ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד high end שיספק אותי ללימודים וגם למשחקים ותוכנות שגוזלות הרבה משאבים מכרטיס מסך והדיסק קשיח. הדרישות שלי מהמחשב גבוהות אז אני גם מוכן לחרוג מהתקציב בעוד קצת אם יש משהו מתאים. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, ישומי postgressql. * גודל המסך מעדיף 14 בשביל הקומפקטיות בהרצאות באוניברסיטה. אבל מוכן להתפשר על 13 או 15 אינץ. * רזולוציית המסך? רצוי כמה שיותר קרובה ל1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מוארת וללא מספרים בצד * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה כמה שיותר חזקה, 5-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? צריך SSD לפחות 128GB, מספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט,סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפשת לקנות מחשב חדש ללימודים. בעקרון מתלטבת בין כמה דגמים : בראשם - 1.http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=883070 LENOVO YOGA 2 PRO 2.DELL XPS 13 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816499 3.DELL INSPIRON 7347 FULL HD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14031 בכללי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש בסיסי אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית: עדיפות שתהיה לו רזולוציה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 17 אינצ' (אני אוהב מסך גדול ולא אכפת לי מהמשקל) שיעשה שימושים רגילים: אינטרנט, סרטים, אופיס וכד', לא מעבר לזה. אכפת לי רק מהדברים החשובים - מהירות, מסך טוב, מקלדת וטאצ'פד מעולה, אמינות, שלא-יעשה-בעיות. לא אכפת לי מכל השטיקים של אם מאלומיניום או מפלסטיק, כמה בדיוק זכרון פנימי, אם איי5 או איי7 וכדומה. עד היום היה לי דל הרבה שנים שהיה מעולה ומצויין, כמעט 0 תלונות, אבל הבנתי שעכשיו הדלים פחות טובים. אז בשורה התחתונה - לשימוש רגיל, 17 אינצ', עם 0 אכפתיות לשטיקים, בסכום בין 2 ל-4 אלף שקל - מה הכי טוב שיכול לקנות? דרך אגב, אהיה עוד מספר שבועות בארצות הברית ובקנדה, ואוכל גם לקנות שם אם אקבל הצעות טובות. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין, קיבלתי חום שראיתי את המחירים האילו פשוט גנבה מאנשים שלא מבינים ! הייתי חייב לפרסם את זה פה, כדי שתגידו לכל מי שרוצה לקנות מחשב לא התקרב לשם. אני יתחיל בדוגמאות הקלות לחזקות! הדוגמה הראשונה: .זכרון 512 ddr400 שאלוהים יודע איזו חברה 690 שקל. כמעט 700 שקל וזה עוד כלום http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שניה:. מעבד ATHLON XP 2600+ נחשו בכמה? לא פחות מ 1040 שקל כאשר שבKSP או PCH המחיר עומד על 580-600 שקל גג http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שלישית.עכשיו לדבר שהכי גרם לי למות GF4 TI 4600 לא פחות מ- 2400 שקל!!!!!!!!! כיאילו WTF ????????? מההה על מהההה אני יכול לקנות 9800xt עם זה? מהההה מזל שאין להם משהו יותר מתקדם…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ביקורות של המחשב הנייד הזה, ואני לא הכי סגור עליו. השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית וביתית בלבד. אופיס ואינטרנט בעיקר, אולי מדי פעם יוטיוב. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (15 אינץ'). המחשב ישב על השולחן בסלון ולא יהיה נייד יותר מדי, זה בשביל אמא שלי. זמן בטרייה כן חשוב, כי במקום שהמחשב יהיה אין שקע, אז לפחות שעתיים של עבודה רצופה זה חובה. לא צריך טאץ', וכל השאר. מה שכן, אני רוצה שלנייד יהיה SSD. האסוס מגיע עם SSD מובנה כבר במחיר של 3250 ש"ח. אני אישית מוכן להשקיע במחשב בסיבות ה-3000 ש"ח פלוס, אבל לא יותר מזה. מחשב Asus דגם Transformer Flip Book TP500LN-DN051H מעבד Intel® Core™ i5-4210U Processor מסך "15.6 1920x1080 Full HD LED Touch Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVI…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק - Ultrabook * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אין דרישה מיוחדת, שיתאים לממוצע בשוק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את ה Ultrabooks של אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מצלמה ומיקרופון מוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בדרך לרכישת מחשב (פתחתי 2 ת'רדים בנושא) ואני עושה קצת "שעורי בית". רציתי את תגובתכם (הקצרה) על המפרט הזה שנועד לעבודה עם חישובים כבדים. מפרט זה לא נועד למשחקים. AMD ATHLON 64 FX55 939 BOX MSI K8N NEO2 PLATINUM CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL WD 74/10000 RAPTOR SATA ZALMAN CNPS 7700 AlCu האם המפרט מאוזן ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Amd xp 2000+ leadtek nforce 2 boeard + 2 * 256 ddr 333 radeon 9700 pro i got all in discount well, not discount but i bought it in hul what do u think?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה על נייד שישמש בעיקר לאינטרנט, מדיה לימודים ותוכנות שרטוט. דרישות: מחיר: עד 5000 ש"ח מסך: 13.3 זכרון: מינימום 4 GB עם אפשרות הרחבה מעבד: i5 ומעלה כרטיס מסך : כרטיס שיוכל להריץ תוכנות שרטוט( solidwork למשל) ברמה גבוהה ובתלת מימד זכרון : ssd (כמה שיותר גדול במסגרת התקציב) סוללה : 6 עות ומעלה ( 8 תאים לפחות ) משקל : עד 2 קילו אין צורך בכונן אופטי יציאות חשובות: usb 3 , hdmi אחריות : 3 שנים בינלאומית ראיתי דגם של נייד - ASUS U36SG ויש לי כמה שאלות עליו: 1.אני רוצה הלהחליך לכונן SSD (לא נמכר בארץ הדגם עם כונן כזה) ואני לא בטוח אם הדגם תומך ואם כן מה מידות הכונן, והאם זה פוגע באחריות? 2. הכרטיס מסך המיועד הוא: NVIDIA® GeForce® 610M with 1GB DDR3 VRAM האם…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מפרט שבניתי לשיפוטכם... הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מסך Samsung 2033SW Plus 20" 5ms DVI 1:50000, יחידות 1 ₪755 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1263 Edimax EW7318Ug USB WireLess Card, יחידות 1 ₪86 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=506 סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400, יחידות 1 ₪94 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1204 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 Cooler Master Elite 335, יחידות 1 ₪180 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1348 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי קצת בפורומים, בניתי משהו שאני חושב שיחסית יתאים לי, רציתי עוד כמה דעות לפני שאני מזמין סופית. קודם כל, המחשב מיועד למשחקים(ומן הסתם סרטים וכו' אך זה לא המוקד). השקט חשוב לי במיוחד ובגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה(בכל מקום שקראתי הוא יותר שקט מהDEEP SILENCE1 ואחרים בטווח מחירים הזה). אשמח לתיקונים או סתם רעיונות תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪465 מארז: באנדל Fractal Design Define XL R2 + Se…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שראיתי כל מיני הצעות למפרטים בנושאים אחרים כאן בפורום הרכבתי מפרט שאני חושב שהכי מתאים לי במסגרת התקציב. אני צריך חוות דעת סופית לגבי המפרט לפני הקנייה בעיקר לגבי 2 דברים שאני מתלבט לגביהם. 1. SSD האם שווה להוסיף 100-150 שקל ולהחליף את מה שבחרתי באחד מהכוננים האלה ? (פשוט ראיתי שהם גם מאוד מומלצים) ADATA XPG SX8200 במחיר של 659. Samsung 860 EVO במחיר של 600. 2.מארז חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט יחסי מאוורר,מרווח ונגיש לניקוי אבק (מצטבר אצלי המון). האם ה-P8 מספיק לזה ? לא מפריע לי למתוח עוד קצת את התקציב אם יש מארז שממש יותר מומלץ. ושאלה נוספת לא צריך קירור למעבד ? לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! טוב היום סופסוף הוחלט על קנייה של מחשב חדש שיהיה מיועד למשחקי מחשב! ובאתי פה לקבל עזרה בבחירת החלקים....נתחיל אם מה שאני לא צריך: -מארז- מבחינת קירור אני מסודר . -מסך. - כונני CDROM\DVD -עכבר -מקלדת -רמקולים -ספק-יש לי של ANTEC 480 מה כן, יש לי העדפה לכרטיס מסך שאני אוכל להרכיב עליו את ה ARCTIC SILENCER V.3 יש לי אחד ואני לא רוצה להיפטר ממנו.... וגם עוד משהוא שהוא לא חובה להוסיף אבל סתם.....בעניין של הסאונד מותר לי רק אוזניות...שמעתי שיצאו אוזניות של 5.1 ורציתי לדעת אם זה טוב למשחקים? (שוב המחשב הוא רק למשחקים!) אה ועוד משהוא אני הייתי רוצה כרטיס רשת טוב (אם זה עושה הבדל משמעותי על אחד מובנה בלוח אם) ואני חושב שזהוא.....אם אני אזכר במשהוא אני יערוך....…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Sempron 64 Bit 2500+ Socket 754 Box CPU AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory ¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD ¤ CD-ROM LG x 52 Black Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W ¤ 17" AOC FT720 Flat Monitor ¤ GlacialTech 80mm Fan Genius SP-Q06 Hi-Fi Multimedia 120 Watt Speakers Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Computer Assembly סה''כ: 2987.38 מהחנות logicpc רוב המחשב זה בשביל ICQ מסנגר גלישה באינטרנט ומשחקים "קלים-בנונים" אם יש לכם הצעות שיפורים וכ'ו התקציב שלי עומד על 3,000 שקל תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON 64 3200+ BOX 1,630 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 2 A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 1,610 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 1,188 ש"ח 1 EPO CDROM X 56 Bulk 101 ש"ח 1 Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON 311 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 98 ש"ח מחיר : 6200 אז ככה.. לקחתי את ה3200+ ולא את ה3000+ בגלל הזיכרון מטמון 1MB שבא עם ה3200+ על הלוח אם הז המליצו לי..ואמרו לי שהוא דיי טוב לOC קראתי את הביקורות על הזכרונות באתר הזה ולפי מה שהבנתי זה אחלה של זיכרון לOC את הסמנס…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב שהולך לשמש אותי להכל, ממשחקים, תוכנות סרטים, עיצוב ובניית אתרי אינטרנט, הורדות, פשוט הכל אז ככה שתגידו לי חוות דעת זריזה. זה המפרט: (הוא לא נקנה מKSP אלא מחנות אחרת. ) מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1210 1210 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 575 575 זכרונות DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 1 1115 1115 כרטיסי מסך Point Of View כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI 1 1750 1750 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 400GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 600 600 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOP…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
P-4 3.0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache (775) AG8-3RD EYE(915), S-775 512MB x 2 Hyper-X Kingston X600-XT 256MB DVI PCI-E +silent tower tt למעבד ולא אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש לשנתיים ,שלוש הקרובות כך שאני רוצה לשמור את הPCI-E לשם שידרוג עתידי כשהרוחב-פס ינוצל באמת ולא זה לא כזה יקר באופן יחסי יוצא לי מה אתם חושבים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-