ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
LENOVO LG HP FUJITSU DELL MSI TOSHIBA ?? תודה מראש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ביום ראשון קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות אני יביא חלק מהמפרט כי הלכתי לחנות איבורי לא זוכר בדיוק את המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value (לא בטוח של KINGSTON, אבל 2GB בכרטיס 1) דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II ספק לא יודע במדיוק אבל ספק של 420W כרטיס מסך GEFROCE 9500 1 GIGA (יש לי מסך 17 אינצ' שטוח אבל ההפרש הוא של 30-40 שקל בין 512 MB ל 1GIGA) מארז טוב של STONSILVER עולה בסביבות ה 255 שקל אני חושב יש גם צורב וכרטיס קול אבל הם לא חשובים לי כרגע על המ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מונעים קרינה ממחשב נייד ? האם משטח קירור הוא הפתרון ? אני משתדל שלא לשים אותו על הבירכיים אבל מה לעשות? זה הרבה יותר נוח.. שמעתי שמשטח קירור זה פתרון טוב.. האומנם ? יש הצעות אחרות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 1000 ש"ח ויש לי ti4400 p4 1.5 512 RDRAM 400mhz עכשיו אני רוצה לשדרג רציתי לשאול אם יש משהו שכדאי לי לשדרג אליו ושיהיה שווה את זה אולי קודם כל למכור כמה מהרכיבים שיש לי עכשיו אני לא רוצה כרטיס מסך חדש רק מעבד ואם אפשר יותר ראם יש עצות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז שלום לכולם..! אני צריך שתעזרו לי בבחירת מחשב נייד.. עיקר השימושים שלי בו זה יהיה לי גלישה.. עבודות(הכוונה ללימודים).. סרטים.. מוזיקה.. ומידי פעם משחקים.. יש לי התלבטות בין שני המחשבים הבאים: עם זיכרון של 4G ולא של 2 כמו שהם נותנים במפרט Dell studio 1535 2.1 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t8100-ati.htm לבין "15.4 MSI GX600 Extreme 2.1GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263 קראתי כל מיני ביקורת באינטרנט שגרמו לי לרדת מהMSI.. כמו שזו חברה שטובה בלחות אם אבל לא בניידים.. ושלפעמים החלקים שלהם מזויפים.. ושהמחשבים שבאים לארץ הם מחשבים של חברה לא ידועה עם מדבקה של MSI.. ועוד כל מיני ביקורות רעות על איבורי.. היבואן והמפיץ שלהם בארץ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 5970. רציתי לדעת איך לשפר את המערכת בכדי לנצל את כרטיס המסך שלי טוב יותר. אני כרגע עם : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Asus Rampage Extreme OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) ספק כח 750W. אני לא יודע איך עושים OC. אם ממליצים על החלפת מעבד + לוח אם אז אבקש שבלוח האם תהיה יציאה אופטית. תודה לעונים, עידו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לשימוש עבור משחקים, מסך "22, מתוכנן OC. כ.מ 4780 מארז Antec 300 ספק Crosair 550W דיסק Seagate 500Gb ההתלבטות היא לגבי הלוח אם + מעבד + זיכרונות : אפשרות אחת: Q9550 כ-1500 ש"ח 4GB DDR2 כ-400 ש"ח Asus P5Q Pro כ- 800 ש"ח אפשרות שנייה: I7 920 כ- 1500 ש"ח (מחיר זהה ל-Q9550) 6GB DDR3 כ- 1000 ש"ח Gigabyte UD5 כ- 1500 ש"ח עלות המפרט יחד עם האפשרות הראשונה: 5.8K עלות המפרט יחד עם האפשרות השנייה: 7.1K ברור לי שכיום, עבור משחקים, לא משתלם לרכוש את ה-I7 (תוספת של 1300 ש"ח) כי לא יתקבלו הבדלים בביצועים של המשחקים. אבל, ייתכן מאוד שבעוד שנה משחקים כבר ידרשו מעבד חזק יותר ואז יהיה יתרון ל-I7. ברור שאם שתי המפרטים היו באותו מחיר אז היה כדאי ללכת על ה-I7. השאלה היא האם שווה להוסיף עוד 130…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי נהרס בצורה דרמאטית. אני קונה מחשב חדש, אבל אני לוקח חלק מהחלקים שלא נפגעו במחשב הקודם. בסוף יש לי שתי שאלות אז אם אין לכם סבלנות [פליז פליז שיש לכם] אז תקפצו ישר לסוף. מעבד P4 3.0 GHZ (bus: 800, HT, 1mg, S775) לח אם ABIT AA8XE (925XE 1066) זכרונות 2X256 MB kingmax PCI3200=400mhz דיסק קשיח WD 200GB SATA מארז HEC Compucase CI-8a19 שזה אומר מארז רגיל אבל שקט מאוד צורב דיביד dual layer LG x16 x8 x2 מהמחשב הישן: כרטיס קול Creative 5.1 gamer סידירום LGX32 floppy 1.4 כרטיס רשת מקלדת עכבר רמקולים ולכרטיס המסך: לוח האם שלי תומך בPCI-EXPRESS, ולכן זה ממש בזבוז לא להשתמש בזה. חשבתי לקנות Radeon 9600XT ב850 אבל בגלל שהוא לא תומך PCI-E ירדתי מהרעיון... בגלל סיבת הקילקול ש…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי התייעצות כאן ובעוד מקומות הרכבתי פחות או יותר מפרטים למחשב שאותו אני מתכנן לרכוש. מה כדאי? מק"ט מוצרים כמות מחיר C2600T Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray 1 ₪1357 GZ68XUD3HB3 Gigabyte Z68X-UD3H-B3 1 ₪786 VM100M1W2Z Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock 1 ₪381 D1225C12B7AP29 Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 3000rpm 1 ₪130 SS-650JT Seasinic 650W SS-650JT Active PFC 120mm 80+ Bulk 1 ₪383 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 2 ₪250 HD103SJ Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 1 ₪580 N560UD1GISO Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1040 GH24NS70 LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪100 COMPASSM הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעצתכם בנוגע לשדרוג מחשב לאבא שלי. מטרה: עבודה יומיומית (ללא משחקים כבדים). הפתרון הכי טוב שאני מצאתי הוא לקנות כונן SSD (או היבריד - את זה אתם תגידו). זה לדעתי ייתן את השיפור הגדול ביותר הנראה לעין לטובת מטרות המחשב במחיר הכי נמוך. וגם עוד שנה - שנתיים כשנקנה מחשב חדש - הוא יוכל להיות גם שם. להלן המפרט INTEL CORE 2 CPU 6420 2.13 GHZ GIGABYTE 965P-DS3P RAM 2GB NVIDIA GEFORCE 8600GT 1GB 300GB WD 3200YS תקציב - עד 750 ש"ח - אבל נראה לי שאין צורך. השאלות שלי האם יש סיכוי שהלוח אם של לא מתאים? האם יש לכם הצעה אחרת לשדרוג המהירות של המחשב (עוד זיכרון?) ועל איזה כונן אתם ממליצים? הדבר שהכי מפריע הוא שלוקח למחשב הרבה מאוד זמן לעלות ולפתוח תכניות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, מעדיף חומרה חזקה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP ASUS הייתי אמור לקנות לפני חודשיים אבל בסוף לא יצא, ואני חוזר לשוק ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני צריך להרכיב מחשב כולל מסך המיועד לשימוש בסיסי ביותר (אינטרנט, אופיס) , כולל מקלדת, עכבר ורמקולים בתקציב של עד 1500 ש"ח. מסך דק 17 אינטש לא רחב. תודה רבה לכל עוזר...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצע לי המחשב הנייד הבא: Dell Latitude Dell Latitude CPx J750GT Pentium 3 E 600Mhz 256MB כרטיס מסך 64 MB HD 18mb DVD-Rom הוא מיועד לעבודה משרדית בלבד רציתי לדעת אם המחיר (1600) הוא סביר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ועם הרבה זיכרון
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה אז לפני כן הייתי רוצה שתתנו לי מפרט למשחקים כבדים כגון : AA=America's Army. ו BF2 והרבה משחקים. אני מוכן לשלם 8 אלף שקל על המפרט הכי טוב והכי נוח למשחקים כבדים הייתי רוצה שיהיה לי במחשב Intel Dou2Core E6600 עם 2.4MHz. זיכרון 2 ג'יגה. כרטיס מסך שיתמוך בDX9 וגם בDX10 תודה למי שירכיב לי מפרט מתאים לפרטים שנתתי פה! עריכה : לא מתוכנן OC.. ללא ציוד היקפי וללא מסך!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6-8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב, עבודות תלת ממד (מאיה, בלנדר, זיבראש, Substance Painter) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים וצהריים טובים-אני צריך את עזרתכם המקצועית פה אני משדרג את המחשב הנאמן אך ישן שלי -p3 800 המחשב יהיה בעיקר לצרכי משחקים וגרפיקה תגידו לי מה דעתם על המפרט והמחיר שאני משלם בתודה מראש לכל הנשמות הטובות שיעזרו. אז ככה: Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz ASUS P4S533-VML (Vga+Audio+Lan) זיכרון ddr 333-256 mb מארז לפנטיום 4+מאוורר+ספק כח 300 לא יודע איזה חברה וסוג. כונן floopy -כי הכונן הישן שלי לא עובד כונן סי די רום-LG הכל כולל הכל+מע"מ 2250 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה ימים רכשתי מחשב נייד ב3000 שקל (אחלה רכישה פיקסל שרוף הוריד את המחיר מ4.5K!) אני חדש בנושא של הניידים ורציתי לדעת פריקה וטעינה של סוללה חדשה מה הזמנים שלה? איך מבצעים אותה? והאם משתמשים במחשב בזמן הטעינה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-