עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by babonmonkey,

אהלן, כיוון שאני הולך לאיבוד מהמבחר של המחשבים שיש אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח שיוכל להריץ בעיקר תוכנות סטטיסטיות כמו גם MATLAB, סימולינק וכד', חשוב שהסוללה תהיה מספיק חזרה ותחזיק מעמד ליותר מ3 שעות. אני לא מחפש תחליף למחשב שולחני אלא מחשב שיכול להתנייד בקלות. אשמח לכמה המלצות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחפש מפרט למחשב ב-6000 ש"ח למשחקים כבדים וגם לעריכה גרפית 2D/3D (פוטושופ/ 3Dmax) דברים שצריכים להיות: 1G RAM הארדיסק 120GB צורב DVD מסך לא שטוח 17" או 19" תלוי איך מסתדר עם הכסף מבחינת עכבר ומקלדת אני מניח שמה שיש במיפרטים המומלצים מספיק טוב קרי: Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty Genius KB-21e Silver Black keyboard וגם אני צריך המלצות לחנות אמינה כמובן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני גיימר לשעבר וברשותי מחשב דיי ישן שלצערי גם דיי התקלקל. באפשרותי שתי אפשרויות: 1) לקנות מחשב חדש ("עם הכנה למזגן"). 2) להשתמש במחשב עגלה (השגתי כזה) עד ש... יירדו מחירים או משהו כזה. מכיוון שבימים אלה, אני ממש לא מוצא זמן לשחק, הייתי קונה מחשב לצורך משרדי, אינטרנט וכו' עם אפשרות לשדרג אותו, נגיד עוד שנה, בכרטיס טוב... לכן המפרט לדעתי צריך להיות מבוסס Core 2 Quad Q8200, לוח אם של GIGABYTE וזיכרון DDRII 800Mhz. השאלה היא האם זה יספיק בשביל משחקים (בעיקר סימולטורים) -- כמובן בתוספת כ.מסך בעתיד? האם בכלל כדאי לא להשקיע ב Quad וללכת על מעבד Duo? ושאלתי האחרונה: אולי בכלל כדאי לא לקנות עכשיו, להשתמש בעגלה שהשגתי ובעוד חצי שנה, שנה -- לקנות משהו טוב יות…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב אמור לעבוד עם VISUAL STUDIO 2010 כול תוכנות ADOBE CS5 למינהן והרבה אינטרנט ואופיס בקיצור הרבה מולטי טסקינג המחשב לא נועד למשחקים/OC וכול מה שמסביב. יש עדיפות לשקט אבל יש לי כזה מארז בבית והוא מאוד שקט יחסית אז אין עם זה בעיה... אשמח לשמוע עצות לשיפור / האם זה מספיק טוב * לקחתי בכוונה את ה I5 עם כרטיס גרפי יש גם את ה I3 אבל נראה לי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מעבד יותר חזק :-) מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Access Denied,

אז ככה.. בן דוד שלי לומד בפנימיה בירושליים והוא גר באיזור חיפה, הוא צריך מחשב חזק שהוא יוכל גם להביא הביתה וגם שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים יחסית כבדים. בגלל שהתקציב שלו הוא בערך 5300 ש"ח למחשב (לא כולל המסך), לאפטופ טוב יקר מדי ומחשב PC רגיל שלם וטוב, גדול מדי ומסורבל.. בגלל זה חשבתי להמליץ לו על מחשב barebone שניתן לנתק מהמסך ולהביא בתיק הביתה (הוא גם לא שוקל הרבה - 4 ק"ג בערך...) אני צריך המלצות למפרט למחשב הנ"ל ללא מסך או אולי המלצות לסוגי מחשבים אחרים שיענו על הדרישות להיות קטנים יחסית, חזקים וזולים ביחד... תודה!!! נ.ב. החלטנו בטוח ללכת על כרטיס מסך של GeForce ה FX5900 XT (הוא מספיק חזק ומתאים גם לתקציב)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by the_lighting,

למשחקים וOC מטורף! רצוי שיהיה בו p180

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DRM,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34867#thumb החלק שחסר הוא דיסק קשיח 4TB ב700-800 שקלים המחשב מיועד לשימוש רגיל פלוס מידי פעם קידוד והמרה של קבצי וידיאו ושימוש בכרטיס טלוויזיה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים, המרת וקידוד של קבצי וידאו, הקלטה בכרטיס טלוויזיה, גלישה באינטרנט וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ady,

שלום לכולם, בהתחשב בכך שיש לי צורב ושני הארד דיסקים: אחד של טרה ואחד של 250 ג'יגה, שאמורים להשתלב במפרט. אבקש את חוות דעתכם על מפרט בתקציב עד 6000 ש"ח. אודה לעזרתכם, להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 2 - מחיר: ₪42 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪689 זיכרון: Corsair 8Gb Ki…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , לפני כמה ימים רכשתי מחשב נייד ב3000 שקל (אחלה רכישה פיקסל שרוף הוריד את המחיר מ4.5K!) אני חדש בנושא של הניידים ורציתי לדעת פריקה וטעינה של סוללה חדשה מה הזמנים שלה? איך מבצעים אותה? והאם משתמשים במחשב בזמן הטעינה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

[glow=red,2,300] CPU: Intel P-4 Nrthwood 2.0A Ghz 512KB Cache 0.13 Motherboard: Elitegroup P4VXAD Purple Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI-I Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech ASW-15 Sub + 2 Mouse: Pine Optical Keyboard: ? ? ? Webcam: Logitech Case: Tsunami Virgo Teac 1.44 [/glow]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הנה מפרט שבניתי לשיפוטכם... הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מסך Samsung 2033SW Plus 20" 5ms DVI 1:50000, יחידות 1 ₪755 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1263 Edimax EW7318Ug USB WireLess Card, יחידות 1 ₪86 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=506 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400, יחידות 1 ₪94 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1204 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BlueBlood,

טוב אני קונה בקרוב מחשב חדש... הרכבתי כבר כמה הצעות ואניה רוצה לדעת כמה השצעות שתיתנו לי: אז ככה: מחשב ב 6000 שקל (אפשר לחרוג בטיפטיפה) עם מסך וציוד הקיפי שימוש: משחקים כבדים... (חייב להיות DUAL 2 CORE ו חייב כרטיס מסך חזק)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by marbarak,

שלום לחברי הפורום, לאחר מחקר מקיף, הגעתי למסקנה שזה הנייד בשבילי. המפרט: מסך מט, 13 עד 14 אינצ', HDMI, משקל עד 2.2 ק"ג, מעבד מסדרת i3\i5 ומחיר עד 5500. חשבתי גם על ה - Dell E6410 עם 14.1" אבל המשקל הסופי שלו הוא בסביבות 2.45 ק"ג (למרות מה שמפרסמים, המשקל הזה הוא עם סוללה 6 תאים, HD רגיל וכונן אופטי) וזה פוגע בניידות שלו עבורי. הבעיה לגבי ה - HP Probook 4320s זה שפשוט אין Reviews עליו, לא בעברית ולא באנגלית - יש משהו מאד קצר ב - http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/476689-probook-4320s-reviews.html האם למישהו יש דעה\נסיון עם הנייד הזה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Morielll,

ציטוט היי אחרי שהתחלתי לעבוד על כמות גדולה של תמונות , התייאשתי באופן סופי מהמחשב הנייד שלי שכל פעולה לוקחת לו זמן , בטח כשלפעמים אני צריך להספיק לערוך 400 תמונות ביום אחד . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. 5000₪ עם חריגה של 500₪ מקסימום, מעדיף לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. אני צלם חובב אז פוטושופ,לייטרום וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. מסך בעיקר,השאר שטויות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…

16. Started by starline,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיהיה כמה שיותר זול אבל שיענה על הקריטריונים הבאים.. תקציב: 1500 ש"ח המחשב צריך להריץ וינאמפ,אינטרנט וסרטים באיכות hd של 720p אין צורך בציוד היקפי בכלל... לא צריך לכלול במפרט צורב dvd צריך שיהיה לוח אם ומעבד משולבים ושיהיו כמה שיותר קטנים.. שקט לא הדבר הכי חשוב בסולם מאחד עד 10 אז : 5 בערך.. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב.. מערכת הפעלה גם לא צריך לכלול במפרט.. המחשב צריך להתחבר לטלויזיה lcd ולשמש כ htpc.. לגבי מארז htpc זול אשמח לקבל הצעות.. חשוב: לוח אם קטן עם כרטיס מסך מובנה שיוכל להריץ לי סרטים בסבבה..(לפעמים גם hd ) ושיוכל להתחבר לטלוויזיה.. dvi hdmi או כל חיבור אפשרי אחר.. המחשב יהיה בסלון אמור להתחבר לטלוויזיה.. להריץ ווינדוס 7 עם ויינדוס מדיה סנטר…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קודם אציין את הרכישה. יש לציין שהרכישות נעשו ב eBay, כל המוצרים חדשים. המוצרים נשלחו לחבר מהעבודה שכרגע מבקר בארה"ב לשבועיים והוא יחזור איתם לארץ בימים הקרובים (משמע חיסכון של דמי משלוח + מכס\מע"מ מה שזה לא יהיה ). הנייד עצמו באמת יצא מכרז מעולה ב eBay. --- Dell Studio XPS 16" - 1080p Edge-to-Edge RGBLED Screen 1920x1280 2.53GHz Intel Duo 2 Penryn P8700 - 1066Mhz FSB RAM: 4GB DDR3 ATi Radeon 3670HD 500GB 7200RPM HD SATA 2.0 כמובן שיש פה את כל הפיצ'רים של כונן בלו-ריי (שלא ממש נחוץ בתכלס, אבל שיהיה), סראונד 5.1, מקלדת מוארת, ווינדוס וויסטה 64, וכו' וכו'. ---- + עכבר Logitech VX Revolution Wireless + תיק נשיאה של Case Logic Slimline 17" + אוזניות Senheisser MX4…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yair23,

שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ורציתי לקנות מחשב נייד. אני רוצה מחשב עם מסך 17" בגלל שהמקלדת יותר גדולה ואני זקוק לזה (בעל כפות ידיים גדולות) מצאתי מחשב אחד של HP שנראה סביר אבל אני קורא פה די הרבה שהשירות של HP בארץ לא משהו וגם שלמחשבים שלהם יש נטייה לההרס די מהר ... זה באמת נכון ? כדאי להתרחק מHP ? חשבתי לקנות HP PAVILION 8371EA מבאג, לא יודע למה אבל זה יוצא די משתלם\זול יחסית .. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2360&scat=320&tcat= מה אתם אומרים על המחשב הזה ? כדאי לקנות אותו ? ואם לא אז איזה מחשב אחר יש עם מסך 17" ? אודה לכם מאוד אם תחזרו אליי בהקדם. בתודה מראש, יאיר ב.א.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bnetzi,

כמה שווה notebook asus eee PC 1101HA? נקנה בשנת 2010 מעבד ATOM 1G RAM WINXP כרגע הוא קצת תקוע אבל אני חושב שעם פרמוט ואולי חיבור SSD הוא יהיה בסדר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, לפני כמה שבועות התחלתי לחפש מחשב ובסוף לא קניתי ( מבחנים מחורבנים ) אז אני מתחיל את החיפוש מחדש. שימושים למחשב: * עבודה - תכנות, התקנה של Oracle, ריבוי משימות קיצוני (המשמעות: כמה שיותר ליבות יותר טוב ולפחות 4 ג'יגה זכרון). * משחקים - אני לא גיימר גדול אבל אני כן רוצה לנקות את הראש מדי פעם עם איזה משחק טוב. עם הגרוטאה הנוכחית שיחקתי farcry על איזה 10FPS. * המחשב ישמש כשטח איכסון של שאר המחשבים ברשת, אז רצוי הרדיסק גדול. * כרגע לא מתוכנן OC בכלל. אם בעתיד אני אחליט ללכת על זה, אני אחליף היטסינק למשהו רציני - כרגע מספיק לי קירור סטוק או משהו זול. * לא צריך ציוד הקפי. * מארז רצוי: שחור, גבוה, בלי חלונות או\ו תאורה (או עם כזו שאפשר לכבות) ושקט ככל האפשר. חשבת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי , אני צריך מחשב ב3000 עם חריגה עד 3500 שח מטרת המחשב : חוץ מאינטרנט אז כלי פיתוח (visual studio וכ'ו) ותכניות אחרות(אני סטודנט למדעי המחשב). עריכת סרטים (חובבן לא צריך להגזים אבל שתיהיה יכולת לעשות זאת בזמן סביר היום ב 600 שלי זה לא מעשי...צריך גם כניסת fire wire בשביל זה) לגבי משחקים אז אני ממש לא צריך משהו מטורף וניתן אולי לחסוך כאן אבל אני ישמח אם לפחות המשחקים הסטנדרטיים (fifa,nba ...)יירוצו טוב. חוץ מזה צורב DVD . לא צריך מסך , מקלדת,עכבר,כונן דיסקטים . אני מעריך שבסכום זה אפשר לארגן מעבד 3000 עם 512 זיכרון או 2800 עם 1024. בכל אופן תנו לי מפרטים והמלצות. תודה מראש לכל מי שמגיב.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בס"ד * מטרות המחשב? השימוש הכי כבד שיהיה בו הוא כנראה תכנות... C++ גודל המסך? 14 אינץ'. עדיפות למסך מט, אבל אפשר גם בלי. * רזולוציית המסך? לא מהותי - הזול מבינהם = הקלאסי - 1366x766 * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב...אבל במסגרת המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משהו מיוחד. SSD תמיד יהיה טוב במסגרת המחיר... * כונן אופטי? לא חובה, אבל אם אפשר למה לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ניסיון טוב עם דל, אבל חברות אמינות וטובות יתקבלו בברכה. ראיתי כמה כיוונים טובים של מחשבים, אשמח אם תעירו הערות ותציעו הצעות. 1. Dell Latitude E5440 LT-RD33-74…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. או שהם בכלל מתייחסים למחיר מהיצרן? אני רוצה לקנות מחשב לפי אחד מהמפרטים רק שאני לא יודעת מאיזה חנות לקנות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ktgw,

שלום חברים, לאחר חיפוש, הגעתי למסקנה שהחשב הנייד שהכי מתאים לי כרגע הוא ה - Asus X402CA מדובר במחשב נייד עם מסך 14 ברזולוציה של 1366x768 מעבד i5 ודיסק של 500GB. המחיר שהגדרתי לעצמי היה בין 3000 ל - 4000 ש"ח, והתמורה למחיר נראתה לי הטובה ביותר, למרות שהתפשרתי קצת על הרזולוציה. הבעיה שלא מצאתי בשום מקום ביקורת רצינית שעשו ללפטופ, וכן אין לי מושג לכמה זמן תספיק הבטריה בשימוש של אינטרנט ב - Wifi (שזה הכי חשוב לי). האם מישהו מכיר את הלפטופ ויכול לתת לי חוות דעת? בנוסף אשמח לשמוע על חלופות ללפטופ אם אתם חושבים שיש כאלו במחיר ובמפרט (אם דומה או זהה). כמו שכתבתי, השימוש העיקרי זה גלישה באינטרנט ב- WIFI קצת אופיס אולי סרט פה ושם (כל השאר זהה רצוי מסך 14, או 13.3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים