ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי מחשב מזדקן בן כ-6 שנים שכבר בקושי סוחב ואני מעוניין להחליף אותו באחד חדש. התקציב העומד לרשותי לצורך העניין הוא עד 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט במידה וזה שווה את זה). אני מעוניין במחשב בלבד ללא שום ציוד היקפי. חשוב לי שהמחשב יגיע עם SSD ׁ(שאליו יתווסף HHD נוסף של 1TB) ואני מתלבט האם יש לי צורך ב16 ג'יגה זה זיכרון RAM או שניתן להסתפק ב-8 בלבד? במחשב הנוכחי יש לי 4 והוא בקושי סוחב. (אני די מעמיס עליו מבחינת חלונות ותוכנות שרצות בו זמנית) אני מפ"ת לכן אשמח לחנות מהאזור (KSP או אייבורי כנראה?) כמו כן האם יש עכשיו מבצעי בלאק פריידי שווים בארץ/בחו"ל? לדוגמה: האם שווה להביא את ה-SSD הבא מאמזון: https://www…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה אז לפני כן הייתי רוצה שתתנו לי מפרט למשחקים כבדים כגון : AA=America's Army. ו BF2 והרבה משחקים. אני מוכן לשלם 8 אלף שקל על המפרט הכי טוב והכי נוח למשחקים כבדים הייתי רוצה שיהיה לי במחשב Intel Dou2Core E6600 עם 2.4MHz. זיכרון 2 ג'יגה. כרטיס מסך שיתמוך בDX9 וגם בDX10 תודה למי שירכיב לי מפרט מתאים לפרטים שנתתי פה! עריכה : לא מתוכנן OC.. ללא ציוד היקפי וללא מסך!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לברר מה הם ההבדלים בעקריים בין שתי המערכות, לאור העובדה שהקנפיגורצייה דומ, האם המסכים שומים ומה השוני?, האם יש בעיות מוכרות באחת מן המערכות ומהן. מהוא הזרם המקסימלי שניתן למשוך מחיבורי ה USB 3.0 בלנובו. הקטנפיגורצייה: Intel 920XM 8GB Kingston Hyper-X 1600 7-7-7 (קונה בנפרד) (מה שמגיע הכי זול עם הנייד) Intel 6300 Ultimate N Gobi 2000 כל השאר לא חשוב (יש שלושה התקנים חיצוניים במערך USB כולל בלוטות לכן לא צריך בלוטות פנימי כמו כן הדיסק הקשיח הכי בסיסי בגלל שאני הולך לשדרג לכונן SSD בעתיד, זמן סוללה לא רלוונטי - יש סוללה חיצונית בקיבולת הרבה יותר גבהה) תודה מראש. 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שאמור לשמש קרובת משפחה..בגדול שימוש בסיסי דפדפן אופיס וכו.. זה פחות או יותר המפרט.. 15 אינץ ומעלה (נראלי 15.6 האידאלי) מעבד i5 8 GB RAM SSD 256 GB (חושב על טווח רחוק יותר כי יש סיכוי ש128 יספיק) לגבי משקל עדיף משהו קליל ולא כבד..ממה שאתם יודעים כי לא יודע לשים את זה במספר.. בגדול זה טיפה יותר ממה שצריך (לא בטוח לגבי i5 ו8GB RAM) אבל מעדיף טיפה יותר השקעה וללכת על בטוח חשבתי על מסך מגע אבל נראלי במסך של 15.6 זאת השקעה שלא שווה, כי לא בטוח שהיא תהיה נוחה.. אשמח להמלצות ממה שאתם מכירים ויודעים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים וצהריים טובים-אני צריך את עזרתכם המקצועית פה אני משדרג את המחשב הנאמן אך ישן שלי -p3 800 המחשב יהיה בעיקר לצרכי משחקים וגרפיקה תגידו לי מה דעתם על המפרט והמחיר שאני משלם בתודה מראש לכל הנשמות הטובות שיעזרו. אז ככה: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz ASUS P4S533-VML (Vga+Audio+Lan) זיכרון ddr 333-256 mb מארז לפנטיום 4+מאוורר+ספק כח 300 לא יודע איזה חברה וסוג. כונן floopy -כי הכונן הישן שלי לא עובד כונן סי די רום-LG הכל כולל הכל+מע"מ 2250 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אין איזה משהו לא טוב כאן אני רק צריך אישור אחרון מאבא שלי ואני מזמין עריכה : ועוד שאלה : יהיה הרבה רעש מהמחשב Note : אני רוצה שהיה עבמחשב AMD 64 ושהלוח אם יהיה nForce3 250
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני פונה אליכם היום בעקבות התלבטות קשה: האם לנטוש את המחשב הנייח, לטובת מחשב נייד חזק (מחליף-נייח) - משתלם, או לא? ארץ הרכישה: ישראל / ארה"ב (דרך קרוב משפחה שיקנה ויביא לי אותו עימו, ללא עלויות מכס ומשלוח). תקציב: ~1,000$. Call me old fashion, אבל תמיד יש לי הרגשה שאם אעמיד למבחן מחשב נייד ונייח בעלי אותו מפרט זהה - הנייח תמיד יהיה חזק יותר. רציתי לדעת, האם אני טועה? אני מודעת לכך שמחשב נייד יקר יותר על חשבון ביצועים, אבל אני שוקלת להשקיע קצת יותר - ולהפטר מהמחשב הנייח שלי אחת ולתמיד. מה אתם חושבים? והאם התקציב שלי יאפשר לי מחשב שיתאים לדרישות שלי? תודה רבה!! נטלי. אתחיל בלפרט על השימושים שלי: מטרות המחשב - Visual Studio (פיתוח WEB), אינטרנט, ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות סוללה 9 תאים של דגם מחשב :DELL LATITUDE E6400 אחרי ברור בארץ ראיתי שהמחירים כרגיל מופקעים בסביבות 500 שח לדוגמא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7104&salenum=#topnews אני רוצה לקנות באיבי אבל יש שם הרבה זיופים לכן אני פונה כודם כל לבעלי מחשב נייד כזה שרכש סוללה כזו להמלצה וחוץ מזה עם קניתם סוללה ללפטופ אחר ממוכר אמין וקיבלתם סוללה איכותית גם ישמח להמלצה הסוללה שלי בדרכ למות אז ישמח להמלצה בהקדם האפשרי תודה בועז
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3800-4000 פחות או יותר (עדיף פחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ליומדים באוניברסיטה (הנדסת מכונות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שלא מפריעה בשיעורים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מניח שלא, לא ממש יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב עבודה במשרד של אבא והייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה. הוא לא עובד בתוכנות גרפיות או משהו כזה אלא בתוכנות לא כבדות במיוחד ושלא מצריכות כרטיס מסך בשמיים. חשבתי על celeron 2.4 עם 512 מגה זכרון וכרטיס מסך פשוט, משהו כמו gf mx 200 אפילו, לגבי לוח אין לי בכלל מושג. אני יודע שממליצים פה בדרך כלל על amd אבל למה לא סלרון? זה לא יספיק? אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט, תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ₪ 1494 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK ₪ 902 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ₪ 747 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ₪ 438 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪ 201 מארז : NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ₪ 534 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ₪ 269 פתרונות קירור - אחר : ARCTIC COOLING MX-1 ₪ 43 כרטיס מסך כבר יש: gigabyte 8800 GTX ספק כח כבר יש:themaltake TR-2 550w סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ראשון HP Model G62-450SJ Color G62-450SJ - שחור עם דפוס פריזמה CPU Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB HD 320 GB (5400Rpm) Display 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768) GPU Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory Optical Device SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support Sound Altec Lansing speakers Wireless 802.11 b/g/n Bluetooth Yes Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN Card…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה ביסודי. המשחק הכי כבד כרגע הוא SIMS2. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר וצורב. אין צורך באפשרות ל - OC.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט ואני צריך מחשב ללימודים השימושים העיקריים זה פוטושופ אוטוקאד3Dׂ אופיס סרטים ואינטרנט חשוב לי שיהיה כונן CD ולפחות 320 איחסון מסך 14- 15 תקציב של 2500 שח עד 200 חריגה המליצו לי בבאג על זה זה טוב או שיש לכם המלצה אחרת בתקציב מחשב נייד Samsung NP355V5C-S01IL יצרן Samsung מחשב נייד של חברת Samsung מדגם NP355V5C-S01IL, עם מעבד AMD A6-4400, דיסק קשיח בנפח 500GB ו-4GB זיכרון פנימי. מק"ט: 8806085360334 מפרט טכני: מעבד: AMD Dual Core A6-4400 2.7GHz מערכת הפעלה: Windows 8 64bit מסך: 15.6’’ LED HD רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח: 500GB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7520G + HD 7670 Dual 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד להורים שלי. שימוש משרדי שוטף, אופיס ואינטרנט בלבד. לא צריכי תוכנות כבדות או עיבוד גרפי מתקם במיוחד. מסך גדול ומקלדת נוחה. מחפשים משהו שיחזיק הרבה שנים ויהיה רלוונטי מבחינת ביצועים גם בעוד שנים. סביב ה-3000-3500 ש"ח. גמישים קצת במחיר. אמרתי להם שלדעתי לשימוש בסיסי אפשר למצוא מחשב טוב במחיר זול יותר. מה דעתכם? תודה. עריכה: המליצו להם על HP ProBook 470 G5 2XY59ES. איך הוא? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=965991
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטונדט שנה שנייה להנדסה ומעוניין לקנות לפטופ. יש כמה דגמים שאני מבולבל בינהם. הערה חשובה: המחשב אך ורק לצורך לימודים ולצפייה בסרטים ולא לגיימינג. במידה ואשתמש בתוכנות בתואר הן תוכנות שדורשות מחשב בסיסי מאוד. הדגם הראשון שרציתי לקנות: HP Pavilion 15-P205NJ על פניו עונה על כל הצרכים שלי. המון זכרון בכונן קשיח (1TB) המון (ואולי אפילו יותר מידי) RAM 12 .GB רזולוציה סבבה1920X1080 החסרון :אין SSD/SSHD דגם אחר שראיתי הוא: Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV הוא לכאורה עולה בכל פרמטר על המחשב הקודם: כונן קשיח היבירדי 1TB ובנוסף כונן קשיח SSHD 8GB. בשאר התכונות הוא דומה למחשב הקודם. מה שכן הזכרון RAM שלו הוא 8 ולא 12 בנוסף המסך מסתובב 360 מעלות. עם אחריות של 3 שנים הוא עולה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמו מה (לא מוצא את ההודעה הקודמת שלי) ביקשתי המלצה לנייד לעבודה משרדית - Office וגלישה באינטרנט בגדול. רכישה בישראל גודל מסך 12.5 - 13.3 סוללה טובה יחסית תקציב כ-3000 ש"ח (לא כולל מ"ה) משקל קל ככל האפשר (זה עבור אשתי שתסחוב אותו כל היום) הומלץ לי בפורום של lenovo u330p. כשקראתי עליו הבנתי שיש לו שתי בעיות: 1. מסך לא איכותי במיוחד (לא סימפטי אבל לא נורא) 2. בעייה בקליטה של הרשת האלחוטית. זו נקודה קריטית הפילה אותו. לכן, אשמח להמלצות נוספות אם יש למישהו. תודה מראש (שוב)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-