עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום , * מטרות המחשב? אופיס , סרטים, גלישה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? המחשב הולך להיות בדירה אבל שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה , אבל יציאת HDMI-DVI יוכלו להוסיף * בלוטות? אין חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אבל אני פתוח להצעות תודה מראש

3. Started by tidan27,

מעוניין לרכוש מחשב מיני לצפייה בסרטים משחקים וגלישה באינטרנט Intel Core i7 Intel NUC NUC6I7KYK Mini כונן קשיח Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E250BW 250GB SSD זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 SODIMM מה אתם אומרים על המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק, ואם כן, מהו המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by smoke_man,

בוקר טוב החלטתי לשדרג את המחשב בתקופה הקרובה (שבוע וחצי פלוס מינוס) השדרוג יכלול : לוח אם , מעבד , זכרונות , קירור למעבד , ספק כוח הכרטיס מסך שברשותי הוא 6850 של ג'יגבייט ו-2 דיסקים קשיחים של WD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omerboy,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפשת כבר המון זמן מחשב נייד איכותי לשימוש ביישומי אופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. אני רוצה מסך מט, 5.6, מעבד I5 או I3 - מה שעדיף מבחינת מהירות ומחיר. אחריות יצרן ל3 שנים מאתר בית הלקוח. המחשב ממש דחוף לי. איזה מפרט מומלץ לי? איזה דגמי מחשב מומלצים? אני לא מבינה בזה בגרוש ואפשר למכור לי זבל ביוקר.. למשל רציתי לקנות מחשב שהמפרט שלו נשמע מעולה ואז אמרו לי שהוא זבל, חלקים חלשים, וזו סדרה בכלל לנוער. אשמח לקבל תשובה בהקדם! גמר חתימה טוב לשנה טובה ומתוקה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by b.tiger,

קניתי לפני חצי שנה בערך מחשב HP pavilion dv6-2155dx ולפני חודש בערך הבטרייה במחשב שלי התחילה לעשות בעיות ,יש לי הודעות המווינדוס על זה שיש בעיה בסוללה וצריך להחיליץ אותה ,וגם כשאני מדליק את המחשב יש לי הודעה מHP שצריך להחליף אותה ,השאלה שלי האם האחריות שיש לי על המחשב (נשאר לה עוד חצי שנה בערך) תופסת על הסוללה??ואם כן איך אני ממש אותה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yon,

המפרט צריך לכלול גם מסך. העדפה ל-INTEL

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה, כמה שצריך במידת הצורך (אך הצרכים שלי מינימלים לכן לא נראלי אני יעבור את ה2000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, ראשלצ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by moshon,

הגיע הזמן לשדרג ואני צריך את עזרתכם הלבטים הגדולים שלי הם בתזמון הקנייה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב, אבל איכשהו תמיד יוצא שכשאני רוצה לקנות מחשב יש טכנולוגיה חדשה בפתח שאמורה להיות פריצת דרך ולהוריד מחירים.... השאלה היא אם עכשיו (יציאת ה-conroe) זה הזמן לקנות את המחשב או האם אני צריך לחכות למרובעי הליבה (או לתגובה של amd)..כי אם אני משדרג אני בונה על זה שהמערכת תחזיק מספר שנים (לא מחליף כל שנה מחשב). אשמח למפרט מחשב המבוסס על התקציב-6000 ש"ח(לא נעול על conroe- רק שיתאים הכי טוב למטרות-ולפי מה שהבנתי הconroe הוא המעבד שהכי כדאיי לקנות) קווים כלליים: תקציב- 6000 שקלים (גמיש ליותר-+/- 500) מטרות המחשב- המחשב יהיה מיועד למטרות משחקים כבדים, עבודה שוטפת (אינטרנט, מ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך הניידים של Acer? מישהו מכיר/התנסה? אשמח לקבל גם לינק לביקורת על הניידים שלהם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Sp_RuS,

כידוע, IBM מתחממים מאוד מאוד מאוד... :-\ הגעתי למצב שבמנוחה הטמפ אצלי 50~55, שזה גרוע. פירקתי אותו, צילמתי, ואז צילמתי את שלבי ההרכה חזרה, תראו: הסידי וההארד דיסק: בלאגן... מיליון ברגים, וכולם באורך שונה, אז כדי לא להתבלבל סידרתי אותם לפי הסדר איך שהם על המחשב. המחשב מורכב חזרה: אגב, בסוף לא מצאתי איך אני מפרק את הפלטה התחתונה, אז לקחתי מלא אוויר בראות, ועשיתי פפפוווו, ככה שיצא כל האבק... יצא בסדר... אגב הורדתי 13 מעלות! =) שזה מלא...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אין צורך באביזרים (מסך, מקלדת וכו') מבקש בהמלצה גם כרטיס מסך ומארז. למעשה מדובר בשילוש + כ.מסך + מארז תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מסך, במחיר של 2500 ש"ח. בעקרון אני יכול להגיע ל3000 ש"ח, אבל מעדיף מאוד להמנע מזה. על מה אתם יכולים להמליץ לי? כמו שאמרתי, לא יהיה אוברקלוקינג, והמחשב עצמו ישמש בעיקר לעבודה משרדית, כלומר יריץ תוכנות כמו Office או גלישה באינטרנט. אני מחפש את התמורה הטובה ביותר לסכום זה. אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לכתוב לי איזהו מפרט, תוך עדי פירוט כמה עולה כל רכיב ואיפה... תודה מראש, Nitro.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dorlavy,

מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yoav dribben,

היי, על המחשב שלי מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1050 TI ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס GTX 1660 SUPER. האם החיבור זהה? איך אני יודע שהחיבור שיש לי במחשב יוכל לקבל את הכרטיס החדש או שאצטרך לרכוש מארז חדש. תודה לעונים!

20. Started by raviv1989,

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Dudu312,

שלום, אני כרגע מתלבט האם כדי לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אני סטודנט הנדסת תוכנה, אז השימושים העיקרים הם תכנות, אני כמעט ולא אשחק עליו. אולי כדי לבחור מחשב בלי כרטיס מסך חיצוני? או שאולי כדי לקנות מKSP? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10908 אבל זה 430 המעבד, ובלי כרטיס חיצוני. יש לכם אולי עוד המלצות למחשבים אחרים? זה מאוד יעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב לכל חברי הפורום! קיבלתי הצעה דיי מעניינת לרכוש מחשב נייד מדגם Samsung 300v5a s07il חדש, ללא אחריות במחיר של 2500 ש"ח. המפרט נמצא כאן: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18792 מספר שאלות: 1. למה אני לא מצליח למצוא את המחשב הנ"ל באתרים מחו"ל? זה מוזר לי מאד ואני מפחד שזה פרסום שגוי. 2. המחשב שווה את המחיר? 3. המחשב מסוגל לספק לי את מה שאני רוצה ממנו? צפייה בסרטי 1080P ללא בעיה וצפייה בסרטי 3D? אם תוכלו לענות על השאלות שכתבתי, ואולי להוסיף דברים שלא חשבתי עליהם, אודה לכם מאד! אשמח לתשובה בהקדם, לפני שחלון ההזדמנות נסגר! just4u32.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי כולם יש לי בת דודה שמחפשת לעצמה מחשב נייד, בעיקר לשימוש בתוך הבית , מקסימום לנסיעות (משקל לא קריטי, עיקר השימוש בו יהיה כנייח) בתקציב של 5-6K השימוש הוא אופיס וגלישה באינטרנט (כולל הורדות) בעיקר, קצת לומדות, סרטים. הציעו לנו את המחשב הזה במרדנית : (במחיר של 5600 ש"ח , הם אומרים שהוא במבצע לשבוע, לרגל פתיחת הסניף החדש בצומת ק.אתא) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3781 המפרט שלו ממש נהדר לדעתי, אחלה מעבד, ג'יגה זכרון, כ.מסך שאפילו יהיה מיותר בשבילה כי היא בחיים לא תשחק משחקים... השאלה היא האם ההוצאה הזו מיותרת, ותכלס אפשר לקנות משהו ב 4K+ שיספיק לה או האם זו השקעה חכמה יותר לעתיד ? יש למישהו הצעה טובה יותר למחשב שישמש לשימושים ממש פשוטים - כמו שאמרתי, א…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MaorK,

אהלן חג שמח, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת סרטים ב-4K, במקרה הגרוע AUTOCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש בימים אלה להחליף את המחשב הנייד שלי. אני משתמש היום בVOSTRO 3550 של DELL והוא מחשב ממש טוב. http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1jh5ebe9f1 אני מבסוט ממנו אבל העניין שהוא גדול וכבד לי. ופה אני צריך את עצתכם: 1. שימוש- בראש ובראשונה זה מחשב שמשמש אותי ללימודים (אני סטודנט להנדסת מכונות בבן גוריון), לראות סרטים בHD, גלישה באינטרנט, משחקים ברמה פשוטה, כתיבת מסמכים וכו'... 2. גודל מסך- כמו שאתם רואים אני עובד היום עם 15.6" שהוא סבבה אבל כנראה שבהתחשב בצריכת סוללה וגודל ומשקל הוא פחות מתאים לי. אז אני מחפש משהו באיזור ה-13.3"-14" לא פחות מזה. 3. משקל- זה אחד השיקולים שהביאו אותי להחליף את המחשב. חשוב שיהיה קל יחסית לגודלו. איזור ה-1…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים