עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי שאני הולך לקחת מעבד CORE I7 , התקציב שיש ברשותי הוא עד 6.5K , הרכבתי מפרט ב TMS , זקוק לחוות דעת. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 Cooler Master RC-690 + Corsair 550VX PSU Cooler Master Long Life Case Fan 120mm X3 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GB PQ CL9 Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS 6323 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הנה המפרט, מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mistaarvim,

אני לא יודע עדיין כמה יעלה מחשב כמו שאני מחפש אז כתבתי את סבב החירים הזה אני מחפש מחשב נייד עם אינטנרט אל חוטי, רוצה השימוש שלי איתו יהיה לאנטרנט, תוכנות [לא משהו מטורף], סרטים בין היתר עדיפות למסך גדול, וטביעת אצבע. ראיתי מחשב של HP עם מסך טאץ' גם נשמע טוב, השאלה היא מה בערך המחירים של מחשב נייד כזה וכמובן אם יש בלוטוס, מצלמה, מיקרופון מובנה מה טוב.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tzahi20,

צרפתי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ninja29,

חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח ספיר
    Started by אורח ספיר,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yotam1988,

שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by thelookout,

אהלן אני מחפש מחשב חזק לעריכה גראפית (6 מעברים וצפונה..) בקשר למעבד - עברתי על בנצ'מארקים בנוגע למעבד - אני חושב שאני דיי מקובע על AMD 6000 אבל אם אתם חושבים שיש מעבדים אחרים שאם משווים אותם לAMD ביחס של עלות מול תועלת והם יותר יעילים - אשמח לשמוע הצעות אחרות ומגוונות (גם מהמשוגעים למיניהם) זכרונות - כיוונתי על ה4GB וצפונה - או שיש משהו אחר שמומלץ כרטיס קול/מסך - כל עוד הם יפעילו MINES SWEEPER זה מספיק לי לוח - אם אפשר במסגרת התקציב תמיכה בDDR3 - זה יכול לעזור, אבל אם לא - גם DDR2 יפנק אותי הארדיסק - אין לי ממש מושג, העיקר שיחזיק הרבה (הפסקות חשמל ובכלל יחזיק את ה3-4 שנים שלו בשקט) אני לא צריך מסך וציוד הקפי, גם לא מערכת הפעלה, המחשב מיועד להרצת WINXP SP1 (במידה ונלך על A…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D. כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש. המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק. מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי: מעבד AMD Athlon X2 +4400 לוח GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#sp זכרון 4X1GB ספק thermaltake TR2 430W כ.מסך HD5450 HD עם WIN XP PRO 32 BIT HD לאחסון הקבצים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני מחכה לקנות מחשב חדש והנה הגיע הרגע. אני מעוניין במעבד Q6600 G0 כ. מסך 8800 GTS 320MB HD בגודל סביר (250-320 GB) 2 GB זיכרונות (677 או 800 MHZ) ברצוני לעשות OC בינוני למעבד, נגיד עד 3000 MHZ, מסיבה זו אני מניח שכדאי לבחור לוח אם וזכרונות מתאימים? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תקציב מקסימאלי 3500 ש"ח למסך, למחשב ולציוד היקפי בסיסי, אם אפשר לחסוך אז עדיף ורצוי מאוד לא לחרוג. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחק מעט במשחקים, בנוסף לא חשוב לי במיוחד להריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות. העיקר שהמשחק ירוץ טוב בלי בעיות על הגדרות בינוניות+, ניתן להתפשר כדי לא לחרוג מהתקציב. בעיקרון הציפיה העיקרית שלי מהמחשב היא להריץ את Diablo 3 כשהוא יצא. אני חשבתי על מסך 19" אבל אם אפשר או כדאי לקנות מסך אחר אז אשמח לדעת. OC- לא הולך לעשות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by voolkan,

יש לי 1000 ש"ח ויש לי ti4400 p4 1.5 512 RDRAM 400mhz עכשיו אני רוצה לשדרג רציתי לשאול אם יש משהו שכדאי לי לשדרג אליו ושיהיה שווה את זה אולי קודם כל למכור כמה מהרכיבים שיש לי עכשיו אני לא רוצה כרטיס מסך חדש רק מעבד ואם אפשר יותר ראם יש עצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by OpenCan,

אני מעוניין לתעד משהו בעזרת 3 מצלמות רשת למשך חודשיים - שלושה שהן מקליטות קבוע. המצלמות יהיו http://ksp.co.il/?uin=14344 וההקלטה תהיה באיכות המקסימלית. לא אכפת לי לגבי הרבה דברים אחרים במחשב והסיבה היחידה שחשבתי על נייד זה למנוע כיבוי במקרה של הפסקת חשמל. איזה מחשב הכי זול יעשה את העבודה הזו כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני בתקציב של עד כ- 7000 ש"ח אבל אפשר אפילו יותר, אם זה באמת נחוץ. גם, אם זה אפשרי, עדיף לרדת במחיר. כלומר התקציב גמיש בהתאם לצרכים האמיתיים. מה אני עושה עם המחשב: אינטרנט, OFFICE, סרטים, ורצויה גם יכולת משחקים טובה. לא חייב GAME-MACHINE במלוא מובן המילה, אבל שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי עם גרפיקה טובה בלי להתקע. עם המחשב השולחני הנוכחי שלי שהוא בן שנתיים, עם 500 מגה זכרון ופנטיום 4 2.4 GHZ, הרצתי GTA SAN ANDREAS ורץ ממש בלי בעיות. לא הייתי רוצה שהמחשב הבא ייתקע עם הגרסא הבאה של GTA. גם, אני רוצה מחשב עם ביצועים טובים כדי שגם בעבודות היום-יומיות המחשב לא "יעצור בשביל לחשוב" מדי פעם, כמו שקורה בהרבה מחשבים שולח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yanivganor,

שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, התקציב שלי הוא 3200 שקל, המחשב מיועד למשחקים כבדים לשנה-2 הבאות, רזוולוציה בין 1024*768 - 1920*1200 T220P ^^ אני מתכון לשחק על גראפיקה גבוהה, מצאתי מפרט ב ivory רציתי לדעת את דעתכם, ישנם כמה שינויים שאני רוצה לעשות במפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 זיכוי 90 שקל על ספק HEC 500W זיכוי 15 שקל על מעבד e8500 שדרוג: 4GB RAM שקל 115 שדרוג: 9800GT 512MB שקל 185 שדרוג: מארז raidmax sagitta II מעריך שיעלה עד 100 שקל יותר אני צריך לברר מחיר כולל: 3135 שקל(ללא המארז) בבקשה להשאיר תגובות/ הצעות לשיפור, תודה ויום טוב ד"א אינני מתכוון לעשות OC, אני לא ממש צריך ציוד היקפי, צריך צורב , מסך יש לי, וכבומן עדיף שיהיה שקט ככל האפשר בלי לפגוע ב"כיס"

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן ב 5 שנים , מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 עם אפשרות לחרוג עד 100 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים כרטיס מסך 1070Ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. קצת הקדמה אני הולך ללמוד בצפון שזה די רחוק מהבית שלי אני במרכז המחשב לא אמור להגיע איתי ללימודים אלא לחכות לי בבית כלומר בדירה שאשכיר בגלל זה אני מוכן להתפשר על כל נושא המשקל וזמן הסוללה כי רוב הניידות שלו תהיה בסופ"ש כשאני חוזר הביתה וכמובן ניידות בתוך הדירה עצמה.... מתלבט בין core i3 370 לבין core i5 520m וה core i5 430m מטרות המחשב? אז כמו שאמרתי בעיקר גלישה באינטרנט עריכת מסמכי אופיס ושימוש במדיה סרטים וכ'ו * גודל המסך בין 15 אינצ' * משקל רצוי 2.5 בערך(תמיד עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה- כמובן שכמה שיותר ארוך אבל זה יהיה לכיוון 3-4 שעות אני מאמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? תמיד נחמד hdmi לא מחייב * בלוטות? לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי 3…

21. אהלן אנשים.. אני צריך המלצות למפרט מחשב הכי טוב בסביבות 6200 שח (אולי עד 6700 אבל זה הגבול..) המחשב מיועד בגדול למשחקים ולהיות מחשב ביתי טוב.. יהיה לשני ילדים בסביבות גילאי 10-12 המחשב צריך לכלול הכל כולל מסך 19 אינצ' דק (LCD) שיהיה טוב, והכי חשוב שיהיה בתצורת micro ATX זה הדרישות של ההורים - שהמחשב יהיה קטן ממחשב רגיל (הם מכירים גודל של מידי קלאסי) לא חייב להיות ממקום אחד הכל אבל זה כן יתרון.. נ.ב. שאלה נוספת, במה כדאי להשקיע עכשיו יותר - במעבד - פרו דאו 2 וללכת על כרטיס מסך זול (ובמידת הצורך לקנות אחד מאוחר יותר), או בכרטיס מסך?

22. Started by Brudy,

מסך טאץ 15.6 I7 8gb ram 740m מחשב בן שנה של לנובו עם וונדוס 8.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. <blockquote>שלום רב, אני מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד לאופיס אינטרנט ותוכנות קלות כמו חשבשבת ושיקלולית עד 3,000 ש"ח רצוי אם אפשר שיריץ סרטי HD ברמה בסיסית לפחות. מה שחשוב לי זה גודל מסך של 15.6''.. אני חושב ללכת על מחשב עם מעבד I3 זה אמור להיות מספיק טוב לא? i3 אמור להיות טוב יותר מP6200 נכון? ושאלה כללית האם יש הבדל באיכות בין חברות DELL ASUS ו-HP? לפי מה שנאמר לי ע"י מוכר בחנות מחשבים ההבדל לא כ"כ גדול בין החברות האם זה נכון או של-DELL יש עדיפות על האחרים? המחשבים שאני מתלבט לגביהם הם: (כמובן שאשמח לקבל את דעתכם על מחשבים נוספים שנראים לכם טובים יותר...). HP קצת יותר יקר מ3100 ש"ח... [table] [tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] מחשב נייד HP Pavilion G6…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Salwaby,

בעתיד הקרוב אני מתכנן למכור את המחשב השני שלי ולקנות אחד חדש , רציתי להתייעץ לגבי כמה אני אוכל למכור אותו P4 2.8GHZ Presscot 800MHZ Asus P4P800-SE Samsung 256*2 + 512*2 (1536) 333MHZ Innovision GeForce 6800GT 256MB GDDR3 - 256BIT Western Digital 80GB HEC 400W - 400TRT מארז ג'נרי - KSP רוב המחשב בן שנה, כ.מסך וספק די חדשים (3 חודשים בערך...) והזכרונות 256*2 בתזמונים של 400mhz רק שבכללי הם עובדים על 333mhz בגלל התוספת של ה 512*2 (שהם 333..) ואם אפשר פירוט על כל הרכיבים, תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום וברכה, תקציבי הוא בערך 600 שקל (אני אוכל לחסוך עוד כשלוש מאות שקלים במשך החודש הזה). המפרט הקיים E6300, 2GB, GA-965P-S3 זכירון, עם זיכרון 320 8800GTS שאלתי היא האם כדאי לשדרג מעבד+זיכרון אוכרטיס מסך?אני מכוון בעיקר לגיימינג. ARMA II רץ אצלי נוראי והחבר'ה רוצים להריץ משחקים ברשת. אני צריך מפרט לבערך עוד כשנה, עד שלא יהיה אכפת לי/אקנה ריג חדש. על מעבד אני מכוון לE7500 ולהוסיף עוד סטיק של 2GB זיכרון או לשדרג לכרטיס מסך, איני יודע איזה עדיין (אני לא מעודכן בלשון המעטה - אולי GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ). תודה למפרע, יהודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.