ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! צריך בבקשה את עזרתכם בקניית מחשב חדש למטרות גיימניג עד 8500 ש"ח (קצת גמיש). המחשב הנוכחי שלי הוא: i5 8400 MSI Z370 SLI PLUS G.Skill AegisGaming DDR 16G (8x2) 3000 Corsair CX750M PSU 80+ Bronze EVGA GTX 1080Ti SC2 11GB ICX SSD`s: Samsung SSD 850 EVO 250GB - הווינדוס רץ על WD Blue SN550 NVMe SSD 500GB WD Blue SN570 NVMe 1TB HDD: WD Blue 2TB Fractal Design Define S Window Acer XV272U KV - 2K 170hz LG OLED C9 65'' - לפעמים גם מחובר ל בגדול מה שאני חושב זה להשאיר את המארז והSSD`s וכל השאר לקנות חדש. בניתי מפרט לפי כמה פוסטים שראיתי פה בפורום, אבל קצת חרגתי מהתקציב אז אולי א…
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המפרט המוכן הזה וזה התקציב שלי 1500 שקלים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4566 זה לאחיינית שלי, היא לא גיימרית וזה לא מעניין אותה. היא על מחשב שלי בן שמונה שנים והוא לא מספיק לה כיום. התחילה קצת להתעסק עם תכנות HTML. המחיר סבבה? או אפשר במחיר הזה לדחוס דברים אחרים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ואני אשמח לעזרה ויעוץ במה עדיף לי לקנות לפטופ או מחשב נייח. אני צריך לפטופ אולי בשביל השיעורים וכדי ללמוד עם חברים מחוץ לבית, מצד שני אני אוהב לשחק במחשב ולא יודע עד כמה הלפטופ יכול להיות נוח וחזק מספיק. אשמח אם תוכלי לעזור לי בהתלבטות ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, VM - מקס' 2 מכונות במקביל - לא שימוש כבד, סרטים, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs, tropico וכדו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות pc חדש, אחרי שכבר כמה שנים תקועים בבית עם מחשבי מק, במיוחד לאחר שיצא המשחק planet coaster והוציא לי את העיניים מהמקום מרוב התלהבות התחלתי לעשות שיעורי בית ושעות ביוטיוב, חזרה לעולם הענק הזה של הpc... הגיע הזמן להתייעץ. אנחנו מעוניינים במחשב שיריץ בראש ובראשונה את המשחק הזה, ואם כבר אז שיוכל להריץ משחקים טובים אחרים כמו city skyline ואולי גם witcher 3 המהולל, המטרה היא להנות מהגרפיקה ככל הניתן בתקציב של 4k כמובן בלי להגזים בהגדרות ultra. ידוע לי ש planet coaster מאוד כבד ותובעני, אבל אני מקווה למצוא נקודת איזון בין גרפיקה יפה וקצב פריימים חלק. שימוש נוסף יהיה לעבודה לאדריכלות בתוכנת revit ובהכנת מודלים והדמיות של…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ניתן לחרוג עד 5500 * גודל המסך?17.3" רצוי מאט האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא משנה ssd אם נכנס בתקציב * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי במודעה בעיתון את שתי המחשבים האלו מה אתם אומרים ??? 3.299 ¤ מארז: super atx 400w לוח אם: gigabyte c.s intel 915 מעבד: intel Pentium 4 3.0 ghz 1m cache ht lga775 זכרון: ddram 512mb (400mhz) כונן קשיח: 120gb (7200 rpm) udma כרטיס מסך: gf fx 6200 128mb+dvi כרטיס קול: surround 7.1 (8 channel) כרטיס רשת: lan 10/100 כונן: cd-rw lg/Samsung 52x32x52 מסך: LG 17" 3.399 ¤ מארז: super atz 400w לוח אם: gigabyte nforce 4 מעבד: athlon 3000 64 bit 939 זכרון: ddram 512mb (400mhz) כונן קשיח: 120gb (7200 rpm) udma כרטיס מסך: ati x300 128mb+tvout+dvi כרטיס קול: surround 7.1 (8channel) כרטיס רשת: lan 10\100 כונן: cd-rw lg/Samsung 52x32x52 מסך: LG 17"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם: Asus Strike Extreme PC-E 16X מעבד: Inte Core 2 Dou E6600 זיכרון: 1GbX2 OCZ 667Mhz כרטיס מסך: eVGA 8800GTX GDDR3 768Mb כיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16Mb SATA 2 כונן דיסקים: LG DVD+-RW Black מארז: Thermaltake Suprano DX ספק: Thermaltake ToughPower 600W PFC מסך: LG L1970HR 19" LCD 2ms DVI סה"כ: 12489 ש"ח המחשב לא מתוכנן לOC ציוד הקפי כמו עכבר לא כלולים במחיר כול אחד יבחר עכבר מקלדת רמקולים והשאר אני ממליץ על: עכבר Logitech G5 laser Mouse 320 ש"ח רמקולים Creative inspire T6060 5.1 580 ש"ח כרטיס קול יש בלוח עם 24 Bit
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מחפשת מחשב נייח לגרפיקה לעבודה בתקציב 5.5K גמישה בתקציב. התוכנות העיקריות הן אילוסטרייטור פוטושופ אולי אפטר אפקטס ופרימייר בעתיד (בודקת אופצייה) מלבד זה נדרש ציוד הקפי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ו wacom רצוי עבודה שקטה. יש צורך בווינדוס 10 ואופיס. איזור מגורים לא חשוב, קנייה בטווח הקרוב. אופצייה לשדרוג
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34867#thumb החלק שחסר הוא דיסק קשיח 4TB ב700-800 שקלים המחשב מיועד לשימוש רגיל פלוס מידי פעם קידוד והמרה של קבצי וידיאו ושימוש בכרטיס טלוויזיה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים, המרת וקידוד של קבצי וידאו, הקלטה בכרטיס טלוויזיה, גלישה באינטרנט וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4056 למחשב יש שני מודולים של זיכרון של 256MB במהירות 333MHZ CL 2.5 ו- PC2700 אני רוצה להחליף לזיכרון גדול יותר 2 מודולים של 512MB או עדיף 2 של 1GB יש לי שתי שאלות 1. לאחר שיחה עם התמיכה של חברת HP אני עדיין לא יודע אם המחשב תומך בזיכרון במהירות 400MHZ הנציג אמר שעקרונית כן אבל עד שלא מכניסים את הזיכרון למחשב אי אפשר לדעת ובכל מקרה הזיכרון יעבוד במהירות של 333MHZ (אין לי שום בעיה עם זה) האם מישהו ניסה להחליף זיכרונות למהירות 400MHZ ? ומה הייתה התוצאה ? 2. מישהו יודע איפה ניתן להשיג זיכרונות כאלה במחיר הגיוני תודה מראש חזי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב לצרכי משרד בלבד. השאלה בכותר וגם פה: מחשב נייד עם מעבד B980: הייתכן והוא מיישר קוו עם מעבדי הCORE I3 סדרה 2XXX ו3XXX? גם התייחסות חלקית תהיה בסדר ותעזור לי להחליט מה לעשות. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי =] יש לי מפרט שמישהו סוס הכין לי SoulMaster כל הקרדיט לו.. הוא עזר לי כל כך, לא היה לי מושג בגרוש.. התקציב הוא 6K ואני מנסה כמה שיותר להפחית. תראו: אשמח לעצות.. אני רוצה לדעת אם זה שווה, או שכדאי להוסיף, להוריד, לשנות וכו' תודה D:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי אישור להזמין עבור שכנתי הגרפיקאית במשרד מחשב חדש. המחשב מיועד לעיבוד קבצים גרפיים ברזולוציות גבוהות (לדפוס) וכרגע המחשב הנוכחי (מבוסס Q6600) מתקשה לסחוב את העבודות האלה. הזמנתי בעבר בעצמי מחשב מצויין ש לפי המלצה פה בפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו (הרבה תודה ליקיר!) ואני מניח שבטיבו המחשב אמור להיות דומה במפרט למחשב שהזמנתי לי (מלבד העובדה שהמחשב המדובר לא ישומש למטרות עריכת וידאו אז אני מניח שאפשר לרדת ברמת כרטיס המסך). אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אין איזה משהו לא טוב כאן אני רק צריך אישור אחרון מאבא שלי ואני מזמין עריכה : ועוד שאלה : יהיה הרבה רעש מהמחשב Note : אני רוצה שהיה עבמחשב AMD 64 ושהלוח אם יהיה nForce3 250
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים,משחקים,מחיר ומה שבא לכם לראש(לא איכת בנייה), עד סוף הקיץ אני צריך להחליט. תודה מראש. טושיבה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9840 HP: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9492
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים האלו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8130 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 אילו יתרונות יש לכל מחשב ואילו חסרונות? האם כרטיס המסך radeon hd 5470 יתאים למשחקים כמו warcraft? האם ההבדלים בין core i3 ל-core i5 משמעותיים? תודה מראש!!![br]פורסם בתאריך: 8.12.2010 בשעה 22:19:15 תעזרו בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת לקנות מחשב נייד שיהיה מתאים לעבודה על תוכנות CAD \ גרפיות שונות ותוכנות עריכה כמו PHOTOSHOP. עשיתי קצת בירור בפורום הזה ובפורומים אחרים, אולם מכיוון שטרימינולוגיה קומפיוטרית לא מתקבעת אצלי במח אשמח אם מישהוא פשוט ימליץ לי על דגם ספציפי המותאם לעבודות מסוג אלו. התקציב הוא עד 6000 ש"ח עם שאיפה לפחות כמובן. מלבד זאת - האם כדאי ללכת על אופציית השדרוג, כלומר לקנות מחשב נייד בסיסי ולשדרג את חלקיו? תודה מראש CATRIDER
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום הכבדים, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד חדש, המחשב מיועד לקצת מכל דבר, ובדגש על צפייה סרטים וכו לכן הדגש העיקרי הוא על איכות תמונה ועל גודל מסך שלא ירד מאזור ה15.6. כמו"כ אצטרך לערוך עליו תמונות אולם בהיות ואין זה השימוש העיקרי, הרצת תוכנות כבדות כמו פוטושופ היינה בונוס. לגבי אופיס וכו - מאמין שבסד"ג של תקציב כזה - לא תהיה בעיה לחומרה להריץ את תוכנות האופיס למיניהם. עט סטילוס יהווה יתרון ענק. כאמור התקציב כ 10k עם היתכנות לעליה צפונה ל12 ויותר- כמובן אם מדובר על משהו שיצדיק כל אגורה בהשקעה. בעבר חשבתי על מייקרוסופט סרפייס (למרות שגודל המחשב קטן מ 15.6בגלל העט והאיכות, אבל לאחר שראיתי סקירה ביטיוב על כך שפשוט …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-