ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
חשוב שתהיה חנות שמכבדת צ'קים, באזור רמת גן- גבעתיים אני צריך בתקציב הזה גם מסך בגודל 20 אינץ' לפחות, מקלדת ועכבר. רמקולים לא צריך, אני מחבר את המחשב למערכת חיצונית. אין לי חלק מיוחד שאני לא צריך, ולא מתוכנן OC.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
צריך מסך LCD טוב ולא משהו ג'נרי ,מקלדת ועכבר. H.D של 160 GB. לא מתכוון לעשות O.C תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המפרט הוא ללא דיסקים קשיחים שאני מעביר מהמחשב הקודם, ואני מעביר גם את ה Creative X-Fi Elite Pro .. כ"כ גם ללא רמקולים, (מחובר למערכת).. חשבתי בנתיים על המפרט הבא: Antec Twelve Hundred The Unbeatable Gaming Case 915 ש"ח Antec Truepower Quattro 1000W 1,110 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 760 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,559 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 295 ש"ח Corsair 4GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X4096-6400 DHX 1,274 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 2,450 ש"ח Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 3,115 ש"ח Logitech® G15 Gaming Keyboard New 2008 Version 45…
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מפרט ללא ציוד היקפי מלבד כונן קשיח, עד 4500 ש"ח 1393 ש"ח -SaPPhire Radeon X800 GTO 256MB - TV OUT/DVI - PCX - RETAIL ABIT AN8 - (nFORCE 4) - ATX 705 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 801.9 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5X2 600 WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 503 Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP 134 סה"כ יוצא בערך 4100 ש"ח. לא מתוכנן OC. אין לי ניסיון עם AMD, להבנתי המעבד מקביל ל 3.0GB של אינטל? האם ניתן להשתמש בזכרונות מהירים יותר? יש לי מארז ENERMAX בן שלוש שנים עם 3 מאווררים וספק מקורי (נדמה לי של 350MW) אשמח לשמוע תגובות
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחשב למשחקים לגיימר ממוצע+ עדיף מחנות מוכרת עם אחריות טובה להרבה זמן מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס קונרו ולא AMD תודה רבה נ.ב אני לא עושה OC
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אך לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, השאר נעשה על הלפטופ והמדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ישמש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל מה שחדש ומגניב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" של דל, FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחר 2 משחקים שהמחשב שלי לא רצה להפעיל ולאחר 4 שנים של עבודה החלטתי להחליף מחשב ולתרום את הנוכחי לעבודה של אבא שלי אני צריך משהו שיפעיל לי את כל המשחקים שייצאו בשנים הקרובות, שיהיה בו אופציה לראות HDTV (במקרה שאני ארצה לחבר את המחשב לפלזמה ), שיכלול עכבר ומקלדת, רמקולים 5.1, בלי מסך מעבד כפול ליבה לפחות ג'יגה זיכרון קירור טוב (עושה OC) משהו כמו 250 ג'יגה צורב DVD וכונן DVD כונן דיסקטים *אופציה כתוספת*לוח אם שתומך בSLI/CrossFire במידה ובעתיד ארצה להוסיף כרטיס נוסף במקום לקנות אחד חדש *אופציה כתוספת*כרטיס טלויזיה (במקרה שאני ארצה להשתמש במחשב בתור איזה TiVo קטן) תקציב: 8000-10000 שקל Do Your Thing thx
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב צלייתו בטרם עת של המחשב הקודם אני צריך מפרט ליורש שלו. השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים (כולל FPS) וניגון תוכן Full HD למסך 40 אינץ' FHD. המסך הרגיל שהמחשב מחובר אליו הוא Dell 2408 (ברזולוציית עבודה של 1920X1200). חובה שתי יציאות DVI לשני המסכים (יש כבר תשתית כבלים בקיר ל DVI למסך הגדול) חובה יציאה אופטית לסאונד (שוב תשתית מוכנה) התקציב לא קשיח מאוד, אבל 5K זה בסיס טוב לקנה מידה של כמה אני יכול להוציא. כמו כן אין צורך בשום ציוד היקפי, כל זה שרד. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, כבר יש לי (Windows 7). העדפה למפרטים מחנות בצפון עם עדיפות לנועה מחשבים (רכשתי שם את כמה המחשבים האחרונים אז מכירים אותי כבר שם). לא צפוי שום OC, אני רוצה מערכת כמה שיותר יציבה. כמו כן, המקום שהמ…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותוכנות כגון MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LA NOIRE, BATTLEFIELD 3, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך סביבות 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה PHILIPS FULLHD ואני מעוניין במחשב חדש עם VISTA שירוץ מעולה עם מעבד חזק ושיריץ סרטים 1080P חלק ואם אפשרי גם לוח אם שיהיה לו תמיכה בRAID כי בעתיד אני אקנה עוד הארדיסק לעשות RAID 0 התקציב הוא בסביבות 2600 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב בעיקרון אמור לשמש כמובן לישומי אופיס , אינטרנט ומולטימדיה אבל הבעיה הקטנה שהוא גם רוצה שתהיה לו אפשרות לשחק במשחקים.. הוא לא איזה גיימר אלא משחקים בקטנה אבל עדיין אמרתי לו שזה יהיה בעייתי בסכום הזה.. המפרט כמובן לא כולל מסך מי שיכול לעזור תודה רבה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק למפרט עד לסכום של 4500 לסטודנט. אני עובד בעיקר עם MATLAB, ועם תוכנות לעיבוד תמונה, אבל אני רוצה גם שהמחשב יעבוד טוב למשחקים לא כבדים. יש לי כרטיס קול חדש ממחשב ישן שאני אעביר אותו למחשב החדש, ולכן מספיק לי כרטיס קול פשוט.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המפרט לא אמור בכלל לשמש למשחקים אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה מבוסס על מעבד אינטל קונרו החדש כי אני רוצה שיהיה מחשב חזק שיפעיל הרבה תוכנות בבת אחת סרטים שירים וכו'.. תודה..
-
- 12 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב לעבודה/גיימינג (ללא מסך וציוד הקפי), ואשמח להעזר בכם: 1. תקציב: טווח התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. אין צורך לנסות לחסוך, אלא אם אתם חושבים שמדובר בבזבוז. 2. שימושים: עבודה גרפית יומיומית (בתוכנות - 3ds max, maya, photoshop, after effects וכ"ו..) וגיימינג בהגדרות גבוהות. - המחשב מיועד להתחבר למסך LG W2442PA ולעבוד ברזולוציה של 1920x1080. 3. שקט הוא לא עניין קריטי, אני מניח שהחשיבות היא 7-8. 4. לא מתוכנן כרגע OC, אבל אני לא רוצה לשלול את האפשרות. כרטיס מסך: אני עובד בעיקר עם 3dsmax ומהניסיון שלי הכרטיסים של Nvidia עובדים יותר טוב שם, לכן אני מחפש כרטיס גיימינג טוב של Nvidia (לא Quadro). דיסק קשיח: אני מעוניין בשני כוננים בנפח 1TB כל אח…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבודה משרדית בלבד! גלישה באינטרנט וכו' אין משחקים בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרטים המומלצים, וראיתי באינטרנט מפרטים חזקים יותר באותו סכום כסף מאשר כאן באתר. לכן אני זקוק לעזרתכם. אז ככה: אני זקוק למפרט שעלותו כ 1500 ש"ח לעבודה משרדית. מעבדים עבור המפרט: E4300 או E2160 זיכרון: 1024MB כל שאר הפרטים לבחירתכם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר תצרפו לינק לאתר בו הרכבתם את המפרט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...רוב העבודה שתתבצע עליו תהיה משרדית בלבד, אינטרנט וכו' מדי פעם גם עריכת וידאו, לכן חשובה כמות זכרון פנימי גדולה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב Android Studio ו- PHPStorm, קל ב Visual Studio ותוכנות נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. האם המפרט לעבודה משרדית ב-4000 ש"ח שמבוסס AMD שנמצא במומלצים שווה? או שיש מקום לשיפורים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שימושי המחשב יהיו בעיקר יישומי OFFICE אינטרנט וסרטים. אין צורך בציוד הקיפי. חשוב שיהיה שקט, לא מתוכנן OC. אני יודע ש3000 שח הם מעל ומעבר למחשב עם הדרישות האלה אבל המפרט הוא לידידה שלי והיא ביקשה לנצל את מירב הסכום.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום. אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב עד 3200 ש"ח המיועד לעבודה על תוכנות גרפיות דוגמת Photoshop, Illustrator וכו' תודה ושבת שלום !!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בבקשה אל תשכנעו אותי AMD כי זה פשוט בלתי אפשרי (אבא מהדור הישן) תודה. מטרת המחשב היא בעקרון גלישה מוזיקה סרטים וכו עבודה שוטפת בקיצור אבל בכל זאת אני רוצה מחשב חזק יחסית שיחזיק לי כמה שנים טובות בלי לעשות בעעיות ושיוכל להתמודד עם עומס כלומר אני רוצה זכרון גדול מינימום ג'יגה בדואל ומעבד אינטל (אין ברירה) אני לא יודע איזה מעבד הולך היום מה מומלץ 64 ביט 32 ביט ליבה כפולה לא כפולה אני לא ממש מבין בדברים האלה הארדיסק של 160 ג'יגה +- כרטיס קול לא חשוב לי כי אני מחבר את המערכת סטראו למחשב ככה שמצידי יהיה OB וכרטיס מסך טוב יחסית בעל יציאת TV-OUT (אני לא משחק הרבה במשחקים במחשב אבל אני מעוניין שאם אני ירצה להפעיל משחק בכל זאת הוא יפעל ברמה טובה) אני מעוניין גם בצורב דיוידי ברמה טו…
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-