עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות לפטופ חדש, ומצאתי את HP G62-B50SJ LD655EA, שנראה כמו מחשב טוב שמתאים לצרכים שלי. הכל טוב ויפה, הביקורות בזאפ מהללות (http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=785302), רק דבר אחד מפריע לי: למה הוא כל כך זול? מה יש לו? המשפחה שלו לא טובה? אח שלו היה בכלא? סבתא שלו מכרה נשק לטרוריסטים? הוא השתתף בתוכנית ריאליטי? אשמח מאוד לתשובות, אני מתלבט עם עצמי כבר יותר מידי זמן. בתודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. * מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by maor1v,

אני מחפש כעת מחשב נייד. השימושים העקריים שלי במחשב הם כלליים (לימודים, גלישה), אני גם עורך וידאו חובב ולכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ premiere pro ולערוך סרטים. התקציב שלי הוא 3000 שח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד לדברים בסיסיים (אינטרנט ,אופיס) ומשחקים כמו FIFA . הוא חיפש פה בארץ ואז התקשר אלי עוד חבר מארה"ב שגם הוא מחפש מחשב ואמר לי שהוא קונה בחצי מחיר מחשב יותר טוב ומהמחשבים פה בארץ. עכשיו זה שחיפש פה בארץ במקרה העבודה שלו היא עם הרבה טיסות כמעט לכל מקום (גם סין,תאילנד,ארה"ב ועוד). השאלה איפה הכי כדי לקנות מחשב ולאיזה חברה תומכים ויש אחריות פה בארץ למחשבים שלהם מחו"ל(קראתי הרבה הודעות פה על זה והבנתי שיש עם זה בעיה). במחיר שהוא חשב להשקיע פה בארץ הוא באיזור 4000 ש"ח. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by voolkan,

יש לי 1000 ש"ח ויש לי ti4400 p4 1.5 512 RDRAM 400mhz עכשיו אני רוצה לשדרג רציתי לשאול אם יש משהו שכדאי לי לשדרג אליו ושיהיה שווה את זה אולי קודם כל למכור כמה מהרכיבים שיש לי עכשיו אני לא רוצה כרטיס מסך חדש רק מעבד ואם אפשר יותר ראם יש עצות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, סבא שלי מעוניין להיפטר מהמחשב השולחני הישן שלו ולהחליפו במחשב נייד (ותוך כדי גם לחסוך מקום). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 15 או 16 אינץ' * משקל רצוי? לא יותר מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא עקרוני, יהיה מחובר לספק ברוב המוחלט של הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש יתרון ל-HDMI (שאפשר יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה או מקרן HD), אבל אפשר להתפשר על VGA פשוט אם המחשב יענה על שאר הדרישות. * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף מחשב מהארץ, אבל לא נראה לי שזה ישנה לו להזמין מחו"ל כל עוד השירות (אם יצטרך כזה) כן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מבקש את עזרתכם בקנית מחשב למשחקים לגיסי את המעבד E6700 כבר רכשתי אזי צריך את היתר המרכיבים מה שקורץ לי זה המפרט הבא מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz e6700 כבר נרכש לוח אם: gigabyte GA-965P-DS3P revision 3.3 ¤730 כרטיס מסך: BFG Geforce 8800GTS 640 mb DUAL DVI Retail OC2 B88SOC2640 ¤2290 זיכרון: GEIL 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CAS 4-4-4-12 GD22G800UK ¤1203 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤397 צורב DVD: PIONEER DVR-212BK SATA BLACK ¤240 מארז: ANTEC 900 GAMING NO PS ¤800 ספק: BFG 650 Watt PSU EPS12V Dual 12V Rails SATA BFG Silent Control (MID TOWER) ¤696 האם הספק מספיק חזק למערכת כזאת או שאולי יותר מדי ואפשר לקחת ספק יותר זול? …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אזניות ומיקרופון. אבקש לא להשקיע בציוד ההיקפי: מסך, מקלדת, עכבר אזניות וכו'.. אני מעדיף שעיקר הכסף יושקע בחומרת המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…

11. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הכרטיס נמצא אצלי בין שנה וחצי לשנתיים המצב שלו מצויין, המאורר שלו עובד לא מרעיש, אני רוצה לדעת אם יש טעם למכור אותו Sapphire ATI Radeon HD5670 1024MB DDR5

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט\משרדי (אופיס , אינטרנט וכו') עדיף איכותי ששווה את המחיר. אשמח לקבל הצעות של מפרטים מחנויות אמינות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤635 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GT 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - GV-NX73T256P-RH - RETAIL מחיר: ¤522 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLUE+ 400W PFC PSU מחיר: ¤389 אחריות: שנה. סה"כ למפרט: 3,795 השאלות שלי: האם המפרט יתמוך בכל הדברים הרשומים בנושא כולל בוויסטה בצורה אופטימלית יחסית למחיר? האם הרכיבים השונים יתפקדו …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קודם כל ההתלבטות היא האם כדאי לקנות עכשיו מחשב ב4K בערך, להשתמש בו שנתיים ואז לקנות חדש, או לחכות לGT300 ולהביא מחשב ב6.5K, ולתת לו להחזיק עד שיתיישן, לכן אני צריך שני מפרטים בכדי לבחור מה יותר משתלם לקנות כרגע מבין שניהם. יש לציין שאני מעוניין במעבד I5 וכרטיס מסך של NVIDIA, חשבתי על ה260GTX, השאלה היא האם הוא יספק אותי למשחקים בצורה טובה (30 FPS מינימום) 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב למפרט הראשון הוא 4K במידה ויש צורך חיוני (חלקים עם ביצועים יותר גבוהים בצורה משמעותית) התקציב השני הוא 6.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ובנוסף: סרטים, גלישה באינטרנט, אבל הדגש העיקרי הוא למשחקים, יש לי מסך 21 של סמסונג, ואני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר (כולל פילטרים וכו')…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ido Leffel,

I7-3520M@2.9GHZ 8GB זכרון ראם (שודרג לעומת 4 במקור) 500GB HDD + 120GB SSD (שודרג, הכונן החדש של Crucial BX120 שמורכב במקום הCD) כל השאר לפי המפרט המקורי האחריות נגמרה ממש לא מזמן. מגיע עם Win7 ורישיון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אני לא גיימרית אבל כן צריכה לבצע פעולות מתמטיות כבדות (חישוב מטריצות), מה שמשפר עבורי את הביצועים זה המון זיכרון cache ו ram. שאלה נוספת, האם תוספת של כרטיס מסך טוב יכולה גם לעזור בשיפור ביצועים? כמו כן, אשמח להמלצה ספציפית של ספק ומארז. רוב האנשים לא אוהבים להשקיע אבל בעיניי ההבדל הוא יחסית זניח להשקעה הכוללת והתמורה מאוד חשובה (שקט + אין נפילות מתח שפוגעות ברכיבי המחשב). בהנחה וצריך להשקיע בכרטיס מסך זה המפרט שבניתי: 1910 ₪ - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1499 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-GAMING5 S2011-3 2130 ₪ - 32GB (8Gx4) Corsair Vengeance PRO DDR3 2400Mhz 1070 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB DDR5 OC 299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - SSD Crucia…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by משרק,

יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zilor,

שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן אבא שלי צריך לעבודה מחשב נייד חזק..... עד 7500 שקל.... דרישות: סנטורינו 1.5GHZ הארדיסק לפחות 40 אבל גם 40 זה טוב כרטיס רשת WIFI שן כחולה צורב כרטיס מסך משו כמו 9800P כי הוא הולך להשתמש בתוכנות ענקיות כי זה אתר בנייה רצוי חריץ זכרון לSD אבל זה אפשר לוותר אם לא תמצאו אינפרא חשוב USB2.0 פיירוויר תודה.....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by roey312,

מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - TRAY מאוורר למעבד קירור למעבד Scythe Grand Kama Cross 2 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיסי מסך כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים כונן קשיח Seagate 500GB Barracuda Sata III ST500DM002 ספקי כוח ספק כח מודולארי SeaSonic 620W M12II-620 Retail מסכים מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS סה"כ 4496 ש"ח מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קניתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 קרור למעבד - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L לוח - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P כרטיס מסך - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai זכרון - (OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (X2 כוננים קשיחים - 4X Western Digital 500Gb SATAII 16MB WD5000AAKS מארז - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE ספק כוח - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Modular מסך - Samsung T240 - 24" 1920x1200 אני מעוניין להשאיר את המארז, ספק הכוח, מסך והכוננים הקשיחים. מעוניין לשדרג את הלוח אם, מעבד, זכרון וכרט…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא כ 1200$ והמטרה העיקרית היא לימודים באוניברסיטה שזה אומר תוכנות אופיס קצת אינטרנט ותוכנות עם גרפיקה בסיסית מסך 13-14" , עדיף עם תחנת עגינה (לא כזאת שמתחברת דרך USB) לא חובה כונן אופטי פנימי, חיצוני יספיק בינתיים חשוב שהמשקל לא יעלה על 2.3 ק"ג רצוי סוללה שתחזיק כ-6 שעות עם ביצועים טובים. אם יש פרט חשוב ששכחתי, תגידו לי ואני אעדכן תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים יקרים! כהרגלי פעם בכמה שנים הגיע הזמן להתחדש במכונת משחקים, וכמו תמיד אני מעריך מאוד את ה input שאתם מספקים כאן. אני מחפש מחשב גיימינג (הכל מהכל) באיזור ה 5000 שקלים (אני אקנה באילת, אז אפשר לקח את זה בחשבון) אפשר לשחק עם הסכום בגבול הסביר, אין תקרה, פשוט להיות ריאלים. אין צורך בציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולמה שבתוכו. לא אכפת לי כמה הוא רועש גם, ואני לא מתכנן לבצע OC בשום שלב. כרגע יש מסך FHD, אולי בעתיד יהיה 4K או עוד 2 FHD לשילישיה סך הכל. אין צורך בכוננים קשיחים בתקציב, אבל אני כן אשמח להמלצות על כונני M.2 בין 128 ל 512 ג'יגה (PCIEx4), וכונני SSD רגילים בין 256 ל 512 ג'יגה. דברים שחובה שיהיו: USB TYPE …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים