ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי בסביבות ה-3300 שקל ואני רוצה גם מסך במחיר כזה אני לא יוכל להוציא מחשב אדיר אבל אני מצאתי ממש מציאות למחשב בינוני ++ אז ככה יש 2 מפרטים תגידו לי איזה לדעתכם יותר משתלם ויותר טוב...אם יש לכם עצות לשיפור זה יעזור [table][tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪826[/td][/tr] [tr] [td]NI019525SA[/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler[/td] [td]1[/td] [td]₪29[/td][/tr] [tr] [td]GH61MD2B3[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-D2-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]GZAX1CASDB[/td] [td]Gigabyte Triton 180 TowerCase Aluminum Panel 120mm Black[/td] [td]1[/td] [td]₪328[/td][/tr] [tr] […
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לפטופ למטרות לימודים בתחום ההנדסה (אין יותר מדיי דרישות מיוחדות בקשר לזה) תקציב: 4500 ש"ח. כמובן שרצוי פחות דברים שחשובים לי: חברה אמינה - אחריות בארץ - HP/DELL כרטיס גרפי רציני יחסית (כלומר לא אחר מובנה בלוח אם) מסך : רצוי 15.6 ..אפשרי גם 14 קשיח : 500 ג'יגה לפחות זיכרון פנימי - 6 ג'יגה לפחות צורב DVD (הבנתי שכבר לאט לאט מופיעים לפטופים בלי כונן אופטי) תודה מראש. טל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי לכולם, - מעוניין להחליף לוח אם ומעבד - מעוניין להשאיר מארז, כרטיס קול , ספק כח ומסך (בעתיד לשדרג) די סגור על מעבד i5-2500 - מתלבט אם: 1. להוסיף זיכרון או להחליף ל DDR3 .מעוניין להגיע ל 4 GB 2. להשאר עם כרטיס המסך הנוכחי GeForce 7900 GS בשלב זה או שהוא יאיט לי את הביצועים? 3. רוצה להוסיף כרטיס טלוויזיה 4. לא מתכנן OC. 5. מחשב שקט - 8-9. מוכן להשקיע בקירור נורמלי בשביל שקט. 6. מחוברת גם מצלמת רשת אלחוטית 7. האם יש שוק ללוח המעבד והזכרונות שלי או שהם ג'אנק? התקציב המקסימלי? למחשב 3K .ללא כרטיס מסך תקציב לכרטיס 1.5-2 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש מוכן להשקיע על לוח טוב וזכרון טוב , השימושים הצפויים של המחשב משחקים -Team Fortress 2. ב) במיד…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עד 1200 דולר - איזה נייד הייתם קונים מ www.amazon.com או מ www.bestbuy.com המטרה שיחזיק כמה שנים טובות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים אני יודע שזה שאלה קצת כללית. אבל מי שמבין ורוצה לעזור, יותר ממוזמן.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש אבל עוד לא הרכיבו לי אותו אז חשבתי שזאת ההזדמנות האחרונה לאשר לי שהוא טוב (או לשנות משהו אם צריך) בעקרון המחשב למשחקים ללא OC צריך את כל הציוד ההיקפי , רעש לא משנה (אני עכשיו עם קירור BOX ישן של AMD ואני לא מבין על מה אנשים מתלוננים שהוא רועש) הנה המפרט : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray 821.00 ₪1 821.00 ₪ Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 106.00 ₪1 106.00 ₪ MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי 329.00 ₪1 329.00 ₪ Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 219.00 ₪1 219.00 ₪ GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מחשב חדש מעל 2500ש"ח 750.00 ₪1 750.00 ₪ צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 99.00…
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ללא מסך וציוד היקפי עם הנק' הבאות: 1. לא מעוניין בב OC. 2. רוצה אפשרות לשדרוג המחשב בהמשך שכבר לא יסחב משחקים חדשים 3. תקציב עד 3000 האתר הביא לי את המפרט הבא: פריטתיאורמחיר בשקלים כולל מע"מ מעבדIntel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX600 לוח-אםASROCK H61M-VS290 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5850 1GB GDDR5710 מארזHEC 66RC190 ספק כחSeaSonic 500W : SS-500ET300 סה"כ2600 ש"ח האם יש מומלצים יותר?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מתי יצאו לפטופים חדשים עם USB 3 ? מה זה שווה שרק מוכרים HD USB 3 ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את המחשב dell xps 15 , הטענתי אותו 6 שעות לאחר מכן פתחתי אותו , הכל עובד יפה וחלק , הווינדוס מותקן אבל הבעיה שהמקלדת של המחשב לא זוהרת. המקלדת אמורה לדלוק , ניסיתי להכנס להגדרות והכל מופעל כמו שצריך אך המקלדת עדיין לא דולקת. (המקלדת עובדת מבחינה טכנית בסדר גמור) אני אשמח מאוד אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות! Uploaded with ImageShack.us [table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2720QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתונים של המחשב שלי: INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz 6mb 775 GIGABYTE GA-P45-DS3 intel p45 1600fsb ddr2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz HD4870 1024MB DDR5 COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU SAMSUNG T220P inch22 SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2 בישביל לשפר את ביצועי המחשב כגון הרצת משחקים בגרפיקה מקסימאלית ברוב המשחקים הכבדים, ושיפור כללי בביצועי המחשב בהרצת תוכנות באופן חלק יותר ותחת עומס של מספר תוכנות , יש לי כסף נזיל של כ 1600 ש"ח(מקסימום 2000) השאלה : האם יש טעם לשדרג חומרתית את הרכיבים הקיימים אצלי ??? או עדיף כבר לחכות לכסף נזיל בסכום גבוהה יותר ובעתיד לקנות מחשב חדש?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב נייד של לנובו G575 שלפי המפרט שלו הוא אמור להגיע עם כרטיס מסך מסוג 6370 בפועל, עכשיו כשאני מסתכל אני רואה שכתוב תחת קטגרויית ה-Graphics Chipset שיש לי 6310 יכול להיות שאני מפספס פה משהו? או שיש טעות במפרט של החנות או במה שמוצג אצלי במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות גם על כמה דגמים בשוק. תוכנות שאני הולך להשתמש בהם: Visual Studio Eclipse Dev וירטואליזציה של לינוקס (החינמית) ומן הסתם פיירפורס, אופיס וכד'. האם בשימוש הנ"ל ניתן להסתפק במעבדים כמו Intel Atom ? (אני שואל כי אני מעוניין במחשבים 12-13 אינץ' בלבד). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב יקנה בחו"ל הסתכלתי על המחירים פה ובארץ .... בערך זה יוצא 3000 המחשב לחבר שלי..... הדרישות שלו 4 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח טרהבייט כרטיס מסך בתקציב הזה כנראה יכנס ה GTX550TI (יש משהו יותר טוב?) לגבי המעבד והלוח פה אנחנו לא יודעים מה לקחת AMD או אינטל...???? 1155/1156 ? ציוד הקפי וכל השאר לא צריך....
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט עבור גרפיקה ועריכת וידאו בתוכנות אדוב (דו ממד בלבד ) בתקציב של 5k. אפשר לחרוג קצת. אין דרישות Oc ואין בעיה עם רעש. לגבי מסך נדמה לי שאסתפק בסמסונג. Pva שמומלץ כאן. יש למישהו השגות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחשב מבוסס Core i5 לוח של MSI עדיף על כל הגי'גאבייטים למינהם, סטיק בודד של 4G בעתיד יתווסף עוד אחד. יותר מאוחר גם קרור למעבד. מארז וספק פשוטים וסבירים עקב התקציב הלוחץ אין צורך בהארדיסק ללא הרכבה בחנות זהו בנתיים, דעתכם? עצות ליעול? Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box 1,066.00 ₪ MSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET 647.00 ₪ Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 209.00 ₪ Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 999.00 ₪ SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus 334.00 ₪ ANTEC One Hundred 100 273.00 ₪ צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 99.00 ₪ ===== 3627 חריגונת.....אפשר להוזיל את העסק ע"י ירידה ללוח P67S - C43 שזול מ C45 ב 70 ~
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה ממש פשוט, רציתי לקנות את ה IPAD 2 אבל חבר שלי סיפר לי על ה ARCOHS 70 שהוא עוושה מוצר הרבה יותר זול ואפילו מציע מספר דברים שלא קימיים ב IPAD 2, די צחקתי עליו בהתחלה אבל אחרי שקראתי את המפרט שלו ואת המחיר...התבלבתי אני צריך את המכשיר לסרטים (הנפח זיכרון של ה ARCHOS גדול בהרבה וגם משדר ב HD), אינטרנט (יש ל ARCHOד תמיכה בפלאש!) ומשחקים (ובמשחקים אני פחות או יותר מתכוון ל SCUMVM ו DOSBOX שזה מספק לי את כל המשחקים שאני אצטרך בעולם, שום משחק חדש מסתבר לא ישתווה ל FALLOUT או MONKEY ISLAND שאותו אפשר להריץ על המיולטור הזה ) חבר'ה, התנתקתי לגמרי מהמציאות או שיש סיכוי שה ARCHOS הוא בחירה באמת חכמה יותר? http://www.91mobiles.com/compare/Apple/iPad+2+16GB+WiFi/vs/Archos…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי את הT42 שפרמטתי והתקנתי עליו אובונטו. העניין הוא שלא רציתי תמיד להכניס את הsupervisor password אז נכנסתי לביוס , שמתי את הסיסמא שהייתה לי ואז נתבקשתי להכניס סיסמא חדשה אז פשוט לחצתי על Enter פעמיים והופיע לי שה supervisor password מבוטל אבל עכשיו כשאני מפעיל את המחשב, הוא מבקש ממני את סיסמא. הסיסמא הישנה לא עובדת ולחיצה על enter גם לא מה עליי לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני עם מעבד E8400 בעל 2 ליבות בלבד. זכרונות GeIL עם קירור פאסיבי בנפח 4GB לוח Gigabyte EP DS3L המוגבל, למיטב ידיעתי ל- 800Mhz כ. מסך ATI MSI HD4850 מערכת הפעלה 32bit שימושיי הם עריכת וידאו ב- Sony Vegas ו- Adobe Premiere, עריכת תמונות ב- Adobe Photoshop ומעט משחקים (GTA IV וכד'). אני מעוניין לשדרג את המחשב למרובע ליבות עם זיכרונות מהירים יותר ולוח מהיר יותר כמובן ולהתקין מערכת הפעלה 64bit. מאחר והבנתי כי כבר יש 2nd Generation של מעבדי i החדשים ואני לא כ"כ מעודכן מבחינת מחירים ומוצרים, אשמח מאוד לדעת: א. מה הוא השילוש (לוח, מעבד וזיכרונות) המומלץ כיום מבחינת יחס עלות/תועלת סביב מחיר של 2,000 ש"ח? ב. האם יש צורך בשדרוג כרטיס מסך במקרה שלי? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני רוצה לבנות HTPC כיום יש לי מארז וזהו ( זה המארז - http://www.techpowerup.com/82527/Thermaltake-Launches-New-HTPC-Computer-Cases-SD100-Mini-and-SD200.html )כאשר הוא בא עם ספק של 270 W של Thermaltake אני רוצה שה- HTPC יוכל להריץ את כל סוגי הפורמטים של הסרטים (HD) לבחון אפשרות של כונן blu ray (במידה והספק יעמוד בזה). אני מעוניין ב-- - המלצה ללוח אם (MINI) - המלצה על מעבד (האם כדי לרכוש את ה ATOM או I-3\I-5) - בכרטיס מסך אשר יוכל גם להתאים מבחינת פרופורציה (גודל פיזי) ושיוכל להריץ משחקים לא כבדים כגון pro evolution החדש ללא בעיה - זיכרונות התקציב שלי מאוד גמיש ,אבל כמובן שכמה שפחות יותר טוב אני לא רוצה היי אנד (2000-2500). בסופו של יום אני צ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימוש לי הוא עריכת וידאו בAVID, אפטר אפקטס ואני מעוניין להתחיל ללמוד אנימציה 3D. אני לא עורך וידאו ועיקר השימוש לי בAVID הוא רינדור לכן, אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס גרפי ייעודי לעריכה. אני לא יודע אם זה רלוונטי, אבל חלק מהעבודה שלי הוא עם דיסקים חיצונים המחוברים בESATA או בUSB3. חשבתי לשדרג את המעבד ואת הדיסק עליו יושבת מערכת ההפעלה לדיסק SSD. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד [table][tr][td]AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray לוח אם [table][tr][td]Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון [table][tr][td]Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 (שניים) כרטיס מסך [table][tr][td]Sapphire ATI Ra…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר עבודה משרדית אך בנוסף סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ונגני סרטים באופן תדיר מאוד ומשחקים לעיתים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים ברמת SC2 ברמה לא מיטבית אך סבירה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניונת 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך במסך רצוי ה-u2311h, בסט …
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4000 שח" אשמח אם תכתבו לי מפרט דרך KSP או חנות אחרת בב"ש תודה מראש לכולם...!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם זה אפשרי-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב וכדומה)? צפיה בסרטי HD,משחקים ברמה בינונית,וביצוע מס' פעולות במקביל לדוגמא:פתיחת 5 אתרי אינטרנט במקביל+הורדת סרט+צריבת סרט בDVD +שימוש ב2 מסכי מחשב לצפיה במקביל ב 2 אתרים שונים(המחשב הנוכחי שלי פשוט נחנק) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך LED 24 אינש LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים בינונים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-