ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
CPU: Intel P-4 2.0A Ghz 512KB Cache Motherboard: ELITEGROUP P4VXAD Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 TV-Tuner: ATI TV-Wonder Monitor: PROVIEW 19" Case: TSUNAMI VIRGO Mouse: Pine Optical Mouse
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי כרגע מחשב יחסית ישן, לפני 5 שנים בערך אבל אז היה מכונה רצינית ב 6000 שקל: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם DFI DK X48 כרטיס מסך HD 4870 4 ג'יגה זיכרון כונן קשיח 500 ג'יגה נראלי של סמסונג ספק Hiper 500W מארז אנטק 300 + 3 מאווררים מסך 22" של LG בעיקרון אני לא מחפש שידרוג מאסיבי למחשב, שעיקר השימוש שלי בו הוא סרטים ומשחקים. רק שאוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות טובות (לא חובה מקסימאליות) ושיעבדו בכיף על 1680x1050 אז מה שאני חשבתי לשדרג זה רק את הכרטיס מסך (שלדעתי כבר עבר זמנו) והכונן קשיח לגבי הכונן קשיח אני כבר דיי סגור על הסיגייט ברקודה 2 טרה ולגבי הכרטיס מסך יש 2 אופציות: א. לקנות כרטיס מסך חדש. ראיתי שיש ב TMS מבצע על GTX 560 (אם הוא מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח, אפשר לחרוג ב300 שקלים (3800). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים קשיחים \ כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט.. לא היסטרי בנוגע לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מעצב שיער (לא לא שכונתי, בתל אביב). מממ והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב (אחד) למספרה.. אני נמצא בקונפליקט, כי ישר ששמעתי מחשב למספרה אמרתי לו שהמחשב שהוא יצטרך הינו פשוט ביותר (מעבד סמפרון, לוח NFORCE2, 256MB זיכרון, WIN XP, כרטיס מסך פשוט למדי.. , מסך 17 דק) אבל אני לא יודע, אני מרכיב מפרטים הרבה זמן אבל כמעט ואף פעם לא נתקלתי בלהרכיב מפרט כזה זול, ומכיוון שהוא קונה את זה לעסק ומקבל החזר מס, והוא גם קונה את זה ממקור זול יחסית, חשבתי אולי לתת רכיבים קצת יותר טובים. אילו רכיבים טובים לדעתכם יתאימו למקום כמו מספרה? (לדעתי הדגש הכי גדול זה המארז(שיהיה יפה) והמסך (שיראה מקצועי) אבל שאר החומרה לדעתי צריכה להיות מאוד פשוטה. בסה"כ מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד טוב בסיב…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, COD-OB, AC1-3, Fifa11.. and more.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב נייח בן כ-5 שנים שלא היה כל כך בשימוש עד כה מאחר ואני עם לפטופ חזק שעונה לי על כל הצרכים. לאחרונה חשבתי לשדרג את הנייח על מנת שישמש כמחשב לסטרימינג לטלוויזיה ולאינטרנט וכו' (אולי גם משחקים לא כבדים וממש בקטנה). השאלה שלי היא כזאת - המפרט שלו הוא i3-540 (קלרקדייל), 2 גיגה ראם, לוח של ג'יגהבייט GA-h55m-ud2h, והרדיסק רגיל 500 ג'יגה. האם שווה לשדרג אותו בשביל השימושים שציינתי למעלה ע"י הוספת 8 ג'יגה ראם, כרטיס USB3 (מאחר ואין בו והוא יהיה מחובר להרדיסק חיצוני), כרטיס מסך בסגנון Nvidia GT720 והרדיסק SSD שכבר יש לי של 256 ג'יגה? האם המחשב יוכל להריץ ווינדוס 10 בקלות ככה? (כרגע יש עליו XP חח) …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,COD BO2,PS2,FC3,AC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : מסך חדש,אז FHD , 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3,…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהצעות המובאות במחשבים המומלצים, מחשב ביתי עם מעבד I3 עולה כ - 2000 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי בלוח אם חדש שיתמוך במעבד i5. האם למפרט שאת תמונתו צירפתי צריך לשדרג רכיבים נוספים? האם השדוג כדאי ? המחשב משמש לפעולות ביתיות רגילות של גלישה, ישומי אופיס. לא מוריד תכנות, לא מעמיס משחקים על המחשב. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט היי אחרי שהתחלתי לעבוד על כמות גדולה של תמונות , התייאשתי באופן סופי מהמחשב הנייד שלי שכל פעולה לוקחת לו זמן , בטח כשלפעמים אני צריך להספיק לערוך 400 תמונות ביום אחד . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. 5000₪ עם חריגה של 500₪ מקסימום, מעדיף לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. אני צלם חובב אז פוטושופ,לייטרום וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. מסך בעיקר,השאר שטויות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני פונה אליכם היום בעקבות התלבטות קשה: האם לנטוש את המחשב הנייח, לטובת מחשב נייד חזק (מחליף-נייח) - משתלם, או לא? ארץ הרכישה: ישראל / ארה"ב (דרך קרוב משפחה שיקנה ויביא לי אותו עימו, ללא עלויות מכס ומשלוח). תקציב: ~1,000$. Call me old fashion, אבל תמיד יש לי הרגשה שאם אעמיד למבחן מחשב נייד ונייח בעלי אותו מפרט זהה - הנייח תמיד יהיה חזק יותר. רציתי לדעת, האם אני טועה? אני מודעת לכך שמחשב נייד יקר יותר על חשבון ביצועים, אבל אני שוקלת להשקיע קצת יותר - ולהפטר מהמחשב הנייח שלי אחת ולתמיד. מה אתם חושבים? והאם התקציב שלי יאפשר לי מחשב שיתאים לדרישות שלי? תודה רבה!! נטלי. אתחיל בלפרט על השימושים שלי: מטרות המחשב - Visual Studio (פיתוח WEB), אינטרנט, ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דרוש מסך (לפחות 22"), רמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרוש רישיון של Windows 8 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום! לאור המלצות בפורום די נסגרתי על VOSTRO 1015, אך בשיחה עם מוכר ב NOTEBOOK CLUB (חנות ואתר באינטרנט) הוא המליץ בחום על ה- INSPIRION 1545. הוא טוען שאיכות הבניה שלו גבוהה יותר ("מרגישים את זה כשלוחצים על המקלדת. ב VOSTRO כל המקלדת שוקעת, ב- LATITUDE כל מקש בעצמו ובאמצע ה INSPIRION") האמנם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט בעצמי, לאור המלצות שקיבלתי כאן ובפורום מעבדים, ואחרי שקראתי הרבה מדריכים וביקורות כאן באתר, אבל חלק מהדברים (כמו מארז) בחרתי בלי יותר מדי ידע... אשמח לקבל את חוות דעתכם: מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box - ¤778.00 לוח אם ASUS M2N-E - ¤604.00 2 X זכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 - ¤381.00 (סה"כ 762 ש"ח) כרטיס מסך ASUS EN7600GS SILENT HTD 256MB PCI-E - ¤684.00 כרטיס טלויזיה Hauppauge MCE WIN-PVR 150 - ¤549.00 מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W - ¤415.00 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 סה"כ: 3792 ש"ח את שאר הרכיבים יש לי: HD, צורבים, מסך, כ. קול וכו'. יש לציין שהמחשב מיועד לויסטה, אינטרנט והורדות, וצפיה בסרטים DVD ו-HD. אני לא …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX 814.35 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 614.10 ש"ח Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA 765.40 ש"ח LITEON X16 DVD - RETAIL - BLACK 275.90 ש"ח INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB 1,428.45 ש"ח Creative Sound Blaster® Audigy de/se 413.85 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.40 ש"ח COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black ש"ח 396.05 יש לציין שאין לי צורך בכרטיס מסך , וכל שאר הדברים שמסביב. הצעות או שינויים לגבי רכיבים , יתקבלו בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה את האולטרבוק של אסוס: asus ux32a-r3008h הוא מכיל כונן HDD 500g +SSD 24g פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס 8 על הssd אבל הוא נתקע האמצע ההתקנה פעם אחר פעם. (מגיע לבערך 9% ומפסיק להתקדם) יש למישהו רעיון למה?nהאם הייתי אמורה לשנות משהו מיוחד בהגדרות לפני ההתקנה? :s05: תודה מראש, גלית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. המחשב הוא עבור עריכת וידאו + בניית אתרים + גרפיקה - לא משחקים - לא OC 2. אין לי הגבלת מחיר אבל לפי מה שהסתכלתי באינטרנט נראה לי שמספיק כ-6000 -7000 ש"ח 3. לא הייתי חוסך עוד 200-500 ¤ כדי לקנות חומרה איכותית ומתאימה למטרות שלי (דוגמה אם יש זיכרון שתגיד ששווה אקנה הכי טוב...) 4. בצד שני לא הייתי מבזבז 100 ¤ על דבר שאני לא צריך (דוגמה: לא הייתי משקיע בכרטיס מסך משוכלל למשחקים כי אני לא משחק...) 5. אודה לך אם תכתב את שם החומרה המדויק כדי לחפש אותו באינטרנט ואם המחיר שלו. 6. העיקר שיהיה התאמה בין החלקים כי לפעמים גם חלקים הכי יקרים לא נותנים תוצאות אם אין בינהם התאמה. מעבד הכי חם והכי טוב בשוק במחיר הכי סביר - שמעתי שיש משהו עם קירור מיוחד לוח אם לוח רציני כולל …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב 5500 ש"ח עד 6000 לא לעבור את זה בבקשה, חובה שיהיה במפרט 1GB RAM מעבד AMD 3200 VENICE כרטיס גרפי מסדרת GEFORCE 6 מה שיכנס ספק אכותי שיחזיק את המערכת.. המפרט צריך להיות כולל ציוד הקפי ומסך אכותי השימושים הם ICQ MSN תוכנות מסריים מיידים למינהם וגם שיהיה מתאים למשחקים כמו GTA VICE CITY אבל לא הTOP של הגיימרים שהכול בבקשה יהיה מאותה חנות.. ומישהו יכול להגיד לי איך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8204260&type=1&product=1&= ידידה שלי רוצה לקנות אותו חובה 19" ושיהיה נוח לא מכאיב לעיניים גם אם היא תהיה מולו 5 שעות ביות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-