ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
מחשב כזה בעיקר לגלישה באינטרנט אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה "ניתנת למשחק" עד 4300 שקל עם מסך LCD17 בלי לחרוג בשקל מהתקציב
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. חיבור HDMI ובנוסף צפייה באיכות HD 2. חיבור BT 3. דיסק קשיח עם 500GB 4. לפטופ עם מסך גדול ולא נטבוק 5. עדיפות ללינוקס מקווה שהפעם אני יותר מדוייק ותוכלו לעזור לי יותר בקלות תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוקב אחרי הפורום שלכם כבר כמה ימים ברציפות ואני חייב לציין שאתם גדולים! אז ככה, יש לי מחשב פנטיום III 450Mhz , 192MB SDRAM, VOODOO3 3000 בן שלוש וקצת. ;D הגיע הזמן להחליף אותו מכיוון שהדרישות שהיו לי לפני שנים בודדות השתנו. אני צריך מחשב בתקציב של 5000-6000. כרגע יש לי מאג 17" DJ700e. במידה ואתם חושבים שיש צורך להחליף אותו (מרצד) אז מסך חדש גם יצטרך להכנס לתקציב ולמפרט. 1. המחשב יפעל 24/7 - כלומר כל הזמן (מחובר לADSL ברשת) כלומר צריך מארז + ספק + קירור סביר. אין לי צורך בOC - אני לא רואה בזה צורך ממשי אם מישהו יצליח לשכנע אותי..... 2. לגבי המעבד יש לי נטייה לכיוון AMD בגלל שהם זולים יותר ומשתלמים יותר. גם אינטל יתקבלו בברכה. 3. מכיוון שכבר יותר מ…
-
- 30 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אוקיי, חבר שלי ביקש ממני שאני יסדר לו מפרט מחשב עם מסך 17', ולי ממש אין שום רעיון איך לעשות מפרט כזה בסכום יחסית נמוך כמו זה. הצעתי לו לקחת מחשב מבוסס AMD, שיעלה לו הרבה יותר זול, ולא בהכרח יותר גרוע מאינטל אלא אפילו יותר טוב, אבל הוא אומר " אני מעדיף ללכת על בטוח", אז אני יודה לכם אם לא תפנו לכיוון הזה. הממ.. הבנאדם לא יודע ולא יעשה אוברקלוק - 100%. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב ולאינטרנט, אז חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב. אני מתאר לעצמי שזה הכל. אז אם מישהו מוכן בבקשה להשקיע קצת מהזמן שלו ולעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט עם מעבד P-D, זכרון 512 תדר 667, עם כ. מסך פשוט. . . .זהו .. . .מחכה לתגובות
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אנשים חביבים. יש לי חבר שזקוק למפרט מבוסס אינטל בתקציב הנ"ל. המחשב הוא למטרות מישרדיות + סרטים (ע"י חיבור ל TV ) + משחקים בסיסיים בסגנון FOOTBALL MANAGER 2005 . עקב כך שרוב עיסוקי האישי הוא עם מעבדי AMD אני מעונין לשמוע את חוות דעתכם. בתודה מראש. COBRADRAGON
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תקציב בסביבות ה3.5 אלף מינוס פלוס.. כמו שאמרתי המחשב לא ישמש למשחקים אלא יותר ללימודים אבל אני רוצה שיהיה מחשב חזק ורציני ולכן שיהיה מבוסס קונרו.. תודה ..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על התייחסותכם. אני מעוניין ברכיבים ספציפיים למדי בעבור רכישת מחשב בחלקים.. והחלקים הם: מעבד+ קירור (amd 64 ) החלק הכי חשוב שיהיה מעל 3200 זכרון (1024) ddr2 לוח אם (משהו מומלץ ואמין עם כרטיס קול onboard) הרדיסק (עד 120G) מארז + ספק עד 450W ניתן גם לחרוג בתקציב בכמה מאות שקלים. כרטיס מסך.. די אופציונלי.. אבל בתחום הmiddle end או High חביב . אל תכללו בתקציב פשוט תמליצו על אחד ששווה את ההשקעה ולא קורע את הכיס , יחס ביצועים/עלות טוב , והמלצה על צורב DVD לא משהו מטורף אלא סביר אם אפשר גם תמליצו לי על חנות טובה בצפון שאוכל לסמוך עליה , קריות נהריה כרמיאל.. יהיה מצויין תודה
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4000 ¤, רצוי מאוד בלי חריגה מהתקציב. 1. מה התקציב? 4000 ¤, אם אפשר בלי חריגה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים ), המחשב הוא ל3 ילדות בנות 10 בערך (אם זה משנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך CRT 17" , מקלדת ועכבר אופטיים צורב DVD אם אפשר , אם אי אפשר אז DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא עולה לי משהו בראש כרגע 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד בתודה , אודי.
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית - יישומי Office, יוטיוב, גלישה אין צורך במסך, מע"ה או ציוד היקפי. רמת שקט - 5 המסך שיחובר צריך רזולוציה של 1440X900 המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה חלקה Win7/Win8 התקציב הוא סדר גודל של 2K, ניתן לחרוג עד 3K אבל ממה שיצא לי לראות לא נראה לי שצריך. אם אפשר לחסוך - תמיד טוב. המפרט צריך להיות מחנות באיזור באר שבע תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי טלויזיה 40' סמסונג שתומכת בFULL HD אני רוצה לקנות מחשב הכי פשוט שיש שמפעיל סרטי FULL HD בצורה טובה ולא מקרטע כמה זה יעלה לי?..המחשב יהיה קבוע ליד הטלויזיה. האם המפרט הזה יריץ סרטי FULL HD בצורה טובה?..(ושיהיה לו יציאת HDMI לחיבור לLCD) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= תודה, אשמח למפרט טוב שיכול להרציץ FULL HD ולא יקרטע, במינימום מחיר.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
פתחתי כבר דיון לפני חדשיים,אך הקניה לא יצאה לפועל. אשמח לקבל המלצות עדכניות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב : פלוס מינוס 4 K ( גמיש למטה ולמעלה אפשר לחרוג זה בסדר ....) אין לא מתעסק ב OC לא מבין בזה מטרות המחשב : עיקר העבודה היא מוסיקה אני לא עורך הרבה אבל מקשיב הרבה והורדות , משחקים מדי פעם מוריד או חבר מביא משחק נחמד( לרוב הם מהכבדים אז .. בעיה חח) אני לא מרבה לשחק אבל פעם ב... אני צופה בסרטים מידי פעם ... (בקיצור מחשב שיעבוד מהר מהירות זה חשוב לדוגמא לפתוח כמה תוכנות בו זמנית שירוץ בקיצור ... ) ציוד הקפי : אין צורך יש צורך בכונן DVD ... ובגלל המוסיקה בכרטיס קול נחמד +... אין צורך בתוכנות או במערכת הפעלה העדפה לאינטל ... ו NVIDIA ( מעדיף כרטיס טוב בגלל המחשקים כי בפעם בשאני משחק זה מהכבדים ) בכל מקרה אני פתוח לכל המלצה ... במפרט לא יודע עם חשוב לציין אבל אני משאיר …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן... אני חדש... אחלה אתר... חיפשתי אחד כזה והגעתי לפה... עכשיו , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , בהשקעה שלי ושל ההורים, ההורים אומרים גג 4000 ש"ח ומאחר והם משקיעים 60% מהסכום אני חייב לציית להם. 4000 ש"ח זה סכום מספיק לדעתי לקניית מחשב איכותי? כי אני לא מעוניין בסתם זבל... א.תמליצו לי בבקשה על מעבד, עכשיו יש כאלה שאומרים ש-AMD יותר טוב מפנטיום אבל רוב המשחקים הגדולים עולים רק בפנטיום... לפי מה שאני זוכר... לכן אני מעדיף פנטיום 4 ... בקשר למהירות מעל 3.0GHZ , יש 3.6? בקיצור, תמליצו לי על מעבד טוב... ב.בקשר לזיכרון, אני מתבלט בין 512 או האם להשתקגע וללכת כפול מזה(1024 לטווח הארוך או ש-512 יספיק) ג.דיסק קשיח זה יהיה בהתאם לתקציב, 80GB זה מה שהולך היום , אבל ישר כסף נשדרג ליו…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי אנשים. הוא מבקש מפרט למשחקים , הוא לא גיימר כבד , והמשחקים שהוא משחק בהם הם לא החדשים ביותר... הצעתי לו משהו בכיוון הזה : amd 3000 64 לוח אם לא יודע איזה , אבל הקצבתי לזה 600 שקל. samsung 793df A-Data 512 pc3200 WD 80gb 7200 8mb ATi 9600XT power color compucase 6919 + 300W Hec dvd lite on 48 16 הקצבתי 50 שקל למקלדת מעפנה 150 שקל לעכבר אופטי ממוצע. וזהו , סה"כ של כל זה , יצא לנו 5100 שקל בערך. יחד עם הובלה (אני ירכיב לו) זה יוצא נגיד 5200. עכשיו כמה דברים : הוא לא צריך צורב , רק די וי די. מעבד , נראה לי שהוא דיי נרתע מה איי אמ די 2800 , במיוחד בגלל שהוא פועל רק ב 1800 מגה הרץ. ואין לי כוח להסביר לו מה ההבדל , אז נשאר עם ה 3000. :] כרטיס קול פשוט ביותר שיש על הלוח אם.…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שיתאים למשחקים, אינטרנט, עבודה משרדית וכו'.. כולל מסך וציוד הקפי, עד 5500 ש"ח.. רצוי מפרט מחנות אמינה... תודה,
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
המפרט הוא למשחקים וגלישה באינטרנט, בלי עכבר כולל מסך, ורומקולים. מסך עדיף 19 אינצ', ורמקולים של אלטק לנסינג 2.1 8)
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות מחשב חדש במחיר של 2500ש"ח פחות או יותר <ללא מסך> והייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם המקצועית. אני צריך את המחשב לדברים הבאים בלבד: 1.אינטרנט. 2.סרטי DVD .<בוא נאמר 2 סרטים לשבוע> 3.ממש לא משחקים!! אז לסיכום ככה:אני רוצה לקנות מחשב לשלוש שנים שקטות<קצת הגזמתי?(:> שאני אוכל לראות בו סרטים בצורה חדה וברורה ולגלוש באינטרנט במהירות גבוהה משהו כמו שעה וחצי ביום. בתודה מראש לכל העונים שי נ.ב-אין צורך במסך. נ.ב2-אני חייב לציין במלוא הבושה שכיום אני משתמש בפנטיום1...ככה שאני רוצה לעבור כמה דרגות טובות ולישון בשקט עם מחשב לשלוש שנים פחות או יותר עם רכיבים טובים ואמינות ללא בעיות.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
הדברים שאני צריך\רוצה : לוח. מעבד - AMD DUAL CORE. כרטיס מסך - אני משחק אבל לא ממש אז להימנע בבקשה מכרטיס מסך ב-2000 ש"ח. זיכרון - 2 ג'יגה. הארד דיסק - 300 ג'יגה. צורב DVD + כונן DVD. פלופי. OC לא מתוכנן. ואה,הכרטיס והלוח לא ב-AGP,צריך להתקדם לא ?
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב היום, די טוב (מפרט בצד) ואני בונה אולפן בבית אז אני מעדיף לקנות מחשב לאינטרנט כי אחותי נוגעת במחשב שלי שיש בו כרטיס קול ב4 אלף שקל ו"רמקולים" ב3 וחצי אלף שקל וכו כו אז מסיבת בטיחות אני יקנה (ויתרתי על איפון בישביל לשמור על הציוד שלי ) אז ככה: כרטיס מסך בסיסי אבל שלא יצרוך כוח מהמחשב לפעולות בסיסיות PCI X (שיתמוך ברזולוציה של מסך DELL 2007WFP כי אולי ניקח תכרטיס מסך אלי כי אין לי שימוש ממשי בשלי ) -עדיף קירור פאסיבי מעבד-לא איכפט לי איזה לוח אם כנל רק שיתמוך ב4G זיכרון פיסיאיאקספרס מעבדים מדור די חדש,חייב כניסה לרשת הרד דיסק 250G (אפשרי פחות אם חייב -יש לי הרד דיסק חיצוני WD 500G גם ) מארז- השקט והטוב ביותר-לא זוכר תדגם ממש אבל ניראה לי של HEC ב300…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ללא כל צורך במסך , מקלדת,עכבר, רק המחשב בפני עצמו - עדיפות לאינטל החדשים. עם צורב וכל המיסביב אתם יודעים,תודה רבה. אם אפשר ב KSP לבנות אותו..(ואני יודע שהם זבל ) חחח
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-