ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבנות לי מפרט ויש לי כמה אפשרויות שאני יכול לערבב ביניהם. סכום לא ממש משנה, רק בלי amd והחלקים שכתבתי בלבד... מעבד: intel 3ghz northwood 512kb cache intel 3 ghz presscot 1mb cache ולוח אני עדיין לא סגור על איזה כדאי ללכת: asus p4c800 (intel 875p) asus p5gd2 (intel 915p) asus p5ad2-e (intel 925xe) אני נעול על asus מפני שיש להם 3 שנים אחריות... לפי מה שהבנתי יש לי פה כמה שילובים שאני יכול לבנות: northwood + 875p presscot / northwood + 915p presscot + 925xe 1. השילובים האלה נכונים ומתאימים? רצוי לציין שכרגע יש לי זכרונות של corsair 512mb (2x256) במהירות 400. לכן ddr2 אני לא מתכוון לקנות. 2. האם אני יכול להשתמש בזכרונות שלי עם הלוח 925xe? כי עם ה- 915p הבנתי שאני יכ…
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי למחשב זו גלישה (חבילה של 5 מגה), צפייה בסרטים, המרה וצריבה, וקצת עריכת תמונות, מדי פעם אני משתמשת באופיס. יש לי מחשב ענתיק בן 4 שנים שזוחל ליאטו וגורם לקיצור חיי. מה שהכי חשוב לי, זו מהירות מהירות מהירות - גלישה גם במספר טאבים פתוחים (פיירפוקס ), שניתן יהיה לעבוד במהירות סבירה גם כשיש מספר יישומים פתוחים, נפח זיכרון איחסון גדול, וצפייה בסרטים באיכות טובה (מסך dell רחב שטוח 19 אינץ'). כמובן שמבחינת היציאות, כרטיס מסך לטלויזיה, כל הקישוריות וכד' אני מעוניינת במתקדמים. חשוב לי מחשב שקט כי הוא נמצא בחדר שינה. בנוסף אני צריכה גם מחשב נייד בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. לגבי המחיר, כמובן כמו ישראלית טובה אני רוצה כמה שפחות , אבל מו…
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המ]רט הבא : I7 2600K ASUS P8P67 8GB RAM GSKILL SNIPER GYGABYTE GTX 680 Crossair 950W קירור למעבד NH-D14 מארז של NZXT PHANTOM 410 HARDISK WESTREN DIGITAL צורב DVD של LG הכל נקנה בארץ ב KSP . אני לא זוכר כמה זמן יש אחריות על מה .
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביד 2, שיש מלא הצעות למכירה של הZENBOOK PRIME החדש. מה דעתכם על קניית נייד ביד 2 במיוחד אם עשיתם זאת בעבר. דבר נוסף, כשכתוב מחשב חדש עם אחריות, האם יש פרוצדורה להעברת האחריות? האם האחריות רשומה על שם הקונה או שהמחשב עצמו "מזוהה" באיזה שהיא דרך? או לדוגמא אם מישהו קונה לי מחשב בדיוטי, האם צריך לרשום את זה על שמי או משהו כזה? בקיצור איך זה עובד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה, 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA חדשים, MAFIA 3' BATTLEFIELD1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע זה רק 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בגלל שהרזולוציה לא גבוהה, ארצ…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D NFORCE 4 ULTRA 939 1 AMD ATHLON 64 3800 DUAL CORE BW-E6 939 BOX 1 LEADTEK PX7800GTX THD 256MB 1 DDR-RAM 512MB 3200 SAMSUNG ORGINAL 2 THEMALTEK BIGTYPHOON CPU COOLER 1 CRT 17 BENQ G774 1 ANTEC TX1050B 500W CASE 1 SAMSUNG 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD 1 CREATIVE L-TRIGUE 3400SE 2.1 SPEAKERS 1 מחיר כולל: 10380
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התקציב גמיש, פלוס מינוס 500 שקל, העיקר שיהיה cost-effective, אין צורך לבזבז. המחשב ישמש לעבודת פיתוח (VS ואקליפס, ומדי פעם הרמת שרתים וירטואלים) ובנוסף יחובר לטלויזיה לתכני HD. לא ישמש למשחקים, אז אין צורך בכרטיס מסך יעודי, רק שתהיה יציאת HDMI לטלויזיה ו-DVI/HDMI נוספת למסך (Dell 2312HM). אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בכונן אופטי. בנוסף אבקש שיכלול דיסק קשיח רגיל של 2TB ו-SSD של 120/128GB. אין חשיבות לרעש בצורה מיוחדת (בהתחשב בכך שאין כרטיס מסך יעודי, קשה לי לחשוב על סיבה לרכיבים רועשים), בטח לא למארז או ספק ייעודיים. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי. יש לכלול הרכבה בחנות, אבל אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנות באזור כפ"ס או ת"א. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמה דברים להתייחס אליהם - 1. המסך שלי הוא 19" LCD עם פאנל TN ולא רחב, ככה שאני משחק במקסימום 1280X1024, לא צריך כרטיס מסך מטורף. 2. במפרט צריכה להיות כלולה מקלדת, כי זו שיש לי עכשיו גרועה. חשבתי על הווייב של לוג'יטק. 3. 3500 זה תקציב גג, אני לא מתכוון לעבור אותו. 4. יש מצב לOC, אבל אני לא בונה על זה. 5. חשוב לי שיהיה בסיס לשדרג את המערכת - בכרטיס מסך לפחות (כי הבנתי שנהלם זו כבר תושבת חדשה) 6. המפרט מיועד להריץ את כל משחק שיש היום, בתקווה שהוא ישאר רלבנטי לפחות בשנתיים הקרובות. וזהו, פחות או יותר. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב עד 1400 שקל אין חריגה במחיר,אני מעוניין במחשב בשביל הצרכים המינימלים של כול מחשב ובשביל הרצה של משחקים עם גראפיקה לא בשמיים כמו guild wars ,guitar hero ובסיגנון. עכשיו מצאתי מIVORY את המחשב הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 הוא עולה 1100 שקל ויש אפשרות להרחבה לכרטיס מסך PCIe ATI HD4350 512MB ב200 שקל האם שווה לי להשקיע 1300 שקל על המחשב הנ"ל? אם לא אז האם אתם יכולים לבנות לי מפרט עם מאוורר שקט ושיפעיל משחקים עם גראפיקה סבירה,סה"כ אני צריך את המחשב יותר לעבודה מאשר למשחקים אבל בשביל הפנאי (אני משחק בGW) אני רוצה שיהיה לי כיף לשחק כי כרגע אני על 10 FPS שתאמינו לי זה לא כיף =]. שאלה לידע כללי :על מה משפיע לוח …
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה ? לוח אם: ללוח אם MSI CHIPSET INTEL 915P עם כרטיס רשת 10/100/1000, עם כרטיס קול 8 ערוצים (7.1),תומך בזכרון DUAL DDR2 533 מעבד: מעבד אינטל פנטיום 4 2.8GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) דיסק קשיח: Western Digital® 80GB 7200 R.P.M - ATA 8M Buffer זיכרון: זכרון DDR 1024Mb 400MHz Kingston כרטיס מסך: Chipset ATI RADEON 9600 PRO Memory 256 MB Memory Bus 128 bit BUS AGP 8X Memory Type DDR 16Mx16 D-SUB TV-OUT DVI Port MultiView כונן DVD: DVD 16x48 LiteOn צורב: LiteON SOHW-1633S DVD±RW x16 Dual Layer כונן דיסקטים 1.44: Alps Floppy 1.44MB מארז Sunbeam® Samurai - אדום
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנת מחשב חדש לשימוש משרדי + מוזיקה + הקלטה מ-YES, ןעריכה גרפית בסיסית פוטושופ התקציב עד 5K מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית סרטים מסך מעדיף דל , מקלדת ועכבר (אופטיים, רמקולים טובים אבל בסיסים , כרטיס טלוויזיה. מחפש מחשב שקט והשמארז יהיה סולידי ולא לגיימרים אבל גם לא מכוער כמו מארז פשוט ביותר של HEC אין צורך במערכת הפעלה עובד על יובונטו לא מתוכנן OC תודה רבה על הייעוץ והעזרה - אדגיש שאין לי מושג בחומרה, בחרתי לפי מה שנשמע לי כטוב. אשמח לקבל הצעות אני מתלבט בין מחשב שולחני של דל GX755 לבין המפרט שבניתי להלן: מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE …
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מפרט לשימושים עקריים: משחקים גלישה באינטרנט... אני מבלבט בין מעבד AMD לבין אינטל למעבד AMD בארץ יש תדמית "לא מתאים לקיץ, מתחמם מהר" בסגנון הזה.. האם אמירה זו נכונה? אשמח לקבל חוות דעת איזה מעבד יפיק יותר טוב מבחינת הביצועים.. וכנ"ל לגבי לוח אם תואם,וכרטיס מסך למשחקים ובין היתר את החומרה השניה שצריך בכל מחשב.. ללא כונן תקליטורים דיסקטים למינהם.. אשמח לקבל 2 מפרטים.. תודה
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, לאחר שמצאתי תשובות לכמה נושאים שהטרידו אותי קודם לכן, והרבה בזכותכם, חברי הפורום, אני פחות או יותר סגור על הקונפיגורציה הבסיסית למחשב הנייד. אודה אם תוכלו להמליץ לי על דגמים מפורשים. הצרכים: מגוונים אך הדגש על ביצועי סוללה על חשבון הביצועים הגרפיים. בעיקר אפליקציות משרדיות ואינטרנט, אך גם סרטים. מעבד: T5800 או T6400 (או מעלה), בכל מקרה 2GHz+, 800MHz FSB צ'יפסט: GM45 כרטיס מסך מובנה: GMA4500MHD, עדיפות לקיום יציאת HDMI זיכרון: 3/4GB כונן קשיח: עדיפות ל-7200rpm, הנפח פחות קריטי מסך: 15.4" - מאט אחריות: 3 שנים (חובה, הרחבה כלולה בהגדרת התקציב) דגש על איכות ואמינות המוצר, בפרט איכות החומרים, ואמינות נותן האחריות (רכיבים+עבודה לכל תקופת האחריות), ועל זמן סוללה סביר+. הי…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ומשחקים חדשים שיצאו,משחקי רשת,סרטים,שירים(דגש גדול על המשחקים!) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים והמחשקים שעתידים לצאת(MAX PAYNE החדש,BF3),משחקי רשת למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך גם מסך בתקציב(התקציב אמור לכלול גם מסך 23") …
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה סוף סוף אני משדרג אחרי איזה 3 שנים נחמדות (למרות שזה היה המחשב שהחזיק לי הכי טוב את המחזור 3 שנים שלי בקיצור אני מתכוון לקנות את זה- AMD 64 3500+ VENICE ASUS K8N SLI PREMIUM LEADTEK GTX7800 וזהו כל השאר יש לי כבר עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה עם ספק HEC 550WIN יחזיק לי את העסק כמו שצריך , גם אם בעתיד אני יוסיף עוד 7800? כי אני לא ממש יכול להוסיף עוד כסף מעבר לזה ואני רוצה ספק מספיק חזק לשני כרטיסי מסך, הבעיה עם HEC זה שאני לא ממש מוצא ביקורת אליו למרות שלפי מה שרשום אליו באתר שלו זה צריך להיות מספיק טוב (24 פינים , שני מסילות של 17A -12V ו18A, חיבור PCIE) אז מישהו יודע בקשר לספק הזה?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום .. אני צריך מפרט למשחקים נטו תקציב 5000 עם מסך וציוד היקפי תודהה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יצאתי קצת מהעניינים ואני ריך את עזרתכם: אני מחפש מחשב נייד עסקי, בגודל מסך 13.3". תקציב - עד 6.5K. דרישות - עמיד, אמין ולא כבד (לכן המסך הקטן). רצוי מרובע ליבות כי יש משימות תכנות על בסיסי נתונים גדולים (במאטלב). תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-