עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ariels27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אנחנו קונים שני לפטוטים, כשבגדול הצורך דיי מקביל ללימודים. - שימושים בתוכנות אופיס ולצורכי לימוד (כולל קורסים בתכנות) וכל מה שצריך לתלמיד מחשבים. - wifi חובה - המחשב צריך להיות 15.4 או 17 אינצ'. - עדיף מחשב קל עם סוללה חזקה (נסיעות לב"ש) - הגורם החשוב ביותר - אחריות משחקת תפקיד דיי חשוב (רצוי חברה אמינה עם תמיכת יבואן) - כרטיס מסך הוא לוקסוס לא מחייב, אבל זה 200 שקל הפרש זה נחמד (לא על חשבון משקל) - המחיר, אני תמיד בעד התמורה הכי טובה לכסף.. אני לא רוצה את המחשב הכי יקר וגם לא הכי פשוט אני מחכה להמלצות שלכם, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RawSteel,

Amd xp 2000+ leadtek nforce 2 boeard + 2 * 256 ddr 333 radeon 9700 pro i got all in discount well, not discount but i bought it in hul what do u think?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by igig19,

שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מחשב נייד Dell Vostro 3360 מחשב נייד Lenovo IdeaPad U310 מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG מחשב נייד Asus X401A-WX435H אסוס מחשב נייד HP ProBook 4340s C5C76EA אחרי בדיקה שעשיתי אלו התלבטויות שלי. עדיפות ראשונה לאמינות המוצר, ובנייה מרכיבים איכותיים ובטוחים עד כמה שאפשר. שאר עדיפויות: משקל נמוך (עד 1.8ק"ג) , 13-14 אינץ' ודק. אם פיספתי משהו ויש עוד רעיונות אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום מקצוענים ! אני מעוניין במפרט בסביבות 9000 ש"ח ללא מסך וללא OC לפוטושופ. אני לא מתכוון לשחק במחשב, יתכן והוא ישמש בעתיד גם לעריכת וידאו אבל זה רק בעתיד ואם כן אז אני יוסיף את הכרטיס המתאים. בקשות מיוחדות למפרט : * 3 דיסקים קשיחים פנימיים + אחד חיצוני כגיבוי : דיסק ראשון - בערך 160 למערכת ההפעלה ולהתקנות השונות. דיסק שני - בערך 320 לתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (אני צלם חובב ורק את הכונן הזה אני יגבה באופן סדיר). דיסק שלישי - 36 10000 rpm , דיסק קטנטן ומהיר בשביל העבודה הסדירה של פוטושופ. (קבצים זמניים וכו' , אומרים שפוטושופ עובד הרבה יותר טוב ומהר עם דיסק פיזי משלו). דיסק רביעי - חיצוני, בגודל של הדיסק השני (320 ?) לגיבוי בלבד כל שבועיים בערך. * כרטיס מסך זול. אני…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by blinkybill,

אני משדרג את המחשב שלי, אני צריך עזרה עם המפרט, המחשב יהיה למשחקים בעיקר + OC ואני רוצה שתהיה אופציה לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך וזכרונות). התקציב שלי הוא 4700 אבל אני מוכן למתוח אותו אם יש סיבה מספיק טובה.. זה המפרט: לוח אם: MSI P55-GD65 850 ש"ח זכרונות: G.Skill Ripjaw 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz 460 ש"ח מעבד: intel Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon™ HD 5850 1500 ש"ח ספק: TX 850W Active PFC 810 ש"ח סה"כ: 4650 בקשר למעבד אני מתלבט אם לקחת Core i7 920 שעולה 400 ש"ח יותר, מה אתם אומרים? שווה? וקראתי הרבה ביקורות טובות על הלוח אם הזה אבל אני אשמח לשמוע חוות דעתכם עליו.. והאם הספק הזה הוא מעבר למה שאני צריך? (תתחשבו בשדרוגים עתידיים). תוד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם. אני אקצר, אחי חוזר מקוריאה ויש את המחשב הבא DELL STUDIO 15 I5 מעבד I5-540M 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1366*768 ATI 4570 512MB והפרטים הנוספים בלוטוס,רשת10-100-1000, אלחוטי גם N HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. המחיר שלו הוא 4200 שח בקוריאה. נ.ב זהו לא מעבד I5-430 אלא I5-540 כמו שרשמתי..מעבד שהוא אכן כמעט משתווה בביצועים ל I7-720 ולא טעיתי בשום פרט, כל הפרטים נכונים מדוייקים אין לי את הדגם המדוייק כי האתר בקוריאנית פשוט התיחסו לפרטים הללו. האם המחיר שווה וזול ביחסית לארץ, למרות שהמחשב אינו משווק כאן תודה לכולם. מחכה לתשובתכם יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ngel,

1. כרטיס מסך. יש לי לפטופ עם כרטיס מסך של nvidia וכרטיס מסך מובנה של אינטל. בהגדרות בדרייבר של nvidia אני יכול לבחור תמיד להשתמש בכרטיס של nvidia, אבל כשאני משתמש במסך האלחוטי (widi) או דרך כבל hdmi אני מבין שבעצם הכרטיס המובנה עובד. יש דרך להבטיח פעולה של הכרטיס החזק בלבד? 2. מעבד. המעבד של אינטל בעל מהירות משתנה, ואני לא בוטח בהחלטות שלו, מאחר שאני לא משחק אלא מתכנת אבל רוצה שהכל ירוץ כמה שיותר מהר. יש אפשרות לקבוע לו מהירות גבוהה קבועה? כל מצבי החיסכון לא מעניינים אותי. 3. כונן קשיח. יש לי ssd, של סמסונג, גם עדכנתי לו frimware כי יצא עדכון. כשהמחשב עובד על סוללה אני רואה שמהירות העתקה יורדת, גם כאן יש החלטה של …

12. היי חברים! לקראת שנת הלימודים, התכוונתי להתחדש במחשב נייד שיהיה 13', קל, עמיד ושיעבוד טוב, בתקציב של עד 3000 ש"ח. מצאתי 3 מחשבים שעומדים פחות או יותר בתנאים האלה והייתי שמחה אם תעזרו לי לבחור: *SAMSUNG A03IL . *DELL VOSTRO 3360, * ASUS X402CA WX035H. רציתי לשים גם קישורים אבל זה לא הצליח לי (כן, אני עד כדי כך גרועה, בבקשה אל תצחקו עליי...). הדל מגיע בלי מערכת הפעלה אבל נראה לי שאוכל להשיג... בכל מקרה אני ממש אשמח אם תוכלו לייעץ לי ואפילו להציע דגמים שאתם מכירים שהם טובים. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס.... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kalda01,

הציעו לי בבזק מחשב נייד דגם Aspire AS5732Z של ACER ב2500 וב36 תשלומים, אם אני מתחבר אליהם לADSL. האם הדגם הזה שווה את המחיר שהם מבקשים? אני צריך את המחשב רק לגלישה ושימושים כלליים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by momi2004,

שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע המלצות על שילוב של לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך ביחד. הלוח צריך לכלול מגוון של יציאות כמו SATA, פיירוויר או כל דבר דומה. השילוב אמור לשמש למחשב ביתי ללא משחקים כבדים, אלא רק קצת ישנים ומשחקים חדשים קלים (לא מתכוון להריץ HL2). אם אפשר לצאת מכל הסיפור בנזק של 2000 שקל זה יהיה מצויין, מתחת לזה מדהים, ומעל לזה קצת חבל. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דבר ראשון אני כותב את זה בשביל מישהו שלא מבין כ"כ, ואף גמר לעצמו תבטרייה לפני ששאל איפה קונים מטען. אני די בטוח שהדגם שלו זה האינספירון מיני של דל, אני אלך לבדוק בעצמי ואעדכן. מה האפשרויות להחלפת המטען? אני חושב שאחריות לא ממש באה בחשבון תקנו אותי אם אני טועה. עדיף לקנות מטען חדש דווקא מהמקוריים של דל? לפי מה שראיתי מטענים אוניברסליים זולים יותר ויותר שימושיים. יש הבדל [גדול] באיכות? מישהו יכול לתת לי כמה קישורים למטענים שמתאימים ומומלצים? כמובן העדיפות הראשונה זה המחיר. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ida2423,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! לאור המלצות בפורום די נסגרתי על VOSTRO 1015, אך בשיחה עם מוכר ב NOTEBOOK CLUB (חנות ואתר באינטרנט) הוא המליץ בחום על ה- INSPIRION 1545. הוא טוען שאיכות הבניה שלו גבוהה יותר ("מרגישים את זה כשלוחצים על המקלדת. ב VOSTRO כל המקלדת שוקעת, ב- LATITUDE כל מקש בעצמו ובאמצע ה INSPIRION") האמנם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד בגודל 13.3-14 שמתאים ללימודים + לעריכת סרטים בשביל הכיף. מחפש מחשב חזק שלא נתקע ושיש לו סוללה חזקה. מעדיף ב5000 אך אם שווה להגדיל את התקציב ניתן גם ב5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אך במידת הצורך ניתן לחרוג ל5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לימודים + מדי פעם עריכת סרטונים וסרטים בשביל הכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב. מחפש מפרט עד 2000 שקל לעבודה באינטרנט , מסמכים וקצת ממש משחקים. אם אפשר מפרט בKSP אז יותר טוב. הכי חשוב שיהיה שקט. בלי מסך המחשב יקנה מ KSP תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה ההבדל בין מחשב עם 8600GS ו8600GT קנו לי ברוך ה' מחשב עם 8600GS דגם פה Packard Bell EasyNote MB88-P-009W 15,4". הוא עם מסך 15.4 וT7500 200GB 7400RPM SATA עכשיו ההתלבטות היא עם דגם Packard Bell EasyNote SB89-P-008W . ההבדל הוא שיש לו 8600GT והוא עם מסך 17 500GB SATA אני חושב 5400 לא רשום שם וחצי קילו יותר. חברה זה ממש דחוף ! לינקים בצרפתית עם פרטי החומרה למבינים שבניכם בחומרה לא תהיה בעיה להסתדר שם חברה זה ממש דחוף!! תודה ה17 : http://micro-informatique.fnac.com/a2183088/Ordinateur-portable-Ordinateur-portable-Packard-Bell-EasyNote-SB89-P-008W-17-TFT?Mn=-1&PID=35823&Ra=-50&To=0Ν=7&Fr=2 ה15.4 : http://micro-informatique.fnac.com/a2044000/Ordinateur-porta…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by winner,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, דוא"ל ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

22. בניתי את המחשב הזה ב KSP לעבודה עם PS וAI ללא עריכת ווידאו. אף פעם לא קניתי מחשב של יותר מ 4500 שקל. אני רוצה לוודא שלא עשיתי פאדיחות. כונן SAMSUNG EVO 970nvme ויש לי שלל כונני SSD ו HDD ממחשב קודם core2due בן 13. ניתן לשחק עם התקציב קלות המפרט (כולל מסך): [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD [/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=107124]מעבד AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=58809]קירור למעבד Antec C400 Glacial [/url]1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=104591]לוח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shiker,

הערות, הצעות...בעקרון למשחקים כבדים, בניית אתרים גלישה וזהו בעצםם...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אור בנאי,

אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים