ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
מעוניין שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב בתקציב של בין 3500 ל4000 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות כמו וורד. הצורך החזק הוא שהוא יעמוד בהרבה תוכנות פתוחות. כרטיסי מסך ב700 ש"ח ממש לא בעניין - כרטיס מסך שיהיה הכי מינימלי שאפשר ולא יפגע בביצועים. אני חושב שבתקציב הזה אפשר לבנות מחשב חזק [מכיוון שלא משקיעים בכ. מסך] מחכה להצעות שלכם תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , החטלתי לשדרג את המחשב הישן שלי שקניתי לפני בערך שנתיים וחצי . אין לי תקציב מקסימלי , מה שכן יש חלקים שאולי אני רוצה לשמר מהמחשב הישן אשמח לדעת אם יש טעם להחליפם או אפשר להשאיר אותם . המחשב שלי משמש וישמש בעיקר לגיימינג אני פתוח לכל המשחקים ככה שאני לא רוצה להגיד שזה לא גיימינג כבד או משו אבל שתהיה לי אפשרות גם להריץ את המשחקים הכבדים . לא מתוכנן אובר קלוק . אני קונה מקיי אס פי ככה שאם מישהו ירצה להציע חלק חילופי . מעבד : יש לי מעבד שרכשתי אותו לפני לפני שנתיים וחצי i5 2.66 ghz 8mb אני יודע שזה מעבד קצת ישן אבל חושב שהוא יכול לשמש אותי טוב עדיין למטרות שלי כי אני לא משתמש בתוכנות כבדות רק גיימינג ופעולות בסיסיות של יום יום , אם מישהו חושב שיש צורך להחליף מעבד אשמח ל…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב של איטל פנטיום 4 וחשבתי שעקב ההשקעה הרבה (כלכלית)יהיה לי שקט לכמה שנים ,איפה שנים ואיזה שקט . היתי רוצה המלצה למיפרט למישחקים ,משהוא שאולי כן יחזיק קצת מעמד .
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב , זה המפרט שהכנתי לבן דוד שלי שגר בחול , זה המחשב שיהיה לי כנראה רק עם ה R600 . ( אני חדש פה אגב, בפורום .. ) עכשיו רציתי עצות שלכם , אם יש מה לשפר ואיפה , לדעת אם המארז הזה מספיק טוב ואם יש משהו אחר יותר טוב ויפה יותר ( אני אוהב דברים מיוחדים) , אם כל החלקים מתאימים אחד לשני ונותנים ביחד את מלוא הביצועים + חסר לי ספק כוח אז תנו המלצה תודה. בנוסף יש הנחה של 10-20 אחוז במקום הקניהה כלומר זה יוצא בסביבות ה9000 שקל שם. כרטיס מסך : BFG NVIDIA GeForce 8800 GTX OC PCI-E Video Card BFGR88768GTXOCE, 768MB GDDR3, SLI Ready, Essential Vista 590$ לוח אם : ASUS Striker Extreme LGA775 Motherboard, nForce 680i SLI Chipset, Supports Intel Core 2 Extreme / Core 2 Duo / Quad-Core 4…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: far cry 3/4 , call of duty advenced warfer , assassin's creed unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 פלוס 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרה במפרט מחשב . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתוכן און ליין וכמו כן משחקים ברשת ומשחקים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכב…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כולל ציוד היקפי ורצוי שהכסף יושקע על הכרטיס מסך/מעבד/לוח אם/זכרון ,שיהיה 1GB זכרון ,צורב,כונן Floppy,מסך 17 שלא יעלה הרבה כסף, ורצוי שהמפרט יהיה מ KSP.
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב הנ''ל (סוף סוף) הפעלתי אותו פעם ראשונה ועשיתי איזה טעות בהתקנה של הווינדווס והופיע מסך כחול וההתקנה לא הושלמה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש שגיאה בווינדווס. איך מתקינים מחדש? (יש את המחיצה הזאת שיש עליה את הווינדווס). תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לפטופ 15 אינצ' של דל (XPS) קניתי אותו לפני 4 שנים והוא שרד ממש יפה עד לא מזמן אפילו יכולתי לשחק כמעט בכל המשחקים עם הכרטיס 8600GT שלי אבל לאחרונה יש לי איתו מלא בעיות בלוח אם והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש! הסתכלתי קצת בפורום והתרשמתי לטובה נראה שהחברה פה רציניים ואני זקוק לעצה שלכם. אז אחרי ההקדמה הקצרה זה הפוסט הראשון שלי בפורומים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב, מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים HD ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן, מדובר במחשב לעבודה, נטו לעבודה, והעבודה היא על רינדורי Real Time בעיקר ולכן המפרט הוא, פחות או יותר, של מחשב משחקים. אני לא מעודכן בכל החזיתות, ואני נוטה להגזים עם חלקים יקרים, אבל במקרה הזה התקציב הוא משני לאיכות החלקים וליכולת של המחשב לספק את הסחורה. אבל בכל זאת, למקרה ואפשר, אני אשמח לקצץ עלויות. המפרט: CPU - Intel i7 4770 CPU Cooling - Scythe Mugen 3 Motherboard - Asus Sabertooth Z87 Power Supply - Enermax 625W Case - Fractal Design Define R4 Memory - Corsair 4x8GB 1866Mhz CL9 Graphics Card - MSI GTX 770 4GB Twin Frozr HDD - Intel SSD 180GB HDD - WD 2TB Sata 3 Caviar Black x2 אשמח לחוו"ד על המפרט. כמה דגשים חשובים - אם אתם בונים אותו מחדש, חשוב לי …
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחרי שעות של חיפושים, התייאשתי ואני מחפש לקבל מפרט מוכן ולקנות אותו שבוע הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? יותר זול עדיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר סרטי full bluray ,סדרות, תמונות, מוזיקה וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). xbmc/plex. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 26 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול אבל אמין ורובסטי!!! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) הרבה קריאה + עריכת וידאו (סרטי וידאו). אין משחקים בכלל!!! * גודל המסך? 14 אינץ ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר יפה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות את הסטנדרטיות * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'גיה.אם SSD נכנס בתקציב אז כן. * כונן אופטי? DVD? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 26 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אהלן.. אני חדש כאן, קיבלתי המלצה על הפורום הזה ושמעתי שיש כאן אנשים שמבינים עניין, ככה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון, אם לא אז תעבירו אותו לפורום המתאים. בכל אופן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני צריך את עזרתכם. כרגע אני משתמש במחשב די מיושן מזן הפנטיום 4, לא יצא לי להתעדכן בזן ה-core2 duo ודומיו ככה שאין לי מושג לגבי מה נחשב טוב ומה נחשב פחות טוב. אז בואו ניגש לעניין: אני מחפש מחשב למטרת משחקים, להפעיל את המשחקים הכי חדשים עם הגרפיקה הכי מפוצצת. תקציב: עד 6500 שקל. מה אני צריך בנוסף: גם צורב DVD (או שעדיף צורב BlueRay?..) וגם כונן DVD רגיל בנוסף. מה אני לא צריך בנוסף: מסך, מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת, עכבר. אם תוכלו לעזור…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס על אטלון 64 חשבנו על athlon 64 3200 ABIT KV8-MAX3 (K8T800) 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) RADEON 9800Pro צורב DVD לפי המלצה (שלכם) ספק כוח אנרמקס\אנטק 430-480 (איזה עדיף?) טוב בקשר לזיכרון אני יודע שיש הרבה מקום לשפר במיוחד בגלל התקציב הגבוהה אבל לא צריך להגזים בסופו של דבר המחשב לא לOC הראדון עדיין לא החלטנו איזה חברה ,לאיזה חברה המהיריות הכי טובות (NS) ? ותנו המלצות לצורב DVD thnx
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. לפניי כמה ימים הלך לי הדיסק הקשיח אז כבר אמרתי - יאללה אולי הגיע הזמן לקנות מחשב חדש וזהו. השימושים שלי זה בעיקר להוריד סרטים - והרבה. אני לא גיימרית או משו ואני סתם רוצה שהמחשב שלי יעבוד מהר כי אני חסרת סבלנות... אז בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. פי-סי או מאק? 2. האם לקנות עכשיו או לחכות שתצא מערכת הפםעלה חדשה? 3. מחשב שולחני או לאפ-טופ? וה-שאלה: מה המפרט המומלץ בינכם? (אני אומנם הולכת לשלם את זה אבל אין לי ממש הגבלה של תקציב - מה לעשות בשביל דברים טובים משלמים... ) תודה לעונים!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, המפרט מיועד בעיקר לעבודה משרדית (כבדה), ומעט משחקים. חשוב כמובן שהמפרט יחזיק מעמד כמה שיותר שנים ללא שדרוגים וכו'. חשוב היה לי לקחת את ה- 6600 בגלל שאמרו שהוא הכי משתלם מבחינת מחיר - תועלת. נ.ב אין כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. אשמח אם תגידו לי היכן אני יכול לשפר את המפרט: [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב לחבר בסביבות 5000-6000 ש"ח... המפרט צריך להיות כולל הכל (מסך, ציוד הקפי +מדפסת)... הוא אמור לשמש לעבודות משרדיות ולמשחקים.... אני חייב את המפרט דחוף מכיוון שאני קונה אותו בעוד יומיים
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, יתכן צפיה בסרטים. יתכן צפיה בקליפים מיוטיוב שהם HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Chrome, Skype, Open Office, Youtube ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הוא לא! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 1.44. 5. במידה ו…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
asus p4s533 ל"א pentiom 4 2.4ghz geforce 4 mmx440 64mb 512mb ddr 256*2 מה אני צריך לשפר במפרט הזה והצעות לרכיבים במחירי ביניים ככה לא הכי יקר אבל שיחזיק לעוד איזה שנה+ ככה.. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח asus p5b dlx בסקאי פיסי 1160 ש"ח מעבד E6400 בממורי פיסי 1180 ש"ח כרטיס מסך 7600GS DDR3 בסקאי פיסי 610 ש"ח מארז גיגהבייט אורורה 570 בפנדה 890 ש"ח ספק קרוסאייר 520W בנועה 780 ש"ח קירור למעבד AC FREEZER 7 PRO בנועה 160 ש"ח עכבר לוגיטק G5 בנועה 330 ש"ח פד STEEL PAD MINI QCK בפנדה 45 ש"ח צורב פיוניר DVR111D בנועה 230 ש"ח אני אשמח להצעות למקומות זולים יותר או רכיבים טובים יותר
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-