עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אממ אוקיי בעיקרון הוא למשחקים: מעבד: LGA 775 3.0GHZ 2MB 630J 64BIT BOX לוח אם:P5GL-MX ASUS זיכרון:2X DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING דיסק קשיח:160GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER WD כרטיס מסך:BFG 7800GT 256MB OC DDR3 הכרטיס בדרך מחול תנו דעה בבקשה. איך ירוצו משחקים ? הוא בנוי להכל.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RST,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וכרגע "שמתי עין" על המחשב הבא: ‏Dell Inspiron N5110 השימושים העיקריים של המחשב: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, צפייה ישירה וקצת משחקים כמו Fifa ו- Pro לא יותר.. *אם יש לכם מחשב אחר בקטגוריה הזאת שאתם ממליצים לי עליו אני אשמח לשמוע כי בקרוב אני כבר רוצה לקנות מחשב. מפרט: מעבד- ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ זיכרון- ‎6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ מסך- ‎15.6'' Widescreen LCD 1366 x 768 (HD) display with TrueLifeTM Panel‎ כרטיס מסך- ‎1 GB nVidia GeForce GT 525M‎ ***** איך הכרטיס מסך הזה??? מחיר: 4190 ש"ח קישור למפרט המלא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12504 ת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 לכל היותר, אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר, מקלדת, רמקולים, לא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס רשת אלחוטי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD וATI אבל אני מאוד גמיש במיוחד מבחינת מחיר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כמובן שיהיה קירור טוב, במיוחד מבחינת מארז, אני הולך לשים את המחשב בממ"ד. העיצוב לא כזה חשוב, אבל בעיקרון שלא יהיה כ"כ רועש, הוא ישב ממש ליד המיטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אבל שירכיבו במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KF,

שלום לכולם,חג שמח! ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 4K. (מפנדה מחשבים/TMS) החלקים שיכללו הם מעבד,כ.מסך,לוח אם,זכרונות (4GB) והארד דיסק (80-120GB). אין צורך במסך ובכל ציוד היקפי נוסף. המערכת תעבוד בתוך המארז GIGABYTE 3D AURORA עם הספק enermax 420w מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה כרטיס מסך טוב (עד היום עבדתי עם x1950 pro 512mb AGP וכנראה שהוא לא הספיק). בנוסף אם תהיה אפשרות להכניס בתקציב הזה מערכת לOC זה יהיה מצויין. אשמח לקבל הצעות,תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

7. Started by levelone,

אני מחפש מחשב נייד לצורכי אופיס, מייל, אינטרנט, וסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה נייד וקל. אחרי הרבה חיפושים, מצאתי את המחשב הנ"ל: HP ProBook 4330S: מסך: 13.3" (AntiGlare HD (1366*768 מעבד: Intel Core i3-2330M זכרון: 4GB DDR3 1333 MHz כ.מסך: Intel Integrated HD Graphics 3000 דיסק קשיח: 320 GB 7200 RPM כונן: DVD RW DL תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים * מצלמת HD 720P מובנית * מיקרופון מובנה *האחריות היא ל-4 שנים עד בית הלקוח. * הגוף בעיצוב אלומיניום. המחשב כמעט ואינו מתחמם (לפי ביקורות) חיבורים: 3*USB2.0 1*USB3.0 RJ-45 VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון מחיר: 3,700 ש"ח רוב הסיכויים שאני יקנה את המחשב הנ"ל, אלא אם כן יש למשהו המלצה טובה יותר או סיבה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד , מעוניין במספר אופציות עם הנתונים הבאים: מעבד i5 ומעלה. Ssd+ אחסון 1 טרה מסך hd זיכון 8gb ומעלה מיועד לעבודות מזדמנות בפרימייר ופוטושופ, צפיית סרטים, שימוש משרדי ומשחקים לעתים רחוקות (בעיקר ישנים). תקציב 3500? אשמח אם ניתן לצמצם אותו או להצדיק ניצול מקסימלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bm1125,

אני צריך מחשב עד 6K אם אפשרות לחריגה. אני צריך מסך , מקלדת ועכבר. אני צריך שהוא יריץ day of defeat ואת ה GTA שעומד לצאת. יש סיכוי שהוא גם יריץ Call of duty 4 ? בקשר להארדיסק אני יסתפק ב160. בניתי משהו: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1039 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤268 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤419 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LENOVO,

ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: ‎10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה ‎Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ערב טוב, אני זקוק בבקשה מפרט לידידה שלי עד 2500 ללא ציוד הקפי. המחשב בכלליות הוא להכל מהכל. לא צריך משהו גרנדיוזי. קצת למשחקים פשוטים כמו סיסמס וגלישה, סרטים, אופיס ואינטרנט. המלצתי לה על החנות RSM (בעקבות ההמלצות הרבות של הפורום) ולכן המפרט יהיה משם. רצוי לא לחרוג מהתקציב ואפילו אם אפשר בפחות מ 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לעוזרים נ.ב. המערכת שתותקן עליו כנראה WIN 7 אם זה חשוב לדעת ;D כמו כן בדקתי ברשימות המחשבים המומלצים שהמלצם אבל רציתי משהו יותר ספציפי וחשבתי על I3 כי מבחינת עלות וביצועים-הבנתי שהוא יתאים בדיוק למה שהיא צריכה.

14. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודות תיכנות אתרים, בניית אתרים, מעט גרפיקת אינטרנט (כלומר- לא משהו בסגנון של 3dsmax או מאיה). המחשב לא אמור להיות מכונת משחקים... מקסימום שולה מוקשים פעם בשבוע המחשב כן צריך להיות חזק, מבחינת גלישה באינטרנט, מבחינת הרצת שרת חזק והרצת אלגוריתמים מסובכים. ובנוסף כל מיני תוכנות משרדיות כמו אופיס ושטויות כאלה... המפרט של המחשב שיש לי נכון לעכשיו מעבר centrino 1.4 זיכרון 512 DDRAM (DDR SDRAM - 266 MHz) מסך 15" 1024 x 768 / 24-bit (16.7M colors) כרטיס מסך INTEL 855GM UPTO 64MB 40GB UDMA - HD פנימי DVD+CDRW כרטיס קול 3 D S.B STEREO מודם פנימי 56K כרטיס רשת פנימי 10/100 + INTEL PRO WIRELESS LAN עכבר - משטח עם 2…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Xar,

אני צריך מחשב למשחקים בעד 2500 ש"ח ללא מסך וללא כונן קשיח... אם 256 ראם מספיק אז גם ללא ראם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tom shahar,

אהלן לכולם, מחפש מחשב נייד לעריכת וידאו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי מוגבל, עד 3500 ש"ח. ניתן לחרוג בקטנה מהתקציב אם באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים וסאונד (פרמייר, קיובייס וכו...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

17. שלום חברים!, חופשת פסח הגיע והגיע הזמן לקנות מחשב חזק וייציב לצורך משחקים. המחשב צריך לכלול מסך, ציוד הקפי וכל מה שמסביב. תודה מראש לעוזרים, Tiger.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים(לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft, Gran Turismo, אולי משהו חדש יותר אבל לא הכי מתקדם גרפית.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24", 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה למחשב לצרכי גרפיקה (כל החבילה של ADOBE, ותלת מימד-לא משהו מטורף..) צרכים: תקציב - עד 10k ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,תלת מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ', מבריק. * רזולוציית המסך? מינימום FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל הדברים האחרים חשובים יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, אבל ההתאמה לגרפיקה חשובה יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 512GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה נאלתי לחזור לנסוע ברכבת נסיעות די ארוכות ותכופות. בעבר כשנאלצתי לבצע את אותן הנסיעות הייתי מעביר את הזמן בצפייה בסרטים ובסדרות בעזרת ה ARCHOS 605 WIF. לצערי מאז ועד היום העולם התקדם ורב החומר שאני מריד הוא ב 720P כך שה ARCHOS 605 יוצא מהתמונה וימכר בקרוב, מה שמוביל אותנו לשאלה - מה התחליף? איזה מכשיר כיום יאפשר לי לנגן קבצי MKV ב 720P מינימום ואם אפשר גם ב 1080P ויהיה נייד ככל האפשר. דרישה נוספת היא זמן סוללה. הנגן יהיה חייב להחזיק מינימום שעה וחצי (רצוי שעתיים) בניגון ווידאו ללא טעינה. מה שקופץ לי לראש זה או זה: http://www.dailytech.com/Microsoft+Zune+HD+Release+Date+Gets+Official/article15961.htm או נטבוק מבוסס ION. אני נוטה לכיוון הנטבוק בגלל גודל ה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lalo,

אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 מארז: Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤343 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 4 - מחיר: ¤42 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤446 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤178 סה"כ: ¤3789 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shlomi1234,

מעוניין לדעת בכמה אוכל למכור את הנוכחי: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition פתוח לארבע ליבות Gigabyte MA-770-UD3 ADATA 8 GB 800MHZ DDR2 WD 500GB Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 ANTEC NSK4480 Black + ספק כוח של אנטק 380W עם 80 נצילות בן 3 באוקטובר הקרוב , עובד עדיין מעולה ומריץ BF3 על מדיום לדוגמא . לעולם לא בוצע OC תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ruya,

הסופי: TMS הולכים לעשות לי OC בחינם.

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…

25. Started by טל,

מעוניין לרכוש מחשב חדש ולבנות מפרט שמיועד למשחקים וסרטים. אני לא גיימר כבד. יש לי מסך FHD . מעוניין לשחק במשחקים חדשים גם. הרכבתי מפרט. ההתלבטות שלי היא לגבי כרטיס מסך וספק כח בעיקר. לגבי השאר אני דיי סגור . ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי או מערכת הפעלה. כרטיס קול בחיבור PCI יחובר. מפרט חלקי ללא כרטיס מסך וספק. : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.