ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את החלקים הבאים, רק אני רוצה לוודא שלא תיהיה לי בעיה של קרטוע גם בסרטים באיכות גבוה, אשמח לשמוע המלצות או חלופות: 2x Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box460 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI 1x4GB G.Skill 115 SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA total 2195
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לשדרג מחשב לסכום של עד 3,000, המחשב הולך להיות בשימוש של תלת מימד בעיקר. אני לא מתכנן לעשות OC או כל מיני דברים בסגנון. מה שאני צריך זה לקנות לוח אם חדש, מעבד וזכרונות ראיתי שכל המפרטים האחרים שיש פה מגיעים עם מערכת קירור אז הוספתי גם את זה. בנוסף אני צריך לקנות גם ווינדוס 7 הום פרימיום באנגלית. מבחינת חומרה אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל וזכרונות של קינגסטון. זה ההצעה שאני בניתי לעצמי באתר זיגזג. האמת שהסתכלתי יותר בכיוון המחירים ופחות מה מתאים למה כי את זה אני כבר לא כל כך מכיר אשמח לקבל הצעות אחרות/רעיונות. [table][tr][td][table][tr][td] מעבד Intel Core i5-2500K Tray[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] 1 [/td][td] …
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי חשוב תקציב 2500-3000 (לא חשוב אם יש או אין מערכת הפעלה אני אשים לבד) שיהיה קצת לגיימינג ממש בקטנה חשוב לי שיהיה לפחות 500 GB ראיתי את המחשבים האלה ויש לידם מחירים N5040-3804G64 DELL 2,790 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=khaim&uin=13265 Lenovo G570 4334-3FG 2,730 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5567&CatCode=315 M58EGIV LENOVO 2990 http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13558 מה עדיף?תודה
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר של אחותי מתחיל ללמוד בסוף החודש. הוא צריך לעבוד עם התוכנה solidwork, יש מחשב בתקציב של 2-2.5k שיכול להתאים לו? תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני מתחילה מדעי המחשב, אז אני מניחה - תכנות. בנוסף, סרטים וכאלה. לא גיימרית או משהו כזה. * גודל המסך? הייתי רוצה 14 אבל זה לא בתקציב, אז 15.6 יהיה טוב. מט יהיה מצויין. * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם הכוונה לזיכרון אז 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל 3 שנים זה חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ראיתי שני מחשבים, הם עומדים בתקציב שלי, אז רק לבחור ביניהם. אשמח להמלצות על המחשב הזה: http://ks…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך הנני מבולבל מעט מהשמות של המפרטים. אני מחפש מן שילוב של מחשב עבודה ומחשב גיימינג (אבל יכול להיות שאני סתם מגזים ומחשב עבודה מספיק). תקציבי מוגבל עד כ2000 ש"ח אך יכול לחרוג במעט אם נדרש זאת. אני מעוניין להשאיר אותו דולק כמה שיותר אז מעדיף אותו ממש שקט. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא שמיעת מוזיקה. מדי פעם אני גם רואה סרטים עליו ומשחק משחקי פלאש. מעוניין גם להריץ תוכנת טורנטים ברקע כמו utorrent. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מתאר לעצמי שהמשחקי פלאש דורשים קצת יותר מהמחשב המשרדי הכי זול שיש. אז פשוט בגלל זה אני לא הכי בטוח. יכול להיות שאני סתם טמבל. הספריית מוזיקה שלי היא בגודל 300GB ואני מנגן מדי פעם קובצי מוזיקה בפורמט FLAC, אם זה משנה משהו. ל…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך תגובות אם המארז ששמתי מתאים למפרט ובאיזה שקט יהיה המחשב אם לא מתאים לרמה 7 אז תרשמו בבקשה הצעות מארזים אחרים אפילו מחנויות אחרות ו לוח אם אם אני לא יוכל להוסיף בעתיד זה אומר שגם אני לא יוכל לשנות למשל אחרי בערך 3 שנים צריך להחליף זיכרון אני יוכל להחליף או שאני לא יוכל אם לא אז תשאירו תלוח אם אם כן אז תורידו בבקשה ללוח אם שאני לא יוכל להוסיף ( עם כניסת USB3 ) אז הנה המפרט : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪117 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪462 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silver…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט כאשר חשובים לי הדברים הבאים: א. 2TB דיסק קשיח ב. אין צורך בכרטיס טלוויזיה ג. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת(אין צורך במפלצת של 1000 ש"ח) ד. אין צורך בשום ציוד היקפי. ה. עדיפות למפרט מבוסס INTEL, אך לא חובה במידה וזה בא על חשבון דברים חשובים אחרים. ו. כולל הרכבה(אין צורך במערכת הפעלה) ז. חנות אמינה מאיזור המרכז. ח. עדיפות(אך לא חובה) לאפשרות לכונן קורא blu ray ט. ניתן לחרוג בתקציב(עד 400 ש"ח) במידה וזאת תהיה הדרך היחידה למלא את כל בקשותי. י. ה-HTPC מיועד למערכת קולנוע ביתי ומסך 3D. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בניתי אחד אין יותר מידי מה לפרט מת המחשב הקודם (היה ישן מאוד ומת) לא משנה רעש לא משנה כלום! רק דבר אחד מקום הקניה TMS עריכה שונה המפרט נא לעבור תודה ^^ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 220 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקחת מחשב עם תקציב מאוד נמוך. מה הכוונה נמוך? כמה שיותר נמוך ושלא יגיע ל2000 ש"ח. מה צריך להיות שם: כל המפרט הרגיל של מחשב ויריץ משחקים בסיסיים (זה לא מחשב של גיימרים אלא משחקים רגילים כמו סימס) יכלול מסך מחשב שטוח דק שתהיה בו יציאה גם לטלויזיה (כלומר שאפשר לחבר אליו ממיר של יס למשל בנוסף ליציאת VGA של מחשב כדי לחסוך בהדלקת המחשב כאשר רוצים לראות טלויזיה) בגודל של לפחות 22 אינץ'. שיכלל במחיר זה גם עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). מקווה שתצליחו להרכיב מחשב נחמד במחיר כזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני מחפש מחשב חביב לתקופת הלימודים. נכון לעכשיו ראיתי את הדגם הזה: Asus P53E-SO061V Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB) 640GB (SATA) 5400rpm 15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight anti-glare Integrated Intel® HD Graphics 3000 אחיות 3 שנים ע"י IBM (איסוף והחזרה בבית הלקוח) מחיר - 3300 בעיקורן אני מחפש מחשב שיחזיק לי לשלוש שנים הקרובות. המטרות העיקריות שלו הם אינטרנט, סרטי HD ולימודים (מדעי המחשב). הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא שהוא יהיה מחברה ידועה וטובה ללא כל בעיות נפוצות, והכי חשוב זה האחריות. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? איך Asus בתור חברה ואיך האחריות ש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי את המחשב הזה מחבר במחיר סביר יחסית 1000 http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=821573 . המחשב ב-5 חודשים לא נעשה בוא הרבה שימוש. נקנה מארהב והובא לכאן עם אחריות. המחשב נקנה בעיקר לצפייה בסרטי HD 1080P . התחלתי להוריד סרטים וכבר שום סרט לא רץ באופן חלק בכלל (הסרט מגמגם!). הבאתי את המחשב הזה גם כי ידעתי שהוא מריץ סרטי HD בקלות כמו שרשום בכתבה. עכשיו אין כמעט משהו שלא ניסיתי לסדר. -ניסיתי להריץ עם splash PRO -התקנתי מקודדים של קאזה...לא הצליח מחקתי והתקנתי מקודדים חדשים של WIN7 -הורדתי את הדרייבר הכי עדכני ל readon 6310 HD . עם כל זאת נכנעתי אמרתי אני יתפשר וירד ל-720P והופתעתי לגלות שגם כאן יש גמגום חריף ביותר! חייב עזרתכם! *אם ההודעה איננה בפורום המתאי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתוני המחשב שלי הם (אני מוציא בעזרת everest): Motherboard Name : ASRock 775VM800 Expansion Slots : 3 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots : 2 DDR DIMM CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 950 מגה ראם היה לי כרטיס מסך ג'י פורס והוא נשרף לפני חצי שנה, ואני רוצה לחזור ולהפעיל משחקים. השאלה שלי היא: האם יש כרטיס מסך ממולץ שיתאים לי + אפשרות להעביר אותו בעתיד למחשב יותר טוב והוא לא יבזה את מקומו? אני יודע שעדיין הרבה משחקים לא יעבדו, אבל זה בהחלט ישפר את המצב הנוכחי שיפור ניכר ולכן גם אני מחפש משהו שבמידת הצורך אם ארצה לעלות את הרמה ולהחליף מחשב אוכל להשתמש בו למחשב החדש למשחקים חדשים. (דהינו אני מחפש כרטיס חזק ושואל אם הוא יתאים גם לחיבור פה) יש לקחת בחשבון שאול…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. עקרונית אני סטודנט ואני מחפש מחשב שיחזיק לי(מדיי פעם אשפר אותו מעטת כנראה גם יהיה מעט OC). ראשית אומר שכבר יש לי מארז - fractal design r3 וגם ספק כוח - corsair cx430 המחשב מיועד לתכנות אבל גם למשחקים (גרפיקה סבירה, לא מטורפת) אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד כשבועיים אז נראה לי שכעת זה הזמן המתאים להתייעץ. אני דיי סגור על המעבד ועל ההארד דיסק. לגבי כל השאר (במיוחד לוח אם וקירור) אשמח לשמוע הצעות. לגבי המחיר, אני לא בטוח כמה אני רוצה להוציא, הייתי רוצה להוציא כמה שפחות, אבל עם זאת ייתכן ששווה לי להשקיע מעט יותר. אשמח להצעות ממכם. הוספתי מפרט שסתם בניתי, שימו לב שחסר לי כרטיס מסך שיש להוסיף... תוגה! דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש, עד עכשיו היה לנו נייד מיושן והחלטנו ללכת לכיוון של נייח, התקציב הוא בין 2000 ל 2500, וצריך לכלול גם את הציוד ההיקפי של מקלדת עכבר מסך , (רמקולים לא צריך) לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה. השימושים הם די כלליים, אופיס, אינטרנט, מולטימדיה, קצת עריכה בפוטושופ, אני מתכנן לחבר אותו גם למסך מחשב (צריך להכנס גם בתקציב) וגם לטלויזיה LCD על מנת לצפות בסרטים, רובם באיכות DVD אבל חלק ב HD. חשבתי על מפרט מבוסס I3 2100, הוא יחסית זול וממה שקראתי הפתרון של ליבה גרפית הוא לא רע בכלל ויוכל לשמש גם למטרות של צפייה בתוכן FHD, הלכתי גם על לוח קצת יותר איכותי בשביל שתי יציאות HDMI ו USB 3. אני מניח שאם יש 2 יציאות HDMI לא תהיה בעייה לעבוד ב DUAL VIEW או כל ת…
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-