עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. שלום לכולם אני מתכנתת .NET ואני זקוקה למחשב נייד עד 3,000 ש"ח הקנייה חייבת להתבצע מKSP, בבקשה תמליצו לי מה כדאי?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום אני סובלת מכאבי גב ולכן זקוקה למחשב הכי קל שאוכל למצוא. מצד שני, היה לי קטנצ'יק חמוד אחד של טושיבה, אבל הוא לא היה אמין ועשה המון בעיות. אני חייבת מחשב שאפשר לסמוך עליו. יכולה לעלות במחיר עוד קצת בשביל משהו טוב באמת. השימוש העיקרי - הקלדה רצופה, שעות, בשיעורים ובהרצאות. גם עריכת מסמכי וורד מורכבים. כשאני בחו"ל אני מרוקנת את המצלמה המקצועית שלי אליו. וזה כבד. אבל זה לא הכרחי. גודל מסך 10 מתאים לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. השימוש העיקרי הוא משרדי וגלישה. צריך שיהיה צורב. כמו כן זקוקה להמלצה על מסך דק. לא מבינה שום דבר בנתוני מסך- מה זה למשל זמן תגובה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  5. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד המון תודה על העזרה, המפרט ממש דחוף לי כי אוטוטו מתחילה שנת הלימודים החדשה והמחשב שלי כבר מקרטע.. מה שאומר שיש לי רק שבוע להזמין מחשב..

• 74 תגובות
    • 9.3k צפיות
  6. טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  7. אני עוזרת לחברה שלי שזקוקה למחשב חדש. הצרכים שלה הם: היא צריכה כרטיס קול 5.1 ערוצים. אל הכרטיס היא מחברת מיקסר ואליו כמה כלי נגינה. זה לא צריך להיות כרטיס ברמה עולמית, אבל גם לא משהו בסיסי. בינוני. שאר הצרכים הם רגילים כמו גלישה וצפיה בסרטים ככה ששאר המחשב באמת יכול להיות בסיסי ביותר. יהיה מעולה אם תצליחו להכניס מסך LCD פשוט ביותר לתוך המפרט. לא צריך להיות מסך מאוד איכותי, היא לא יושבת על המחשב שעות על גבי שעות. שהמפרט יהיה מTMS בבקשה.

8. שלום לכולם, כאמור בכותרת, אני מחפשת מחשב לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט וגם עבור עבודה עם matlab וצפייה בסרטים. (לא כולל מסך) אני מעוניינת בוויסטה מקורי. כאמור, תקציב עד 3k. אשמח להצעות של מפרטים, לא צריך להוציא את כל התקציב אם אין בכך תועלת. בתודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי כבר דיסק קשיח ממחשב קודם ושאר ציוד שציינתי בכותרת... אני צריכה , לוח אם , מעבד (עדיפות לכפול ליבה אם ניתן) , זיכרון ומארז+ספק . אם אפשר , אז בבקשה מפרט מחנות SKYPC בראשל"צ ...

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני מגיעה לפורום אז תסלחו לי אם לא אהיה ברורה בדברי... אני זקוקה למפרט מחשב בעלות של כ2500 ש"ח עבור צרכי לימודים (כולל תוכנות של סטטיסטיקה), צפייה בסרטים, תוכנת פוטושופ לעתים רחוקות וגלישה באינטרנט. רכשתי לפני כֻ8 חודשים זכרון למחשב דרך קיי.אס.פי הנקרא Western Digital 500GB 7200RPM 16MB IDE. חיברו לי אותו למחשב הישן (בן 5 שנים) שהספיק למות אתמול. האם אוכל להשתמש בזכרון זה במחשב חדש? אינני זקוקה לציוד היקפי (רק אציין שלמסך שלי יש אפשרות חיבור דיגיטלי ואנאלוגי ואת אחד מהם לא יכולתי לחבר למחשב הישן מסיבות טכניות, וארצה להיות מסוגלת לחבר אותו בצורה האיכותית יותר מבין השניים). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואם אפשר קומפקטי. (כולי קנאה באנשים בעלי APPLE מב…

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  12. שלום לכל באי הפורום, אני צריכה דחוף מפרט למחשב מולטימדיה, שישמש לסרטים אינטרנט וקצת עבודה ביתית... אם אפשר המלצה למסך טוב 22 אינץ... תודה תודה תודה!!!! :-*

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by Mr_Eli,

הי.. אני לא ממש מבינה במחשבים אז אני מקווה שתעזרו לי : ??? טוב אז בעיקרון המחשב עד תקציב של 2500 (חריגה עד 3000 שקל גג ורק אם ממש אין ברירה) למשחקים בעיקר(כמו סימס 3 ודומים לו בדרישות) לעריכה גרפית בפוטושופ ואינטרנט.. ציוד היקפי לא צריך.. שיריץ ויסטה (אם מומלץ בכלל).. תודה מראש :yelclap: ;D ;D ;D 8) :

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. משהו בסביבות 3500-4000,ללא מסך,HD 80G,כרטיס מסך לא משהו משכנתא אבל משהו ברמה. תודה. :smoke:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD ומעט גרפיקה, לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא כ-3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. כמו כן אני יכולה להזמין אותו מארה"ב ושחברים יביאו אותו לארץ, אם זה מוזיל את העלויות ובתנאי שתהיה לי אחריות עליו בארץ. * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * הא…

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  16. שלום רב לחברי הפורום! מבקשת את עזרתכם! אני צריכה מחשב נייד עוצמתי איכותי ואמין להרבה שעות עבודה ביום שיחזיק לי כמה שיותר שנים. (לא ביקשתי הרבה,נכון?) הכוונה- עוצמתי כמו מחשבים ניידים של גיימרים. (מחשב שולחני לא אופציה.) מאוד מאוד חשוב שתיהיה מערכת קירור חזקה ויעילה כמה שיותר. לא אכפת לי מה המשקל שלו ולא כמה זמן הסוללה מחזיקה. ואפשר ללא מערכת הפעלה. 1 .לגבי יצרן חשבתי על Lenovo/Dell מה דעתכם עליהם? 2. איזה דגמים שלהם הייתם ממליצים? 3. וגם, מה דעתכם על האופציות האלה: https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=25132 https://ksp…

17. זקוקה להמצלה למחשב נייד לצורכי אדריכלות: תוכנות אוטוקד, 3D MAX, סקצ'אפ+רינדור, רוויט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל ובאמת יוכל להריץ רינדורים מבלי שהוא יפול. התקציב שלי עומד על כ4500. תודה!

18. שלום לכולם ^^ קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים. אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן. בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב. כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה. אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם. אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שא…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by amy3373,

שלום לכולם! המליצו לי לפנות אליכם. אני זקוקה למחשב נייד, ובהתחלה חשבתי פשוט להתייעץ עם המוכר בחנות, אבל אמרו לי שזה ביג נו-נו, כי הם מקבלים עמלות על דגמים מסויימים ועדיף לבחור דגם ואז לעשות השוואת מחירים... שמא תוכלו לעזור לי לבחור דגם/ מפרט? הצורך שלי הוא כזה: אני זקוקה למחשב שישרת אותי בעיקר בדרכים. הוא צריך להיות לא כבד מדי, עם אורך סוללה גבוה. מבחינת השימושים- זה בעיקר לתוכנית office ואינטרנט. אני לא צריכה משחקים בכלל, וגם מוזיקה לא הכרחי. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מי יכול לעזור?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי אנשים, אני נוסעת לסמסטר בחו"ל וצריכה מחשב קל שאוכל להסתובב איתו בכיף, לאינטרנט, סרטים, סקייפ ואופיס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להחליט בין שני מחשבים: Samsung Q330 JS03IL או (Lenovo ThinkPad Edge 13 (NV13BIV לסמסונג יש מעבד חזק יותר ויש לו גם כונן אופטי (הוא גם קצת יותר חתיך) אבל הוא שוקל משהו כמו 250 גרם יותר ויש עליו אחריות של שנתיים, לעומת הלנובו שבא עם 3 שנות אחריות ועולה 850 ש"ח פחות (על זה אצטרך להוסיף כמה ג'ובות על צורב DVD חיצוני). לפי אחת הביקורות שקראתי הלנובו נוטה קצת להתחמם. גם אחרי שקראתי כל ביקורת אפשרית ואחרי שראיתי כל סרטון אנבוקסינג של שני הדגמים בכל השפות אני לא מצליחה להחליט. אני יודעת שאני לא צריכה את המפרטים הנ"ל בשביל השימושים שלי אבל א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מתלבטת כרגע בין שני דגמים https://www.pc365.co.il/product-3927-Lenovo_Yoga_2_13_59442291 https://www.pc365.co.il/product-5160-Lenovo_Yoga_500_14_80N40033IV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 אם יש המלצות נוספות אשמח לקבלן. כמו כן איך הסוללה של היוגה 500 שבקישור ? רוב תודות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי מפרט למחשב, אני לא ממש מבינה בזה והייתי שמחה לשמוע ממי שמבין האם זה מחשב שמתאים לצרכים שלי. אני צריכה מחשב מספיק חזק בשביל אוטוקאד ופוטושופ, מקלדת נוחה ומסך רחב, ולא יקר.. :s05: - מעבד ליבה כפולה AMD athlon 64X2 - זיכרון 2G 667z - הרדדיסק 160GB SATA - מסך 15.6" WXGA Crystal - כרטיס מסך לא משולב ATI X1200 256M - מקלדת מלאה - צורב DVD RW MULTY DL - מערכת הפעלה Vista basic - כרטיס רשת אלחוטי 3945ABGN - סוללה 6 cell liion - 2.7 ק"ג מצלמת אינטרנט איכותית. - שנה שירות איסוף והחזרה. -שנה סיוע בשליטה מרחוק. -הכנת המחשב להתחלת עבודה מיידית. -התקנת תוכנות נדרשות על ידי הלקוח. -סה"כ 3200 ¤ כולל מע"מ. תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. הי הי לאחר שהבנתי שאין שום בעיה עם ג'יגהבייט כלוח אם |(הודות לפורומים פה) אני מנסה כבר כמה זמן להרכיב מפרט שיהיה מצוין לעריכת וידאו , אני עובדת על אביד ולעיתים קרובות גם על פוטושופ, בדר"כ במקביל. חשוב שיהיה שקט אבל חשוב יותר שיקרר ויאוורר עצמו זקוקה לעזרתכם עם המפרט הבא שקיבלתי: מארז LEXA S NZXT שחור + חלון ספק כח 12CM FAN A.PFC WIN+600 600W HEC לוח GA-P55-UD3L GIGABYTE מעבד אינטל 2.66GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 750 זכרון TRANSCEND 2X2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך FX580 512MB PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 7200 32MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4280 ש"ח כולל מע"מ מה דעתכם עליו? אני לא בטוחה לגביו ו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים