עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4.5K ואני צריך את העזרה שלכם בבניה של המפרט אני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש גם למשחקים בין היתר אז חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק תודה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by Wingedbull,

אני גם מעוניין בלקנות בחנות באיזור השרון, הרצליה\רעננה\כפ"ס עד 4500, חזק ואמין, למשחקים ועבודות, עם מנוע גרפי טוב, מארז סוס ושקט, עובד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by asilic,

הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש הוא לא גיימר רציני הוא רוצה מחשב מבוסס אינטל עם כרטיס מסך טוב כלומר שיצליח להריץ משחקים פה ושם ולעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 4500 שקל פלוס מינוס חשוב שהמחשב יהייה עם מסך

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני זקוק מכם בבקשה למפרט מומלץ עד 4000 ש"ח מחנות IQPC בלבד. יש לי הצעה כבר ביד השאלה אם תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב מניסיונכם העשיר יותר כמובן תודה

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by Shitface,

הי לכולם, מעוניין לבנות מחשב לעבודה ומולטימדיה (סרטים ומוסיקה) וכן גלישה באינטרנט, אין צורך בתמיכה במשחקים. צריך לכלול: מארז ספק לוח אם מעבד זיכרון הארד דיסק כרטיס מסך צורב DVD מה שחשוב לי: שהספק יהיה עם PFC אקטיבי הארד דיסק - 250 ג"ב, ושירוץ ב 1 RAID (מבין שצריך שני הארד דיסקים בשביל זה) זיכרון - חייב להיות 2 ג"ב, 800 מה"צ מחפש מארז נאה המעבד אני מתכנן E6420 וכרטיס מסך לא צריך לתמוך DX10... מה מומלץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by ido-nava,

1 מעבד + מאורר Intel Core 2 Duo E6300 Box ¤1,062.00 2 לוח אם ABIT IL9 Pro ¤480.00 3 זכרונות G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz 653.00 ¤ 4 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤418.00 5 צורב DVD Sony AW-G170A DVD±R/RW X18 ¤180.00 6 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB 841.00 ¤ 7 מארז + ספק כוח HEC 6A19B-400 400W ¤410.00 8 מקלדת + עכבר Logitech Cordless Desktop EX110 ¤205.00 9 רמקולים CREATIVE INSPIRE 2.1 2500 ¤275.00 10 מסך NU TECH L721V 8ms 17" LCD 1,070.00 ¤ סהכ 5,594.00¤ מ SKYPC איך המפרט הזזה ?המחשב צריך להיות עם: מסך LCD, מקלדת ועכבר ורמקולים. אם המפרט לא טוב אשמח לשיפור או מפרט אחר לגמרי :]

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב לעריכה גרפית כגון: Adobe CS4 Suite, עיקר העבודה הוא לעריכה גרפית בעיקר דו מימדית, עבודה משרדית שוטפת וגלישה באינטרנט כמובן. תיתכן בעתיד גם עריכת וידאו בעזרת Adobe Premier, אך זה כרגע משני. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך LCD מעולה - "17 (אינני מתכוון להחליפו כרגע) העדפה כמובן למעבד אינטל, ושהמחשב יהיה שקט!!! יש צורך בכמה שיותר כניסות USB כי יש לי המון ציוד לחבר. אין צורך במערכת הפעלה - יש לי. לא מתוכנן OC - לא ישמש למשחקים. הנני מעדיף לוחות אם של MSI או ASUS אך אם תציעו לי אחרת אשמח לשמוע. בתודה מראש, א.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני זקוק למפרט למשחקים כבדים. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל משחקי המחשב המודרניים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). מה זה רינדורים? לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1620X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? גם יריות, אסטרטגיה וכו'. * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by morbiton,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם בניתי מפרט לאחד החברים שלי ואני שואל את המומחים כאן האם יש משהו לשפר. המפרט הוא: Intel pentioum Dual Core E2200 2.2Ghz (מתוכנן אוברקלוק ל 3GHZ) ASUS P5QL-E Mushkin DDR2-800 2X1024 4-4-4-12ES ASUS ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 Seagate 500GB ST350032AS LG GSA-GH22N X22 SATA COOLERMASTER ELITE 334 COOLERMASTER eXtreme Power Plus 460W Scythe ZIPANG Thermaltake Thunderblade 120mm RED LED (מאוורר שני למארז - ימוקם מקדימה) LG L1942S 5ms 19inch Logitech Ultra Flat Keyboard Logitech Pilot Mouse Altec Lansing VS2421 2.1 4549שח סה"כ. המפרט צריך להיות מ סקיי פיסי בלבד אם יש משהו לא בסדר אני אשמח לכל תיקון. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  12. היי, אני צריך מפרט מחשב (מארז שלם אך ללא המעבד) בתקציב של כ 2000 ש"ח. המחשב מיועד לסרטי HD, פה ושם עריכת קטעי וידאו ביתיים, תוכנות חישובים מתמטיים וללא צורך במשחקי מחשב. בכל זאת כמה דרישות... 1. לוח אם עדיף אינטל. אם יש לוח אם אחר ***אמין*** אשמח לשמוע (מנסיון) חייב יציאה אופטית, עדיפות גדולה ל DVI ו HDMI (כרטיס מסך מובנה מבחינתי זה מצויין) עדיף MICRO ATX בשביל מארז קטן בהתאם. 2. דיסק קשיח ***אמין*** ושקט יחסית. עדיף עם יחס עלות\תועלת גבוה אבל לא על חשבון אמינות. אין לי צורך ביותר מ 500GB. אם מישהו מוצא כונן חיצוני עם ESATA ו LAN ביחד אשמח לשמוע.. אם לא אז SATA רגיל אני מניח. 3. מארז, עדיף עם ספק כח (שקט) ביחד בשביל לחסוך עלויות. עדיף גודל MICRO ATX ואם צריך אז עם מאוורר …

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. שלום חברים. אני זקוק בדחיפות למפרט מחשב כיוון שאני בתיאלנד ובכוונתי לעבור בקניון ה-MBK בדרך לארץ ולקנות חלקים למפרטים שיוצעו פה. יש לי יום אחד לקניות אז בבקשה, מכל מי שברשותו ידע נרחב, הודה לכם מאוד אם תחלקו אותו איתי. את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ, אך חשבתי שחלקים מסויימים כגון כרטיס מסך, כונן SSD וכדומה יהיה כדאי לקנות פה בגלל המחיר הזול בהרבה. בכל מקרה, הכוונה היא להזמין את המחשב החדש עם החזרה לארץ פרנסתי בחיים הוא יצירת סרטי תדמית ופרסומות לעסקים / חברות / אפליקציות. ועל כן אני משתמש בתוכנות הנלוות לכך בנוסף לזאת אני גיימר דיי כבד ומתכנן על מחשב שיוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים של הדור המתקרב. אני לא שואף שהמחשב יריץ הכל על ULTRA אבל בהחלט הייתי רוצה למצות את יופיה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OlymPic,

ייעוד המחשב לגרפיקה וטיפה למשחקים (רק פיפא לא צריך כרטיס מסך יותר מדי חזק) ואני זקוק גם למסך LCD בגודל 19 אינץ' בתוך מסגרת התקציב תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. שלום אני צריך מפרט למערכת מחשב שלמה הכוללת בנוסף למארז וכל תכולתו גם מסך,מקלדת ועכבר כמובן, רמקולים שהלוח אם יהיה עם כרטיס רשת פנטיוטם או AMD אני כבר לא בקי בנושא כמו שהייתי פעם אז תבחרו לפי מה שטוב יותר (או הכי טוב שנכנס בתקציב) תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by PrizeeHeb,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח לקבל המלצה בבקשה. יש לי כרטיס מסך HD3650 AGP והבנתי שאין כבר איך להציל ממנו משהו זכרונות יש לי את זה: 3 חלקים של PC3200 512MB DDR 200MHZ אני צריך לקנות ככה: ספק, לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, ונראה לי שזהו תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  17. שלום אני צריך מחשב לילדה בכיתה ד' כולל מסך מחשב עם חלקים טובים שיכולים להספיק לה השימוש העיקרי הוא אינטרנט משחקים ועבודות של בית ספר עם מעבד אינטל וכרטיס מסך יחסית חזק שאפשר להשיג בסכום הזה... תודה רבה לעוזרים

18. חשוב- מעבד אפשר גם AMD רק שלא יעשה צוואר בקבוק לכ.מסך עתידיים שיניתי את דעתי- ללא ציוד היקפי כלל אבל שיכלול WINDOWS המחשב לכל דבר, גם משחקים רצוי שירוצו חלק אפילו על 1024*768. יש לי ספק ANTEC 500WATT שאמור להספיק. כמו כן יש לי את הX1950PRO 512MB שאני מרוצה ממנו מאוד. לא חושב שצריך מעבדQ. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  19. לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mr.pink,

שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. חברים שלום, כבר המון זמן שלא התעסקתי בעולם המחשבים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין להרכיב מחשב בסכום של כ- 3000 ש"ח, ללא מסך, ללא מערכת הפעלה, ללא כל מיני דברים אחרים מסביב (שאני אפילו לא יודע מה הם אומרים). השימוש של המחשב הוא לאופיס, אינטרנט, צפיית סרטים גם במחשב וגם בטלויזיה עם חיבור של המחשב לTV. האופציה למשחקים פחות חשובה לי, אבל לא הייתי רוצה מפרט ממש גרוע ככה שלא אוכל לשחק כלום - מדיי פעם שיהיה אפשר גם לשחק משהו. תכלס - פשוט שיפעל מהר, ושלא יעשה יותר מדיי בעיות. יש לי קווים מנחים למפרט: זכרון - 2 ג'יגה של קינגסטון. דיסק קשיח - אני לא צריך משהו מפוצץ, מבחינתי אפילו 160 מספיק, העיקר שיהיה SATA2 ועם 16 מגה באפר. אני אישית מעדיף WD, אבל אקח מה שתמליצו. צורב DVD - מ…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. שלום, האם מומלץ בכלל לקנות מחשב או מחשב מולטימדיה קטן כזה אם אני רוצה מחשב שיתחבר לקולנוע הביתי שלי? יחובר לטלויזיה 46'' עם HDMI באיכות של HDTV 1080P. אם עדיף מחשב, מה מומלץ ? איזה מפרט? בטח שהQUAD מיותרים... אני חושב על כיוון סדרת E או אולי אפילו AMD? אין לי מושג... צריך עזרה. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. למשחקים בעיקר, ללא תכנון OC תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by sago,

אהלן,זקוק למפרט למחשב htpc התשלום במזומן. דרישות המחשב הן עבודה משרדית,הורדות,תמיכה מלאה בסרטי hd ,כנראה שאני מביא את המסך של dell 2408wfp , הבנתי שהוא הכי מומלץ לייעוד הזה (תקנו אותי אם אני טועה) אני רוצה שהמחשב לא יצייץ ושלא יחשוב למילי שנייה כשאני פותח מיליארד חלונות עליו. מקלדת ,עכבר ורמקולים - לא נחוצים. צורב דיוידי - לא בעייה -הכי זול בזאפ מעדיף את המעבד 4 ליבות של אינטל,לא מבין מה ההבדל בין box לtray.אם עדיף מעבד אחר,תקנו אותי. לוח אם. שיהייה מתקדם עם אפשרויות לשדרוג בעתיד. בקשר להארדיסק - אני לא צריך הארדיסק גדול.יש לי my book 1tb ככה שאני צריך הארדיסק איכותי שירוץ עליו ויסטה ועוד מספר תכנות בסיסיות ביותר. בעניין הכרטיס מסך - טיילתי קצת במפרטים המוכנים שלכם ורציתי…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by kabron,

המחשב מיועד לילד בן 14 משחקים קלים סימס ניד פור ספיד ודומים להם המסך צריך להיות איכותי עד כמה שאפשר כמו כן ציוד היקפי נדרש רמקולים סבירים ומקלדת עכבר בנוסף רצוי שיהיה שירות באזור אשדוד והסביבה תודה רבה אשמח לקבל מפרטים

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים