עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיעבוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי שאני הולך לקחת מעבד CORE I7 , התקציב שיש ברשותי הוא עד 6.5K , הרכבתי מפרט ב TMS , זקוק לחוות דעת. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 Cooler Master RC-690 + Corsair 550VX PSU Cooler Master Long Life Case Fan 120mm X3 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GB PQ CL9 Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS 6323 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, למרות שאין הרבה מרחב פעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR READY, וקימפול C# בשביל יוניטי(תיכנות). אלה הפעולות החשובות ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity, SteamVR, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי VR לרוב, אין צורך בגרפיקה הכי חזקה אבל שיענה לדרישת המומלצת למשחקי VR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. סבא שלי קיבל מאורנג' במסגרת איזה חבילה את המחשב הנייד של HP מדגם HP Pavilion dv6 - 1110ej זה המפרט שלו: http://www.orange.co.il/res/YKM/prog..._ds_israel.pdf האם זה מחשב טוב לסרטי HD ולהריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lidorkalfa,

היי, לאחי הקטן יש בר מצווה בקרוב ואני רוצה לשדרג לו את המחשב כמתנה.. העניין הוא שאין לי ממש כסף להשקיע במחשב חדש ככה שאני רוצה לשדרג את מה שקיים כמה שאפשר.. זה המפרט: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz Gigabyte GA-870A-UD3 (סוקט AM3 אם אני לא טועה) AMD Radeon 6870 1GB GDDR5 G.skill 4GB (2GBX2) 1033MHZ ספק Antec True Power Trio TP3-550 550W קירור Scythe Mugen 2 rev b המטרה שלי היא לשדרג את המעבד, כ.מסך וזיכרון ואולי אם זה לא יעלה יותר מדי גם להוסיף SSD של 64/120 ג'יגה ככה.. חשוב שלא יווצר בטעות צוואר בקבוק בגלל חוסר התאמה של מעבד וכ.מסך או משהו כזה.. אשמח ל2 הצעות, אחת שתהיה המקסימום שאני יכול לשדרג עם הלוח אם הזה, והשניה המקסימום שאני יכול לשדרג עד 2000 ש"ח, תודה מ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Orgranot,

מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני בהחלטות קשות לגבי בניית מחשב חדש , אני מתלבט בין שני מפרטים שונים כאשר שהאחד עומד על מעבד I7 החדש , ומולו ה Q9550 מהדור הישן. לגבי המארז , ספק הכוח , כרטיס מסך , כונן קשיח , קירור למעבד אני סגור בהחלטה!! אך צריך עזרה ממכם לגבי שני הפלטפורמות השונות והמחירים השונים עם המעבר לדור החדש. אז הנה שני המפרטים: פלטפורמת 1366 : מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1555 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1459 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤483 כרטיס מסך Twintech nVidia GeForce 285GTX 1GB PCie ¤1950 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme 1366 ¤463 מאוור למארז(על המעבד עצמו) Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤65 כונן קשיח Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by CreativeX,

אני צריך מחשב בתקציב 2500 ש"ח, רק לצרכי עבודה, בלי כרטיס מסך, בלי מסך, ובלי רמקולים ועכבר (עם צורב ומקלדת). תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dor444,

Windows 8.1 Pro 64-bit 3.00GHz, Intel Premium CPU G3220 @ 2.0GB RAM Intel HD Graphics

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mali1808,

שלום מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב נייח צרכים: מחשב ביתי בעיקר אינטרנט הורדת סרטים /סדרות אחסון תמונות וכו.. צריך מחשב מהיר וחזק בעל מקום אחסון רחב שלא יתקע לי.. תקציב עד 3000 ש"ח עדיפות למעבד של אינטל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח ספיר
    Started by אורח ספיר,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אשמח לקבל הצעות למפרט ב3000 שיוכל להריץ gta iv (זה בערך המשחק הכבד היחיד שאני אריץ בו.)

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללות מקוריות (דגם AS10D31 וכו') עם נתונים של 10.8V, 11.1V , 11.3V ועם 4.4Ah , 4.15Ah , 4.3Ah זה משנה הנתונים הללו? מבחינת גודל פיזי, יש התאמה. קישור לסוללות שמעוניין לרכוש. אשמח שתרשמו לי איזה קישור עם סוללה הכי מתאים לקנות. 1. http://www.ebay.com/itm/161540514699?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2. http://www.ebay.com/itm/New-6Cell-Original-Battery-For-ACER-Aspire-7750ZG-AS5741-AS5741G-AS10D41-AS10D51/351285…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. בעיקרון אני מתכנן לבצע כל מיני עבודות עם המחשב שלי בניית משחקים אפליקציות מודים וכאלה וגם מודלים למדפסת תלת מימד או CNC עכשיו חשוב לי לציין שאני רוצה לפתח את זה כתחביב אני לא מתכנת או מהנדס מוצר מיקצועי אבל אני כן רוצה בזמן הפנוי שלי ליצור כל מיני דברים נחמדים ושיצאו טוב עכשיו לפי מה שהבנתי לעבודה בתלת מימד צריך כרטיס מסך של QUADRO אבל אני שואל עם אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם לעבודה (תחביב) האם אני יכול או עדיף לי כבר לקנות כרטיס מסך של GEFORSE

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך את חוות דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤860 סה"כ: ¤2615 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2563 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qt7zram6

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D. כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש. המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק. מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי: מעבד AMD Athlon X2 +4400 לוח GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#sp זכרון 4X1GB ספק thermaltake TR2 430W כ.מסך HD5450 HD עם WIN XP PRO 32 BIT HD לאחסון הקבצים תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NIVTAL,

אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בניתי לדוד שלי מפרט מאוד כבד וחזק לגיימינג ואוברקלוק כבדים מאוד.. אשמח לשמוע את דעתכם, מה שבעצם הכי חשוב במפרט זה הקירור השקט והביצועים בלי לחסוף בכסף יותר מדי.. אלה רק איפה שבאמת ניתן. השאיפה להגיע ל5.0GHZומעלה במעבד. _________________________ מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray - ₪1292 לוח אם MSI Big Bang-Marshal B3 P67 CHIPSET - ₪2215 זכרונות G.skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 F3-12800CL7D-8GBXH - ₪787 כונן קשיח Westren Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2002FAEX - ₪771 כרטיס גרפי Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - ₪1127 מארז ללא ספק CoolerMaster ATCS 840 Black - ₪1323 ספק כח Antec TruePower Quattro TPQ 1200W 80Pl…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by chencoh,

שלום לכולם, אחרי 3-4 שנים מחוץ לעניינים (ומס' שעות לא מבוטל בניסיון חזרה) החלטתי שאני צריך קצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, HD, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3, tomb raider וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1650*1050 אבל איפשהו ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by toltol,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות שיש לי בין 4 מחשבים LG -1דגם - R510-K.AP18E קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=18 67 2 DELL דגם - Studio 1535 IN-RD09-2357 קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=20 19 HP -3דגם - Pavilion dv5-1060ej קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=19 57 4 Acer</SPAN> דגם ASPIRE AS5930G-733G25M קישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3896 (זה עם המעבד- P7350אשמח עם גם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כמו - http://www.notebookcheck.net/Review-...k.11910.0.html) השימוש בעיקר ללימודי עיצוב , ולגרפיקה (בלי קשר ללמודים)כמובן גם לאינטרנט ,הורדות, משחקים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by inbals,

אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jeger01,

שלום חבר׳ה אני קונה עוד שבוע אולטרה בוק , ועכשין שיצאו כאלה עם haswell וזמן סוללה ארוך , בכלל זמן טוב. אבל אני צריך ייעוץ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (מדי פעם Battlefield 3,starcraft 2), צפיה בסרטים בFHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD יהיה נחמד * משקל רצוי: קל כמה שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?6 שעות מינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא, אבל שיהיה לי חיבורים של היום...) * Bluetooth מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128gb יספיקו, יותר יהיה מעולה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני מאמין שזה כבר כל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.