עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yanivganor,

שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tal.t,

1. מה התקציב המקסימלי?4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים כבדים גלישה באינטרנט וכו' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב?7? 8. הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- גלישה באינטרנט, סרטי HD, מוזיקה וכ'ו, בעיקר עבודה עם הרבה מסמכי אופיס וחלונות דפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. היי (: בזמן האחרון החלטתי סופית שאני רוצה מחשב נורמלי לגיימינג, לאחר שהסתכלתי קצת על מחירים וחלקים הרכבתי את המפרט הזה: https://pcpartpicker.com/list/NF8z4q ניסיתי למצוא את החלקים האלה\חלקים דומים לקניה בארץ, אבל גם לtms לא היה, והחלקים שכן היו להם יקרים בהרבה יותר מהמחירים בחו''ל, ככה שבמקום לשלם 5500 ש''ח (כולל מסך וshipping) יצא שם 6800 (כולל מסך) ואני ממש לא מוכנה להוסיף את הכסף הזה. אז אני ככל הנראה אני הולכת להזמין את החלקים ולהרכיב בבית. אני רוצה חוות דעת על המפרט ושתגידו מה צריך לשדרג לכן מילאתי את הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 עם חריגה של עוד 500 2. מה שימ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך חוות דעת על הנייד הנ"ל ביחס למחיר אם הוא משתלם או לא ? זה המפרט שלו... ‎ CPU‎ ‎1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ ‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Up to 256 MB shared video memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Dig…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by figamaster,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, משרדי, לא משחקים, קצת עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Roi Abohazira,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ולשדרג ללפטופ חדש, אני לא ממש מבין מבין במחשבים אז אני צריך הערכת מחיר. מפרט מחשב Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Premium CPU G3220 @ 3.00GHz, 2.0GB RAM Intel HD Graphics מפרט מסך בקישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160155 המחשב מגיע עם מקלדת על חוט כמו חדשה של DELL, עכבר על חוט ומסך מחשב באיכות כמעט חדש. המחשב בשימוש פחות מ4 חודשים עם windows מקורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shemi29,

שלום מעוניין לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל גם כרטיס גרפי חזק למשחקים יציאת HD וזיכרון מעל 2048 תודה.... http://computershop.co.il/product.asp?productid=781&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם בניתי מפרט שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון בנוסף כתחביב אני מתעסק בצילום. המחשב יתמוך בשלב מאוחר יותר 8 מסכים ולכן לקחתי כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות למסכים. אני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל שחלקן הן בג'אווה מה שדורש יותר זיכרון. כרגע אני עובד עם XP בעתיד כנראה אעבור ל7. אני לא מאלה שמשדרגים כל יומיים את המחשב המטרה אחרי שהוא יחובר לא לפרק אותו כמה שיותר זמן. השאלות החשובות מבחינתי הן: האם כדאי לקחת במקום המעבד לוח אם וזיכרון את המעבד Q9550 עם לוח אם ASUS P5Q וזיכרון DDR2? אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט אשמח לקבל הצעות ליעול בנושא. האם כל החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני? אני מאיזור ירושלים ומעוניין לקנות את המחשב כמה שיותר קרוב אז אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות: 1. מסך בגודל 15.5 ומעלה 2. 16GB זיכרון 3. כונן קשיח 1TB 4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר) 5. מעבד i7 6. אין צורך במסך מגע. להלן השאלון: 1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית. 2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר) 3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר... 4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע) 5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר 6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader 7. Bluetooth - כן 8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך 9. כונן אופטי - כן 10. אחר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bigkatan,

שוקל האם לקנות מחשב נייד קל עם מעבד ה core i5 3317u או לקנות מכשיר כמו transformer שהוא עונה על הדרישות שלי רק שאלת המעבד נשארת פתוחה. רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם? בנוסף אם מישהו מתמצה ויכול חהסביר עד כמה גדול ההבדל בין core i5 3317u ל core i7 3517u ראיתי את ההבדל ביניהם בבאנצמארק אשאלה אעפה ארגיש בזה באמת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PuG3o6,

שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אחרי שהחלטתי להזמין dell נשאר החלטה אחרונה.. איזה מסך עדיף: מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מצ"ב מפרט למחשב גרפיקאי מקצועי, כמה הוא אמור לעלות? והאם הוא מספיק טוב לעבודות גרפיקה בתוכנות דו מימד והדמיות בתוכנות תלת מימד. מארז THERMALTEK VL80001 ספק כח Thermaltake TR2 550W לוח אם אינטל WHITESBURG BLKDP55 מעבד INTEL CORE I5-750 8MB CACHE מאוורר למעבד ZALMAN 10X PERFORMA זכרון 8GB DDR3 KINGSTONE 1033MHZ כ. מסך PNY QUADRO FX1800 768MB DDR3 צורב LG DVD X 24 דיסק קשיח פנימי WESTERN DIGITAL 1TB 64MB CACHE כ. קול 128 WAVE מובנה כ. רשת כרטיס רשת מובנה (10/100/1Gb) סט מקלדת+עכבר מיקרוסופט אלחוטי מקורי רמקולים SBS A35 מסך SAMSUNG SyncMaster 2494LW תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galzohar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

21. Started by ymdv10,

לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hardgore1,

מתלבט.. 1. האם הביצועים של מחשב גיימינג עוברים את ה 4 פרו? (מחשב שמפעיל את כל המשחקים על המקסימום רזולוציה וכו ושהכל רץ חלק) 2. כמה יעלה מחשב שנותן ביצועים כמו של ה 4 פרו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי. אני מתכנן להשקיע כ- 6000 ש"ח במערכת מחשב חדשה הכוללת את המפרט הבא: RAIDMAX SAGITTA בכמות 1 ₪321 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=85 EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU בכמות 1 ₪215 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪554 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 DEEPCOOL ICEWING 5 PRO בכמות 1 ₪170 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4759 OCZ OCZ3RPR1333C94GK 2X2GB 1333MHz CL9 בכמות 1 ₪575 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3219 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪447 …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב (כולל הרכבה בחנות) לשימוש בסיסי באופיס ואינטרנט, כשהחנות צריכה להיות באזור המרכז, עדיפות לראשל"צ. דיסק קשיח מספיק 320/500 אלא אם כן ההפרש בין זה לבין 1 TB הוא מזערי. לגבי זכרונות העדפה ל4 GB כי אני כנראה לא אשדרג. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (אופיס -וורד, אקסל, פאוורפוינט לעתים רחוקות), גלישה באינטרנט (רוב הזמן), משחקים בסיסיים (לעתים רחוקות - כרטיס מסך משולב על לוח אם יספיק בהחלט). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא, יש לי מסך samsung 206 BW 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך צורב.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי דוד שלי נוסעה עכשיו לשליחות במקסיקו והעבודה אמורה לממן לו מחשב בלי מגבלת מחיר. אבל הוא חייב לקנות באתר NEWEGG כי הוא אומר שרק להם הוא מאמין ןהוא אוהב את השירות שלהם. הינה מפרט שאני חשבתי עליו ( לא AMD כי המחשב לא יהיה רק למשחקים, אלה לתיכנות, גרפיקה וכו' ובמחשב לא יהיה אובר-קלוק ) מעבד: Intel Pentium 4/ 3.4C GHz 800MHz FSB, 512K L2 Cache, Hyper Threading Technology - Retail 424 דולר$ לוח-אם: ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL 178 דולר$ הארד דיסק:Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225 דולר$ הארד דיסק נוסף : Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.