עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה המפרט: ¤1085.42 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable ¤652.32 זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 שתי יחידות ¤355.59 מארז ATX Full HEC 6A19-2F CPU Air Guide PSU 300ART 2 Fan 12cm Front USB,AUDIO White ¤908.97 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER ¤588.16 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound ¤347.55 צורב DVD NEC-3520A x 16 DUAL LAYER WHITE מה דעתכם? האם הוא יסחוב משחקים בנה וחצי הקרובות? המחשב מיועד בעיקר למשחקים (לא גיימר כבד) קצת גרפיקה וכמובן כול השאר. לא מתוכנן OC בשנה הראשונה אולי לכרטיס מסך שהוא יתישן יות…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, 1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה - לא משחקים - לא OC 2. אין לי הגבלת מחיר אבל לפי מה שהסתכלתי באינטרנט נראה לי שמספיק כ-6000 -7000 ש"ח 3. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגיד ששווה אקנה הכי טוב...) 4. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...) 5. אודה לך אם תכתב את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלו. 6. העיקר שיהיה התאמה בין החלקים כי לפעמים גם חלקים הכי יקרים לא נותנים תוצאות אם אין בינהם התאמה. מעבד הכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר - שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. בניתי מפרט שאפרט אותו מיד שמסתכם ב- 5,800 כאמור לעיל. המחשב מיועד בעיקר למשחקי נהיגה בגרפיקה טובה. היום חבר יידע אותי שהולך לצאת Directx 10 ושכ. המסך לא יהיה רלוונטי למשחקים תוך שנה עד שנתיים. המפרט: מעבד: INTEL CORE2DUE 2.6GHz E-6700 BOX LGA775 מחיר: 1041 לוח אם: GA965GMS2 - Gigabyte מחיר: 622 זכרון: DDR2 512MB 800MHZ CL3 - Kingston - שתי יחידות (סה"כ 1 GB) מחיר כולל: 580 כ. מסך: Radeon X800GTO 512MB - Sapphire מחיר: 823 ספק כח: ATX MI-ATX600 20/24PIN 600W 12CM FAN מחיר: 340 דיסק קשיח: WD1600JS - Western Digital 160GB 7200RPM מחיר: 287 צורב: LG DVDX16 GSA-4167B DUAL LAYER מחיר: 166 כונן: ASUS DVD 16X48 מחיר: 118 מסך: LG- L1970 HR מחיר: 1583 לא פורטו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ruya,

שלום, רציתי לשאול אם המפרט המומלץ שלכם לחודש אוקטובר עדיין עדכני וטוב מדובר במחשב לגיימינג עד 4K ש"ח ללא ציוד היקפי. הרכבתי אותו בחברת Skypc ויצא לי 3700 ש"ח שווה להשדרג משהו ב 300 ש"ח האלו או לחסוך אותם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 460 OC 768MB DDR5 PCIe כונן Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מארז ללא ספק LanCool PC-K56 ספק כוח S12II-430B Seasonic S12II 430W קרור למעבד Scythe Shuriken Rev B סה"כ 3710 ₪ תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bjuo,

היי,הנני מחפש מפרט של מחשב חזק,ב6,000¤ , המחשב מיועד בעיקר לעריכות סאונד,הקלטות,והשאר.(קיובייס) שהיא תוכנה מאוד כבדה,וצורכת עיבוד מאוד גובהה,והרבה זיכרון. ככה שאני צריך לפחות מעבד כפול ליבה,אך אינני יודע איזה,ו1GB פנימי לפחות,של חברה טובה . המחשב אמור לכלול ציוד היקפי,מסך דק 17 של חברה טובה,מקלדת , עכבר , ורמקולים . מארז לא צריך להגזים,אפילו משהו סטנדרטי יספיק. לגביי כרטיס מסך,לא צריך משהו רוצח,אני לא משחק במשחקים,בכלל בכלל . אבל רצוי שיהיה משהו דיי נורמלי,אך לא מוגזם,שיהייה אולי לעתיד הקרוב אז שוב,מעבד כפול ליבה חייב,זיכרון לפחות 1GB פנימי,ורצוי גם הארדיסק בנפח גדול מחברה טובה,ומארז לא עד כדי כך מוגזם,ספק טוב שיחזיק את המערכת,מסך דק 17 של חברה טובה,זכרונות (512X …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אני זקוק בבקשה לעזרה בבניית מפרט מחשב חזק לעבודה ובמחיר הגיוני המחשב מיועד לעריכה כבדה מאוד של תוכנות סאונד, וידאו, תמונות ובין היתר גם לשימוש ביתי (אופיס, צפייה בסרטים וסתם גלישה באינטרנט) תודה רבה כל הפרטים הנוספים מצורפים בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב - 6000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 7000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, סאונד ותמונות + עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי מה דעתכם על המפרט? מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ומקרן בו זמנית, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן, ובשאיפה שישאר רלוונטי ל-4-5 שנים הקרובות. מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪526 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H61N-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪411 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש כ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pery191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% (500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, assasin's creed, Counter strike:Global offensive ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tom28,

שלום אני מעוניין בקניית מחשב לשימוש ביתי לצורך אינטרנט ,משחקים קלים , וצפייה בסרטים באיכות full hd . התקציב הוא 2000 שקל . אני מתלבט בין המעבדים של אינטל e7500 לבין core i3 530 .. אני יודע שכל בחירת מעבד תגרום לשינוי שאר רכיבי המערכת ( בעיקר לוח אם ). אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מה להחליט...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, מדובר בהחלפת מחשב, כאשר מספר רכיבים יועברו מהמחשב הקודם: כ. מסך GTX460 דיסק קשיח (1T) + כונן אופטי קירור למעבד Noctua NH-U12P, עם מחבר לתושבת LGA775. 1. תקציב: 2500-3000 2. שימושי המחשב: שימוש ביתי + גיימינג בהגדרות גרפיקה גבוהות. רזולוציה: 1920x1080. 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. מה לא לכלול: כ. מסך, דיסק קשיח, כונן אופטי. במידת האפשר: להשתמש בקרור הקיים למעבד. 5. עד כמה חשוב השקט: 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא. 7. לכלול תוכנות או הרכבה בחנות: אין צורך. הרכבה עצמית. 8. אזור מגורים: אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז נוח לסידור ולהעברת כבלים, עם פילטרים לאבק. ספק מודולרי בבקשה. 10. אופק שדרוג: אפשרות לשדרוג כ. מסך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ללא מסך ולא לoc אלה כמו שהוא( אני לא יודע איך עושים oc ולא בא לי להתחיל להסתבך עם זה) ומומלץ שמי ששלוח מפרט ישלח לי בהודעה פרטית(כי רשום שאסור לרשום שם של חנות) או בemail- samit_@netvision.net.il מאיפה אפשר לקנות את המפרט ההוא כדי שאם אני יחליט לקנות אני ידע מאיפה תודה לכל מי שישלח מפרט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חבר'ה. מחפש למישהי מחשב נייד בגדול לאינטרנט 15.6'' מה אומרים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893457 מחשב חמוד לאללה נראה לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית של תכנות (visual studio) אינטרנט קבוע ומשחקים שלא דורשים הרבה(משחק בעיקר משחקים של BLIZZARD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio sql server ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes of the storm , hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

18. Started by Salwaby,

בעתיד הקרוב אני מתכנן למכור את המחשב השני שלי ולקנות אחד חדש , רציתי להתייעץ לגבי כמה אני אוכל למכור אותו P4 2.8GHZ Presscot 800MHZ Asus P4P800-SE Samsung 256*2 + 512*2 (1536) 333MHZ Innovision GeForce 6800GT 256MB GDDR3 - 256BIT Western Digital 80GB HEC 400W - 400TRT מארז ג'נרי - KSP רוב המחשב בן שנה, כ.מסך וספק די חדשים (3 חודשים בערך...) והזכרונות 256*2 בתזמונים של 400mhz רק שבכללי הם עובדים על 333mhz בגלל התוספת של ה 512*2 (שהם 333..) ואם אפשר פירוט על כל הרכיבים, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני צלם חובב עם עיסוק מרכזי במחשב בפוטושופ. יש ברשותי היום את המחשב הבא: מעבד AMD 5200 לוח ASUS AM2 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 4830 של SAPHIRE 3 הארד דיסקים של WD בנפח 1 טרה ספק כח 550W של CHIEFTEC אנ רכשתי את הפוטושופ החדש והייתי שמח שהוא יעבוד לי מהר יותר! האם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק במחשב שעליי לשדרג או שמא לרכוש חדש? אשמח להמלצותיכם!!! במידה ויש צורך להתחדש אשמח להמלצות על בסיס תקציב של 5K ללא צורך בHD, מארז, מסך. בברכה, אורי www.uriavitan.com

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by garl,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tidan27,

מעוניין לרכוש מחשב מיני לצפייה בסרטים משחקים וגלישה באינטרנט Intel Core i7 Intel NUC NUC6I7KYK Mini כונן קשיח Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E250BW 250GB SSD זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 SODIMM מה אתם אומרים על המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lechen Diakover,

היי אני צריך אותו לעבודה משרדית כבדה, עד היום תמיד היה לי אינטל, הודיעו לי מהאתר שהמחשב חזר למלאי ורכשתי, תמיד אפשר לבטל (עוד יומיים) איך המחשב נייד הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yonyl1,

אני פותח נושא חדש ומסודר, מקווה שזה בסדר , בקודם זה כבר היה לא ברור מחשב ראשון : המחשב לאינטרנט,כלי פיתוח תכנה ,קצת עריכת סרטים (עם FIRE WIRE עדיף...) לא צריך מסך,מיקלדת,עכבר,רמקולים צריך צורב DVD כרטיס גראפי לא יקר כי המחשב לא למישחקים כמעט עדיף להשקיע בשאר הדברים ומעדיף ג'יגה זיכרון 4000 זה הסכום ועדיף בהחלט מקום שנותן עם תשלומים, בלי חריגות בבקשה פרט ל 150 שקל של הרכבה . חוץ מזה אני צריך עוד מחשב ב4500 לINTENET וOFFICE בלבד כולל מסך דק ו,מדפסת משולבת וכל הציוד ההיקפי(עכבר,מיקלדת,רמקולים...), המחשב יכול להיות יותר חלש כמובן אבל שיהיה טוב ,אני מניח שאם זה באותה חנות ייתנו לי הנחה או 12 תשלומים במחיר מזומן כי אני קונה שניים. אז בבקשה תנו הצעות תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Yoni Klivansky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:LOL,RUST,COD,BF4,PD2 וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.