עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי איך אני מעדכן את הדרייבר של הנייד? הורדתי דרייבר מNVIDIA והוא נותן לי הודעת שגיאה (ראה תמונה 1) בתיקיה של הדרייבר יש קובץ בשם (dpinst (driver package installerכשאני מתקין את הקובץ dpinst אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת (ראה תמונה 2) [attachment deleted by admin]

2. היי אני מחפש מחשב חדש (אני לא יודע אם AMD או אינטל, עכשיו יש לי AMD ואני חושב שאני מרוצה ) בכל מקרה אני צריך שהמחשב יהיה ללא אביזרים נלווים (מסך , מקלדת ושות') רצוי שעל הלוח אם יהיה חיבור HDMI לחיבור הטלויזיה שיריץ הכל כמו שצריך ושיהיה בעל לפחות 3GB זכרון רצוי אפילו 4 לא מתכוון OC בכלל המסך שקיים הוא 226BW של סמסונג תודה רבה ארז

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avive,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כמה שיותר כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?ללא SSD כבר יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Gigabyte GA-P35-DS3L Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe Western Digital 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA Samsung SyncMaster 226BW 22" ENERMAX Liberty 400W Raidmax SAGITTA שיניתי את המפרט הקודם קצת, את המעבד יש לי בחצי מחיר מאינטל, זכרונות במבצע מנועה, הכל יוצא 6000 יש פה מה לשפר? כי אני לא רואה... רמקולים אני נשאר עם הATP3

5. מעוניין במפרט שמשחקים ירוצו ברמה בינונית ואולי גבוהה אם אפשר. כמו כן מעדיף שסרטי HD ירוצו טוב...אפשרות לחריגה קטנה אם באמת נדרש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ziv121,

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=53b5d3dda3267 אפשר להתעלם מהמסך, חוץ מהמסך המחשב יעלה 3.9K~. ציפיות מהמחשב-שיהיה מהיר וחזק, אין צרכים גרפיים מיוחדים - לא גיימר או משהו. אבל מתכנן להעמיס עליו קצת. הקירור קצת מושקע כי המארז יהיה בתוך ארון שיהיה סגור רוב הזמן. חסר פה כרטיס מסך, פשוט כרטיסי המסך באתר שלהם יקרים - מיועדים לגיימרים. http://ksp.co.il/?uin=15856 עם הכרטיס מסך זה 4-4.1K~ אשמח לחוו"ד על המפרט+על המפרט ביחס למחיר+על החברה עצמה(שאני קונה ממנה את הרכיבים) אם מישהו מכיר. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד מסדרה יוקרתית יחסית של טושיבה עם מסך 15.4" ברזולוציית 1280X800, ז"א HD וממש איכותי. המחשב פורק לחלקים (עזבו את הסיבה כרגע) ונראה לי חבל לזרוק מסך איכותי כזה שעובד מעולה. מה ניתן לעשות עם פנל LCD של נייד שלא ברור לי כיצד מתחבר ואיך מוזן חשמלית? כמה לדעתכם לתמכר אותו ביד 2 והאם יש קהל לפריט הנ"ל? זה המחשב: http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a300-1lt/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RefUser,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד בתקציב של כ-2500 ש"ח פחות או יותר (סטיה של 300 ש"ח מקס'). המחשב אמור לתפקד כמחשב לסטודנט שייתכן ויריץ עליו גם פרוייקטים כבדים כדוגמת אוטוקד. האם יש חיה כזו? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ניר רוזנשיין,

אחרי 5 שנים טובות הלך המחשב, הגיע הזמן לחדש. אשתמש בו בעיקר לגיימינג, משחקים כמו The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Skyrim ועוד כל מיני. חשוב לציין שאני כמעט בכלל לא מבין בחלקי מחשב אז יש סיכוי גדול שכל מה שבניתי פלופ אחד גדול. אשמח לדעת אם פספסתי משהו, חלקים חשובים, אם יש חלקים שבחרתי שיש טובים מהם או עולים פחות ושווים בביצוע וכו'. מתכנן לקנות באילת או באמאזון. או גם וגם. https://pcpartpicker.com/list/dhJNsZ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מחשב של לנובו עם מפרט זהה לזה של Toshiba Satellite L50-B-23P‎. רוכש היום את המוצר תודה רבה! אשמח לכל מחשב עם מפרט זהה ו SSD שאתם ממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה אני צריך שיכלול גם מארז מצויין עם קירור טוב ואת המאוורר Big Typhoon של Thermaltake זה לחבר לא לי תודה אנשים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by boaz885,

שלום מבקש את עזרתכם בבחירה בין 2 הדגמים הנל לנובו SL400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm כמובן עם הרחבת אחריות בתוספת 600 שח מול דל Vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm מה ההיתרונות חסרונות לכל דגם? עם מישהו יודע מתי יצאה סדרת דל VOSTRO? ישמח לשמוע גם עם למישהו יש את הדגם הנל של דל.. . בברכה בועז

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SHARON2016,

חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. מה דעתכם על המפרט הבא מחנות בעיר לא מאינטרנט פריט מחיר בשקלים כולל מע"מ דגם מעבד Core 2 Quad Q6600 Int 1380 לוח אם P5KV Asus 730 זיכרון פנימי DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Corsair 360 דיסק קשיח 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000 - 3Y Warranty 650 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 200 כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe Sparkle 1400 כרטיס קול 0 Onboard - מובנה על לוח האם מארז TT 520w tower 450 כרטיס ווידאו\טלוויזה PRV 3000 550 סה"כ ¤ 5,720

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rakir,

עכשיו הקירור הוא ענק ולא בטוח אם המארז יתאים לו אם יש לכם הצעות בנוגע למארזים שתואמים לH110 אני אשמח וגם שיתאים לכרטיס מסך שהוא בעצמו 312MM ובכללי מה אתם חושבים על הבילד שהמטרה שלו זה בעיקר לרינדור בתלת מימד, משחקים תודהD:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by סלבה מלנ,

היי בגדול יש לי מחשב , בא לי לשדרג אותו . יש לי 2000 שח פנויים , חשבתי לקנות לוח טוב ,מעבד i3 יש לי בנתיים אשאיר .אני מחפש לוח עם כמה שיותר סלוטים לזיכרון ראם רצוי 8 , שיתמוך ב 64 גיגה . לזה אני צריך הארדיסק ssd בערך 250 גיגה ורצוי הארדיסק רגיל 7200 מספיק 500 גיגה . במידה והלוח רק ddr4 אז צריך גם זיכרון כי לי יש כרגע 16 גיגה ddr 3 . המחשב צריך להיות מהיר כי אני עובד עם תוכנות גרפיות (קלות ) פוטושופ, אילוסטרטור . אבל אני עושה המון פעולות בו זמנית ולפעמים עובד עם קבצים ענקיים עם המון גרפיקה . בגלל זה חושב להתחיל מהבסיס , שזה הלוח ואז לאט לאט לשדרג כרטיס מסך טוב , ומעבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by v_g_t,

למטה רשימת הדברים עיקריים שאני רוצה במחשב. יש אופציה למעבד QUAD. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤675 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤442 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤165 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤121 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tidan27,

מעוניין לרכוש מחשב מיני לצפייה בסרטים משחקים וגלישה באינטרנט Intel Core i7 Intel NUC NUC6I7KYK Mini כונן קשיח Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E250BW 250GB SSD זכרון Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 SODIMM מה אתם אומרים על המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לבנות עבור אח שלי מפרט למחשב תקציבי שיאפשר גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וOC. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקלים (אפשר לחרוג ב200-500 שקלים במידה ויש שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. השאיפה היא The Witcher 3, GTA V ומשחקים שיצאו בזמן הקרוב (אין לי דוגמא ספציפית, אבל אשמח אם המחשב יחזיק זמן שכן אני משדרג מחשב פעם בכמה שנים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מדובר במסך טלוויזיה בגודל 32 אינץ' שעובד ברזולוציות של עד 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?במחשב הנוכחי שלי יש דיסק קשיח בנפח של טרה בייט כך שאין צורך בדיסק קשיח חדש 5. עד כמה חשוב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ??? שלום לכולם!!! אני די חדש בפורום הזה, אני לא מבין כל כך טוב במחשבים ויש לי הרגשה שבחנויות רוצים למכור לי חתול בשק לכן הייתי רוצה דעה אובייקטיבית מכם עבור מפרט מחשב שנועד למשחקים וגם מוזיקה וטוב ללימודים שלי כסטודנט. מסך טוב יש לי כמו כן את כל תוכנות ההפעלה הרלוונטיות אנא מכם תאזרו בסובלנות כלפיי,כי אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני. התקציב שלי הוא בין 3000-3500 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים קודם כל סליחה על האורך רציתי להיות כמה שיותר מובן. אז.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים לא כבדים. התקציב הוא עד 3000 כולל ציוד הקפי - מקלדת ועכבר חוטיים שימנעו דילאי במשחקים. אני לא ממהר לקנות אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים אפילו חודש אם הסקר שוק וההשוואה שאני אעשה תיהיה מקיפה ואיכותית. ההחלטה על נייד היא כי לפעמים אני צריך לעבוד מהבית/מחוץ לבית והוא ישמש אותי גם לזה. לא משנה לי חיי סוללה מצידי שיהיה מחובר לחשמל תמיד אבל שיהיה נייד. גודל מסך בין 15-17 נראה לי סביר. לא חשוב הכובד, כמו שאמרתי שיהיה נייד. לא חשוב אם יהיה טיפה רועש אבל שלא יתחמם בקלות, אם יש לכם מוצר איכותי לקירור שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. חשו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. משימה קשה 7000 שקל מפרט מKSP ... אני לא יודע על מה לוותר כדי שהמחיר יהיה נמוך יותר ואוכל לקנות 2 GM RAM. האם לקנות לוח אם פחות טוב כדי שהזיכרון יהיה 2GB? זה מה שאני הרכבתי:

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים