עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס, אינטרנט ומשחקים (פרו אבלושן CALL OF DUTY וMOH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 23 אינץ' חדש של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מעוניין בכטיס רשת אלחוטי תקן N4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה של 7 מתוך 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בגדול המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים לילדים קטנים (קומפי) אז למעשה אני צריך מחשב ,מסך ,מקלדת ,עכבר, קומפי,רמקולים והמחשב ירכש מKSP אז אם המפרט יהיה משם זה יעזור. ממש תודה מראש לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  4. צריך רק את החלקים הבאים: מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך 1. עדיף לחסוך, לא ניתן לחרוג מ1500 ש"ח. 2. המחשב מיועד לעבודה משרדית וגלישה בעיקר, בנוסף לזה תיכנות ב VS2010 + עבודה עם Vegas (עריכת וידאו) מידי פעם. 3. אין צורך בציוד היקפי 6. אין דגש על מערכת שקטה 7. לא מתוכנן OC 8. ללא הרכבה וללא צעכרת הפעלה 9. עדיפות לksp 10. לא מתוכנן שדרוג של המחשב בעתיד 11. הדגש הוא על לחסוך, כלומר אם אפשר להשיג מפרט לצרכים בסיסיים ביותר זול אז עדיף.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  5. שלום קבלתי מחשב מארה"ב של חברת דל.המחשב הינו מדגם ליטוויד E6510.המחשב נקנה על ידי חברה שלי שהיא גרה בארה"ב,וכעת היא הביאה לי את המחשב לארץ. היא אמרה לי שהיא שילמה 99 דולר תוספת ועשתה לי אחריות ל- 3 שנים מסוג NBD.-למישהו יש מושג מה זה אומר?- השאלה שלי היא,איך אני אמורה לממש את האחריות כעת בארץ?קבלתי את המחשב רק הדיסקים,וזה הכל.אין שם תעודת אחריות או משהו כזה.איך אני אמורה לממש את האחריות שהיא עשתה לי.האם האחריות הזאת תופסת בארץ? תודה מראש לעונים ולעוזרים סיון

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Oranl,

היי, אני מנסה להרכיב מחשב טוב וזול ככל האפשר. מבוסס AMD כמובן.. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך ב-HDD, לא יהיה OC והוא מיועד בעיקר לאינטרנט, הורדות כבדות 24/7 וזהו בעיקר.. מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: AMD Phenom II X2 545 3.0Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪485 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪267 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 3x120mm + Raidmax 400W (By Delta) 25A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪107 סה"כ: ₪1222 תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪1198 http://tms.co.il/preview/spec/zk1b74d2 וזו אופציה שנ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by רוסי,

היי אני מחפש מחשב לגיימינג בסביבות ה3500, אם אפשרות לחריגה של 200 שקל . מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: FRUITY LOOPS וQBASE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה אני עושה פעם בחודש בערך * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. ציוד היקפי - לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 ? לא כלכך קריטי אבל רצוי שלא…

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by revisam_d,

שלום, מחפשת מפרט למחשב לעבודה בעיצוב גרפי בשימוש ביתי, תוכנות פוטושופ ואילוסטרטור. מרכיבים בסיסיים שאני כבר די סגורה עליהם הם: כמות זכרון - 4GB. מסך - 23-24 אינץ' עם פאנל מתאים לגרפיקה, ראיתי המלצות על Dell U2311, מה דעתכם? HDD - שניים, כל אחד לא יותר מ-500GB. כמו שניתן לראות, הכוונה לבנות מערכת "רגועה" למדי בתקציב נמוך יחסית, אבל שהעבודה איתה חלקה ולא נתקעת עם התוכנות שציינתי. ברור לי שהמערכת צריכה לכלול גם כרטיס מסך ברמה בינונית ומעלה. חשוב לי גם שרמת הקרינה הנפלטת מהמערכת תהיה נמוכה ככל שניתן. בתודה מראש, מאיה.

10. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (דסקטופ) שמשמש כמחשב של מד רוח. כלומר הוא מחובר עם כבל תקשורת לשבשבת רוח מקבל נתונים ועושה כל הזמן FTP של הנתונים לשרת. חוץ מזה הוא גם מחובר למצלמת רשת שמצלמת את חוף הים ועושה גם FTP של התמונות לשרת. המחשב דלוק כל הזמן 24 שעות ביממה כבר כמה שנים. מדי פעם יש תקלות בעיקר בשל הפסקות חשמל. אני מחפש משהו מאוד פשוט אך יציב שיעשה את הפעולות הנ"ל. האם לדעתכם לפטופ פשוט של 1500 ש"ח יכול לעשות את העבודה? או שעדיף לקנות דסקטופ ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך חוות דעת ועזרה בבנית מחשב מחשב שישמש אותי בשנה הקרובה לוירטואליזציה ואח"כ למשחקים. הכוונה לוירטואליזציה היא שבלימודים שלי אני עובד על ונדוס סירבר 2008 ועליו אני יריץ עד כ5 מחשבים וירטואלים סביר להניח שכל אחד ישתמש ב2 ג'יגה ראם. וכמו כן אני רוצה שהמחשב יספיק ל3-4 שנים הקרובות לפחות אני מתכוון לקנות מעבד intel core i7 2600 או 2600K 2600 = 1430₪ , 2600k = 1570₪ לוח אם sabertooth p67 1095₪ זיכרון 4*4 GB G.skill 1600MHZ סה"כ 16 ג'יגה 920₪ בלי מסך ואפשר בלי כרטיס מסך כרגע יש לי geforce 8600 gt ואני לא הולך להריץ משחקים כבדים בקרוב. עכשיו בקשר למעבד נראה כי ה2600 יותר טוב לוירטואליזציה מאשר ה2600K אך מה עדיף לתקופה אחרי הלימודים. מה בקשר לתיאום בין ה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  13. שלום לכל העוזרים, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש בשלב ראשוני עבור טיול לחו"ל ולכן עליו להיות קל משקל יחסית: לא מעל 2KG לאחר מכן המחשב אמור לשמש סטודנט ומכאן גם דורש כוח עיבוד וזיכרון סבירים לעבודה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by dor444,

תוכלו להגיד לי איזה מחשב יותר משתלם לקחת: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=761905 2. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=734314 יש לי אפשרות להשיג את המחשב הזה ב-1000 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by det0x,

יש לי מחשב נייד HP קומפקט רכשתי אותו לפני שנתיים בשווי 2500 ש"ח. והוא תמיד היה מתחם בצורה נוראית שאי אפשר לגעת בו והיה טוחן סוללה. עכשיו ביום בהיר אני נתקל שאני מדליק את המחשב התאורה במסך יורדת לאט לאט עד שהוא מגיע לדסקטופ ולא רואה כלום חשוך. שלחתי אותו למעבדה אמרו לי שנשרף לו ה-motherboard בקיצור נזק של 1400. אני לא מצליח להבין איך נשרף הלוח אם המחשב עולה וטוען את הווינדוס...? והאם כדי להשקיע, כי הבנתי שהתקלות לא יגמרו רק בלוח. מחכה לתגובות, תודה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  16. שלום שוב. אני מתנצל על זה שאני פותח נושא חדש, אבל אני מקווה שתסלחו לי כי אני רוצה לקנות את המחשב כבר היום, וזו הוצאה כספית לא קטנה מצידי. אז זה חשוב לי מספיק כדי להיות קצת נאג'ס. שוב סליחה. אני רוצה חוו"ד לגבי המפרט הבא, בהנחה שהוא בול בתקציב שלי ושאני לא מתכנן לשדרג אותו בשנתיים הקרובות (ושאז יכול להיות שאני כבר אקנה חדש). בעיקר תגידו אם יש איזה חלק בעייתי, שיוצר צוואר בקבוק, או שאני יכול לשדרג למשהו טוב משמעותית ובזול. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪780 מא…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אני צריך לקנות לבית ספר מחשב לכיתה של מגמת גרפיקה - פוטושופ אילוסרייטור ואינדיזיין. הבנתי מהמורים שהם לא צריכים מכונות חזקות מידי בגלל שהתלמידים לא מתעסקים עם עבודות ענק אלא עם דברים יותר בסיסיים. אשמח עם תוכלו לעזור לי. לא צריך ציוד היקפי חשבתי לקחת את ההצעה הזאת מאייבורי (כמובן לשדרג מארז) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode= האם זה קריטי שיהיה כרטיס מסך חיצוני או שגם המובנה בSB אמור להספיק? אני פתוח גם להצעות של AMD תודה מראש

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק אם זה באמת מועיל בטווח המיידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE CS5בעיקר פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' ללא עריכות וידאו כלל. כפרנסה קבועה לעבודה של לפחות 8 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by solaric,

המחשב הישן שבק חיים, הגיע הזמן להחליף. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ועריכת סרטים בתוכנה פשוטה שעורכת קבצי mpeg. (אין צורך להשקיע את מירב התקציב, העיקר שהתוכנה תסחוב כמו שצריך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  20. שלום אנשים , התחדשתי לי במחשב נייד חדש ASUS U36SD, היות והיו לי התלבטויות רבות בנוגע לדגם הזה ולא מצאתי יותר מדי ביקורות ברשת שממש אפשר להסתמך עליהם (לא YNET זה לא מקור אמין לדעתי בכל מה שקשור לביקורות מוצרים) אז החלטתי לשתף אתכם בסוג של ביקורת למחשב. רכשתי אותו היום בשעות הצהריים כך שכל מה שנרשם כאן זה בגדר רושם ראשוני..בהמשך השבוע אני אכתוב ביקורת מלאה עם תמונות ובנצ'מרק המחשב הוא למטרת לימודים - אני סטודנט ללימודי תוכנה (שנה שנייה ) והדברים שחפשתי במחשב הם קלות,עוצמה,זמן סוללה ומקלדת נוחה. אז לעניין ... דברים שישר בולטים לטובה : - קל זו לא מילה ! - דק ! אם כי לא כמו מקבוק-אייר אבל עדיין לא רע בכלל ביחס למחיר . - באנדל נחמד - מקבלים תיק נשיאה של ASUS בתוך הארגז ועכבר ק…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, RPG ו MMO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפ…

22. Started by A1eX,

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by lgmtk,

שלום. מתכנן לקנות מחשב באיזור ה4500 - צריך קצת עצות ושיפורים. לנוחיותכם מילאתי את השאלון P: אודה לכל עזרה! מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1280*1024 כ19אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

24. Started by below_z,

כרגע שוקל את ASUS K53E http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 מה דעתכם על המחשב ועל ASUS בתור יצרן? מכיוון שכל המחשבים בתקציב הם בעלי מאפיינים דומים ויתנו בערך אותם ביצועים במשחקים הקלים שישחקו עליהם עיקר הבחירה היא יצרן איכותי. חשוב מאוד שתהיה אחריות ל3 שנים לפחות או אופציה להרחיב ל3 שנים במסגרת התקציב. עדיפות לרכישה באייבורי. תקציב: עד 3000 ש"ח פרטים נוספים * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, משחקים קלים. * גודל המסך? 15.6" האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מעדיף שיכלול USB 3, HDMI * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ועדיף יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדר…

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by y0y0,

* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, משחקים קלים לדוג' פיפא, צפייה בסרטי 720P * גודל המסך? עד 15", אפשר גם פחות... לחיסכון בסוללה, חשוב שיהיה רחב, בשביל הסרטים. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות.. סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש

• 7 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.