ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני צריך המלצמה למחשב נייד + תחנת עגינה, התקציב בערך 6000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ועבודה משרדית. לא מיועד בכלל למשחקים. רוב הזמן הוא ישמש כמחשב שולחני, ולכן תחנת עגינה. מה אפשרויות המומלצות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית-נטו. office/pdf/zoom וכו'.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה מאוור טוב שיחזיק מספר שנים, אך לא חשוב שיהיה שקט ברמה קיצונית במידה והעלות גבוהה משמעותית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/2:12812:1/4:14657:1/7:14545:1/3:14430:1/20:6625:1/20:14658:1/ אני מוסיף I5 4690 וכרטיס GTX970 של MSI רציתי שתגידו לי על כל חלק אם הוא שווה את זה או מבוזבז? למשל הלוח אם, אני לא צריך OC ולא צריך SLI המחיר יוצא לי 4950ש"ח, מה דעתכם סה"כ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולהוציא עדיין ביצועים ברמה גבוהה, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far Cry 3, Battlefield 3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 21.6 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שאלה קצת מוזרה. מחשבים חדשים בימינו עושים רעשים? בכל אופן - 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק בזה. 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים מאוד מאוד קלים. * גודל המסך? שיהיה לפחות 15.6 * רזולוציית המסך? אני לא ממש מתמצא בתחום אבל עדיף שהרזולוציה תהיה גבוהה בשביל האיכות בסרטים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג נראה לי סביר אפשר לחרוג קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש מתמצא בנושא אבל שיהיה חזק חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק אבל אני לא חושב שאני אשתמש ביותר מדי זכרון... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שתהיה וינדוס * האם …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בניית מחשב עבור צפיה בHD כולל שמע ברמה גבוהה מפרט שהכנתי מה אתם חושבים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤761 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤458 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤424 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤227 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ¤591 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W ¤615 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3494¤
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב :3000-3600 ש"ח ללא ציוד היקפי, ללא מסך למשתמש שאני חושב הוא אפילו לא יודע מה זה אוברקלוק (אלא אם אני הזכרתי את זה מתישהו) כך שאין צורך בתאימות לאוברקלוק מפתח תקווה, כנראה שהוא מתכנן לקנות מKSP אני לא בטוח אם הוא רוצה גם מערכת הפעלה (אני אבדוק) הרכבה הכרחית אני לא יודע אם יש לו התנגדות כלשהי לAMD (גם מבחינת כרטיס מסך וגם מבחינת מעבד) כי הוא לא ממש מתמצא... בעיקרון יש משחק אחד שאני יודע שהוא רוצה שהמחשב יריץ וזה heroes 5 ו6 (למרות שני מניח גם מפרט ב2000 ש"ח יריץ אותו...)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושי המחשב : מוזיקה, סרטים, משחקים(לא יותר מדי) ואינטרנט. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 530.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 298.1 ] 2 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 585.07 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 251.87 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 332.36 ] 1 Cooling / Modding : Ge…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מפרט שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון בנוסף כתחביב אני מתעסק בצילום. המחשב יתמוך בשלב מאוחר יותר 8 מסכים ולכן לקחתי כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות למסכים. אני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל שחלקן הן בג'אווה מה שדורש יותר זיכרון. כרגע אני עובד עם XP בעתיד כנראה אעבור ל7. אני לא מאלה שמשדרגים כל יומיים את המחשב המטרה אחרי שהוא יחובר לא לפרק אותו כמה שיותר זמן. השאלות החשובות מבחינתי הן: האם כדאי לקחת במקום המעבד לוח אם וזיכרון את המעבד Q9550 עם לוח אם ASUS P5Q וזיכרון DDR2? אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט אשמח לקבל הצעות ליעול בנושא. האם כל החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני? אני מאיזור ירושלים ומעוניין לקנות את המחשב כמה שיותר קרוב אז אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר לשעבר וברשותי מחשב דיי ישן שלצערי גם דיי התקלקל. באפשרותי שתי אפשרויות: 1) לקנות מחשב חדש ("עם הכנה למזגן"). 2) להשתמש במחשב עגלה (השגתי כזה) עד ש... יירדו מחירים או משהו כזה. מכיוון שבימים אלה, אני ממש לא מוצא זמן לשחק, הייתי קונה מחשב לצורך משרדי, אינטרנט וכו' עם אפשרות לשדרג אותו, נגיד עוד שנה, בכרטיס טוב... לכן המפרט לדעתי צריך להיות מבוסס Core 2 Quad Q8200, לוח אם של GIGABYTE וזיכרון DDRII 800Mhz. השאלה היא האם זה יספיק בשביל משחקים (בעיקר סימולטורים) -- כמובן בתוספת כ.מסך בעתיד? האם בכלל כדאי לא להשקיע ב Quad וללכת על מעבד Duo? ושאלתי האחרונה: אולי בכלל כדאי לא לקנות עכשיו, להשתמש בעגלה שהשגתי ובעוד חצי שנה, שנה -- לקנות משהו טוב יות…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין בעיה לחרוג אם זה הכרחי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).עיקר השימוש למשחקים קצת צפיה בסדרות/סרטים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?צפייה באמצעות טלויזיה 47 אינץ למשחקים מתוכנן שדרוג למסך של 24 או 26 אינץ שכרגע יש לי את המסך 2007FP 1600X1200 שכנראה ישאר כמסך שני * לאיזה סוג משחקים …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הלפטופ שלי מקרטע, ואשמח לעזרה בקניית אחד חדש. אני צריך לפטופ שישמש לניתוח של כמויות גדולות של נתונים. הרצה של אלגוריתמים סטטיסטיים על מאגרי מידע גדולים (באיזור ה- 5-15GB של נתונים). אין לי שימוש ישיר בתוכנות גרפיות, אבל הבנתי שכרטיס גרפי טוב יכול להאיץ מאוד חישובים. תודה רבה לעוזרים! 1. התקציב איזור -6-8k 2. המחשב ישמש בעיקר לניתוח נתונים ועבודה אם מאגרי נתונים גדולים. לא מיועד למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט קיים: מעבד AMD Phenom II X4 955 זכרון: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL כרטיס מסך Radeon HD 5850 לוח אם gigabyte GA-770TA-UD3 ספק seasonic ss-550ht active pfc f3 מארז cooler master haf 932 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF 4, GHOSTS,WATCHDOGS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסופי: TMS הולכים לעשות לי OC בחינם.
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1- DELL VOSTRO 2520 2- ASUS X55C. לשניהם יש כמעט את אותו מפרט. חשובה לי העמידות. האסוס זול ב300 שח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לינוקס קטן (כלומר מארז קטן בסגנון ה-mini ITX) שיוכל לשמש למשחקי Steam למשך כמה שנים (ביצועים גבוהים לא חשובים). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1080, מסך 24 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא כונן SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר צריך ממני מפרט למחשב בשביל אחותו ולקחתי על עצמי את המטלה וההתייעצות איתכם. הוא רוצה לנצל את כל התקציב, בחריגה של 100-200 מקסימום. השימושים יהיו בעיקר משרדיים - מאינטרנט עד תוכנות כבדות, שלא תיהיה בעיה של מקום\רעש יותר מדי. בנוסף, יכול להוות מחשב למשחקים קלים. אין צורך בשום ציוד היקפי מלבד לצורב, שום צורך במערכת הפעלה. רצוי שהחנות יהיה באזור רמת-גן-גבעתיים, כמובן שתיהיה אמינה. אשמח לעזרה, תודה מראש לכל העוזרים ! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות להורים שלי מחשב נייד כמתנה לכבוד השנה החדשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך , בין 1500-2000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 - בשביל i5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ואינטרנט וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחק היחיד הוא HOMM 5/6/7 , המסך שיחובר הוא בערך 32 אינץ' , לא זוכר את הרזולוציה , בינוניות ומעלה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-