ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). drive word java asmbler matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heartstone cuphead ועוד ברמה גרפית נמוכה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום אני עורכת על אביד באופן יומיומי , כרגע עובדת עם מחשב חזק אבל בן כמעט ארבע שנים והגיע הזמן להחליף המחשב ישמש בעיקר לדגימה,עריכה ורינדור של חומרים ברזולוציות גבוהות כולל HD , P2, וכדומה. בנוסף אני עובדת עם תוכנות גרפיקה, אינטרנט ואופיס, בדרך כלל כל התוכנות עובדות יחד במקביל.... אני מחפשת מפרט למחשב חזק ואמין, צריך שיהיו לו ליבות, מאוורים , כרטיס מסך טוב . תכלס,שיעבוד יפה ובשקט וכמובן שיתקשר טוב עם אביד (מדיה קומפוסר) ויוכל לעבוד בסבבה עם HD ומיני פומרטים דיגטליים. אני פונה לעזרתכם! אין צורך בציוד היקפי וצורב,תתכן הוספה של כרטיס מסך חזק בהמשך ולא אני לא יודעת מה זה אוברקלוק. בחנות מחשבים בתל אביב הציעו לי את המפרט הבא בעלות של 3,500 ש"ח: ATX 500w Asus P5Qpl - am …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב? השימוש הכי כבד שיהיה בו הוא כנראה תכנות... C++ גודל המסך? 14 אינץ'. עדיפות למסך מט, אבל אפשר גם בלי. * רזולוציית המסך? לא מהותי - הזול מבינהם = הקלאסי - 1366x766 * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב...אבל במסגרת המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משהו מיוחד. SSD תמיד יהיה טוב במסגרת המחיר... * כונן אופטי? לא חובה, אבל אם אפשר למה לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ניסיון טוב עם דל, אבל חברות אמינות וטובות יתקבלו בברכה. ראיתי כמה כיוונים טובים של מחשבים, אשמח אם תעירו הערות ותציעו הצעות. 1. Dell Latitude E5440 LT-RD33-74…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב עבודה במשרד של אבא והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה. הוא לא עובד בתוכנות גרפיות או משהו כזה אלא בתוכנות לא כבדות במיוחד ושלא מצריכות כרטיס מסך בשמיים. חשבתי על celeron 2.4 עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך פשוט, משהו כמו gf mx 200 אפילו, לגבי לוח אין לי בכלל מושג. אני יודע שממליצים פה בדרך כלל על amd אבל למה לא סלרון? זה לא יספיק? אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט, תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייח. בעל עומס קבוע מתאים לעריכת וידאו ושימוש בתוכנות: proshow producer /premier
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך גיימינג שיתאים לשנים הקרובות. עד היום שרדתי עם מחשב בעל מעבד דול קור כאשר עם הזמן שידרגתי לו את המסך ואת הזיכרון . לרוב מה שאני משחק זה היה מצויין. עם זאת נכון להיום אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשחק בכל משחק, גם כאלו שבעלי דרישות גרפיות גבוהות. המשחק שכרגע עשה לי את הבעיות והוא הטריגר לרכישת מחשב חדש זה - Subnautica http://store.steampowered.com/app/264710/Subnautica/ הבעיות שחוויתי הן תזוזה לא חלקה, קפיצות ותקיעות ולפעמים אפילו טעינה איטית של פני השטח. נכון להיום יש לי כרטיס מסך 960GTX שאשמח לא להחליף אותו אם לא ממממש הכרחי. יש לי הארדיסקים קשיחים רגילים ככה שגם את זה לא צריך. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודש הקרוב אקנה מחשב נייד חדש ללימודים לתואר הראשון, מKSP סניף אילת (אני גר בבאר שבע, ויש הנחה על מוצרים באילת ולכן שווה לי יותר לקנות שם) שני הדגשים הכי חשובים לי: -מקלדת נוחה להרבה מאוד הקלדה. הבנתי שאם לוקחים מחשב נייד דק, אז המקלדת תהיה גרועה בהתאם. ולכן, לא אכפת לי מהעובי של המחשב. העיקר שתהיה מקלדת נוחה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הסיבה שבחרתי במעבד האסוול היא כדי לחסוך בסוללה. תקנו אותי אם אני טועה וזה לא באמת עוזר. השאלון של חוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים. הרבה הקלדות, שימוש באינטרנט וזהו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3' עד 14'. חשוב שיהיה מאט. לא אוהב השתקפויות. * רזולוציית המסך? לא משנה לי. העיקר שתהיה מקלדת נוחה וזמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, הומלץ לי על המחשב הנייד הזה ללימודים: Asus ZenBook UX303UA-R4241T. מצ"ב קישור - http://ksp.co.il/?uin=30236. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב, באופן כללי, והאם הוא ייתן לי את ה value per money הטוב ביותר עבור הצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב : לימודים, צפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין המון במחשבים, לכן דברתי עם "איש מחשבים" ( ) על המפרט, על הצרכים שלי וכו'. אני רוצה מחשב שיעלה מקסימום 6000 ויוכל להריץ (באופן סביר, אין לי סטנדרטים כאלה גבוהים : ...) את המשחקים של 2007. הוא הציע לי את המפרט הבא (לא כולל מסך ותוספות כמו רמקולים אמיתיים...). INTEL PENTIUM 4 DUAL CORE 2*2.8 800 1MB MOTHERBOARD: INTEL GRAND COUNT 101 800 MHZ RAM: MB DDR 1024 400 MHZ HARDDRIVE: SATA W\D 7200 250 GB SCREEN CARD (BAH, I GOTTA IMPROVE THE ENGLISH): GEFORCE PCI-E 6800 GS 256 MB DDR 3 DVI GIGABYTE CASE: P.4 W 350 BURNER: LG DVD SOUND CARD: AC 97 NETWORK CARD 100\10 KEYBOARD + OPTIC MOUSE SPEAKERS: CREATIVE SB 260 כל זה, לפי הרשימה שהוא נתן לי, עולה 5…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב המיועד כרגע ללימודים ובעתיד יורחב לעבודה עם תוכנות גרפיות של אדובי , ועתיד עם הרחבות מתאימות תותקן עליו מערכת הויסטה כרגע מיועד לXP מעבד INTEL PD2.8 775 64BIT לוח ASUS P-5 VD-2 MX זכרון 2X512 DDR2 533 דיסק קשיח WD 160G 7200 8MB SATA2 מארז ATX ספק 400W צורב - NEC X16+- +מקלדת עכבר מסך LCD PROVIEW 195MS מחיר כאמור 4K בדיוק לפי התקציב הרצוי האם המפרט קולע למחיר ? והאם הפלטפורמה טובה ? דעת המומחים , תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחפש נייד לאחותי, גננת. בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט דרישות מאוד בסיסיות: מסך 14-15.6" שלא ישקול יותר מדי (נגיד גג באיזור ה 2 ק"ג) שיהיה כונן DVD אם יש משהו שיש לו מודם סלולרי אז יש לזה עדיפות. טאץ' לא צריך אבל אם יש אז גם טוב אפשרי טבלט עם מקלדת אם הוא עם מסך גדול זהו נראה לי. מה מומלץ? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב חזק לעריכה גראפית (6 מעברים וצפונה..) בקשר למעבד - עברתי על בנצ'מארקים בנוגע למעבד - אני חושב שאני דיי מקובע על AMD 6000 אבל אם אתם חושבים שיש מעבדים אחרים שאם משווים אותם לAMD ביחס של עלות מול תועלת והם יותר יעילים - אשמח לשמוע הצעות אחרות ומגוונות (גם מהמשוגעים למיניהם) זכרונות - כיוונתי על ה4GB וצפונה - או שיש משהו אחר שמומלץ כרטיס קול/מסך - כל עוד הם יפעילו MINES SWEEPER זה מספיק לי לוח - אם אפשר במסגרת התקציב תמיכה בDDR3 - זה יכול לעזור, אבל אם לא - גם DDR2 יפנק אותי הארדיסק - אין לי ממש מושג, העיקר שיחזיק הרבה (הפסקות חשמל ובכלל יחזיק את ה3-4 שנים שלו בשקט) אני לא צריך מסך וציוד הקפי, גם לא מערכת הפעלה, המחשב מיועד להרצת WINXP SP1 (במידה ונלך על A…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו המפרט שלו: Asus P5QL-E Intel Core 2 Quad Q9400 Kingston 4096MB DDR2 800Mhz NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB WD 500 GB+Seagate 250GB CoolerMaster CM690 HEC-500TD-TF תודה לעונים! :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האלה, מי חדש/טוב יותר? (asus F551CA-SX051H או asus R512CA-SX059H)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ אוקיי בעיקרון הוא למשחקים: מעבד: LGA 775 3.0GHZ 2MB 630J 64BIT BOX לוח אם:P5GL-MX ASUS זיכרון:2X DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING דיסק קשיח:160GB 7200RPM IDE/100 8MB BUFFER WD כרטיס מסך:BFG 7800GT 256MB OC DDR3 הכרטיס בדרך מחול תנו דעה בבקשה. איך ירוצו משחקים ? הוא בנוי להכל.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש וכרגע "שמתי עין" על המחשב הבא: Dell Inspiron N5110 השימושים העיקריים של המחשב: אינטרנט, אופיס, פוטושופ, צפייה ישירה וקצת משחקים כמו Fifa ו- Pro לא יותר.. *אם יש לכם מחשב אחר בקטגוריה הזאת שאתם ממליצים לי עליו אני אשמח לשמוע כי בקרוב אני כבר רוצה לקנות מחשב. מפרט: מעבד- Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון- 6GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB מסך- 15.6'' Widescreen LCD 1366 x 768 (HD) display with TrueLifeTM Panel כרטיס מסך- 1 GB nVidia GeForce GT 525M ***** איך הכרטיס מסך הזה??? מחיר: 4190 ש"ח קישור למפרט המלא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12504 ת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 לכל היותר, אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר, מקלדת, רמקולים, לא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס רשת אלחוטי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD וATI אבל אני מאוד גמיש במיוחד מבחינת מחיר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כמובן שיהיה קירור טוב, במיוחד מבחינת מארז, אני הולך לשים את המחשב בממ"ד. העיצוב לא כזה חשוב, אבל בעיקרון שלא יהיה כ"כ רועש, הוא ישב ממש ליד המיטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אבל שירכיבו במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - AMD PHENOM X6 1075T, עם האריזה המקורית והקירור המקורי, כל מה שכולל.. נרכש מKSP לא זוכר כמה אחריות נשאר אם בכלל. לוח אם - Gigabyte MA770-UD3 זכרונות - 2 סטיקים של GSKILL PI עם צלעות קירור בתדר 1066MHZ DDR2, כל סטיק 2 ג'יגה, בנוסף - 2 סטיקים של 2048MB חברת קינגסטון בתדר 800MHZ, ללא אחריות או אריזות. קירור למעבד - Thermalright ultra 120 extreme עם מאוורר של Scythe בקוטר 120 מ"מ, 1600RPM, יש אריזה מקורית. כרטיס מסך - AMD HD6950 2GB GDDR5 מהראשונים שיצאו, תומך ב"שדרוג בלחיצה" ל6970 (פתיחת הליבות), אריזה מקורית ושלל ירקות - כלול, גם לא זוכר כמה אחריות נשאר. ספק - OCZ SXS500W מארז - אנטק 1200 (למרות שאני שוקל להשאיר אותו ולחסוך בקנית מארז למחשב החדש) הארד דיסק - Seagate…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מחשב נייד לצורכי אופיס, מייל, אינטרנט, וסרטי HD. חשוב שהמחשב יהיה נייד וקל. אחרי הרבה חיפושים, מצאתי את המחשב הנ"ל: HP ProBook 4330S: מסך: 13.3" (AntiGlare HD (1366*768 מעבד: Intel Core i3-2330M זכרון: 4GB DDR3 1333 MHz כ.מסך: Intel Integrated HD Graphics 3000 דיסק קשיח: 320 GB 7200 RPM כונן: DVD RW DL תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים * מצלמת HD 720P מובנית * מיקרופון מובנה *האחריות היא ל-4 שנים עד בית הלקוח. * הגוף בעיצוב אלומיניום. המחשב כמעט ואינו מתחמם (לפי ביקורות) חיבורים: 3*USB2.0 1*USB3.0 RJ-45 VGA HDMI יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון מחיר: 3,700 ש"ח רוב הסיכויים שאני יקנה את המחשב הנ"ל, אלא אם כן יש למשהו המלצה טובה יותר או סיבה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-