עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מה שימושי המחשב? After effects פוטושופ CS6 3D Max Studio Illustrater Cinema 4D משחקים פחות. הרזולוציה היא 23 אינץ' 1920X1080. בקרוב אני יחבר עוד 2 מסכים כאלה. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ברשותי כונן קשיח של 1TB, מארז CM690, ספק 550W של חברת CORSAIR. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא חשוב. מעדיף שלא לעשות OC. לא צריך מערכת הפעלה. חנות ספציפית? מעדיף KSP. תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ableton ופלאג איןים, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית: 2560x1440, חשוב שיהיה אפשר גם יותר בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף תל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב, אם יש סיבה להמתין אשמח לשמוע עליה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? FW…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by abo9,

כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by galid,

אבקש מפרט בסביבות מחשב נייח בסביבות 3,500 למשחקים כמו world of warcraft team fortress 2 תודה

6. מעבד E6300 1130 לוח ASUS P5LS2 SE/C 684 זיכרון 570 2 סטיקים 512 מגה בתדר 667 של TWINMOS בעתיד אשדרג כרטיס מסך 666 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מארז+ספק 315 COMPUCASE CI-6A19 +ספק כח 300ART 20/24P דיסק קשיח 450 Westren Digital WD2500KS הרכבת מחשב 0 סה"כ 3815 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט תוכנות גראפיות כמו פוטושופ וFLASH וקצת משחקים מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by redersh,

מעבד AMD Athlon 64 3500-----------------------------------555 לוח אם ASUS M2NPV-VM-----------------------------------500 זכרונות 330------------------------------ DDR2 512MB 667MHZ CL5וSuper Talentו דיסק קשיח SATA 2 160--------------------------------------325 מארז 500W12CM----------------------------------------------------220 DVDRW---------------------------------------------180 משלוח 49 סהכ 2159 שח שינויים במסגרת התקציב? תודה עומר

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤635 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GT 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - GV-NX73T256P-RH - RETAIL מחיר: ¤522 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLUE+ 400W PFC PSU מחיר: ¤389 אחריות: שנה. סה"כ למפרט: 3,795 השאלות שלי: האם המפרט יתמוך בכל הדברים הרשומים בנושא כולל בוויסטה בצורה אופטימלית יחסית למחיר? האם הרכיבים השונים יתפקדו …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dolev-r,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by o07,

בן דוד שלי צריך מחשב נייד לבית הספר מכיוון שיש לו בעיות כתיבה. השימוש העיקרי יהיה אופיס\אינטרנט. שימוש משני משחקים\שירים\סרטים. אם אפשר לשים דגש על סוללה ומשקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שימושי המחשב הם בעיקר לאינטרנט, אופיס ו מעט עריכת קליפים ב-GOPRO ללא עריכה "כבדה". ברור לי לחלוטין שמדובר במפרט OVERKILL לצרכים הללו, אולם יתכן שבעוד שנתיים ארצה להוסיף כרטיס גראפי ולהתחיל לשחק וחוצמזה אני קונה מחשב בערך כל 6-8 שנים ולא רוצה שייתיישן לי מהר מדי. קיבלתי לפני שבועיים שלושה המלצה בפורום על מפרט לצרכיי אולם אז כל מעבדי ה-skylake i5 היו בתאוריה בלבד וגם לוחות האם הרלוונטיים להם. עכשיו כשהגיעו לחנויות אני רוצה לקנות וחשוב לי לקבל חוו"ד האם המפרט "עובד". אשמח קונקרטית להתייחסות להבדלים בין מעבדי ה-I5 SKYLAKE השונים (ההבדים היחידים שמצאתי, פרט למחיר, הוא בתדרים שלהם - לא ברור לי כמה זה משמעותי). בחרתי מארז קטן משיקולים אסתטיים בלבד - העדפה ולא חובה. אשמח …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם . צריך את עזרתכם , חבר שלי פנה אלי לקבל עזרה בנושא ואני פונה אליכם כי אתם בטוח יותר מומחים ממני בניידים ;D , אני בוא נגיד לא כל כך מתמצא בהם . התקציב לנייד הוא 2000-2500 ש''ח כאשר התקרה היא 2500 ואין לחרוג ממנה . אז הנה הפרטים והדרישות : * מטרות המחשב? אינטרנט , אופיס , צפייה בסרטים ומשחקים קלים . * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג בזה העיקר שלא יהיה כבד יותר מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לדעתי שיהיה בסטנדרט , העיקר שהסוללה לא תיגמר תוך זמן ממש לא שפוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ? רצוי HDMI , USB 2/3 * בלוטות? כן , צריך , תיקון - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300+ GB , רצוי כמובן…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bypass,

נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM NVIDIA Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by גלקסי,

היי חברים ערב טוב, מחפש מחשב נייד בתקציב של 3K+- שיאפשר לי לתכנת בלי קרטועים. במסגרת עבודתי הקודמת קיבלנו מהחברה לפטופ HP EliteBook שהגיע עם 16GB RAM, 512SSD ומעבד i7 1165G7 ועבורי הוא היה מעולה. אלא שעבר זמן מאז, ואני רואה שנכנס דור מעבדים חדש לשוק, ואני כבר לא בטוח איך הi7 1165G7 מול סדרת הH אפילו של הi5, ולכן פתחתי את הדיון להתייעצות. מבחינת העדפות אישיות: -מעבד אינטל -ככל שמדובר בזיכרון, אני לא מתפשר על 8GB וצריך 16GB, -SSD, השאיפה למצוא דגם עם 1TB, אבל גם עם 512GB נסתדר -מערכת הפעלה Windows, ומסך 15.6 כמובן שאם יש מבצעים בקרוב באחת הרשתות אשמח לשמוע ולהשהות מעט את הרכישה תודה רבה לכולם …

16. שלום אני מחפש מחשב לאינטרנט אבל כמובן גם למשחקים כבדים יחסית מה שמצאתי הם מהסדר הזול ליקר כמובן: 1 MSI CX640 עולה 3250 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד I3 2310M זיכרון 4 גיגה 2 ASUS 53SJ עולה 3490 שקל 3 שנים אחריות כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד i3-2310M זיכרון 4 גיגה 3 MSI FX620 עולה 3685 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 540M הרדיסק 640 מעבד I5 2410M זיכרון 4 גיגה 4 MSI FX720 עולה 3890 שקל שנתיים אחריות כולל כרטיס מסך 1 גיגה גיפורס 520M הרדיסק 500 גיגה מעבד I3 2310M זיכרון 4 גיגה פה המסך הוא 17.2 לא כמו בכולם 15.6. 5 Asus K53SV i5 עולה 4100 שקל 3 שנים כולל כרטיס מסך 2 גיגה גיפ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! תקציב: 300-600 ש"ח עם חריגה קטנה (כמובן שאם יש בפחות מה טוב), אפשר גם הצעות מאמזון. מחפש הצעה ללוח mATX למעבדי Ryzen 3th GEN המעבד שיהיה בו הוא AMD Ryzen 5 3600 -תמיכה בזכרונות מהירים, לפחות 3200MHz -יציאת M.2 (גם אחת מספיקה) -מיקרו ATX -אסטטי ונאה, אך בגבול הטעם הטוב- בלי יותר מידי אורות צבעוניים וכו'. -אין צורך בכל מיני פיצ'רים לא הכרחיים -ידוע כלוח אמין -משהו ששכחתי וכדאי להתייחס אליו . בקשר לPCI-E 4.0, לדעתכם נצרך או לא? הבנתי שכרטיסי מסך כיום לא עושים בו שימוש באמת. תודה חברים!

18. Started by Yakim Peled,

אני עומד לקנות מחשב שני. מאחר והשימוש יהיה בסיסי מאד (גלישה + אופיס) אני תוהה אם כדאי לי לקנות חדש או ללכת על משומש. במערכת המפרטים המפרט הזול ביותר הוא של 1600 ש"ח ויש לו את היתרון של אחריות. האם יש מחשב משומש - נניח בחצי מחיר - שיוכל לתת לי את אותם ביצועים? אם כן, תוכלו לתת לי דוגמא למפרט כזה? הדבר היחיד שנראה לי חשוב להקפיד עליו זה הזיכרון - 4GB. אני רוצה שהוא יוכל להריץ HD בלי בעיות ולפתוח קבצי DOCX. ה-OS תהיה WIN7. אם אני קונה משומש, על מה כדאי להקפיד? ממה כדאי להמנע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zam,

טוב, כמה דברים לפני שאתחיל. אני מעוניין בהצעות לעניין. אם ישנו רכיב שמתאים יותר הייתי רוצה גם הסבר למה. שוב המחשב מיועד למשחקים, ריבוי משימות ואני מעוניין לבצע גם OC. התקציב קריטי (לצערי) ואסור לי לחרוג ממנו. הוא עומד נכון להיום על 8700 ש"ח. אני מאוד לא מעוניין לעבוד עם KSP. תודה מראש למי שיעזור. מפרט מעבד --- Intel C2D E6600 2.4GHz 4MB 1750ש"ח חנות - ממורי מחשבים לא לשינוי. אני מאוד רוצה את המעבד הזה. -------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח אם --- Asus P5B Deluxe 1122 ש"ח חנות - G-Tech אני מאוד מתלבט בינו לבין GB DQ6 מה עדיף? ----------------------------------------------------------…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Lechen Diakover,

היי אני צריך אותו לעבודה משרדית כבדה, עד היום תמיד היה לי אינטל, הודיעו לי מהאתר שהמחשב חזר למלאי ורכשתי, תמיד אפשר לבטל (עוד יומיים) איך המחשב נייד הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by minkmink,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב! השימושים של המחשב: משחקים(לא כבדים) , תוכנות וסתם גלישה באינטרנט. כולל מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים' חובה צורב. לא חובה CD-ROM. 10X!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Nba2k15, GTA5, Arma 3, witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בצי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kikoman11,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, במיוחד על הלוח אם והכרטיס מסך. השינויים יכולים להיות בחריגה ממש קטנה. תודה.. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 911 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 576 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤ 309 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 379 ספק כוח : FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤ 230 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 722 מארז : COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 183 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 183 קרור למארז : ZALMA…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן אני סטודנט שנה שנייה להנדסת מכונות ואין ברירה וצריך להשקיע במחשב. אני כן רוצה מחשב שיוכל להריץ לי משחקים ושטויות אז אני צריך משהו חזק בהתאם, בשנתיים האחרונות לא עקבתי אחרי השוק ולכן אני פונה ללב שלכם. חשוב לי מחשב אמין שאני אוכל להעביד אותו קשה. וגם שיהיה קר! אני חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15801 אני יודע שמהסך שלו לא משהו, אבל המחשב יתחבר הרבה ואולי רוב הזמן למסך חיצוני שאני אקנה בהמשך. יש כאן אחלה ביקורת עליו. http://www.notebookcheck.net/Asus-K55VM-SX064V.76943.0.html ***עריכה - עכשיו שמתי לב שיש לו 4 ראם ואני רוצה 8, כמה יעלה לי השדרוג והאם עדיין זה יעבוד בערוץ כפול וכול זה??**** ***עריכה נוספת: ראיתי כמעט אותו מפרט רק עם פחות אחריות ***** Z580…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים