיס (אם אפשר בלי …
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי מחפש מפרט מעודכן שישמש אותי בעיקר לתלת מימד וכתחנת עבודה. לא מעוניין דווקא בכרטיס מסך יקר במיוחד אלא משתלם ונותן תמורה יחסית למחיר לא יקר. זיכרונות מינימום 8 ג'יגה. ומעבד I7 לפחות...רק לא בטוח איזה מהדגמים השונים. סה"כ מחיר המחשב (ללא מסך) ינוע בין 4 אלף ל-6. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
רבותי רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הבא של DELL "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2670QM האמת שאני די סגור עליו, מתאים לי גם מבחינת המחיר (4800 ש"ח באייבורי)... הוא אמור לעשות עבודות גרפיקה, ומעט תלת מימד . בכל אופן הדגש הוא על פוטושופ אילוסטרייטור וכו'... אשמח לדעתכם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן, נוח וכזה שלא עושק את הכיס, בשביל שאוכל לקחת אותו איתי לבסיס פעמיים בשבוע. אני לא צריך חיי סוללה מעבר ל4-5 שעות כי אני הולך להישתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אני מתכוון להישתמש בו בשביל משחקים קלים, אינטרנט, אנימציה ב2D ותיכנות בקטנה. כרגע אחרי שחיפשתי ניידים שיתאימו לי מצאתי שניים שאני מיתלבט ביניהם והם: hp pavilion dm1z asus eee pc 1215n אני לא מוגבל לקנייה בארץ, אני צריך בבקשה דיעות על שניהם או על מחשבים אחרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, כמובן בטווח מחירים דומה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם תקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? הצרכים שאני צריך זה, מחשב מהיר, אינטרנט, אופיס, תכנות, צפיה בסרטים - ממיוחד HD (חובה שיהיה חיבור HDMI לחיבור לפלאזמה), ושמיעת מוזיקה. מעבד: i3 או i5. * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא כ"כ משנה לי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתהיה סוללה 6 תאים. לא משנה מה המפרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI!! * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חייב שיהיה. * כונן Bluray? לא חייב! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לח…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ5 שנים והוא היה (ויחסית עדיין) סוס עבודה די חזק. אבל לאחרונה אני מרגיש הוא מתחיל להתעייף וחשבתי על להתחדש בקרוב עם מחשב חדש. המפרט הנוכחי שלי הוא Intel E6600 core 2 due Gigabyte 965P-DS3 4GB ram 800mhz Gforce 450gts (שנקנה לפני שנה בגלל שה8800 gts נשרף) Aurora 3d full tower case Enermax liberty 400W השאלה שאני רוצה לשאול לפני שאענה על כל השאלות של מה שאני מחפש במחשב חדש זה האם שווה לי להשקיע בהוספת זכרון למחשב כדי לשרוד איתו עוד קצת, הוא לאחרונה קצת מקרטע בעיקר בווינדוז. הבעיה שזכרון כמו שיש לי יקר לעומת הזכרונות החדשים ויש לי 4 זכרונות של ג'יגה ככה שלהחליף ל8 אומר להחליף את כל הזכרונות ולכן חשבתי לשדרג ל6 בתור התחלה. בכל מקרה הנה הפירוט של מה …
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שחברה שלי סיפרה לי שהמחשב הנייד שלה התחיל לזוז לאט ואז הגיע למצב שהוינדוס בכלל לא עולה חשדתי שזה ההארד דיסק. עכשיו, בהתקנה של הוינדוס זה לא נותן לי לפרמט, בגלל 2 אזהרות, ושגיאה אחת: וכשאני מנסה לסמן מחיצה וללחוץ NEXT אז זה כותב את השגיאה הבאה: האם זה אומר שזה 100% בעייה בהארד דיסק? יש לה יום הולדת עוד כמה ימים וחשבתי לעשות לה מתנה, לקנות הארדיסק חדש ולהתקין אותו.. מחר אני אלך לKSP לקנות אחד, השאלה זה אם כדאי לקנות כונן נייד (USB) ולפרק ממנו את את ההארד דיסק למחשב או לקנות אחד ייעודי (שמשום מה יקר יותר ובנפח קטן יותר) ??
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, בהמשך גם DTS עם כרטיס קול חיצוני - במידת הצורך) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : 13-14" משקל רצוי : קל ככל שניתן זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : צורב DVD כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : לא תקציב : עד 6000 ₪ עם עדיפות לפחות (ובלי חריגה מעל הסכום שנקבתי) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר על מנת שי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב נייח שיעבוד מצוין עם אוטוקאד, סקצ'אפ, V-RAY ופוטושופ בהשקעה עד 4000 ש"ח (ללא מסך, מקלדת ועכבר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקאד, סקצ'אפ, V-RAY ופוטושופ שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? נדרש מקלדת ועכבר אלחוטיים - אשמח להצעה בנפרד5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COFMW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1630*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: Gigabyte Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED Corsair H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד Seasonic X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא Intel 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). כרטיס מסך:קיים GTX 260 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מפרט שנועד בעיקר לתוכנות גרפקיה ועריכה כבדות כמו פוטושפ ושילוב אופצייה למשחקים כבדים כמו בטלפילד ברזולוציה גבוהה המחשב לא נועד לאוברקלוק התקציב הוא בין 6000-6500 בעדיף כמה שפחות חשוב שיהיה שקט כמה שיותר המחשב יקנה במקום העבודה שלי שנמצא באזור השרוןן, מעדיף לא לציין את שמה מארז - Corsair Carbida 400r - מחיר 590 שקל ספק - seasonic 12cm m12II-620W Modular - מחיר 450 שקח לוח - asus P8P67 Deluxa B3 -מחיר 955 שקל מעבד - I7 2600 3.4 8MB - מחיר 1490 זכרון - Kingston KHX DDR3 2x4GB - מחיר 390 כ.מסך - Asus GEFORCE 560GTX TI 1024MB-5 - מחיר 1390 צרוב - LG SATA DVDX22 DL - מחיר 119 דיסק קשיח - WD 1TB SATA3 7200 64MB BLACK - מחיר 744 סה"כ - 6128 אולי תהיה אפשרות לעגל את …
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, כעקרון יש לי לפטופ שמשמש אותי לגלישה ובעצם להכל אך הוא כבר לא סוחב לי WOW שזה הדבר היחידי שאני עושה על המחשב חוץ מלגלוש ולכתוב עבודות 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה2000 ~ מקווה שיספיק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמת WOW עבודות באופיס גלישה - לא משהו בשמיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מפרט 1: I5 2300 Intel h61m s2v Kingston 4096 ddr3 1333mhz 500gb hd 500w ספק Dvd-rw lg x22 sata Saphire ati 6570 2gb מפרט 2: אותו מפרט רק עם מעבד i3 2100 Gt 440 1gb nvidia כרטיס מסך איזה מפרט יותר מומלץ מבחינת ביצועים, כרטיסי מסך, האם באמת דרוש למפרט כזה ספק כוח 500? תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gw 2 bf3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? mid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק ( OC )? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן מח…
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תלמיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 , battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1024x 960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - אחרי שנים של קנאה ושימוש במחשבים של חברים לצורך משחק , המחשב שאני רוכש קודם כל יהיה מתאים למשחקים רציניים. כמובן שימוש נרחב באינטרנט, צפייה בסרטים (HD) ואף עריכת תמונות. * גודל המסך - 13-15 אינץ * משקל רצוי - רק שלא יהיה בומבסטי מידיי. בכל זאת מחשב נייד. (מסתובב איתי מסביב לעולם). * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא יוצא דופן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi , VGA * בלוטות - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם זה משחק תפקיד גדול במחיר אז לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-