ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
הודעה : המפרט הקודם בסוף לא נקנה כי היה מיותר לגיימינג . שלום , ברצוני לרכוש מחשב חדש בתקציב של 2500~3000 ש"ח ניתן לחרוג מעט, המחשב מיועד בעיקר לקצת גיימינג של הדור החדש-ישן למשחקים כגון : CSS , GTA:SA , FEAR COMBAT , WOW וגם כן לגרפיקה כגון : Photoshop ותוכנות גרפיקה תלת-מימד. אני מעדיף שהמחשב יפעל בשיטת הליבה הכפולה או המרובע ליבה (עדיפות גבוהה) של אינטל , גם לוח אם עם צ'יפסט טוב , אני רוצה שהמחשב יפעל מהר מאוד ואני גם רוצה להוסיף ויסטה שמותאם לשימוש ביתי (זה בכלל שווה?). הערה : המפרט לא כולל ציוד הקיפי או מסך. חשוב מאוד! : אני רוצה מחשב שאוכל לחדשו כאשר החלקים יהפכו להיות יותר זולים , בקיצור מחשב שאפשר לשפר לאחר יציאתם של חלקים מתקדמים יותר, אבל מחשב ממש טוב ומהיר. תו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים!, חופשת פסח הגיע והגיע הזמן לקנות מחשב חזק וייציב לצורך משחקים. המחשב צריך לכלול מסך, ציוד הקפי וכל מה שמסביב. תודה מראש לעוזרים, Tiger.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאחי שבשנה הבאה מתחיל את לימודיו כסטודנט.אני כעת נמצא בארה"ב ואני מעוניין לקנות לו מחשב איכותי שישמש אותו לצרכים הבאים: 1.מחשב נייד ולא נטבוק. 2.מסך בגודל 15 אינץ' ומעלה. 3.השימוש של המחשב יהיה בעיקר ללימודים,אופיס,צפייה בסרטים,אינטרנט,ושימושים סבירים אחרים.[הוא גם אוהב לשחק,אבל הוא לא משחק משחקים כבדים והוא גם אמר לי שספק אם יהיה לו זמן שנה הבאה לשחק משחקים...] 4.חשוב לי שיהיה מחשב טוב ואיכותי. 5.טווח מחירים מ-500-750 דולר. 6.אין לי בעיה שלא לקנות את המחשב בחנות פיזית,אלא דרך חנות וירטואלית של דל או כל חנות אחרת.אני נמצא בניו יורק,ויש לי כתובת לשלוח את המחשב לשם. 7.יש המון חברות,יש המון דגמים ואני לא מוצא ידיים ורגליים. אשמח אם תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - Venice 3000+, E6 (בתקווה משבוע 25, אבל עוד לא ידוע בדיוק) לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרון - כבר יש סטיק אחד של 512MB של SAMSUNG (PC3200 רגיל TCCC) אליו יתחבר סטיק חדש של ADATA Vitesta DDR500 512MB השאלה פה זה אם זה יעבוד בDUAL (כמובן בתזמונים/תדרים הדפוקים של הTCCC) כרטיס מסך- X800XL, של CLUB3D (קירור של X800PRO/XT, DUAL DVI-I, חיבור מתח נוסף) HD- [80GB 8MB SATA]*2 בRAID בגלל תקציב זה לא יהיה MAXTOR או SEAGATE בעלי הNCQ קירור למעבד- Freezer 64 של Artic-cooling מארז- 6A19 המעולה, ללא ספק ספק- HEC WIN420 ATX2.0 (עם המאוורר 120ממ למטה) מה אתם אומרים? (ומה אתם אומרים לגבי הזכרונות, זה מה שמטריד אותי עכשיו....כן DUAL, לא DUAL?) זה כול הפריטים שנחוצים אם יש לכם …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים רכשתי מחשב נייד ב3000 שקל (אחלה רכישה פיקסל שרוף הוריד את המחיר מ4.5K!) אני חדש בנושא של הניידים ורציתי לדעת פריקה וטעינה של סוללה חדשה מה הזמנים שלה? איך מבצעים אותה? והאם משתמשים במחשב בזמן הטעינה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצות והפניות למפרט למחשב גיימינג לא מטורף מידי, שיוכל להריץ משחקים עכשווים ושייצאו בשנה הקרובהת אבל אני לא מצפה להמשיך להריץ משחקים חדישים גם בשנתיים-שלוש הבאות ברמה מטורפת, התקציב הוא עד שלוש וחצי, אני באמת לא מבין איך המעבדים של AMD עובדים, מה המהירות, היכולות האיכות, אין לי מושג, אני יותר בן אדם של אינטל (פשוטים יותר לא?), חשבתי על כרטיס חדש יחסית של רדאון כי שמעתי שהם מעולים יחסית למחירים שלהם, וכמובן אני לא אתפשר על מערכת קירור שתהיה נחוצה למערכת שאני אקנה כי היא לא חשובה פחות. תודה מראש לעוזרים, אחלה פורים חבר'ה שאלה - מה ה cache tray נותן למעבד? זה יותר חשוב מה GHZ של המעבד? זה המפרט שבניתי לעצמי, חרגתי קצת מהתקציב, מה אתם אומרים? מעבד: …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני קונה בקרוב מחשב חדש... הרכבתי כבר כמה הצעות ואניה רוצה לדעת כמה השצעות שתיתנו לי: אז ככה: מחשב ב 6000 שקל (אפשר לחרוג בטיפטיפה) עם מסך וציוד הקיפי שימוש: משחקים כבדים... (חייב להיות DUAL 2 CORE ו חייב כרטיס מסך חזק)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23715 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤558 כמות:1 http://www.sk…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, המדריך הבא נראה קצת מעיים בהתחלה אבל תקראו עד הסוף ותבינו שהעיניין פשוט מאד. יש לי 1101HA של ASUS והוא היה עיטי אז הוספתי לו זיכרון, מ1GB הגדלתי ל 2GB ואז נעלמה לי האפשרות של הOVERCLOCK של ASUS (האופציה של SHE) הOC הזה נותן אפשרות מוגדרת מראש של המהרת המחשב בקפיצות של 5% מ0% עד 30%, ב30% המהירות היא 1.75GHZ וזה הופך את המחשב לחייה רעה. הבעיה היא שאסוס אומרים שאתם לא יכולים לבצע את ההמהרה אם החלפתם זיכרון ל2GB, מסתבר שזה אפשרי אבל רק אם יש לכם זיכרון של HYNIX, וכמה שחיפשתי מצאתי זיכרון כזה 2GB רק ב EBAY. לי שי 2GB של TRANCEND עד אתמול המחשב שלי היה קצת עיטי, אפילו בסירטונים באינטרנט הוא היה מזייף. אתמול מצאתי מדריך שפותר את הבעיה הזאת: לכל זיכרון יש SPD שבו שמור…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בא&א מחשבים אמינים אבל טיפה יקרים איך המפרט הזה? Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Thermaltake M5 thermaltake 550W 140mm/pci-e cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG H55L X20 lightescribe box Gigabyte ATI HD Radeon 4870 512 GDDR5 Retail HDMI PCI-E כל זה עולה לי 4 וחצי מה צריך לשפר\לשנות\להחליף זה די דחוף למה מחר מחרותיים אני מזמין המטרה שלי היא בעיקר גיימינג תודה מראש חגי . עריכה: 1. 4500 2. גיימינג כבד טיפה לצורכי עבודה משרדית שכל מחשב פשוט תומך בו 3. לא כרגע אין צורך אני מביא את זה מגורם חיצוני 4. לא 5. חלקים איכותיים וטובים לא יותר 6. שיהיה קר שלא יתחמם ושיהיה ממש ממש שקט 7. לא אין צורך 8. …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך בניתי את המפרט שאני רוצה לקנות כמה שאלות לפני הקניה .. 1-כמה זמן המחשב הזה יחזיק למשחקים? 2-האם אני יכול לעשות OC ? הנה המפרט אם יש מה לשפר תגידו מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel כ.מסך nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB זכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHZ CL5 קשיח WD2500KS Western Digital 16M מארז דמוי Thermaltake ספק ThermalTake TR2 550W לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב? השימוש הכי כבד שיהיה בו הוא כנראה תכנות... C++ גודל המסך? 14 אינץ'. עדיפות למסך מט, אבל אפשר גם בלי. * רזולוציית המסך? לא מהותי - הזול מבינהם = הקלאסי - 1366x766 * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב...אבל במסגרת המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משהו מיוחד. SSD תמיד יהיה טוב במסגרת המחיר... * כונן אופטי? לא חובה, אבל אם אפשר למה לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ניסיון טוב עם דל, אבל חברות אמינות וטובות יתקבלו בברכה. ראיתי כמה כיוונים טובים של מחשבים, אשמח אם תעירו הערות ותציעו הצעות. 1. Dell Latitude E5440 LT-RD33-74…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מביא לי מאילת שבוע הבא מחשב הרכבתי את זה בינתיים https://tms.co.il/builds/294506 יש לי מארז בבית אני אעבוד הרבה על המחשב עם הדפסות סריקות ופקסים הרבה דאטה אז אצטרך כוח עיבוד ושלא יתקע לי אחרי שנה שנתיים בגדול רוצה לחסוך ולהגיע לביצועים דומים, המפרט שצורף הוא הכי טוב עד 4000 לצרכים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך 2 מפרטים , אחד עם מסך LCD 17" ואחד בלי מסך , שניהם ב 6000 ש"ח אני מחפש מחשב שיהיה תותח על (משחקים וכל השאר) המטרה שהוא יחזיק מעמד לשנתיים 3 הקרובות.. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט , שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלוויזיה . יהיה נחמד אם לכרטיס קול בלוח האם (שאגב , חשוב לי שהוא יהיה איכותי) תהיה יציאה אופטית בין השאר , חשוב שללוח אם תהיה אופציה של להפעיל את המחשב אוטומטית בשעה מסוימת (בכלל באופן כללי העדיפות שלי ללוח אם היא ASUS אלא אם כן תגידו אחרת) דיסק קשיח שיהיה גדול (בסביבות 300 מגה) , יש לי כבר צורב DVD אז אין צורך. אמממ הרבה זיכרון פנימי (כיום יש לי 1.5 ג'יגה) עד היום היו לי רק מעבדים של AMD אז עדיף שימשיך ככה אלא אם כן תגידו אחרת עדיף גם מארז שקט…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ראשון HP Model G62-450SJ Color G62-450SJ - שחור עם דפוס פריזמה CPU Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB HD 320 GB (5400Rpm) Display 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) GPU Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory Optical Device SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support Sound Altec Lansing speakers Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth Yes Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Card…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה - לא משחקים - לא OC 2. אין לי הגבלת מחיר אבל לפי מה שהסתכלתי באינטרנט נראה לי שמספיק כ-6000 -7000 ש"ח 3. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגיד ששווה אקנה הכי טוב...) 4. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...) 5. אודה לך אם תכתב את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלו. 6. העיקר שיהיה התאמה בין החלקים כי לפעמים גם חלקים הכי יקרים לא נותנים תוצאות אם אין בינהם התאמה. מעבד הכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר - שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 המארז יוחלף ל6A19 הכרטיס יוחלף ל7600GS SONIC
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושוב שלום לכולם, בקשר למפרט מפרט בסכום של 3000 ש"ח בערך: על: מעבד AMD XP 1700 זיכרון SAMSUNG ORIGINAL 256MB PC2700 כרטיס מסך ATI RADEON 9000 PRO יש בערך קונצנזוס בכל האתרים אך השאלות הנוספות הן: לוח אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro או Gigabyte GA-7VAX KT 400 או אולי יש לכם המלצות יותר טובות? ובקשר לדיסק הקשיח: IBM 120GXP Vancouver 40GB 7200RPM ULTRA ATA 10 או WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version או Seagate Baracuda 40GB 7200RPM או H.D 40GB 7200RPM D740X Retail UATA 133 Retail kit include cable (ATA 66-133) and screws כל הצעות,המלצות,הערות למפרט תתקבלנה בברכה, תודה לכולכם!!! :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-