עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש מפרט טוב לעריכת תמונות, ושימוש יומיומי רגיל. הדגשים של מה שאני צריך הם: 1) מארז, יחסית נמוך - עד 39,40 ס"מ 2) החלקים שאני צריך הם - לוח אם, מעבד (עם קירור...), HD, כרטיס מסך וזיכרון, וכאמור לעיל - מארז. אשמח להצעות, תודה!

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  2. המפרט לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים. לא למשחקים בכלל!!! מה אתם אומרים? צריך לשנות משהו? אפשר גם איכשהו להוריד את התקציב מבלי לפגוע בביצועים? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by avia2120,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק שישמש אותי לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט(ברמה טובה), צפייה בסרטים וכו'.. אשמח להמלצות תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. צפוי להגיע תוך 3-4 ימים גגג מפנדס AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D eVGA GeForce 7800GT 256MB VIVO PCI-E PQI 1GB DDR400 PC3200 X2 =2048MB NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB Black Blue Led HEC Win420 420W 20/24PIN הייתי יכול קצת לשפר בקטע של הספק...אבל אין כסף והוא יחזיק הכל ב-1000% הארד דיסק כבר יש לי WD 80GB 7200 8MB וזה מספיק לי בהחלט

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מעוניין במפרט למחשב למשחקים כבדים כמו BF2 ו R6 VEGAS וקרייסיס כמובן כשהוא יצא. דרישות: -מסך דק איכותי [לא משנה כ"כ הגודל העיקר האיכות] -משחקים כמו שכבר אמרתי -יש תכנון ל OC עד 3.0-3.5GHZ -מארז שקט אין צורך בציוד היקפי חוץ מהמסך כמובן. אין אפשרות של חריגה מעל 100 ש"ח.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן חברים, אני חדש פה אז ברוכים כל הנמצאים ובידי שאלה. אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים כבדים + OC ברמה קיצונית (בעתיד) . +HTPC + 2 מסכים ב- HD LG 22" ו- HDTV של פיליפס עלולים לעבוד במקביל בכמה מקרים. אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/רמקולים (LG 22" , LOGITECH DINOVO, LASER MX 1K , אלה אני מעביר מעמערכת הקיימת) חשיבות גבוהה לשקט ומוכן לשלם על כך. עצות של "חכה עוד X זמן שיצא דבר כזה וכזה" הן גם עזרה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ate5502,

בונה מפרט למשחקים. יש כבר זכרונות DDR3 של קינגסטון, 4 ג'יגה, ומסך 22" עם רזולוציה של 1680 על 1050. יכול להיות בעתיד שיחובר למסך עם רזולוציית Full HD. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן O.C. וגם לא להוסיף מארז, יש אחד כבר. אם זה מוזיל את העניין מצויין. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל I5, ועל סדרת הכרטיסים החדשה של ATI. בנוסף, נדרש שטח איכסון גדול (אז לא 320). מה שכן, נא להוסיף מאווררים כראות עינכם. תודה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. יש לי הארד דיסק חדש, סי די רום, צורב, מסך, כרטיס רשת אני צריך המלצה למעבד טוב + לוח מתאים + זכרונות + כרטיס קול + מארז עד 3500 ..... המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (אולי בעתיד .. או משהו קטן בשביל ההתחלה)

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by SHAKED286,

איך המפרט אנ יצריך מעבד כזה כי זה מחשב למשוה כמ ו4.5 שנים אז שהיה משהו חזק יחסית וכרטיס סמך אנ יישדרג

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Oo Meitar oO,

שלום לכולם! עברו 3 שנים מאז שהייתי בפורום הזה ודברים קצת השתנו. לכן אני פונה אליכם לעזרה! אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח האם והזכרונות שלי. גם מערכות קירור למעבד ולכרטיס מסך זה רעיון לא רע. המפרט שיש לי כרגע הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - רוצה לשרג לוח אם: Asus P5B Deluxe - רוצה לשדרג זכרונות: 4X1GB DDR2 של supertalent ו- Corsair - רוצה לשדרג כרטיס מסך: EVGA GeForce 8800 Ultra ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte Aurora 570 3D - אני מעוניין ב: - מעבד אינטל i5 לפחות. במידה ו- i7 חורג מהתקציב - האם הוא שווה את ההשקעה? - לוח אם: לא מבין בחידושים האחרונים - לגמרי לשיקולכם - זכרונות: 2X4GB DDR3 לפי המלצתכם - קירור: צריך? אם כן אז משהו חסכוני *** שימו לב לספק הכח שלי - אין …

11. Started by dmitrys,

אני שוקל לקנות מחשב נייד ונושא השירות והאחריות חשוב מאוד בשבילי. לרוב אני רואה תגובות שליליות כי כנראה מי שקיבל שירות טוב מרוצה ולא רץ לספר לכולם, ומי שנדפק כותב על זה כדי להעניש את נותן השירות על השירות הגרוע. אני מסתכל על מחשבים ביתיים זולים בלבד (עד 3000 שקל) של פוג'יטסו, דל וטושיבה. אשמח אם תיתנו חוות דעת בנושא.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ראיתי את ההכרזה של AMD ב-CES והאמת שהתלהבתי - לא מכוח העיבוד, אלא מהיעילות של המעבדים (APU - בדגש על התוספת של RDNA 2) שהם הציגו. הנייח שלי כרגע הוא R3600 + B550 + 32GB DDR4 3600MHz + RTX 2080 והניידים שלי הם R5800U + 16GB 4200MHz DDR4 + 3050TI \ 4C\8T Xeon + 64GB DDR4 + Quadro M2000M את הנייד האחרון קניתי ממש לאחרונה (Acer Swift X), הוא סופר קומפקטי, מחזיק לכמעט יום שלם, יכול להחזיק את כל התוכנות שאני צריך + משחקים קלים ונטען דרך USB C. עכשיו, הנייד "המקצועי" - Dell Precision שעלה לי הון בזמנו, הוא מחשב ממש טוב מבחינת בנייה, 5 שנים ועם 0 תקלות (כרגע על סוללה שנייה), אבל הוא כבד והסוללה שלו מחזיקה אולי 4 שעות, שזה דרעק. הנייח מעולה, קניתי את ה-…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב שיחזיק מספר שנים ויוכל להריץ בעיקר משחקים כמו דיאבלו 3 ומשחקי 3d shooter ברמה גבוהה. ראיתי בנושאים שונים בפורום שאנשים מחפשים מחשבי גיימינג בתקציבים שמתחילים ב3000 ש"ח ומגיעים ל7500 ש"ח ללא מסך. מהו תקציב סביר להשקעה במחשב כזה, כולל רוב הציוד ההקפי (מסך בעיקר), על מנת לקבל מחשב חזק ואמין ובלי לשפוך כסף "סתם"? יש לי כסף להשקיע במחשב, אני רק לא בטוח כמה כסף נחוץ כדי לקבל מה שאני מחפש... אודה לכל מי שיביע דעה ezb2co

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by iSolt,

i7 12700 / i5 12400 1500 שקל / 735 שקל 64gb ddr4 3200mhz (דגם: Kingston FURY Beast 16GB 3200MHz DDR4 CL16) 980 שקל Arctic freezer 34 duo 180 שקל [נקנה] SSD - 1tb samsung 980 pro nvme m.2 680 שקל לוח אם GIGABYTE Z690 AORUS Elite AX DDR4 1080 שקל סהכ 4400 שקל

15. Started by tetete,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים,אופיס וכ'ו... התקציב הוא 6000 -+. אשמח לקבל המלצות למפרטים אשר יכללו כונן 1.4 ,CD-ROM ,צורב ומסך....

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. על מה זה משפיע? זמן סוללה? משך חיי הסוללה?

• 1 תגובה
    • 7.4k צפיות
  17. Started by Apexa,

.................................................................................

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  18. היי, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב למשחקים ול OC בינוני. כעיקרון אני שואף מהמחשב הזה שיחזיק לפחות את כל המשחקים של עוד שנה לפחות. ו OC בינוני של 4.0-4.3GHz. התקציב: 3700 ש"ח: כולל חריגה קטנה, לא כולל מסך. (שימו לב - את המעבד אני לוקח בגירסאת Tray !) Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5, יחידות 1 ¤435 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?prod…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  19. * מטרות המחשב? עריכת גראפיקה וסרטים, לראות סרטים, עבודה על אופיס ולשחק משחקים קלים כמו Football Manager למי שמכיר. * גודל המסך? 15.6 או 17.3 (לא משנה לי איזה מהם) * רזולוציית המסך?1920x1080 FHD LED או3200x1800 QHD חייב מסך עם איכות גבוהה! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט :לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1T לפחות, וכמובן העדיפות היא שיהיה אפילו SSD במקום או אופציה להכניס בנוסף * כונן אופטי?לא חייב ואם כן אז עדיף BLURAY * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,הכי חשוב אחריות פה בארץ * האם בתקציב…

• 28 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by simon_hr,

רציתי לדעת האם מעבד של מחשב נייח מתאים גם למחשב נייד

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה אבל גם למשחקים מידי פעם (כדוגמאת COD למשל). מדובר רק על המחשב עצמו בלי ציוד נלווה (מסך מקלדת עכבר ומערכת שמע כבר יש בנמצא) למחשב צריך להיות צורב DVD כרטיס קול כרטיס רשת והארדיסק בנפח כמה שיותר גדול בתוך התקציב. כרטיס מסך שיתמוך במשחקים, אם אפשר שהמשחב יוכל להסתדר עם VISTA זה יהיה פלוס גדול. תודה רבה, דור .

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. רוב הפרטים בכותרת. המחשב אמור לשמש ללימודים ואולי גם לגיימינג ברמה ממש לא גבוהה. המחשב צריך להיות מהיר ובעל שטח אכסון מכובד (250GB+). על המסך להיות בגודל סביר, 12" זה קטן מידיי ולדעתי 15.4 זה המקסימום האפשרי, לדעתי אם יהיה משהו באמצע זה עדיף. ההעדפות החשובות ביותר: 1. משקל לא גבוה. 2. עדיפות רבה לניידים של DELL. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום לכולם אני רכשתי טאבלט smartq v7 מבוסס arm (להלן המפרט: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html) המכשיר מגיע עם 3 מערכות הפעלה win ce,לינוקס אובנטו ואנדרואיד. הצלחתי לשנות את השפה לאנגלית בכל מערכות ההפעלה, אך הבעיה שלי שאין תמיכה בעברית גם לא בדפדפנים ובגלישה לאתרים ישראליים אני מקבל ריבועים במקום אותיות. אשמח לקבל רעיונות בנשא כיצד לדעתכם ניתן להוסיף עברית? לפחות באינטרנט שזה הכי חשוב כרגע. תודה רבה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  25. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות באופיס ובאינטרנט, חשוב שמקלדת המחשב תהיה נוחה לכתיבה מהירה בזמן הרצאות ושיעורים ושיהיה מספיק זכרון כדי להפעיל הרבה דברים ביחד בלי שהמחשב יקרטע * גודל המסך? לא חשוב, רק שלא יהיה מיני. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זקוק לזמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש-HP וקומפאק אינן אמינות ולכן לא מעוניין בחברות אלו. זקוק לחברה שנחשבת אמינה מאוד. חשוב מאוד שיהיה אינטרנט אלחוטי מובנה WIFI עדיפות לו…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים