עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,539 GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 Mushkin 256MB PC3500 941 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128MB 2,599 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 160 3R SYSTEM AIR Cyber Blue 437 ש"ח כל שאר קיים אצלי ואינו זקוק להחלפה נו אז מה דעתכם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מבקש המלצה למחשב נייד לעבודות משרדיות כלליות, הכי הרבה מחשב שניתן לקבל בסכום כזה, קניה מהארץ. קיימת גם אפשרות לרכישה בגרמניה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר. אני מניח שדרישה חשובה היא אמינות.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by Googleness,

שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני צריך תעזרה שלך בנוגע למפרט של מחשב עכשיו המפרט הוא כזה: מעבד- core 2 quad q8200 לוח אם- intel g35 eva core זכרון- kingsotn 2GB כרטיס מסך - GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח - 320 ספק- 450w הכל ביחד: 2500 המחשב מיועד למשחקים חזקים (GTA 4, 2K9...) וגם סתם לאינטרנט וזה.. ממה שראיתי באתר ה4 ליבות באמת לא משנה כלום כיום ועדיף את ה2 ליבות E8400. אז וכרטיס מסך אני הבנתי ש9500 לא משהו ועדיף את ה9600 או ה9800 ככה שהמחשב יגגיע לסביבות ה3000 שקל ואין לי תקציב לזה... אז תגידו מה שאתם חושבים מה אפשר לשנות, אם כדאי מעבד פחות טוב וכרטיס מסך יותר טוב, אם יש איזה רכיב בערך באותו סכום שיותר טוב מהרכיב שבמפרט???

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד,המחשב מיודע לאמא שלי ולא לי ובגלל שאין לי מושג במחשבים ניידים אני צריך את העזרה שלכם.התקציב עומד על 2650 ש"ח גג המחשב הוא לשימוש כללי סרטים,אינטרנט וכו'.אמא שלי לא צריכה משהו מטורף שיריץ משחקים חדשים אבל גם לא משהו חלש מידי.אורך הסוללה לא הכי כריטי כי המחשב ישומש רובו בבית.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכם. המטרה שלי היא להרכיב מחשב שיוכל להריץ תוכנות שדורשות זכרון ומשאבים רבים ויעבוד בצורה המהירה ביותר. אני רוצה שתהיה לי אפשרות להריץ לדוגמא Visual Studio 2005 נוסף ל Photoshop תוכנות נוספות ואף תוכנות שיתוף בבת אחת כן שהם יעבדו בקצב מאוד מהיר. כעיקרון אני צריך מחשב "סוס". עכשיו התקציב שרשמתי פה הוא 3000 אבל אני מבקש שאם אתם רואים משהו שהוא פשוט מתבקש אל תהססו ותכתבו אותו גם במידה והתקציב יחרוג ויגיע ל 3600. עכשיו אני לא אידיוט, ואני בעיקר רוצה את חוות דעתם של המומחים פה. אני כמובן לא דורש מחשב עם הכל ב 3000 שקל. כרגע יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 pro אני לא ממש מעוניין להחליף אותו כי אני לא זקוק למחשב בשביל משחקים ולכן אני אסתפק בו ולכן אני צריך לוחם אם שתומך ב A…

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by DMS,

למשחקים בעיקר, להשתדל לא לחרוג בבקשה אני יודע שזה קשה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. Started by offer24,

שלום לכולם.יש לי לינובו N100 C2D 1.66 עם ג'יגה זיכרון.המחשב מאוד איטי והוא לאחר פירמוט..חשבתי שאולי הוא מתחמם יתר על המידה.הטמפ' של הליבות היא 48 מעלות בערך..האם זה נורמלי?ניסיתי את כל האופציות כולל הסרת רוגלות וקבצים זדוניים..(אני מקווה שאני שואל במקום הנכון..)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by nirzx,

אני מתכוון לקנות את asus g73jh השאלה שלי היא האם לקנות את ה asus g73jh-a2 1600$ או את ASUS G73JH-RBBX05 - 1200$ 400 דולר הבדל גדול. ההבדלים במפרט לא מפריעים לי, פשוט המחיר של ASUS G73JH-RBBX05 ממש ממש זול, האם יש הבדלים בינהם חוץ מהמפרט? (כמו התחממות, קופא, וכו') תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by strifer,

שלום אנשים צריך המלצה למחשב נייד תקציב : עד 5000 שימושים: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ואופיס. לא למשחקים /גרפיקה. חשוב: זמן סוללה ארוך ודיסק קשיח כמה שיותר גדול עדיפות למסך קטן 12.1/13.3 במשקל של עד 2 ק"ג לא חשוב: מעבד מהיר, כרטיס מסך מתקדם מתכנן להריץ XP אז רצוי מאוד בלי מע' הפעלה / XP מותקן ואם אפשר ביקורת ספציפית על w251U של ג'יגהבייט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חברה בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב ומכיוון שהוא לא מבין בזה הוא ביקש ממני עזרה אז ככה הוא עדיין לא החליט מה הוא רוצה פנטיום 4 או אתלון 64 אני המלצתי לו על ה אתלון... אז ככה כמו שהוא תיאר את זה הוא רוצצה מחשב שיהיה חדיש מבחינה טכנולוגית כלומר שישמש לו להרבה זמן ושלא יקנה משהו עכשיו שעוד שנה כבר יחשב לישן בהתחלה הוא רצה לקנות איזשהו מחשב מורכב בחנות או במכירה פומבית אבל המלצתי לו שלא כדאי כי תמיד מכניסים לשם חלקים לא טובים... אז נגיד והוא קונה AMD חשבתי על אתלון64 3500+ בסוקט 939 ככה גם המליצו לי פה בפורום כי זה הכי חדש וזה תומך ב DUAL CHANNEL לוח NFORCE4 איזשהו כרטיס מסך 6600GT ב PCI-E זכרונות DDR400 של איזשהי חברה בסטיק אחד כאשר בעתיד יתווסף עוד סטיק... אז זה בעצם החלקים העי…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אוקיי זה מה שקניתי כבר: 1)לוח ASUS P5B 2)2 זכרונות SUPERTALENT 800 MHZ DDR2 3)ספק 520 ומארז 4)HD 320 WD SATA2 16 BUFFER מה שחסר לי זה מעבד וכרטיס מסך, חשבתי על לקנות את אלו: 1)INTEL E6320 2)NVIDIA 8600GTS אתם חושבים שזה מתאים לרמת המחשב? אולי מעבד יותר חזק על חשבון הכרטיס? המחשב מיועד להיות למשחקים סרטים אינטרנט ואולי אוברקלוקינג כי אני לא ממש מבין בזה. תודה

• 13 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by orlevi_85,

אני צריך מפרט לחבר ב- 2000 שקל בערך שיהיה מעבד 2 ליבות אינטל חזק כמה שניכנס בתקציב, הארד דיסק משהו כמו 250GB יספיק, לוח אם שיהיה מחברה מוכרת עם צ'יפ הכי טוב שאפשר. 2GB זיכרון, מארז + ספק שיחזיקו את המחשב כמו שצריך לא משנה כל כך העיצוב! כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים NFS החדש GTA, FIFA וכו'. (אם ניכנס משהו מסדרת 9xxx) המחשב לא לגיימר אבל עדיין שיריץ משחקים ויעבוד חלק, לא מיועד ל OC. עדיף מסקאי פי סי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא מבין בזה, אבל אני מתכנן לחבר אותו למסך בבית לצורך הקרנת סרטים. * Bluetooth? לא חובה *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idoleff,

שלום, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב ב3K כולל הכל, מסך, ציוד היקפי... המחשב נועד בעיקר לשימושים משרדיים... בלי משחקים... איך זה (מפינת המבצעים של KSP) מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA זכרונות DDR II 533 512MB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך Galaxy FX5200 128MB TV, AGP כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים CD Recorders SONY 52x32x52 (Kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים RJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 2490 ¤ ואז נשאר עודף לשדרוג של המקלדת והעכבר+כרטיס מסך...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3750 ש"ח אני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז כל שיפורים של הרגע האחרון יתקבלו בשמחה הנה המפרט: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ EL Platinum XTC - 390 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E -960 דיסקים קשיחים‏ ‏ Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB - 240 צורבים‏ LG DVD±RW GH2…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by DarkCowMoo,

סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

23. מחשב למשחקים תקציב: 4000 שקל עד 4500 שקל כרטיס מסך שיהיה 6600 רצוי GT. כולל צורב DVD. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ומסך. רצוי מעבד אינטל ולא סלרון או סמפרון. לא מחנות KSP תודה

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  24. היי, אני צריך מפרט או מחשב מוכן, נייד, לצרכים משרדיים אבל חשוב שיהיה מספיק מהיר כדי להריץ הכל חלק. בנוסף חשוב זמן הבטריה וגם ווי פיי. אם אפשר אז אני רוצה כמה מחשבים בכמה טווחים, אבל אם דרוש תקציב, אז כ4000ש"ח. תודה רבה!!!!!!!.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הצעות למפרטים בבקשה,אני איש של amd אבל זה לא מחשב בשבילי וכמובן שכרגע רצוי מעבד דואל אז אשמח לדעת אם מעבדי האינטל d800 d900 מספקים את הסחורה וכמובן שלא ירעישו כמו פרסקוט.מסך lcd יהיה נחמד אבל לא חייב,מדפסת usb נורמלית,עכבר אופטי ומקלדת,זוג רמקולים וכמובן לוח אם מומלץ מסביבות ה500,זיכרון 1gb והארד דיסק 80 גיגה תודה.....

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים