עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין לי תוכנה ספציפית שאני צריך בשבילה ביצועים מיוחדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מתכוון לקנות מסך חדש 24' LG2486 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, לאחר שהנטבוק הישן שלי נפח את נשמתו (Asus eeePC 1101HA) ונשבר לי מסך ה-Nexus 7, החלטתי לקנות מכשיר משולב שיכול להיות גם טאבלט וגם מחשב נייד, בסדר הזה. כטאבלט - בעיקר לצריכת מדיה כמו גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות, נטפליקס... חשוב שיהיה נוח יחסית לאחיזה מבלי להכביד במשך סרט שלם. כמחשב נייד - ישומש מדי פעם לגלישה באינטרנט, בניית מצגות, הקלדת מסמכים... לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - מעדיף סדר גודל של ~10 אינץ' לצורך נוחות אחיזה. אם המפרט שווה גודל יותר מסורבל - ניתן לשקול. תקציב עד 2,500 ש"ח, מסוגל גם להביא מחו"ל. מכירים מכשירים מומלצים? תודה, מדוקס.

3. Started by guymaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף ש"ח לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט דת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400ש"ח ימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה גרפית ותכני HD עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : league of legends, farcry 3, המשחקים הכי חדשים מבחינתי, אשמח אם ירוצו בהגדרות כמעט מקאסימליות בצורה טובה מאוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920.1080 או שאולי עדיף 1600.1200 לא בדקתי מה עדיף לגיימינג -לאילו הגדרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני זקוק בבקשה לעזרה בבניית מפרט מחשב חזק לעבודה ובמחיר הגיוני המחשב מיועד לעריכה כבדה מאוד של תוכנות סאונד, וידאו, תמונות ובין היתר גם לשימוש ביתי (אופיס, צפייה בסרטים וסתם גלישה באינטרנט) תודה רבה כל הפרטים הנוספים מצורפים בשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב - 6000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 7000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, סאונד ותמונות + עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mrraz,

לוח ASUS M4A785D-M Pro מחיר 450 ש"ח מעבד Athlon II X2 250 במחיר 348 ש"ח 4 ג"ב זיכרון + דיסק 320 מארז וספק antec nsk3480 במחיר 450 ש"ח לא שמתי כונן DVD אולי בשלב מאוחר יותר. כל התקשורת עם המחשב דרך USB ואלחוט לכרטיס המסך המובנה הקצאתי את המקסימום 1 ג"ב ככה שנשארו 3 ג"ב פנויים. מחובר לטלוויזיה סוני 40 בחיבור HDMI מערכת הפעלה 7 גירסת 64 המעבד מתפקד מעולה, מעבר לציפיות, בסרטים HD 1080P המעבד בסביבות 35% תצוגה חלקה לגמרי, בטלוויזיה כיוונתי לתצוגה בלי שום אינטרפולציה שנקראת FULL PIXEL ודרך המחשב מכוון על 1920 על 1080 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by abo9,

כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מורח את הקנייה הזאת מלא זמן , אבל It's About Time . תקציב : 6,000 שקל (חריגה של מקסימום 100 ש"ח) מטרות : אינטרנט , סרטים , משחקים כבדים . דרוש : מסך LCD של סאמסונג , 160GB בHD , הרכבה במעבדה . לא צריך : ציוד היקפי ( רמקולים,מקלדת,עכבר ) אני לא רוצה מKSP , ואני משלם באשראי (לא משנה כמה תשלומים) . (העדפה לחנות באיזור המרכז או משלוח זול) תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום ! אשמח לחוות דעת על המפרט הבא - (התקציב 4500 בערך ) לוח אם - ASUS - P5Q Deluxe מעבד - E8500 קירור מעבד - Thermaltake BigTyp 120 VX זכרון - Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז - Thermaltake M9D VI4000BWS ספק - Enermax EPR625AWT PRO82+ 625W SLI Active PFC דיסק קשיח - WD 500 גיגה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iliran11,

שלום, רציתי להתייעץ עימכם בנושא הנ"ל, כרגע מבלי להיכנס לענייני תקציב ודגמים ספציפיים. האם לדעתכם כדאי באופן כללי לקנות מחשבים ניידים? איך אפשר לבדוק דברים כגון תקינות סוללה, הארד-דיסק וכד'? כמו כן - איך אפשר לבדוק שהאחריות היא מהימנה, בתוקף וכן ניתנת להעברה? אם למישהו פה יש ניסיון ברכישת לפטופ יד שנייה - אשמח לשמוע ... תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. הנני לומדת עיצוב וגרפיקה והפנו אותי לפורום הזה. אני צריכה לעבוד עם תוכנות כגון מאיה ופוטושופ. אני גם כן מעוניינת במסך widescreen 24 אינצ' חשבתי בהתחלה ללכת על iMac 24' אבל רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דרוש מפרט לחבר עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, מיילים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה/אופיס. כן להרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101713]AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1907 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102763]CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 267 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19012]Asus TUF GAMING X570-PLUS[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1005 [b]זכרונות:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/inde…

15. Started by Runner30,

שלום רב. נתקלתי ב"מבצע" הנ"ל: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926630&came=3906 לא כתוב כלום על לוח אם ומעבד. אלא דווקא על סוג הDVD. זה מזכיר לי את הימים של ECS + DURON 1700 מולחמים שנמכרו בתור "AMD 3100PRO+" אני מציע להתקשר לדילר ולשאול אותו פרטים על מעבד, לוח אם ואחריות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SuBeX,

המפרט לילד בן 11 למשחקי מחשב, הוא לא גיימר מטורף אז רזולוציות נורמליות והגדרות בינוניות למשחקים יספיקו, אבל כמובן שאם זה יספק יותר אז אשמח לדעת... יש מסך lg2252tq - 22 אינץ'. אין צורך בעוד ציוד היקפי מלבד מה שמצויין למטה. האם יש צורך בקירור נוסף? מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי חברים, אני התלבטתי קשות בנוגע לאם לקנות מחשב חדש או לשדרג... מכל מה שקראתי על השינויים העתידיים בטכנולוגיות (המעבר לתושבות חדשות דור ה i5/7 וכנראה גם DDR3) החלטתי להמתין ולשדרג זמנית את המחשב עד שזה יכנס למיינסטרים..או לפחות עד שיצא Diablo 3 (אני אוהב לקנות את המחשבים שלי סמוך לכותרי בליזארד.. מן דפקט שכזה) ואז לקנות חללית כלשהי ואת הקיים (אחרי השדרוג) למכור נניח... אשמח לשמוע אם יש התנגדות לתוכנית הזו, אם מישהו יכול לשכנע אותי שעדיף לקנות חדש עכשיו סבבה אני מוכן לשמוע.... אז ככה המערכת הנוכחית: Compucase שכחתי את הדגם.. 6190a משהו , אני יכול לצלם מעבד : Athlon XP 2500 OC לוח: EPox 3rda+ כ.מסך : Gforce6800 OC ספק : HEC 300W - בלי עין הרע עובד כמו סוס מה עוד …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני המחשבים הנ"ל, בתקווה להבין את ההבדלים העיקריים ביניהם... ומבחינת רכישה לצורך עבודות ולימודים לסטודנט מה יהיה השיקול הנכון, בתחום השקעה של2450 ש"ח מקסימום... אם יש לכם הצעות אחרות זה יהיה גם מעולה... בעיקרון הצורך העיקרי הוא לימודים, אבל יהיה שימוש גם במשחקים קלים אולי, ובצפייה בסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Argento/9980058.p?id=1218204946500&skuId=9980058 כדאי בכלל להתעסק עם HP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avi03,

האלן חברים אשמח לחוות דעת על המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/sbxNHx המפרט נטו למשחקים,ובנוסף הרכישה תתבצע רק בעוד חודש וחצי שיהיה בארהב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by aviI,

שלום לכולם רכשתי מחשב נייד חדש וכשאני מאמץ אותו ע"י הפעלה של תוכנה או משחק כבדים אז הוא מן הסתם מתחמם אני שוקל לקנות משטח קירו למחשב נייד אשמח אם תמליצו לי על משטח טוב וזול יחסית מעבר לזה אם יש לך פתרונות אחרים אני ישמח מאוד אם גם כן תציעו בתודה מראש לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dpod,

שלום! אני צריך מפרט ב5000 למשחקים כבדים. אני לא צריך הארד דיסק וכל הציוד ההיקפי... בנוסף אני צריך צורב דיוידי. תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.