ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש קלות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות + משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). java etc לא משהו מטורף... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר דברים כמו heroes of the storm/heroes of newerth-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה כמה הצעות למפרט למשחקים משהו באזור ה 3500 ש"ח גמיש +- 200 ש"ח רצוי לא מKSP אבל אם צריך אז צריך וגם רצוי לא sempron או celeron תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: ProductParamName]מעבד[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Intel Core i5-4460 up to 3.6Ghz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]לוח אם[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]Gigabyte GA-H81M[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]מאוורר[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]מאוורר שקט למעבד[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]זיכרון פנימי[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]8G DDR3 1600Mhz[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ProductParamName]כרטיס מסך[/TD] [TD][/TD] [TD=class: ProductParamValue]NVIDIA GeForce GTX750 2G DDR5 Full HD[/TD] [TD][/TD]…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב עם מעבד e6300 dual core conroeוויסטה. עם זכרון ram של 1GB אשר מפוצל לשנים של 0.5 GB כל אחד. כששאלתי לגבי שדרוג המחשב בעתיד נאמר לי כי יש מקום רק ל 2 סלוטים של זיכרון ולכן אם אני אצטרך לזרוק 2 הזכרונות שקניתי ולכן מומלץ לקחת 1 GB זיכרון כיחידה אחת ואז הביצועים יהיו קצת פחות טובים. השאלה האם כדאי לעשות זאת? שאלה שנייה האם אני לא מנצל בכך את ה dual core של המחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מפרט למשחקים בינוניים, הנה מפרט שאני בניתי אבל קצת יקר לי, תנו תגובות Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 419.00 ¤ Gigabyte FX8600GTS PCI-e 256MB Retail Video Card 961.00 ¤ Gigabyte GA-P35-DS3 Intel P35 LGA775 Motherboard 631.00 ¤ Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 990.00 ¤ LG GSA-H44N Black x 18 Bulk DVD±R/RW 147.00 ¤ WD250GB WD2500AAKS 16MB S-ATAII HDD 336.00 ¤ תודה מראש, רז
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר קל ודק ועים ביצועים טובים אשר יאפשרו להישתמש ב ps cs4, אופיס ו gta4. תקציב: 2,000-4,500ש"ח
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, המפרטים המומלצים הקיימים באתר הם המערכת היעילה ביותר שקיימת בארץ ובעולם להרכבת מפרט מחשב שלם לפי תקציב מוגדר למשתמשים מתחילים, המחפשים מחשב חדש. בזמן האחרון המפרטים מתעדכנים על בסיס קבוע באופן חודשי על מנת לתת מענה טוב יותר לצרכי אותם משתמשים ולשמור על עדכנותם של המפרטים. ובכל זאת, ככל שנרצה איננו מסוגלים לעקוב באופן קבוע ומתמיד אחר השוק, אשר צפוי להשתנות מקצה לקצה בזמן הקרוב ולעתים בחירת החלקים במפרטים השונים איננה אופטימלית, היות ואנו רק בני אדם. על כן, בת'רד זה אנו מבקשים מכם להציע הצעות על מנת לשפר את המפרטים הקיימים, כלומר, להציע הצעות לחלקים שונים שלדעתכם מתאימים טוב יותר במפרט זה או אחר, תוך התחשבות בתקציב המדובר. במידה והרכיבים שיוצעו אכן י…
-
- 98 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שוב שלום, נתבקשתי למצוא דגם של מחשב נייד שנמכר בארץ, שכל מטרתו היא להריץ תוכנה מאוד מסוימת, לא כבדה מדי, כאשר הדרישה היחידה ממנו היא שיהיה לו מסך בגודל 15 אינץ'. שאר הפרמטרים, כגון ביצועים, גרפיקה, זמן סוללה (יהיה מחובר ישירות לחשמל רוב הזמן), משקל וכדומה - אינם רלוונטיים. השיקול היחיד, מלבד המסך, שלדעתי כן שווה לקחת בחשבון הוא נושא האחריות, בישראל. התקציב הרצוי הוא, כמובן, המינימלי. מהו המחשב הבסיסי ביותר שעונה על הדרישות (הבסיסיות ביותר) הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. קניתי את המחשב הנ"ל לפני כשנה וחצי. לא מזמן ביצעתי שידרוג של המסך מ17" ל22", כך שבגלל הזיכרון שבכרטיס מסך המשחקים קצת מקרתעים. הכרחי לשדרג כרגע?.. אם כן מה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 MainBoard: ASUS P5QL-E Memory: G.Skill 4GB DDR2 900Mhz PI-Black Graphic Card: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB Cooling CPU: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Samsung X22 DVD HDD: Seagate 500GB 32MB PSU: Corsair 550W Case: NZXT Tempest OS: Vista Ultimate x64 Monitor: Dell 2209WA תודה, רון.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום.. דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב [ הראשון שלו, כמה מרגש :-X ] לגלישה באינטרנט בלבד. עכשיו הוא חסר כל הבנה בשימושי המחשב [וכאן אני נכנס לתמונה, צריך להסביר לו מה עושים עם ה"קופסה" הזאת ] אני לא יודע לגבי תקציב, זה יכול להגיע ל 6אלף אפילו, אבל ממש חבל. הוא לא מעוניין לשמוע מוזיקה במחשב - יש לו מערכת סטריאו מפלצתית בחדר. הוא לא מעוניין לראות במחשב סרטים - יש לו מנוי חופשי לדיוידי וטלויזיה ענקית > לא צריך רמקולים איכותיים כ"כ. הוא לא מעוניין לשחק במחשב - לא צריך כרטיס מסך באיזה 2XXX ש"ח. רוב ההתעניינות שלו היא לגלוש ברחבי האינטרנט, לצורך מידע, ספורט וכדומה אני מעוניין במשהו כמו 2 מפרטים שונים, עם מסך 17" LCD, ומפרט CRT. רצוי מפרט אינטל, אבל לא הכרחי, שיהיה בהת…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן . בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא . בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ? תודה רבה לעוזרים ! הנ…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש בפורום ואני צריך קצת עזרה בבחירת מפרט מחשב לתכני HD ומשחקים (בעיקר FIFA) אני קונה הכל מחבר שלי אז אני רק צריך מפרט, כרגע ההצעה שלי היא כזאת, אנא תקנו מה שלא נראה לכם... תודה מעבד: INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz לוח אם: ASUS P8P67-M PRO זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 ספק: TR2 RX 450W דיסק קשיח: WD 500GB SATA3 כולל מארז מומלץ וצורב דיוידי רגיל תקציב מקסימלי - 4,000 ש"ח בתקווה לחסוך קצת... יש לי מסך 23 אינץ' אני רוצה לשחק ברזולוציה מקסימלית וחשוב לי הגרפיקה ובהמשך יתחבר גם לטלויזיה 37. חשוב שיהיה שקט ושיתמוך בRAID ובחיבור USB3 . לגבי OC אף פעם לא עשיתי ואני לא יודע אם כדאי או לא, אז אם אפשר הסבר והמלצה. תו…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מפרט מבוסס amd ללא מסך המחשב מיועד למשחקים בישביל חבר
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב הוא ASUS A53SV-TH71 ASUS A53SV-TH71 Laptop: Core i7 2670QM 2.2GHz Quad Core CPU, 4GB DDR3, 640GB HDD, 15.6" LCD (1366x768), DVDRW, 1GB GeForce GT 540, WiFi N, 6 Cell, Win 7 $608 Specs: ASUS A53SV-TH71 15.6" Black Laptop Memory Type: DDR3 Memory Speed: PC3-10600 Memory Speed MHz: 1333MHz Memory Slots (Total): 2 Total Memory Size: 4GB Maximum Memory Supported: 8GB Display Type: LED Screen Size: 15.6” Maximum Resolution: 1366 x 768 Processor Class: Core i7 Processor Brand: Intel Processor Type: Quad-Core Processor Speed: 2.2GHz Processor Number: 2670QM Lifestyle: Desktop Replacement Entertainment Condition: New Operating Systems: Windows 7 Home Premium 64-Bit Platform…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה ללמוד רפואה ואשמח לעזרתכם בהמלצה לקניית לפטופ ללימודים. התקציב שלי הוא 2000-3000 בגדול השימוש העיקרי שלי הוא באופיס, שמירת הקלטות של הרצאות ואינטרנט. מה שכן, יש לי המון המון המון תמונות (למעלה מ500 GB). חוץ מזה אני לומדת 12 שעות ביום, אז צריכה סוללה שתהיה עמידה מספיק. לא מבינה בשום דבר מעבר, אז אשמח לעזרתכם. תודה רבה!!!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לקנות מחשב משרדי, שימושים: תוכנות עריכת תמונות או Autocad, ו/או תוכנות מיפוי כמו ArcGIS הכוללת רינדור המחשבה על מחשב עם שדרוגיות ירדה מהפרק, אנחנו רוצים ללכת ישר על מחשב עם כרטיס מסך חזק. מה שבטוח - מעבד i7 - 14700, עם 2X16 GB RAM במהירות 5600 או משהו דומה, קירור שקט למעבד, אוהב לוחות אם של ASUS ומארזים של ANTEC 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6k, אם יש משהו שמאוד מצדיק אפשר לעלות קצת כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית - זום, אופיס, גוגל כרום, הרבה מולטיטאסקינג והרבה חלונות פתוחים בו"ז. בנוסף תוכנות עיבוד תמונה/מיפוי. שימושים בינו…
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לדעת את ההבדלים בין I5 , I7 , I3 למעבדי ה CORE2DUO אני מחפש משהו קריא ומובן לאדם שלא מתמצא כמוני, עדיף בשפה העברית. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדל בין המעבדים הנ"ל לניידים אבל אני מחפש לנייד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכם, המסך של הנייד שלי asus נשבר אני רוצה לתקן אותו. יש כל מיני מעבדות במרכז אבל אני חושש ליפול בפח כי יש מלא רמאים . בבקשה יש לכם המלצה למעבדת תיקונים טובה שאתם מכירים באזור המרכז כמובן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23" -לאילו הגדרות ג…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ! ראיתי בכול המפרטים הממולצים שלכם לעבודה משרדית רק מעבדים amd . לצערי רוב חניות המחשבים באזור מגורי (כולל החנות שהארגון שלנו עובד איתה) מוכרים רק אינטל . בעקבות כך איתי רוצה מפרט מומולץ לעבודה משרדית מבוסס אינטל . עם לוח אם עם כרטיס רשת על הלוח (אפשרי גם כרטיס מסך על הלוח) רצוי עם זכרון sdram .
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הת'רד הקודם שלי ירד, ובינתיים קיבלתי הצעה חדשה, תגיד מה דעתכם תקציב4K ואם אפשר פחות, שימושים- לעיצוב גרפי-תלת מימד וכו'- מאיה, פוטושופ. CINEMA 4D, גודל מסך-20 רחב, לא רוצה OC, לא איכפת לי מרעש [ אבל יש גבול שלא ירעיש כמו טרקטור] מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ( כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. ניתן לחרוג, כל עוד התמורה עולה משמעותית ביחס להשקעה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקי בליזארד בעיקר). WoW, Dota2,HoN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש גם מסך 24''. איך ה Dell U2412M? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב זול בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות של המערכת צרכות להיות מינימליות - לשימוש אופיס ואינטרנט בלבד ללא משחקים. ה-HD יכול להיות מאוד קטן וכנ"ל הזכרון (128). אבל, (ופה הקט'ש) המשב צריך להיות אמין מאוד כי הוא לאדם שאין לו מושג בתקלות חומרה למיניהן. תודה
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-