עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אם תוכלו תעזרו לי ותבנו לי מחשב חזק מספיק בלי לחרוג מהתקציב אם אפשר אבל אפשר לגרד קצת מההוריםםם אני צריך שהמחשב יענה לי על משחקים חזקים ועל כל הדרישות המתקדמות כיוםם עדיפות למעבד amd אבל לא מתנגד לאינטל תלוי מה יותר טוב אם אפשר גם להכניס בתוך המפרט מסך דק אפשר לחרוג קצת מהתקציב לא יותר .. אז אודה למי שיעזור לי .. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אני רוצה מפרט עד 4000 שקל , אני מעדיף שיהיו כמה שיותר רכיבים של סמסונג בתוך המחשב....(im a fan boy!! ;D( אני לא כל כך משחק במשחקים כבדים ודברים כאלה , אהה וצריך שיהיה כרטיס רשת. ללא מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, כונן תקליטונים, מסך וזהו בעצם.... חוץ ממה שרשמתי תשימו הכל(40HDD וכו') ואני רוצה מארז פשוט , לא מפואר מדי אולי אני יעשה לו מודינג טוב כזה...

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. המחשב יעבוד עם VISTA ULTIMATE, יש לי כבר מסך, מערכת הפעלה וציוד היקפי צרכים עיקריים : שמיעת מוזיקה, עריכת סרטים + מוזיקה +תמונות, צפייה בסרטים, עבודה משרדית שוטפת, ומשחקים - מעט מאוד... מתוכנן OC (לא משהו רצחני), עדיף מאוד שיהיה שקט- עבודה עם מוזיקה איך המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כו…

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים כבדים כמו GTA IV, Crysis, Call of Duty 5 וכדומה. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה. רצוי שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. מסך 19 אינץ' LG. מעוניין בכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX... הייתי מעוניין שתבנו לי שני מפרטים: מפרט אחד לעניין חד וחלק למשחקים ומפרט שני מבוסס I7 ו Triple Channel (אם ניתן לבנות בתקציב כזה?). תודה רבה מראש, מקווה שלא שכחתי כלום.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. שלום, אני זקוק למפרט מחשב עד 4000 ש"ח לעבודה משרדית + אינטרנט + סרטים. + צורב די וי די. מעבד אינטל בלבד. תודה!

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  6. המפרט מיועד לעבודה כללית, גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים (אני לא גיימר כבר אבל אוהב לשחק פה ושם) התקציב הוא עד 4000 ש"ח ללא חריגות.. לא צריך מסך ומערכת הפעלה. צריך צורב די וי די. האם קיים כזה מפרט?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by yuvalkob,

היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  8. אלה הרכיבים שחייבים להשאר במפרט כמו שהם: מעבד AMD XP 2600+ לוח M עם USB 2 שתומך בזכרון פנימי במהירות 400mhz או 333mhz + כרטיס רשת (הלוח רצוי של חברת ASUS) כרטיס קול חיצוני בסגנון CREATIVE SOUND BLASTER LIVE כרטיס מסך בסגנון - GEFORCE MX 440 מקלדת ועכבר אלחוטיים + מסך 17 של חברת LG ללא רמקולים. אשמח עם יתקבלו הצעות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by LV Don,

שלום לכולם. אני זקוק למפרט עד 4K ויש כמה דברים שאני רוצה שיהיה בו. i7/i5 לפחות 4 ג'יגה ראם כרטיס מסך תומך DX11 אין צורך בכונן דיסקים,יש לי אחד טוב ממחשב אחר שאפשר לשים במחשב החדש. תודה רבה למי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by tenana,

הרכבתי מפרט, אני לא יודע אם זה המפרט הטוב ביותר שאפשר להרכיב בסכום הזה. לא מתוכנן OC. שימושים בעיקר לאינטרנט עבודה, וגם למשחקים בינוניים (דוגמא מתאימה לזמן העכשווי, NEVERWINTER NIGHTS 2). אני מודע לכך שAMD עדיפים לתקציבים נמוכים אבל מאחר שמיועד לשלב מאוחר יותר שדרוג של הכרטיס מסך, אז אולי עדיף כרגע להשקיע יותר במעבד ובשאר המערכת ולא בכרטיס מסך בצורה גורפת. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤221 http://skypc.co.il/product…

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by yossihaz1,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך dell 23 אינץ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד - bf3 cod crysis ועוד וניגון תכני hd ובלוריי באמצעות חיבור לטלוויזיה 0 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מצויין לעיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080- צריך בתקציב גם מסך dell 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by tmrm,

שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לגרוע הרבה באיכות אז כן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך, רמקולים (בסביבות 300 שח), מקלדת ועכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט לא קריטי אבל אם אפשר מחשב כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by nodynod,

היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת עבודה על מוזיקה (בעיקר DJ - תוכנת traktor וגם יצירה ב cubase) וכנראה שגם תכנות. השימוש המרכזי שלו זה להיות במסיבות ולנגן שירים (אין צורך בסאונד טוב או משהו כזה, אני קונה כ.קול חיצוני ב USB). חשוב שהוא יהיה נוח לתזוזה וקליל, שייראו בו טוב גם בחושך ותנאים של מועדון, ואם יש דבר כזה, אז שיהיה עמיד. (אם נשפך עליו קצת מים, מכות קטנות וכו...) כמובן שגם עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי פה ושם משחקים, צפייה בסרטים דרך ה TV ב HDMI. אל המחשב יתחבר midi controller ב USB שישלוט על התוכנת DJ. האם יש הבדל מהותי בין USB2 ל 3 ?יש כבר ניידים עם 3? גודל מסך: מינימום 13 אינצ' זמן סוללה נדרש: 6-8 שעות. משקל רצוי: כמה שיותר קל. (סתם לנוחות אך…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. אני גיימר וגם מתעסק בעריכת וידאו. אני לא צריך ציוד היקפי, אני צריך: 1) מעבד 2) לוח אם 3) זיכרונות 4) כרטיס מסך 5) הארדיסק 6) מארז + ספק ואוורור המפרט שהרכיבו לי: כמות: 1 Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1990 1 MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) 760 2 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 570 1 Leadtek WinFast PCX6800 TDH 256 MB 256-bit 1556 1 WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 475 עם כל הרכיבים הגעתי ל-5350 ש"ח, אבל הבעיה היא שזה לא כולל מארז/ספק/אוורור. האם ניתן לקנות ב-650 ש"ח שנותרו לתקציב מארז/ספק/אוורור סביר? אם כן, איזה? האם המארז והקירור הבאים מומלצים: מארז FOXCONN (כולל ספק) + מאוורר נוסף של CoolerMaster לכונן קשיח פשוט זה משהו שהציעו לי. האם אתם ממליצ…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by SpYkIdS,

שלום לכולם אני חדש כאן המליצו לי אל האתר הזה כי הוא טוב אז ככה אני צריך מפרט טוב עד 6500 ש"ח מותר חריגה של 200 ש"ח לא כולל ציוד הקפי יש לי כמה דרישות קטנות אני צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע אני משחק במשחקים כבדים וחדשים כמו Doom . HL . Halo ועוד כול מיני עם גרפיקה טובה ועוד משחק שעובד אל FPS - מהירות תמונה בשנייה אני צריך ת'כרטיס הכי טוב שיש :] מומלץ GeForce אבל עם יש יותר טובים בכיף וצריך לפחות G1 זכרון עם כותבים ככה אני לא בטוח :-X זה נראה לי 1024 זכרון לא בטוח :[ אין לי יותר דרישות המחשב מיועד יותר למשחקים,סרטים,וכול מיני תוכנות שונות ואני צריך קירור טוב ומעבד טוב תודה מראש לעוזרים מקווה שהיה לכם קוח לקרוא את כול זה :-\

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by doodle,

המפרט צריך להיות במסגרת של 6000 עד 6500 ש"ח, אפשר לחרוג ל-7000 (אם זה ממש הכרחי). שימושים למחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה עם יישומי Office וכו... בקשות 'מיוחדות': צג עדיף LCD 17, כונן קשיח SATA 80 ג"ב לפחות, זיכרון 512 DDR לפחות... עם צורב (רגיל, לא דיוידי). כרטיס קול לא משנה, יכול להיות מובנה. ללא מערכת הפעלה. חשוב שיהיה כרטיס מסך איכותי וחזק. תודה מראש לכל העוזרים, ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. זקוק למפרט עד 6500 ש"ח כולל מסך דק 19 אינצ' למשחקים, גלישה באינטרנט , הורדות... תודה מראש, מתן.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. זקוק למפרט עד 6500 שקל כולל מסך וללא ציוד הקפי תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. אני מעדיף שיהיה שקט (לא זקוק מאוד, אבל שיעבוד בלילה בלי להפריע לישון), זקוק לציוד היקפי מקלדת + רמקולים. משתמש במסך LCD 19 אינץ. זקוק להרכבה במעבדה, אין צורך בכרטיס קול. מיועד לשימוש של משחקים בעיקר, לא בהגדרות מקסימליות. אם החסרתי משהו בבקשה תאמרו לי. מודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by oranShoshany,

שלום אני צריך בבקשה מפרט עם מסך למשחקים ושיהיה חזק עם מסך חשבתי על הLG 22 אינצ 2MS תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. Started by whitiger19,

מפרט לגיימרים עד 7000 ש"ח הדרישות שלי הן שיכנס בתקציב לוח SLI , כרטיס 8800GTX וזהו בעקרון. המפרט לא יכלול בתוכו מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. זקוק למפרט עד 8000 ש"ח, לא לאוברקלוקינג אני צריך שיכלול הכל, הרד דיסק, מעבד, זיכרון, רצוי 1 ג'יגה שיתמוך בPCI-EXPRESS שיכלול צורב די וי די, כונן פלופי וכרטיס מסך הכי חזק שאפשר במגבלות הקיימות בעיקר למשחקים, אינטרנט, עריכת תמונות וצריבות למיניהן... כלומר.. מחשב מולטימדיה חזק, שיחזיק הרבה זמן ללא שידרוגים (מיועד לפעול 24 שעות ביממה) אין צורך במסך LCD, אני אסתפק במסך CRT רגיל, עם העדפה רצינית מאוד לעבר הLG F700P צריך לכלול זיכרון, מעבד, לוח אם, הרד דיסק, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD , פלופי, ספק כח, מארז, כ. מסך. תודה מראש למגיבים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by flowmeter,

שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מכיוון שלא ממש עקבתי אחרי השוק בזמן האחרון אני קצת מחוץ לעניינים. המחשב יהיו לו שני שימושים עיקריים משחקים (גם כבדים) והרצת מכונות וירטואליות. כך ש 4G זיכרון זה חובה. רצוי גם מארז + קירור נורמלי כך שלא יעלה עשן בימי קיץ חמים בלי מזגן ואם אפשר שיהיה קצת שקט. אין צורך בציוד היקפי אם כי אם מישהו מכיר KVM טוב שתומך ב DVI ולא עולה הון אני אשמח לשמוע. יש אפשרות לחריגה מהתקציב, אך רצוי פחותה ככל האפשר ורק אם ממש הכרחי... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים