עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600-2200שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שיהיה פחות מ2000שח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200שח זה עם לחרוג (בגלל זה נקרא מקסימאלי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת מיני אלחוטית שנוחה לסלון. (אבל זה לא קריטי) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - מאוד חשוב שיהיה שקט, זה לסלון. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by boy4ever,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל לטובת המעבד וכ. מסך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים(COD וכדו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CALL OF DUTY ועוד בסגנון * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית 3. האם יש צורך בציוד היקפי …

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by שרון מהוד השרון,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כגוון BF3 ומשחקים עתדיים, הגדרות גבוהות FHD 1080P עם פילטרים וכל מה שאפשר לדמיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  4. אני מעונין לבנות מחשב חדש-- לגרפיקה כבדה, אנימציה 2D 3D ומשחקים. תקציב על 9000ש"ח אני לא בטוח לגבי המון רכיבים כמו גם אני לא מבין גדול בעומק המפרטים וההבדלים בניהם..... אשמח על כל עצה המלצה ובכלל תגובה שתעזור לי לבנות מערכת חזקה לתווך של שלוש שנים לפחות ובעיקר שקטה שקטה.... אלו הרכיבים שחשבתי עליהם: כרטיס מסך: nVidia Geforce FX6800 nVidia GeForce 6600 הראשון יקר מאוד....השני אני לא יודע מה הוא שווה אשמח להמלצות על כרטיסים בתחום שבין 1000 ל 2000ש"ח גג מארז: Centurion 5 COOLMASTE בעיקר בגלל שהוא אמור להיות שקט ספק כוח: גם משהוא שקט וחזק כזה שיתמוך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים ANTEC 500 -600 וואט שאלה: מה היחס בין תצרוכת כרטיס המסך לגודל הספק, כלומר אם כרטיס המסך צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה-PC הישן בבית. השימושים שלי הם בעיקר לצרכי עבודה, מתכנת בעיקר בפייתון ובמטלב מריץ בעיקר טסטים ולא מערכות אמיתיות (יש שרת ייעודי לכך). מנגד, אני גם אוהב לשחק מדי פעם בקלאסיקות ישנות (אין צורך להריץ את כל המשחקים הכי חשבים על High, מדבר על דיאבלו 3 ו-WoW). מעדיף להשקיע מעט יותר במארז אמיתי ולא בצעצוע, בכל זאת המחשב הולך לשבת בסלון של הבית. הכנתי מפרט ואשמח לתגובות עליו. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201927202 - Intel - i3-6100 Skylake Dual core CPU - 3.7 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 47W TDP - Tray... שלוש שנים אחרי…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  6. הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב מKSP פשוט אני לא מבין גדול בזה אז אני צריך שמישהו יבנה לי מחשב מKSP ב4000 ש"ח בלי מסך שיהיה בשביל משחקים אני מעדיף אינטל אבל אם AMD זה יותר טוב אז תעשו בזה אבל רק אם אני יוכל להפעיל כרטיסי DDR II בAMD כי כבר יש לי בבית 512 מ"ב של DDR II ואני לא רוצה סתם לבזבז אותם כי כבר קניתי אותם אז אני רוצה להשתמש בהם נ.ב ראיתי אנשים שאמרו שהם קונים גם KSP את רוב המחשב וגם חלקים בנפרד ולא הבנתי למה הם עושים את זה אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי אז אולי גם אנהי יעשה את זה

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by barry,

אני משדרג את המערכת שלי רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת המטרה לעשות OC היום יש לי P4 2.8,ASUS S800D,R9800PRO 256MB,1G (256X4)TWINMOS.MAXSTOR 160GB,NOC 19 intel core2-duo E4300 GIGABYTE לוח אם - 965P-S3 או ‏945P-S3 זיכרון - 1GB DDR2 KINGBOX 667MHZ כרטיס מסך - Sapphire RX1950PRO 256MB מה שאני לא סגור זה כמה דברים 1. ללוח M כמובן אני רוצה מתכנן לעשות OC קראתי פה ת'מדריך ובפורום ונירא לי סביר לכן אני חושב שעדיך את הלוח 965 אבל אני לא מתכן ליקנות זיכרון 800 לכן אולי מספיק ה 945 בכלל תגידו עם אפשר בעלל לעשות OC הפקטיבי עם מערכת כזאת (המלצות לקירור למעבד התקבלו למראות שלא נירא לי שיהיה לי כסף גם לזה בזמן רק בסוף החופש ) 2. כרטיס מסך שמעתי על הגעת ה X2600 שצריך לעלות כמ…

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by Prophecy,

שלום, רוצה להתעייץ בקשר למפרט לHTPC. מה שאני צריך זה רק מעבד, לוח אם, זכרון ומארז + ספק כי את השאר אני מביא ממחשב ישן. הרכבתי משהו בסיסי שהייתי רוצה להתחיל ממנו: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤949 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤462 כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤270 כמות:1 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤567 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2248¤ שאלות: 1. שמתי מעבד מרובע ליבה לא בגלל שאני חושב שיש צורך בו לשימושי HTPC אלא בשביל אפשרות לשדרוג עתידי, ובכלליות, אם זה נותן ביצועים טובים יותר ונכנס בתקציב אז למה לא? אשמח לשמוע אם יש דעה אחרת בנושא. 2. האם אפשר להיות בטוח ב100 אחוז שהשילוש הזה עם הכרטיס מסך המובנה על הלוח יוכל לה…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני צריך מפרט למחשב בין 1500 ל 2000 ש"ח מארז מלא ! עם צורב ו 1.44 ( זה אפשרי ? ) ושלא יהיה סמפרון ! לא סלרון !!!! לא מהזבל הזה אם היה רק DURON 64 BIT הייתי בולע אותו ומלקק את האצבעות ? L2 64 והוא חיה רעה. בכל מקרה...חוות דעת על הלוח הזה של ECS עם צי'פסט Nforce 4 -----> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB379

11. Started by NNI123,

איך הוא? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=16747032479.JPG

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. quad core q6600 2.4ghz 8mb 2gb DDR2 800 kingston X 2 500gb 32mb seagate sata P5k-sep35(s+l) לוח אם ASUS P 460w 24pin black מארז 19" mag 2ms dvi wide 8800gt 512mb ddr3 hdtv ללא רמקולים ללא כונן אופטי את 2 אלו יש לי כבר מהמחשב הישן. 4500 ש"ח. הצורך הוא למשחקי מחשב, אני רוצה לראות עם פרטים גבוהים בגרפיקה גבוה עם FPS גבוה, ושיחזיק משחקים לעתיד הרחוק ככל האפשר. באמת העקרון זה בול התקציב שלי, עד 4500.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. קראתי, ראיתי, שמעתי ו... יצאתי מבולבל מחפש נייד שעיקר שימושו יהיה לכתיבת מסמכים, אינטרנט, מוסיקה (חשוב לי שיהיה סאונד טוב) וכמובן שיהיה אפשרי לעבוד איתו באור שמש (לא מבריק). חשוב לי גם בלוטות' וכמובן WI-FI. HD מינימום 250 (אני יודע שאפשר להגדיל אבל חשוב שישב במסגרת התקציב) והכי חשוב... אחריות אחריות אחריות (כמה שיותר :-)) עריכה: קיבלתי המלצה על טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7206&perur=2&t=1&c=339 אפשר להוסיף USB BT ב-49 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ftom2,

הי, אני צריך מחשב למסמכים\אינטרנט\סרטים שיחזיק מעמד (לפחות 3 שנים) ראיתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=31008 ורציתי לדעת אם שווה את המחיר מבחינת עמידות\נוחות\אחריות\מחיר? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח לשמוע. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שבוע טוב לכולם. אני מעוניין לבנות מחשב קומפקטי למשרד, בסיסי ביותר שהדרישות הכבידות ביותר הם: אופיס עובד חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? x. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית פשוטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- ורד אקסל. גלישה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. אני חייל משוחרר שהולך ללמוד אני רוצה לקנות מחשב נייד על 3500 ש"ח אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר שישקול כמה שפחות מסך 15 בקיצור שיהיה טוב מי שיכול לתת לי מפרט במחיר הזה אני יודה לו מאוד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. * מטרות המחשב:בעיקר משחקים * גודל המסך:15.6 * משקל רצוי: 2.5-3... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם):עד כ 2-3 שעות לגלישה באינטרנט כשלא יהיה מחובר לחשמל.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500GB * כונן DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקר מחשבי DELL חשבתי על http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16036&txt_search=&buy=&minprice=5023&maxprice=

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by Alex1980,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפיית סרטים FHD על מסך 50' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת את המפרט של המחשבים של חברת quakenet או LSRV

20. שלום אני רוצה להרכיב מחשב לצורך הרצת תוכנת VM לצורך לימוד למעשה אני צריך מחשב בעל יכולת עיבוד חזק עם זיכרון חזק עם כרטיס מסך בסיסי אנא עזרו לי אני הרבה זמן לא בענינים :-) : מהסתבבות בפורומים אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core i7-930 Tray ₪1344 לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪431 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪361 זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27X2 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4550 OC 1024MB DDR3 PCIe ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W קרור למעבד Scythe Mugen 2 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4424 1. תקציב 5000 ש"ח אפשר לחרוג עד 2000 ש"ח מעדיף לקנות מחשב מאוזן עד 5000 2. שימושים של מחשב זה הרצת תוכנה שזוללת זיכרון ומעבד …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המפרט שלי כיום הוא Intel Core i7 4790 Asus Z97-KG.Skill 1600Mhz 8Gx2GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5Seasonic M12G-550Samsung EVO 250GB מחשב זריז מאוד לכל הדעות. השימושים שלי הם סטנדרטיים: פתיחת 20-30 טאבים בכרום בו זמנית, וצפייה בסרטים. מידי פעם עריכת תמונות. המפרט הנוכחי מושלם מבחינתי ופחות ממנו מורגש בחוויית המולטיטסקינג שלי. עוד אצייץ שהמחשב דולק 24 שעות, והמשפחה עובדת עימו הרבה שעות ביממה. הוא מחובר לטלויזיה 51" ודרכה נעשית רוב העבודה. אני מעוניין להחליף את המחשב הזה במחשב נייד מקביל, כדי שאוכל מידי פעם לקחת אותו עימי מחוץ לבית. בבית ארצה שהוא יתחבר לתחנת עגינה, שתחובר ל 51", מקלדת ועכבר אלחוטי. כלומר, אניח את המחשב כשהוא סגור, והוא יעבוד כמו ה…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. אהלן חברים, אני צריך קצת עזרה בבניית/התאמת מפרט שילך טוב עם המסך הקיים שלי (samsung 206bw). עיקר השימוש יהיה למשחקים, אינטרנט והורדות. עיקר הדילמה שלי היא בבחירת כרטיס מסך שלא יהיה overkill לרזולוציות המקסימליות של המסך. לגבי מעבד, נראה לי שאני מעדיף את ה-9300. אומנם המשחקים לא ינצלו את כל ארבעת הליבות, אבל יש לי נטיה להתחרע על המחשב עם כמה מערכות הפעלה (לינוקס, windows) ויש מצב שאני אתקין עליו vista 64bit עם 4GB זיכרון. בקיצור, כל הצעה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by RAMI-ZION,

בוקר אור לכולם. אני הולך היום לרכוש מחשב. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שלהלן. המחשב מיועד למשחקים דיי כבדים וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא גג 2000 ש"ח מעבד - COre 2 Duo E7400 1066MHz s775 3MB לוחות אם - ASUS P%KPL_CM s775 1333MHz Intel G31 DDRII 800 PCI_E HDAudion Value זכרונות - DDR II 800M 1GB Kingston Value דיסק קשיח - Western Digital 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR@ DX HDTV DVI PCI-E כרטיס קול - On Board 7.1 Channel Audio צורב - LG DVD+-RW GH22NS x22 Black SATA רשת - On Board 10100/1000 מארז - (HHJA-6000 MIDI Black (NO PSU ספק כוח - (Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin מקלדת - Teac TK-8060 HEb, Eng USB KeyBoard עכ…

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  24. Started by a_lk,

אני צריך הצעה למפרט בשביל חבר(שמשום מה לא הצליח להרשם) התקציב סביבות ה6000-7000 ש"ח רק המחשב בלי ציוד היקפי ומסך,עדיף מזיגזאג. המחשב בעיקר למשחקים כבדים. חשבתי על משהו בסגנון הקונרו הזול ביותר עם X1900 או משהו כזה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by ztzuk,

אני מעוניין לקנות מחשב נישא עם דיסק קשיח מהיר שיתמוך ברישום חוזר של המון דאטה. קראתי כי היו בעיות עם חלק מהדיסקים החדשים, ושרישום חוזר של בין 1000 ל 15000 עשה בעיות. האם מישהו יודע עד כמה הדיסקים הקשיחים הללו באמת בעייתיים ? תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.