ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי אני זקוק למפרטי אינטל/AMD בסיביבות ה4000 MAX כולל מסך לא חייב הכל חלקים DA בסט בקיצור הבנתם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב אחד גיימינג מחשב שני מולטימדיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני המחשבים בשימוש יום יומי * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA COD CRYSIS MAFIA 2 בקיצור כל משחק חדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? למחשב מולטימדיה נדרש מסך 20 אינצ' 4. האם יש רכיב בו אי…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש להזמין מחשב בארה"ב, עד 1,400 דולר. המטרה העיקרית היא תכנות, עבודה, אימייל.. בהתחלה הייתי נעול היטב על ה T61, במיוחד כיוון שללנובו יש עכשיו 25 אחוז הנחה באתר. אבל... אז ראיתי שאין לו אפילו svideo מה שהפריע לי מאוד... אני רוצה להשתמש במחשב גם לסרטים. נכון - יש כבלים ממירים. השאלה האם הכרטיס הגרפי יכול בכלל לזהות טלוויזיה מחוברת ולהתאים את הרזולוציה? אני בספק. ראיתי גם את ה dell vostro 1500, עם אי אלו הגדרות משופרות. ראיתי את ה sony vaio FZ4000, נראה חמוד, אבל למה לעזאזל הוא כ"כ יקר? אותן ההגדרות יצאו בערך 1500 דולר כולל מס בארה"ב. אני מתכוון לשלוח למישהו שאני מכיר בארה"ב, והוא ישלח לי ב UPS לארץ. משלוח = 80 דולר. מסים = 15.5%!! כלומר - רק מע"מ. איך אני…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי הוא תלמיד בבית ספר תיכון בו התחילו ללמוד עם מחשבים נידיים, מכיוון שאין לנו אחד כזה ואין אופציה רלוונטית לרכישת מחשב נייד באופן מסודר מטעם הבית ספר אני תכננתי לקנות לו אחד בעצמי. הדרישות הן בסיסיות: מחשב לאופיס, אינטרנט, סרטים ולתכנות קל (eclipse, visual studio) מסך בין 11-14" רצוי מט ולא מבריק לא צריך כונן אופטי מעבד- כמובן כמה שיותר טוב עדיף אבל המינימום זה i3. מעדיף להוסיף קצת בשביל i5 מהסדרות החדשות זכרון מינימום 4gb ואם יש אופציה להרחבה זה מעולה משקל כמה שיותר קל כמובן, אבל עד 2קג אין דרישה מיוחדת לדיסק קשיח. מבחינתי גם המינימלי ביותר מספיק. Ssd יהווה יתרון כמובן סוללה שתחזיק זמן סביר - נניח חמש שעות במצב חסכון גם טוב משיטוט שלי בחנויות השונות ראיתי א…
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש נייד במחיר לא מוגבל (ואני מתכוון ללא מוגבל בדגש שאם איני רוכש במקסימום תועלת/מחיר הכסף פשוט "נעלם") דגשים: -שימושים שונים באינטרנט -עריכה גרפית -העלאת אמולטורים של CISCO ואמולטורים של נתבים/שרתים מתקדמים. -סרטים/סרטי HD/BR -נפח איחסון גדול -תצוגה גרפית (כ.גרפי חזק) -נוחות שימוש -דגש על מע' הפעלה WIN7 זקוק להמלצתכם לגבי נייד בגודל מסך 13.3/15.6 . תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב שיתאים למשחק WOW : :s05: :s05: :s05: אנא המליצו גם על דברים חדישים עם כדי ... בבקשה עד כמה שאפשר לחסוך.(עד 3500-4000K כולל הכל)- אם אפשר פחות עד יותר טוב ;D Recommended system specifications for World of Warcraft (מהאתר שלהם) המינימום: Your computer will need a 56K or higher Internet connection You must have a valid e-mail address Windows® System/OS (ME, 2000, XP): Intel Pentium III or AMD Athlon 800 Mhz or higher CPU 512 Megabytes (MB) or more of RAM 32MB 3D Graphics card with Hardware Transform and Lighting (such as an Nvidia GeForce 2 class or better) 6 Gigabytes or more of available hard drive space 4x CD-ROM drive DirectX® 9.0c (includ…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
להלן המפרט לעניות דעתי שווה מאוד אבל ... כרטיס המסך לא מדהים ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903009-29/46261734 דעתכם תקבע לי המשך....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים אני מחפש נייד למטרות משרדיות (אופיס, אנטרנט, תוכנות סטטיסטיות) משקל - עד 2 ק"ג גג. (ועדיין קשיח מספיק כדי לעמוד בטלטולים וחבטות) מסך - גדול ככל האפשר בגבולות המשקל (עם אפשרות לעבודה בסביבה חיצונית ללא סינוור) הוא צריך לכלול כונן אופטי, והארדיסק גדול זמן סוללה פחות קריטי תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המערכת הבאה ומה שחסר לי זה ספק כוח ומארז המערכת: A64 3000+ Gigabyte k8nf-9 a-dara 512mb 400ddr X2 Gigabyte X800XL Igloo light for a64 maxtor 80gb sata samsung 710T מקסימום 580 שקל שניהם ותנסו בבקשה לא compucase כי המארזים שלהם נראים כמו לא יודע מה חשבתי על Raidmax Scorpio 868 +420watt ב-410 שקל נדמה לי, נראה טוב מה אתם אומרים? אגב איך המפרט? תודה רבה בנוסף רציתי לשאול אם כדאי לי לקחת זכרונות של digma כי אין להם a-data ?
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לעשות לי איזה עסק קטן ואני צריך הצעות לסרברים עם Xeon בודד, 12GB זכרון, X2 הרד דרייבים 256GB 10K RPM לרייד 0 ועוד 640GB 7.2K RPM גיבוי+אקסטה אחסון.. אם זה משנה הסרבר גם יחזיק מהירות חיבור של 100MB ברגע שיגיע כזה לארץ (וזה לא כ"כ רחוק מאיתנו). כמו שציינתי, אני צריך שהמחיר לא יעלה על 1500$ 2200??$.. תודה
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב שימש לעריכת מוזיקה, ללא מסך וללא כרטיס קול (אותם יש לי בניפרד). ההתלבטות היא האם ללכת על Intel Based או על AMD Based ולשדרג עוד קצת RAM. התקציב עד 3500 תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי את המשחק WOW קיבלתי אותו מארה"ב (אחלההההההההה!!! משחק) אבל על הלפטופ הוא לפעמים קצת צולע HP COPMPAC NC8000 אני עכשיו במגמה לקנות מחשב .... ההה דילמה.. האם לקנות לפטופ חדש אחר יותר חזק (עדיפות כי אני חושב לעבור לחו"ל לתקופה) אבל לא יודע איזה לפטופ יתאים עם יש לכם המלצה בלי לקרוע לי את הכיס. או אולי כבר כדי לבנות מחשב נייח יותר חזק ויותר זול....מה כדאי לי ? איזה מיפרט הייתם ממליצים לי לקנות/ לבנות? תודה על העזרה ....נ.ב אחלה אחלה אתר אחלה של פורום....בטח אחלה של חברה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
CPU AMD ATHLON 64 BIT 3500+ 2000FSB 512K S939-VENICE - TRAY CPU COOLING GLACIALTECH IGLOO 7200 FOR AMD S754&939 Mother Board Gigabyte GA-K8NXP-SLI Graphics Card LEADTEK WINFAST PX6600GT TDH EXTREME 128MB DDR3 128 BIT PREMIUM PACK SLI READY X2 Memory TWINMOS 1024MB DDR433 (512X2) SPEED PREMIUM Hard Disk WD RAPTOR 36GB 8MB SATA 10,000 RPM - ATA150 DVD-RW NEC DVDRW ND-3520 DOUBLE LAYERED X16- BULK Floppy SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE Case THERMALTAKE SOPRANO MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BNS w/o PSU Power Supply ENERMAX EG-425P-VE 420W NOISETAKER VER2.0 P SERIES-DUAL 12V RAILS-FMA-20p/24p מה דעתכם, מבחינת רכיבים, ועלות??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים טובים !!! אני צריך לבנות מחשב עד 4000 ש"ח . המחשב יפעיל תוכנות כמו VCP ו-VMWARE ועליהן שרתים וירטואליים. 2 התוכנות שותות RAM לארוחת בוקר וצריכות שטח דיסק עצום ואני לא מגזים . אני לא משחק עם המחשב כך שכרטיס מסך לא מעניין אותי . חשוב לי קרור . נא לא להציע AMD הבנתי שיש VPC ומעבדי AMD לא מסתדרים . כמוכן אם זה כבר לא מוגזם חשבתי על לוח אם שכבר יתן לי תמיכה ב- Intel Core 2 Duo . תודה אנשים .
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אשר מותקנת עליו מצלמה בקצהו העליון של המסך (Built-In). השימוש העיקרי שהיה לי במצלמה עד היום הוא בתוכנות מסרים בתור יישום וידאו. ביום בהיר אחד המצלמה הפסיקה לעבוד. נכנסתי להגדרות הוידאו של תוכנת המסרים (סקייפ במקרה הזה), ושם קיבלתי הודעה "שלא קיימת" מצלמה במחשב. מיד הנחתי שיש כאן איזו בעיה של הגדרות או מנהלי התקנים. בכל מקרה, אין לי אפשרות לטפל בבעיה מאחר שאני כלל לא יודע כיצד לגשת למצלמה. חיפשתי בכל מקום: בהגדרות המסך, בלוח הבקרה, במנהל ההתקנים... התוכלו להסביר לי היכן אני יכול למצוא את ההגדרות שלה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכנתי את המפרט הבא אחריי מעט חרישה באינטרנט בשילוב אתר זאפ והמפרטים המומלצים פה באתר, המטרה שלי היא לדחוס את כל העסק ל- 7000-8000 ש"ח בלי מסך ובלי ציוד היקפי - הייעוד הוא מחשב משחקים רציני למשחקי RPG (בעיקר) שבהם המחשב צריך להתמודד עם סביבות משחק ענקיות ומפורטות בנוסף ל- AI מתקדם. אנא עיזרו לי מבחינת מקומות שבהם אפשר ל"קצץ" ומקומות שאליהם כדאי לשים לב. המפרט הוא זה: מפרט 1 מעבד: (1200 ש"ח) Intel Core 2 Due E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB shared cache 64bit box - כמה משמעותי המעבד במקרה הזה? גוף קירור: (190 ש"ח) Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם:(954 ש"ח) GigaByte GA965PDS4 זכרון:(1650 ש"ח) 2xDDR-2 1024mb 667MHz PC5300 CL-3-3-3 (Samsung/Kingstone/Corsair) - כמה משמ…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לוח האם במחשב הותיק שלי. מאחר ואני סטודנט ויכולותיי הכספיות מוגבלות, רכשתי מחשב נייד משומש LG מדגם R500 בעל מסך שבור מאחד מאתרי יד שנייה. כוונתי הייתה להחליף את המסך השבור במסך התקין שבמחשב הותיק שלי ( כמובן שלפני כן וידאתי שמודבר באותו סוג מסך). אך, לאחר שחיברתי את המסך התקין הוא סרב להידלק ונותר כבוי ושחור. לכן, המסקנה המתבקשת היא שהאינוורטר האחראי על הדלקת המסך - תקול. משום מה, אינני מצליח לאתר ברשת מקום לרכוש את האינוורטר המדובר ( חיפוש באיביי העלה חרס). האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לרכוש את האינוורטר? מישהו מכיר אתרי רכישה מקוונים מחו"ל לחלקי מחשב? אוסיף ואציין: 1) בחיבור למסך חיצוני, המחשב מתפקד באופן מלא ותקין כך שלא מדובר בבעיית כרט…
-
שלום, אני מתלבט בין שני המחשבים הניידים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20212 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16614 היתרונות של ה ASUS הם: מעבד מתקדם יותר, 3 שנות אחריות ומחיר נמוך היתרון הבולט היחיד של ה LENNOVO הוא ה SSD (ההפרש במשקל לטובת ה LENOVO לא משנה לי). האם לדעתכם ה SSD הוא שובר שוויון לטובת ה LENOVO והשיפור בביצועים יהיה משמעותי או שעדיף לבחור ב ASUS ? השימושים העיקריים במחשב יהיו: תוכנות OFFICE, אינטרנט, צפיה בסרטים, PHOTOSHOP, תכנות ב C - SHARP ואולי תכנות בשפות נוספות בעתיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נייד לאחותי,אני הולך לקנות אותו מהחנות הזו. השימושים הם בעיקר ללימודים,אופיס וכד' וכמובן גם קצת סרטים. אין לי מושג על מה ללכת. האם ישנה קודם כל איזו חברה מומלצת ? (טושיבה,HP וכו') איזה מעבד ? למשל הסדרה של ה-TXXX של אינטל אם היא מספקת או לא. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. השימוש העיקרי שלי יהיה אינטרנט ותוכנות אופיס. להלן שני הדגמים אשר אני מתלבט ביניהם: Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5689 Asus X54 i3 http://www.imshops.co.il/pl_product~X54I3~3~5.htm אל תתייחסו למחיר הסופי כל כך - כמו לשאלה האם אוכל להסתפק במעבד i3 (האם צריכת החשמל שלו נמוכה מזו של 5 - יותר בטריה?) האם יש חשיבות לסוג המעבד הגרפי? האם יש הבדל בין התצוגות (מסך) ובעיקר זמן שימוש (בטריה). תודה לכל העונים/העונות.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הרבה זמן לא נכנסתי לפורום =] הייתי דווקא פעיל מאוד לפני תחילת הלימודים [משתמש אחר.. לא חשוב...] בקיצור, אני כרגע סטודנט וזקוק למחשב נייד חדש. הישן עדיין עובד אבל הוא דיי שבור. אני לא יודע לשמור כ"כ על הדברים האלה. מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט מסמכים אבל שיריץ סבבה תוכנות סימולציה ואנליזה. גודל המסך - 14-16 אינץ' משקל - עדיף כמה שיותר קל. [אני כל היום מחוץ לבית עם הלפטופ עלי]. זמן סוללה - לא קריטי אבל נחמד אם יתקרב ל -3.5 שעות לפחות. שתהא יציאה לטלוויזיה. לא חשוב איזו אני אסתדר צורב וכונן דיסקים לא הכרחי אבל אם יש אני לא אתנגד. לא חובה. תוכנות וכאלה [מערכת הפעלה] יש לי בחינם מהאוניברסיטה. העדפות נוספות - מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב שהמחשב יהיה דק וקל [יותר חשוב דק]. בעיה נוס…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד , חשוב שיהיה עם נתונים כמה שיותר גבוהים , מוכן לסטות ב 1000 שקל מהתקציב הנ"ל, כ.מסך שיכול להריץ משחקים כמו warcraft 3 בצורה נאותה. שיהיה עם מסך ברור לעיניים עם ציפוי מבריק וכל מה שצריך כדי לעבוד שעות מרובות (סטודנט). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום בת דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שישמש אותה לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. התקציב הוא 2000 ש"ח ועם חריגה של 300 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד שיספק את מקסימום הביצועים בטווח המחירים הנתון. המסך צריך להיות באזור ה15 אינץ'. מצאתי מחשב נייד אחד שנראה לי עיסקה טובה במיוחד מפני שהוא מכיל כרטיס 9300M G ו2GB זכרון: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3494 קיים מחשב נוסף מחודש עם כרטיס 8400M ו1GB זכרון (אבל מעבד חזק יותר ועם מערכת הפעלה): http://www.ronlightoutlet.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5326&catId=372 איך הוא, והאם קיימים יותר טובים\משתלמים לצרכים של בת דודתי? אור כהן
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק לעזרה בבחירת מפרט אחד מבין שלושת הדגמים הבאים של חברת - GIGAYTE צרכים ראשיים - אינטרנט, אופיס, סרטים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9409 זה הדגם שנראה לי משתלם יותר מהשלושה עם מסך LCD GLARE TYPE ומעבד 1.73 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9068 זהו דגם עם אותו מחיר, זיכרון איטי יותר, טיפה כבד יותר ומסך WXGA http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9489 זהו דגם כמו הראשון, יקר יותר כי יש לו מעבד 1.86 השאלות שלי הם: א. האם מסך WXGA טוב יותר ממסך GLARE TYPE עד כדי כך ששווה לקחת מפרט פחות טוב ויותר יקר ? ב. האם מעבד 1.86 יותר טוב בצורה משמעותית ממעבד 1.73 מבחינת מהירות עבודה של WINDOWS וגלישה באינטרנט ? תודה רבה לכל המשיבים ! ליאור.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-