עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, היה לי לפטופ של alienware. פרצו אליי הביתה וגנבו אותו. תנחומים בצורת מפרט למחשב נייח חדש יתקבלו בברכה =) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. האם לדעתכם יש בזה צורך? האם אוכל להשיג ביצועים טובים גם בפחות? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. סקיי רים, סוליטר וכו ארצה יציאה של display port או HDMI שאוכל לחבר אותו גם לטלוויזיה לצפות בסדרות וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך. אין לי כלום. מסך טוב ועכבר ומקלדת טובים בלי להגזים. אשמח להמלצה לרמק…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by alon276,

תקראו למטה | | | | | /\

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את עזרת הפורום בהשלמת המפרט אשר הרכבתי, אני אנסה לרשום את כל המידע הרלוונטי בצורה ברורה ומסודרת שיהיה לכם יותר נוח: [list type=decimal] [*]תקציב 8,000 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. 2,000 ש"ח +/- למסך מחשב. [*]צורך ושימושים צורך ראשי- גיימינג כבד, צורך משני- גלישה, וופיס וכדו'... [*]מטרה הרכבת מחשב גיימינג כבד, תוך התמדה על מזעור עלויות ללא הורדה בביצועים, באופן פרופורציונלי כמובן. [*]אופציה לשדרוג עתידי הכרחי, מחשב זה בעתיד (שנתיים) ישודרג בהוספה/החלפה של כרטיס מסך וזכרונות. [*]מפרט אשר הרכבתי - מעבד CORE i7 2600K 3.4Ghz, 8M http://ark.intel.com/products/52213/Intel-Core-i7-2600-Processor-(8M-Cache-3_40-GHz) - לוח אם G1.A…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by yoranch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 20% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט אופיס ומעט סרטים. (ללא HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. שלום הייתי רוצה לעשות מקצה שיפורים במחשב שלי מה גם שלאחרונה כרטיס המסך שלי מזייף ונותן לי מסכים כחולים מדי פעם (נבדק אכן זה הכרטיס מסך). המפרט שלי היום הוא: Intel i5 750 2.66 Gigabyte P55-UD3 8GB DDR3 RAM Samsung F3 1 TB X 4 ATI HD 4850 DELL 24 1920X1200 HEC WINPOWER 550W אני רוצה להוסיף: 2 דיסקים קשיחים נוספים של סמסנוג מהסדרה הירוקה 2TB להחליף כרטיס מסך ל - GTX570 או ל - HD6950 ולשדרג ל - HD6970. מה דעתכם? האם הספק שלי יעמוד בזה? האם לקחת ATI או NVIDIA? האם לא יהיו לי צווארי בקבוק?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אני צריך עזרה בבחירת לוח האם כרגע מה שבטוח שזה יהיה לוח מסוג z68 אני מתלבט איזה לוח לבחור בעתיד יהיה אוברקלוק לא מתוכנן sli על איזה לוח אתם ממליצים? בגדול אני אוהב את גיגהבייט כי הם ממש אמינים אבל פתוח להצעות

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. אני מתלבט בין שתי מחשבים לקנייה הראשון הוא דגם Vostro 3550 - I3-2310M https://www.ynetshops.co.il/Product/76/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_15_6_DELL_Vostro_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93_intel_Core_i3_-_%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%94_%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92_%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%9C_6GB השני הוא 15.6 acer 5740 i3 4GB 500G https://www.ynetshops.co.il/Product/1243/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%60%6015_6_acer_574_

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. ואם לא - האם יש שיטה אחרת להקלטה ע"י חיבור מכשיר חיצוני? (זה לא צריך להיות מוסתר)

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

כמה אוכל לבקש על המארז ותכולתו מהמפרט שרשום בפרופיל שלי? הערכה שלי היא כ1200, הגזמה? מצפה לתגובה אוביקטיבית :-) תודה על העזרה. עריכה: האחריות חלה אך ורק על המוצרים הבאים: -מעבד -ספק ומארז -לוח אם -זיכרונות

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  12. Started by jobazuka,

מבקש המלצות למפרט לעריכת וידאו ביתית עם תוכנת STUDIO 14 תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר: 3000-4000 ש"ח. מטרת שימוש במחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים. אם אפשר אז גם לשחק במשחקים בינוניים (או כבדים עם הגדרות נמוכות). הכי חשוב שהמחשב יישאר רלוונטי גם אחרי מספר שנים (לפחות לשימוש משרדי וצפייה בסרטים). גודל מסך: סטנדרטי (העיקר שלא יהיה קטן מדי). משקל: לא משנה. סוללה: לא משנה. כונן קשיח: לפחות 500G. חיבורים מיוחדים: כדאי שיהיה HDMI, אבל לא חייב. עוד נושא חשוב: מקלדת. אני ממש שונא מקלדות של ניידים, ואני מעדיף שהמקלדת תהיה כמה שיותר דומה לזו רגילה (לפחות שיהיה הכל בלי בלי הnumpad). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by nab,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD 720P, וירטואליזציה קצת, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD4 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המחשב מיועד לבחורה בת 21 הנמצאת בנסיעות רבות, מיועד ללימודים (פסיכומטרי ואקדמיה), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אונליין בעיקר) ומשחקים פשוטים. יש לי יכולת מדהימה להרוס דברים, לכן רצוי שיהיה עמיד ועם אחריות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - רוב הזמן), SIMS, צפיה בסרטים... וכו'. * גודל המסך? 13"-16" * משקל רצוי? קל (מיועד לנסיעות רבות). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחסית (מיועד לנסיעות רבות). רצוי מעל 5 שעות ברצף. * בלוטות? - טוב שיהיה... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה CD, כל דבר נוסף יהיה נחמד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? צריך ווינדוס ואופיס (אם אפשר בלי …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. היי מחפש מפרט מעודכן שישמש אותי בעיקר לתלת מימד וכתחנת עבודה. לא מעוניין דווקא בכרטיס מסך יקר במיוחד אלא משתלם ונותן תמורה יחסית למחיר לא יקר. זיכרונות מינימום 8 ג'יגה. ומעבד I7 לפחות...רק לא בטוח איזה מהדגמים השונים. סה"כ מחיר המחשב (ללא מסך) ינוע בין 4 אלף ל-6. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. רבותי רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הבא של DELL "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2670QM האמת שאני די סגור עליו, מתאים לי גם מבחינת המחיר (4800 ש"ח באייבורי)... הוא אמור לעשות עבודות גרפיקה, ומעט תלת מימד . בכל אופן הדגש הוא על פוטושופ אילוסטרייטור וכו'... אשמח לדעתכם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Eraserhead,

שלום אני מחפש מחשב נייד קטן, נוח וכזה שלא עושק את הכיס, בשביל שאוכל לקחת אותו איתי לבסיס פעמיים בשבוע. אני לא צריך חיי סוללה מעבר ל4-5 שעות כי אני הולך להישתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אני מתכוון להישתמש בו בשביל משחקים קלים, אינטרנט, אנימציה ב2D ותיכנות בקטנה. כרגע אחרי שחיפשתי ניידים שיתאימו לי מצאתי שניים שאני מיתלבט ביניהם והם: hp pavilion dm1z asus eee pc 1215n אני לא מוגבל לקנייה בארץ, אני צריך בבקשה דיעות על שניהם או על מחשבים אחרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, כמובן בטווח מחירים דומה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by naory159,

אני רוצה לקנות מחשב נייד עם תקציב של 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? הצרכים שאני צריך זה, מחשב מהיר, אינטרנט, אופיס, תכנות, צפיה בסרטים - ממיוחד HD (חובה שיהיה חיבור HDMI לחיבור לפלאזמה), ושמיעת מוזיקה. מעבד: i3 או i5. * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא כ"כ משנה לי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שתהיה סוללה 6 תאים. לא משנה מה המפרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI!! * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חייב שיהיה. * כונן Bluray? לא חייב! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לח…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by phmu,

אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  24. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ5 שנים והוא היה (ויחסית עדיין) סוס עבודה די חזק. אבל לאחרונה אני מרגיש הוא מתחיל להתעייף וחשבתי על להתחדש בקרוב עם מחשב חדש. המפרט הנוכחי שלי הוא Intel E6600 core 2 due Gigabyte 965P-DS3 4GB ram 800mhz Gforce 450gts (שנקנה לפני שנה בגלל שה8800 gts נשרף) Aurora 3d full tower case Enermax liberty 400W השאלה שאני רוצה לשאול לפני שאענה על כל השאלות של מה שאני מחפש במחשב חדש זה האם שווה לי להשקיע בהוספת זכרון למחשב כדי לשרוד איתו עוד קצת, הוא לאחרונה קצת מקרטע בעיקר בווינדוז. הבעיה שזכרון כמו שיש לי יקר לעומת הזכרונות החדשים ויש לי 4 זכרונות של ג'יגה ככה שלהחליף ל8 אומר להחליף את כל הזכרונות ולכן חשבתי לשדרג ל6 בתור התחלה. בכל מקרה הנה הפירוט של מה …

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  25. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.