ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם. אתם עזרתם לי לבנות מפרט סוס אך הגעתי למסקנה שאני לא צריך לזרוק כסף סתם מכיוון ופחות מ8 חודשים אני התגייס ואני לא אהנה מהמחשב. כך שאני רוצה להפוך מפרט של 4300 ש"ח ל 3500 ש"ח +- שתהייה פגיעה בביצועים כמה שפחות מוכן לרדת לAMD. כרטיס מסך מעדיף לא לשנות.. לוח אם כנ"ל. אבל אם זאת הדרך היחידה אז אני מסכים העיקר שיהיה מפרט מצויין של 3000 ש"ח+-. שיתאים למשחקים כבדים של היום כמו CRYSIS. או עדיף לחכות מכיוון ואמורה להיות ירידה חדה של המחירים (מעבדים וכרטיסיס מסך) שזה אמור להשפיע מאוד על המחירים של המפרט של ה4300. המפרט הקודם: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤950 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 ל…
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים דוגמאת סימס3 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). IE OFFICE SIMS3מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' עם חיבור כבל HDMI לטלויזיה 27'' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SIMS3 NBA החדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה להרכבת מפרט שיילך למחשב HTPC שינגן F HD + שימושי אינטרנט + קצת משחקים מערכת ההפעלה שתורכב תהיה כנראה אובונטו 9.04 עם תוכנת מדיה כלשהי מה דעתכם על המפרט הנ"ל: AMD Athlon II X2 240 2800MHz 1MB 65W AM3 BOX + Asus M3N78-EM או E5300 + GA-E7AUM-DS2H Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS Kingston KVR800D2S6/2G 22X LG GH22LS40 Antec NSK2480 יש רעיונות לשיפור בערך באותו תקציב ? כ 2200 ש"ח ? אין לי מושג האם OC טוב או רע אז תסבירו במידה ואתם מייעצים בנושא
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב חדש, ובגלל שהרבה זמן לא התעסקתי בזה אין לי מושג מי נגד מי... אני מוכן להקציב 3000 שקל לעיניין, המפרט אמור לכלול 8800GT 512MB, שהבנתי מהדיבור שלכם שהוא הכי טוב בסביבת סכום שלו 4 ג'יגה זכרון ולוח + מעבד, וכאן בעצם השאלה, האם ה CORE 2 DUO מהיר יותר מהמעבדים AM2 של AMD ? כי לפי בדיקה זריזה שעשיתי מחשב מבוסס INTEL יצא בערך 250~ שקל יקר יותר מאחד מבוסס AMD, ככה שאם הוא מהיר יותר אז ללא ספק נלך עליו... עשיתי גם בדיקה מהירה באתר פנדה וראיתי שאין יותר מידיי בעיה לעמוד בתקציב... כמו שאמרתי המפרט הוא לגיימינג, אבל בגלל שאני חולה אוברקלוק אבקש לוח וזכרונות שיעמדו במשימה... אודה לתגובה מהירה מכוון שאני רוצה ללכת ולהביא לו את זה כבר מחר... תודה מראש, ב…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי שאלה ולא ענו לי כ"כ וזה כבר בעמ' ה4 אז אני כותב שוב, יש לי מפרט קיים ושיפרתי אותו קצת לפי דעתי השאלה אם זה הגיוני המפרט הזה לסרטים והורדות בעיקר: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤366 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A78 PRO ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31627 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1099 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤280 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28 קרור למעבד GlacialTech Igl…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
המחשב כבר ישן הגיע הזמן להשתדרג אז ככה... קודם כל אני רוצה מחשב עם קירור טוב שלא יתחמם על כל שטות, לוח אם טוב שיהיה לי קל להשתדרג בעתיד מבחינת מעבדים זכרונות (DDR3) וכ'ו (המחשב הקודם היה סיוט מהבחינה הזאת) אני לא רוצה אפשרות ל-OC ,כרטיס מסך רק של NVIDIA ,בלי ציוד היקפי, בלי הארד דיסק , בלי צורב, בלי מארז ובלי מסך...(חחח חצי מחשב) המחשב למשחקים תקציב 4000-4500 צריך גם ספק חזק שיחזיק את כל זה(יש לי 3 הארד-דיסקים חח)... מפרט בבקשה מ-KSP תודה לכולם אתם תותחי על!!!
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום למועצת הזקנים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים. מתוכנן OC קל (איני מבין כל כך בנושא).אחריות טובה וארוכה. אני צריך מעבד, קירור למעבד,לוח אם, זכרונות 2GB DDRII וכרטיס מסך DX10. אם אפשר לקצץ פה ושם ולהשאר פחות או יותר ברמה הזו, אני אשמח. חשבתי על המפרט הבא: E6400 - 1200 Nis - רוצה לעשות OC נחמד (תגידו לי את דעתכם ומה יכולות ה - OC בקירור אוויר) Asus P5B Delux 965 chipset - 1200 Nis TuniQ Tower 120mm -270 Nis 2GB DDR2 - אין לי מושג מה לקחת ומה יתאים ל - OC מתחיל כמוני . Leadtek 8800GTS - 2700 - זה המחיר בארץ. אולי להזמין בחו"ל. הבדל של כ - 500 ש"ח (מחיר המשלוח +מע"מ כלול) ספק מתח? לא בטוח אם צריך.שני דיסקים קשיחים ב RAID 0 , מקלדת, עכבר, DVDR , Floopy ,מדפסת ו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך קצת עזרה בנוגע למחשב שברצוני לקנות, יהיה בעיקר למשחקים כבדים: מעבד: amd 3200 venice . לוח אם: פה יש לי קצת בעיה: מה עדיף לי ? דרוש לוח אם SLI, התקציב לא מוגבל השאלה אם שווה להשקיע סכום גדול? זיכרון: 1GB CL2.5 בסטוק אחד . כרטיס מסך: גם כאן עדיין לא החלטתי מעונין ב 6800GT לפחות, אך שהמחיר יהיה שפוי לא מעל 2000. צורב, מסך, הארדיסק-- אני לוקח מהמחשב הישן . התקציב לא מוגבל אך אני רוצה להשקיע כמה שפחות.
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני כרגע עם מעבד 8500, כרטיס מסך 9600GT, אפשר לראות מפרט מלא בצד. כמה תנאים בסיסיים: המחשב החדש חייב להיות מ- KSP וחייב להיות כמה שיותר שקט וקריר (נמצא בחדר שינה). בעקרון אני רוצה מחשב שקט יותר, קריר יותר ומהיר יותר. אין לי בעיה להוציא גם 1000 ש"ח על מארז ורק 500 ש"ח על מעבד, העיקר שיהיה מוצדק לצרכים שאני מתאר ויעמוד בדרישות. בגלל זה המארז פה חשוב, כי בתכלס המאווררים שלו עושים 90% מהרעש (חוץ ממנו יש גם את כרטיס המסך שיכול להרעיש תלוי, בקירור שלו, כנ"ל ספק), ואני גם רוצה את מגוון החיבורים נגישים לי בצורה נוחה ובכלל שיהיה נוח לשדרוגים, פתיחה והצצה וכו'. אם כן הדגש הוא על צרכים משרדיים, אופיס, גלישה. אבל, וזה אבל גדול, יש עומס על המחשב (הרבה חלונות ותוכנות פתוחות…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא למשחקים . ללא מע"ה XP - יריץ לינוקס . דרישות : מעבד AMD 64BIT תושבת 939 לוח אם עם כ.מסך לא משולב ויציאת PCI אקספרס, תמיכה ב DUAL CHANNEL לזיכרון . מינימום 80GB בהארד דיסק מינימום זיכרון 512MB ראיתי את המפרט הבא : לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ממ, אני רוצה לקנות מחשב חדש מכיוון ששלי לא ממש מחזיק משחקים עדכניים.. 2.6 מגה הרץ, 512 MB ראם, ATI Radeon 9200 120mb בעיקרון מה שאני רוצה, זה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים טובות בעניין הגיימינג והזמןחיים עצמו. תקציב: כבערך.. 3-6 אלף ש"ח. לא צריך במפרט: מסך. רמקולים. מקלדת. עכבר. אני צריך ממכם מפרט מלא + מחיר + איפה אפשר לקנות את זה, תודה רבה וענקית על העזרה. מה שחשבתי בינתיים זה מעבד של כבערך 4.2-4.6 ג'יגה הרץ, 1.5GB ראם או יותר [??] כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות חדש או להשתמש בנוכחי בעיקרון, תתנהגו בפראיות עם 3-6 אלף ש"ח רק לחלקים העיקריים ו... תודה D:
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם יש משהו שכדאי לשדרג במחשב שלי? או שאין משהו שיועיל לו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עשה Relocation לבוסטון ארה"ב והוא צריך לקנות שם מחשב נייד. אך הציבו לו 3 מגבלות: 1. חייב להיות סוני או IBM 2. לא לעבור את ה - $1900 (פלוס מינוס 10%) 3. צריך צורב CD-R רגיל משולב בנגן DVD. 4. רצוי מאוד שיהיה קל משקל. המחשב יהיה לעבודה עם קבצים גדולים (בעיקר תמונות). ולא למשחקים בכלל (הבר מזל הזה קיבל תקציב נפרד גם לזה...!) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, רציתי לבקש קצת עזרה ממי שבאמת יודע. אז ככה יש לי מחשב כבר 7 שנים(P-2 300)כן כן אני יודע ישן,מצחיק וכו'. :-\ שממנו הייתי רוצה להשאיר את ה: -דיסק קשיח:WD 80GB ATA 8MB CACHE -CDROM רגיל LG *52 -צורב ASUS 52*32*52 -כונן 1.44 -מקלדת+עכבר -מסך PROVIEW 17 FLAT -רמקולים עכשיו ב 3000-3500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד,לוח,זכרון,כרטיס מסך,מארז(חובה אני חושב). עכשיו העניין הוא שאני דיברתי עם אנשים שיש להם עניין בנושא וכולם אומרים לי תראה עוד כשנתיים הכל כבר יעבוד על ה-64 BIT כולל אפליקציות ומשחקים וכו' ו WINDOWS LONG HORN שיהיה עוד שנה וחצי. לכן אומרים לי קנה מעבד עם השקעה לעתיד:AMD 64 ATHLON או חקה למעבדים של INTEL של 64BIT אבל לא יודע למה,כולם עדיין לא לגמר…
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי אנשים, אז ככה, אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני רוצה לקנות לפטופ 14-15 אינץ' ואני יודע שלנובו הכי זולים ואמינים בקטגוריה הזו. לאחי יש את סדרת הG550 והוא עובד די סבבה (T4400). האם יש לפטופים דומים, טיפה משופרים? (אני יוצא מנקודת הנחה שכן מאחר ואחי קנה את שלו לפני כשנה וחצי) באזור התקציב 2000-2200 ? שימוש עיקרי: אינטרנט, מדיה (VLC, סרטי HD, מוזיקה, פיירפוקס), תכנות (אקליפס, ויז'ואל), תוכנות שונות דוגמת פוטושופ וקצת משחקים (לא הכי חדשים). תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לצורך עבודה מאומצת של מעבד ומשחקים תקציב גמיש אך לא רוצה להתפרע חשבתי על המערכת הבאה Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray Arctic Freezer i30 Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 עם 2 כונני SSD 120 ב raid כנראה מסוג Mushkin Chronos 120 GB SATA 6.0 יש צורך במסך 24 לפחות ברזולוציה של 1920*1200 לפחות (אם יש משהו יותר גדול בלפחות אותה רזולוציה אשמח להמלצה) יש צורך בכרטיס מסך שיתאים למסך ויריץ משחקים כמו Starcraft 2 או diablo3 באיכות טובה ברשותי מארז antec 300 וספק corsair 450vx נצילות 80+ וכמה כוננים קשיחים של טרה. לא יהיה OC. אשמח לקבל חוות דעת על המ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש לי מחשב מסוג HP ProBook 430 G2 Notebook. המעבד הוא מסוג i5. המחשב מהיר מאוד והייתי די מרוצה ממנו אבל בשנה האחרונה הוא "פולט חום" ואני גם לא מרוצה מאיכות המסך. אני שוקל למכור אותו בזול/למסור אותו ולקנות לעצמי מחשב נייח חדש. אני לא בקיא בתחום ואשמח לשמוע איזה מחשב מומלץ לי לרכוש והיכן ניתן לרכוש אחד במחר הוגן. אני צריך גם לרכוש לעצמי מסך (אשמח לשמוע המלצות על מסך איכותי). אני מדגיש שאני מחפש מחשב שבו אני אשתמש בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה בוורד, ולא משחק במשחקי מחשב. התקציב שלי נמוך מאוד. אני מעוניין שהמסך והמחשב יחדיו לא יעלו יותר מ-2,500 ש"ח. נ"ב אני אשמח גם לשמוע מה המחיר הריאלי עבור המחשב הנוכחי שלי. רכשתי אותו ב-2015.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב את עזרתכם, אני ממש אובד עצות! אני מחפש לקנות נייד ראשון ללימודים. אני חפשתי המון באינטרנט ואני כבר מבולבל לגמרי. קודם כל האם יש איזשהו אתר שסוקר מחשבים שניתן לסמוך עליו? שנית כל, אני סטודנט להנדסת תוכנה ואני מחפש מחשב שיהיה קל (עד 2 קילו) עם מסך בין 13.3-14 אינצ' (עדיפות גדולה ל14) עם FHD ושיסחוב אצלי את כל התואר ואפילו מעבר. כמו כן אני מעדיף שיהיה מסך מגע וכמובן SSD אבל בגלל שהSSD מקפיץ את המחיר בצורה אסטרונומית אפשר לוותר עליו. אני כן מחפש שיהיה לו עיצוב יפה ומודרני ואני כן מחפש שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ כמה משחקים בזמני הפנוי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. שאלה נוספת שרציתי לשאול היא האם יש אפשרות לקנות מחשבים ניידים מאתרים בח"ול ולשלוח אותם לארץ? תו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, משיטוט קל בפורום בימים האחרונים קיבלתי המון אינפורמציה. אתם עושים עבודת קודש. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי באוניברסיטה ובבית להכנת עבודות, סיכומים וכו'. למעשה, החל משנת הלימודים הקרובה הוא ישמש גם כמחשב השולחני שלי :-) חשוב לי שהוא יהיה מאוד נוח לעבודה. אני מתלבט בין שלושה דגמים של מחשבים שזיהיתי כטובים לשימושים שלי: Lenovo ThinkPad Edge E330 Dell Vostro 3460 Dell Inspiron 5423 14z UltraBook נושא שמדאיג אותי הוא עניין הסוללה. הבנתי שכל שנה וחצי (בערך) אצטרך להחליף סוללה. האם זה צריך להיות שיקול בבחירת אחד מהמחשבים הנ''ל? האם נושא החלפת הסוללה יהיה יקר יותר משמעותית בקרב האולטרה בוק? אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין כמו גם את המלצתכם לגבי הבחירה המומלצת עבו…
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקציב המקורי מההורים הוא 3100 ש"ח (ואל תשאלו למה דווקא 3100 ככה זה ) יש עוד 1000 ש"ח שאני מוסיף מכספי מה שנותן 4100 ש"ח. אני בעיקר גיימר (אם יש לי את האמצעים ) ובנוסף גולש הרבה באינרנט (פורומים etc.) ובשנה הקרובה (י"ב) יש לי גם איזה פרוייקט תיכנות 5 יח"ל אם זה משנה לצרכים שלי מהמחשב הרכבתי לי אם כך מפרט אשר נראה כך: אתם יכולים לשים לב שיש חריגה קצת מהתקציב וזה בגלל שהחלטתי להוסיף עוד מכספי וללכת על ג'יגה זיכרון. אני מתכנן להגיע עם המפרט הזה ל-3200+. אני לא צריך צורב ולא צריך SATA כי ה-HD הזה לא ילך אלי בכל מקרה אני אשתמש ב-WD120 שיש לי כרגע. אין כרגע קירור נוסף כי עוד לא החלטתי על מה ללכת, אבל זה לא משנה כרגע. עכשיו, לאחר שהשינוי במחירי ה-A64 הגיע ג…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק לעזרתכם בבחירת נייד במחיר 4000 ש"ח (פלוס מינוס) הנייד נקנה לצורך גלישה באינטרנט, אופיס וכו. עדיפות נמוכה למשחקים קטנים כמו carom3d וכדומה. האם ניתן למצוא תוכנת GPS לנייד? איך הולך תהליך החיבור לאינטרנט? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שבת שלום ולילה טוב כבר כמה חודשים אני מתכנן לבנות מדיה סנטר לסלון רק לא יודע מאיפה להתחיל ולא ממש מתמצא במפרטים אני מעוניין במפרט שיוכל להתמודד עם סרטים בפורמט HD 1080i קליטת שידורי יס באיכות טובה שיכלול אפשרות רשת אלחוטית שלט ששולט על הכל לא מרעיש ואם אפשר שיהיה במארז שוכב אבל לא חייב במידה וזה מייקר את המפרט שיכלול צורב ומה שאפשר לנצל ממדיה סנטר עד 1500 ש"ח יש אפשרות כזאת? בתודה מראש אלירן
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות ניוד מחשבים יש צורך במפרט חלקי חדש, השימושים כוללים צפייה בתכני HD בפורמט avi/mkv 1080-720, ושימוש בתוכנות תיב"ם SolidWorks ו NX6. מדי פעם ייעשה שימוש בפוטושופ אבל לא בצורה מאסיבית כך שזה לא צריך להיות עיקר המפרט. התקציב הוא עד 2000 ש"ח, דגש על מערכת מבוססת AMD פאסיבית במידת האפשר. מעבד: התכנון המקורי שלי היה ללכת על כפול ליבה (סביבות ה 5200), האם השיפור בביצועים מצדיק את התוספת מחיר למשולש או מרובע? לוח אם: ראיתי שחלק מהמומלצים משתמשים בלוח של ג'יגהבייט וחלק באסוס, שניהם נראים כמעט זהים- יש עדיפות לזה או אחר? יש לי מסך 2408WFP כך שאני אוכל לנצל את הדיספלייפורט אם זה משנה את ההחלטה. זכרונות: 2 או 4 ג'יגה? מארז: כרגע יש לי את ה NSK2480, אבל אני עכשיו צרי…
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-