עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yonik,

צריך מפרט טוב בבקשה עם מסך,המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים אני צריך גם מדפסת ואפשר לחרוג בשבילה אז למי שיש רעיון יתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  2. היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני צריך מפרט למחשב שצריך להריץ משחקים כבדים ביחד הם תוכנות ברקע וגם שהיה שקט או צריך לשרוד 3 שנים ולהריץ את המשחקים החדישים על רמת גרפיקה גבוהה המחיר המקסימלי (חריגה) או 8000 ש"ח (קניה ממקום הם אחריות טובה) המפרט שאני חשבתי עליו או Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,180 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan 235 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 580 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Black 195 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 320 ש"ח ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 515 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mikeee8,

שלום, אני חדש אז ם יש צורך לעדכן משהו תגיבו. יש לי amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli 512X2GB DDR400 אני רוצה להוסיף כרטיס מסך פשוט וזיכרון: השאלה לגבי הזיכרון אם כדאי לקנות 1GBX2 או להוסיף עוד שניים של 512MB? לגבי כרטיס מסך ה 9800GS או משהו דומה לו יעבוד ב SLI עם ה6800GS ? אני מתכוון לקנות יד שנייה בכל מקרה, אז אם מישהו מוכר שיעדכן בפרטי , אני לאמחפש מפלצת משחקים, רק לסחוב עם המחשב עוד שנה ואז להפציץ...

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by guyius27,

היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by ychamp,

הגיע הזמן לשדרג אתהמחשב הישן שלי willie 1.6 Foxcon 512 MB RAM PC2100 חשבתי על לשדרג ל Foxconn 655A01-FX-6LRS Socket 478 SIS 655FX ATX Intel Motherboard intel Pentium 4 2.26 Northwood 533MHz FSB 512KB L2 Cache Socket 478 Processor GeIL Value 512MB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) With Extreme Performance Heat Spreader System Memory המחשב מעונין למולטיטסקינג קל, קידוד וידאו ועבודה משרדית

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. וללא ציוד הקפי , כולל מסך 22 אינץ רחב FHD OC בנוני ,אפשר שקט מסוים מעבד INTEL כרטיס מסך ati : משהו כזה HD4870 1GB תמיכה ב DirectX 10.1 ותמיכה מלאה ב CrossFireX .

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by pishpesh,

קניתי מחשב נייד של MSI GX 600 עכשיו שאני מפעיל אותו עם ויסטה הוא פועל בסדר ושאני שם אותו עם אקס פי הוא גם פועל בסדר אבל יש בעייה אחת הסידירום שלו מתיי שאני מעתיק משהו מהסידירום למחשב המחשב נהפך ליות איטי ונתקע כזה אותו דבר קורה גם שאני צורב משהו עכשיו בוויסטה הוא מעתיק מהר למשל דיסק של 4ג'גה מעתיק תוך 6 דקות אבל באקס פי זה יכול להמשך 45 דקות וזה יכול להרוס לי תמחשב נייד ככה, אני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות שמתי את כל הדרייברים כמו שצריך אפילו מצאתי עידכון חדש לסידירום וזה לא עוזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף קניתי אותו ב7000 שקל קצת יותר ועם ווויסטה אני מרגיש שהמחשב שלי 4000 אלף תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by gjook,

שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח.(גודל מסך הדרוש 14.1 אינצ') יש את המחשב "Dell Vostro 1014 " שנמכר במסגרת הנ"ל, האם הוא האופציה הטובה ביותר ? אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הנ"ל , אבל האם ישנו מחשב שגם יריץ משחקים ? תודה גל.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. קיימת אפשרות לרכישה בישראל, רוב אירופה וארצות הברית. לכן התקציב = 6000ח''ש / 1500דולר / 1200יורו * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים (HD)... ושילוב בינהם.. * גודל המסך: עדיפות ל15.4 פלוס מינוס... * משקל רצוי: לא רלוונטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ממוצע של 4 שעות יהיה נחמד, בתנאי שלא מוריד איכות ביצועים.... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, ESATA * בלוטות: לא חייב אבל לא ימנע קנייה... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ---> לא מבין כל כך בהבדלים, אשמח להבהרה... * כונן CD/DVD? צורב? -> לא חייב צורב (יהיה נחמד) * כונן Bluray: אפשרי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה, עדיפות לא…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. Started by sgsg,

אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by idoj,

ולהגיד תודה רבה לפורום הזה,קניתי מחשב מפלצת לפני כמה ימים ולמדתי המון על איך להרכיב אותו לפי ההמלצות והסקירות של התותחים פה . אם לא אתם אני עדיין הייתי חושב שאייבורי היא החנות הכי טובה בעולם, תודה רבה שהצגתם לי את TMS,באמת אדירים. אני בטוח שאני עוד אלמד ממכם הרבה אבל באמת שרציתי להגיד תודה. תמשיכו להיות קול שפוי בתעשייה המשוגעת הזאת.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by madary,

אני רוצה שתתנו את דעתכם על המפרט... p-4 2.6 Ghz (Bus:800Mhz, Hyper-Threading) Abit VI7 (VIA P4T800) sb, HT, FSB800 lan WD 80GB 7200 ATA-100 (8mb) Sapphir (ATI) Radeon 9600Pro TV, DVI 128 MB floppy teac 1.44 DVD TOSHIBA X16 Switch 8 ports (לרשת ביתית) ATX MIDI 400W usb MS Internet KB+MS Optical Mouse Creative SBS 370 sub+2sp Mag 17 786 PF Flat Silver 5110 מחיר מה ההבדל בין 9600 לבין 9600pro בלוח אם: מה אומר VIA P4T800 וכן FSB800? תודה רבה! עריכה: ואת מי שכחנו? את הזיכרון! ddr 400 512 mb King Max BGA אני אשנה את הזיכרון לkingston

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, המפרט הבא הורכב למחשב ביתי שיהיה בעיקר להקרנת סרטים (HD) ומשחקים בקטנה. אשמח לכל טיפ בכל דבר במפרט לפני הקנייה... כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB מארז: Frontier Meridian LCD 500Watt לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS כ.קול: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic זיכרון: Twinmos DDR2 667 1GB עכבר: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 1.0 B5V-00002 צורב: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black מעבד: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 מסך: LG LCD 17 L1750T DVI סה"כ 6,101 ש"ח תודה רבה!! כפיר kfirmr@gmail.com

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 מקסימום כולל מסך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: גלישה, סרטים ומשחקים פה ושם 3. האם יש צורך בציוד היקפי - אני מחפש מסך 22" עדיף רחב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 - השקט חשוב מאוד 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, לפני 6 שנים עזרתם לי מאוד להרכיב מפרט גיימינג די נהדר, למחשב נייח שהיה בשימוש עד לפני שנתיים בערך, לפני שנאלצתי להיפרד ממנו לתקופה. המפרט הוא כפי שנכתב כאן: בהבדלים קטנים: זיכרון של kingston וכרטיס מסך אחר בגלל בעיית תאימות: GIGABYTE GeForce GTX 460 (Fermi) DirectX 11 GV-N460OC-1GI 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card בגלל מעבר לחו"ל ומעבר חזרה לארץ, פירקתי את המחשב וחזרתי בלי המארז, רק עם חלקים ספציפיים: לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כח: SEASONIC S12II 520W BRONZE מעבד: AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W קירור: COOLERMAST…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by surfface,

קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by katharsis,

אהלן, הגיע הזמן למחשב חדש ואני כבר לא מעודכן בכל הנושאים הטכנים (הזמן בשירות עושה את שלו), אז הנני כאן. מה אני צריך? מחשב, עד 4000 ש"ח, אין צורך להתייחס לכונני DVD\צורבים. לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זיכרון מהיר, כרטיס קול.. שכחתי משהו קריטי? הוא נועד למשחקים בעיקר. רצוי משהו שיוכל להתמודד עם unreal 3 ו-crysis, אם קיים כזה דבר בשוק ובמחיר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by zhaov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות (…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by tomerw,

שלום מהי המלצתכם למחשב נייד עד 8,000 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי הרפתקאות ישנים וחדשים וגלישה באינטרנט. שאלה נוספת היא כיצד אפשר להתחבר לאינטרנט בעזרת מחשב נייד כשאני נמצא בבסיס צבאי תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול. לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס. כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב. יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ? כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by eran1243,

שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by myjunkmail0000,

היי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וחזק - אולי תגידו שזה יותר מידי אבל אני לא אוהב שהוא איטי מידי... זה משגע אותי (אז בגלל זה חייב SSD) וגם כנראה אני יעשה לו איזה סוג של אקינטוש בשביל להתחיל לתכנת אז חשבתי על 16 גיגה ראם. והשימוש הרגיל... אינטרנט/הורדות ואופיס (אני כמעט ולא משחק... יש לי אקסבוקס). בעתיד אני כנראה גם יחבר לו 2 מסכים אז רציתי כרטיס מסך עם 2 יציאות DISPLAY PORT. אבל יש גם כרטיס מסך בלוח האם שזה ממש מעצבן איתי... מה הקטע שכולם כאלה עכשיו... לא מצאתי לוח אם אחד נורמלי (Z77) שבא בלי כרטיס מסך מובנה. בקיצור אם למישהו יש איזה שינוי או רעיון אחר מוזמן [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים …

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.