עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לכל משתתפי הפורום הכבדים, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד חדש, המחשב מיועד לקצת מכל דבר, ובדגש על צפייה סרטים וכו לכן הדגש העיקרי הוא על איכות תמונה ועל גודל מסך שלא ירד מאזור ה15.6. כמו"כ אצטרך לערוך עליו תמונות אולם בהיות ואין זה השימוש העיקרי, הרצת תוכנות כבדות כמו פוטושופ היינה בונוס. לגבי אופיס וכו - מאמין שבסד"ג של תקציב כזה - לא תהיה בעיה לחומרה להריץ את תוכנות האופיס למיניהם. עט סטילוס יהווה יתרון ענק. כאמור התקציב כ 10k עם היתכנות לעליה צפונה ל12 ויותר- כמובן אם מדובר על משהו שיצדיק כל אגורה בהשקעה. בעבר חשבתי על מייקרוסופט סרפייס (למרות שגודל המחשב קטן מ 15.6בגלל העט והאיכות, אבל לאחר שראיתי סקירה ביטיוב על כך שפשוט …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yler,

משהו מכיר את החנות START- מחשבי גיימינג אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xroil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. P-4 3.0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache (775) AG8-3RD EYE(915), S-775 512MB x 2 Hyper-X Kingston X600-XT 256MB DVI PCI-E +silent tower tt למעבד ולא אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש לשנתיים ,שלוש הקרובות כך שאני רוצה לשמור את הPCI-E לשם שידרוג עתידי כשהרוחב-פס ינוצל באמת ולא זה לא כזה יקר באופן יחסי יוצא לי מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שישמש אך ורק למשרד ואוטוקד המחיר הוא 2.5K עד 3K אני לא יודע איזה נתונים צריך בשביל שהתוכנה תרוץ חלק המחשב לכן אני פונה אליכם. מסך עד 15 אינצ' תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by com,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shoq,

לא חייבים לנצל את כל התקציב אם לא חובה, עדיף שיהיה קל, דק וזמן סוללה ארוך * מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מחשב AMD : מפרט בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך הצעה למפרט, השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים (ואיחסונם אני רוצה דיסק קשיח גדול) ומשחקים.... ומעט שימוש בתוכנות פשוטות.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Anon1333,

אני חסכתי הרבה זמן למחשב גיימינג בשביל להשתדרג מהמחשב הישן שלי, אז אני רציתי לשאול כמה שאלות לגבי המפרט שלי. 1.האם יש משהו לתקן בו (אני מוגבל בתקציב אז אני לא ממש יכול לעלות אותו) 2. יש לי את המסך M27Q של ג׳יגהבייט שקניתי אותו בזול ממש והוא 1440p 170hz והאם המפרט יעבוד טוב איתו? המפרט : מעבד: i5 10600KF לוח אם: Gigabyte Z490M קירור למעבד: Coolermaster Hyper 212 Black edition זכרון: XPG 16G 8x2 3200Mhz CL16 D50 RGB grey כרטיס מסך: ASUS RTX 3060 TI TUF 8G דיסק קשיח: XPG 256G M.2 NVMe 3000/3500MB/s דיסק קשיח:Seagate 1T 3.5 7200RPM ספק כוח: Antec 700W Neo eco gold Zen5 80+ מארז : Antec DF600 FLUX Tempered glass RGB …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3800 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080.(לא בטוח לגבי הרזולוציה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mali1808,

שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הדרישות הן מעבד מרובע ליבה, מחשב למשחקים. המסך הוא LCD17 8MS של סמסונג. (עריכה: המסך בסופו של דבר יהיה LCD Wide 19) מהי דעתכם? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 280 1 280 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 880 1 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yotam1988,

שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shaib1,

מה ההבדל בין HP tx2500 יש לו מעבד AMD Turion X2 Ultra 2.4GHz, ATI HD 3200 graphics ----- איך המעבד הזה ? לבין דגם tx2000 עם המעבד הזה - HP tx2000 (AMD Turion 64 X2 2.3GHz, Nvidia Go 6150 graphics) מה אתם חושבים ? מה ההבדל בין שני המעבדים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yan,

אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..

18. Started by Orit Cohen,

היי צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 שקלים. התנאים: מסך 17 אינץ' ומעלה. מחשב מהיר ואמין מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שהכרטיס רשת יהיה טוב כך שיצליח לקלוט ראוטר שנמצא בקומה אחרת (הנייד הנוכחי בקושי מצליח לקלוט ולכן הגלישה על הפנים. גם כשיש מגדיל טווח זה לא עוזר והמגדיל טווח עושה בעיות). חשבתי על lenovo z710 או אולי hp probook 470 ולהחליף את ההארד דיסק ב SSD של 256 ג'יגה (בתקווה שבאמת לא יהיה צורך ביותר מזה. לא נראה לי שנשמור שם ספריית סרטים אבל כן נוריד שם סרטים) או lenovo g70-70 כנ"ל או lenovo g780 כנ"ל שוב המטרה היא שהוא יהיה מהיר ביותר ויעבוד חלק. אם יש אופציות טובות אחרות אשמח לשמוע. מבחינת המעבד אני מאמינה שמעבד i3 גם יספיק אבל מן הסתם עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג בין השאר גם סרטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהותמעבד אינטלIntel Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray1 [/l] מאוורר למעבדZalman SZ CC92HS CPU Cooler1 לוחות אם למעבדי אינטלAsus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA1 זכרונותG.Skill 1x4GB…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני שואל בשביל ידידה... יש לה לאפטופ בלי כונן דיסקים, אז התקנת הווינדוס נמצא אצלה בסוג של חוצץ, ואז היא יכולה לפרמט בקלות. היא שואלת אם אפשר להעביר את המידע הזה לכונן חדש - גדול יותר (היא רוצה טרה, אני לא יודע כמה הגודל הנוכחי שלה... חושב 500 או משהו). ככה שההגדרות יהיו זהות (כשלוחצים F8 זה מעלה את ההתקנה של הווינדוס לפירמוט)... זה בערך מה שהבנתי ממנה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yanivganor,

שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oldnewpod,

אוקיי בניתי מפרט ורציתי לדעת אם יש לכם דעות/המלצות/שינוים. דרך אגב המפרט מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר: מעבד - AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 780.00 ¤ 1 780 ¤ לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 616.34 ¤ 1 616.34 ¤ קירור - Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 60.00 ¤ 1 60 ¤ זכרון - Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ דיסק קשיח - Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 519.02 ¤ 1 519.02 ¤ כרטיס מסך - Sapphire Radeon X800GT PCI-e 256MB Retail Video Card 1084.34 ¤ 1 1084.34 ¤ מארז - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ראיתי מחשב בואאלה שופס. כתוב אחריות שנתיים. כאשר HP נותנים שנה אחת למחשב הזה - עפ"י אתרים ב.ZAP בריררתי איתם על האחריות - זה שנתיים במעבדות HPC COMPUTERS לא מוכר לי השם. מישהו מכיר? היה לו נסיון איתם? אשמח על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן אנשים.. אני צריך המלצות למפרט מחשב הכי טוב בסביבות 6200 שח (אולי עד 6700 אבל זה הגבול..) המחשב מיועד בגדול למשחקים ולהיות מחשב ביתי טוב.. יהיה לשני ילדים בסביבות גילאי 10-12 המחשב צריך לכלול הכל כולל מסך 19 אינצ' דק (LCD) שיהיה טוב, והכי חשוב שיהיה בתצורת micro ATX זה הדרישות של ההורים - שהמחשב יהיה קטן ממחשב רגיל (הם מכירים גודל של מידי קלאסי) לא חייב להיות ממקום אחד הכל אבל זה כן יתרון.. נ.ב. שאלה נוספת, במה כדאי להשקיע עכשיו יותר - במעבד - פרו דאו 2 וללכת על כרטיס מסך זול (ובמידת הצורך לקנות אחד מאוחר יותר), או בכרטיס מסך?

דיונים חדשים בפורומים