ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט זול ביותר רק למסמכי אופיס עד 700 ש"ח אין דרישות גבוהות 40 ג'יגה יספיקו ולא צריך ציוד הקפי.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני הלכתי עם המפרט הזה לחנויות ומכיוון שלא היו להם חלק מהרכיבים הציעו לי חלופות ורציתי להתיעץ איתכם. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤126 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט: ¤1085.42 כרטיס מסך Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable ¤652.32 זיכרון Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 שתי יחידות ¤355.59 מארז ATX Full HEC 6A19-2F CPU Air Guide PSU 300ART 2 Fan 12cm Front USB,AUDIO White ¤908.97 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER ¤588.16 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound ¤347.55 צורב DVD NEC-3520A x 16 DUAL LAYER WHITE מה דעתכם? האם הוא יסחוב משחקים בנה וחצי הקרובות? המחשב מיועד בעיקר למשחקים (לא גיימר כבד) קצת גרפיקה וכמובן כול השאר. לא מתוכנן OC בשנה הראשונה אולי לכרטיס מסך שהוא יתישן יות…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בינוני מבחינת ציוד היקפי נראה לי שאני מסודר מסך סמסונג 24 אינץ' מערכת רמקולים 5.1 ראיתי את המפרטים הקיימים באתר אבל שמתי לב שכרטיסי המסך בהם קצת חלשים התקציב הוא 4000 עם אפשרות חריגה של 500 שקל. המחשב ישומש בעיקר לגיימינג אבל גם לעבודות משרדיות - אופיס, פוטושופ וכו'.. אין צורך בצורב או משהו כזה.. חשוב לי שהחלקים יהיו איכותיים - שאני לא אצטרך אחרי שנה כבר לתקן ולהחליף המחיר צריך לכלול הרכבה בחנות והתקנת ווינדוס 7 בעיקרון הייתי מעוניין לקנות בבאג, אבל אם יש הצאות אחרות אשמח לשמוע חשוב לי לשמור על אפשרות לשדרג את הזיכרון בהמשך.. יום נעים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. בהנחה שהמחשב מיועד לאינטרנט בלבד. האם יש דרך להוריד את העלות ל-1000? 2. בהנחה שכיום המחשב מיועד לאינטרנט בלבד ובעתיד ישמש לקולנוע ביתי, האם ללוח אם חריצי PCI רגיל (לכרטיס קול audigy שיש לי) וחריץ AGP (לכרטיס nvidia 5800 שיש לי). 3. מאיפה נלקחו המחירים של המפרט? המון תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסתכל באתרים כאן ולא מצליח לבנות מפרט כמו שצריך תחת 3000.....מקסימום 3500 הבעיה היא כזו זה מפרט למי שבעקרון 90 אחוז סביבת דסקטופ ו 10 אחוז משחקים ...פה הבעיה שהמשחקים הבודדים שהוא משחק כבדים ביותר ובינהם גם ה FLIGHT SIMULATOR X הכבד ! פה הדילמה שלי ...לא מצליח לבנות פה משהו שיסחוב לו יפה את הסימולטור הכבד הזה כי אם זה כרטיס מסך טוב אז זה אומר גם ספק חזק ב 400 שקל ....וכו צריך עזרה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני סטודנט, הכוונה שלי היא לקחת אותו לשיעורים ולכתוב עליו סיכומים עם oneNote, בגלל זה גם 12" נראה גודל טוב, אני צריך מקסימום שבמקסימום 6 שעות עבודה אבל גם ככה ברב הכיתות יש חשמל.... פשוט לא מצתי ביקורות בגוגל על הדגם הזה- כנראה יש לו שם אחר בחו"ל... וגם לא ראיתי אנשים שמשתמשים בו, אז רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול להעיר/להאיר, אם אתם מכירים מקום שהוא נמצא בתצוגה ואפשר לשחק בו זה גם יועיל בנוסף מעניין אותי איך השירות של HP במקרה של תקלה, ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם. אני צריך עזרה בבניית מחשב ללא ציוד הקפי לצורך סימולטור מכוניות. הסימולטור מקצועי וכלול בקניה נפרדת של בקרי משחק מקצועיים. (מושב מכונית ספורט, הגה, גיר וכו'..) אני מעוניין במחשב עם ביצועים גרפיים חזקים מאוד ומעבד טוב ע"מ להחזיק את הסימולטור. התקציב הוא 3000 ש"ח ואני מצרף את הפורמט מהסטיקי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל מעבר ל3000 במידה ולא ניתן עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור מקצועי לרכב - משחק באיכות גרפית גבוהה - שידור למסך טלויזיה - יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שישמש לגלישה באינטרנט לראות סרטים לצריבה של דברים אולי קצת משחקים פשוטים וגם לחבר אותו לממיר דרך כרטיס TV. כמה דגשים: 1.העדפה למעבד של אינטל 2.לא מתוכנן OC לכן אני רוצה מעבד טוב ללא OC. 3. כרטיס מסך חשבתי להתשתמש בכרטיס שנמצא על לוח האם... מה דעתכם? 4.במפרט חסר כרטיס TV אם תוכלו להוסיף במפרט של כרטיס TV טוב (יש מצב לחרוג קצת מהתקציב). בניתי מפרט שהוא מפרט שפורסם במומלצים באתר ושיניתי אותו קצת: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B 640 לוח אם Gigabyte GA-945GZM-S2 324 זיכרון פנימי Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 538 דיסק קשיח WD 320GB SATA II 16MB WD3200KS 390 צורב 200 LG GSA-H30L כרטיס מסך ON BOARD מארז 421 Compuca…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ SolidWorks, בתקציב של 5K (עם חריגה עד 5.5) עם המפרט הבא: * מטרות המחשב? סרטוט SolidWorks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות * משקל רצוי? אין דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישות, כמובן שעדיף שיחזיק כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני בתקציב של עד כ- 7000 ש"ח אבל אפשר אפילו יותר, אם זה באמת נחוץ. גם, אם זה אפשרי, עדיף לרדת במחיר. כלומר התקציב גמיש בהתאם לצרכים האמיתיים. מה אני עושה עם המחשב: אינטרנט, OFFICE, סרטים, ורצויה גם יכולת משחקים טובה. לא חייב GAME-MACHINE במלוא מובן המילה, אבל שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי עם גרפיקה טובה בלי להתקע. עם המחשב השולחני הנוכחי שלי שהוא בן שנתיים, עם 500 מגה זכרון ופנטיום 4 2.4 GHZ, הרצתי GTA SAN ANDREAS ורץ ממש בלי בעיות. לא הייתי רוצה שהמחשב הבא ייתקע עם הגרסא הבאה של GTA. גם, אני רוצה מחשב עם ביצועים טובים כדי שגם בעבודות היום-יומיות המחשב לא "יעצור בשביל לחשוב" מדי פעם, כמו שקורה בהרבה מחשבים שולח…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני די סגור על המפרט הזה אבל עם יש לכם המלצות לרכיבים יותר טובים אז אני אשמח לקבל(אולי רכיבים שיהפכו את המערכת ליותר שקטה), כול עוד לא תיהיה חריגה משמעותית מהתקציב של הרכיבים למטה. הנה המפרט: ViewSonic VP930 LCD Monitor Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ENERMAX LIBERTY 400W NEC …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתם יכולים להיות רגועים עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את התרד כמובן שהיו דברים דומים אבל אף אחד מהם לא ענה על הדרישות... אז מה הדרישות מהפרט? 1. 4K ואי אפשר לחרוג מהתקציב *(כמובן שאם זו תהיה קפיצה משמעותית בשביל סכום זניח אני אשקול זאת... ) 2. השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. א) פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית דו מימדית. תהיה גם עריכה של תלת מימד אבל לא ברמה שמצריכה דגש. ב) בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכרטיס מסך. אני אסתפק במובנה בחודשים הקרובים. (זה שאני בונה על הכר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-