ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
Q6600 GA-P35-DS3R 8800GT 512MB 2GBRAM 800MGHZ WD 250GB 16MB FREEZER 7-PRO הייתי היום ב-SKYPC נכנסתי לתור חחח אני מקום 31 ברשימה לקבלת כרטיס 8800GT הקיצר מה אתם אומרים ? המארז כנראה SONATA II או SONATA III. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC. לא מתוכנן OC.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת משחקים- גלישה באינטרנט לא מתוכנן אוברקלוק . אני רוצה מחשב שישרת אותי לכמה שנים (נאמר 3 שנים למשל) . עכשיו המפרט שהרכבתי בעצמי הוא כזה ; 1 ASUS P5Q (P45) - ATX 697.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY 754.00 ש"ח 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 115.00 ש"ח 1 G.SKILL DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI 409.00 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX9800 GTX+ 512MB DDR3 - PCX - retail 1,037.68 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W 367.38 ש"ח 1 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case 321.00 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 337.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,038.06 ש"ח סך הכל לתשלום …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רק מארז שיהיה בו טכנולוגיה חדישה יחסית למחיר שיהיה בו DDR2 לפחות וכונן קשיח 250GB וצורב DVD וספק כח שיתאים למערכת..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- עד 3500 ש"ח אפשר לחרוג במקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -- בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? --לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)--לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? --לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?--לא חשוב משקל צריך מסך בסביבות 15 ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
תקציב: 2000+- ש"ח גודל מסך: 10-12" כונן קשיח: 250 ומעלה זקוק לזמן סוללה ארוך. מטרה: אינטרנט,סרטים,עבודות וורד. בנתיים מצאתי את הנייד של אסוס: asus eee pc 1215N האם יש לו מתחרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני מפרטים למחשב זהים בסכ"ה, אבל אחד מעט יותר טוב מהשני. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט, איכות, אם יש צוואר בקבוק, התגשות חומרה, המלצות וכו'. מודה מראש מפרט ראשון: http://i61.tinypic.com/e81uzn.jpg מפרט שני: http://i57.tinypic.com/2s1pu1x.jpg
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני בטוח לגבי הכל חוץ מהלוח אם, המסך והמארז, כל השאר תשאירו זה מה שצריך לעבודה (בית מרקחת). אני צריך בלוח אם כרטיס מסך מובנה. אל תציעו AMD כי זה לא מתאים לעבודה, זה המעבד שאני צריך. מה דעתכם? מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ¤356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2140 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 ¤299 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39143 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Corsair DDR2 512MB 667MHz CL5 ¤101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS512MB667D2 כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD ¤87 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ODV5800B כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤34 http://skypc.co.il/produc…
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי החליט לקנות מחשב חדש (לצרכים משרדיים), הבעיה היא שהוא ננעל על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1300&CatCode בעקבות המון תלונות ששמעתי עליהם אני מוכן לעשות כמעט הכל כדי שהוא לא יקנה באייבורי, הבעיה היא שהוא לא מבין את זה ומבחינתו מחשב זה מחשב והם נותנים את המחיר הכי זול. בבקשה עיזרו לי למצוא מפרט דומה במחיר דומה או קצת טיפל'ה יותר יקר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב נייד למשחקים והרצת סרטי HD, התקציב הוא עד 3200 ש״ח ללא חריגות. מכיוון שאני דיי חדש בכל תחום הניידים אם אפשר לקבל פירוט על סדרות המעבדים (בעיקר i5), סדרות כרטיסי המסך של ati / nvidia ואיזה כרטיסים משתווים בין השתיים. יש עוד משהו קריטי שצריך לדעת בקניית מחשב נייד? לאחר סריקה באתר זאפ, ראיתי מספר מחשבים: Msi fx620 Hp pavilion 1050sj Lenovo G570 מה דעתכם? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, שאלה כללית על לפטופ: כיום יש לי thinkpad t61. מרוצה מאוד ממנו, אם כי אני יודעת שהוא יקר (לפחות היה יקר כשקניתי אותו). אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהמסך שלו (מט, לא מבריק, אין שום, אבל באמת ששום, השתקפות של החדר/תאורה וכו') הלכתי היום לחנות מחשבים כדי לחפש לי לפטופ והמוכר אמר לי שיותר לא מייצרים לפטופים עם מסך מט בגלל שהוא צורך אנרגיה. האם זה נכון - האם באמת אין יותר לפטופים (יד ראשונה) עם מס מט? הוא ניסה לשכני אותי שבמסך של היום (ספציפית הראה לי את הדגם: RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz - Free dos ) רואים מצויין אבל כשניסיתי כן (!!) הייתה השתקפות של התאורה (הוא טען שזה בגלל הניאון) בכל מקרה, לא יותר חשוב ההרגשה בעיניים מאשר זמן בטריה (אם מה שאמר באמת נכון ומסך מט צורך יות…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר גולשת באינטרנט עם כמה חלונות בו זמנית. אמיול, ביטורנט, פוטושופ, לפעמים מטמיעה תרגום על סרט ואז צריך להמיר אותו. העדפות חשובות: 320 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון. לא ביקשתי מחשב שקט, אבל שלא יהיה אליקופטר!!! כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אפשרות לחריגה של עד 200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בבקשה תבנו לי מפרט אני ישתמש במחשב במיוחד למשחקים ברמה גבוהה כמו וסרטים ותוכנות וזיכרון 6 /8 ושני כוננים קשיחים מעל 250 GB מעבד i5/7 4 ליבות 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שבחרתי איזה מחשב נייד אני רוצה: Dell XPS L702x i7-2720QM GT 555M http://speed4u.co.il/sg_product~XP-RD33-5209~65~137.htm נתקלתי בחוסר וודאות... אחרי חיפוש השווהתי, לא מצעתי נתונים על הביצועים של כרטיס המסך במחשב הנ"ל. האמת קשה לי להבדיל בין הכרטיסים בכלל כי אני לא ממש מבין בהם. רציתי לדעת העם המחשב יוכל להריץ משחקים כבדים כמו:Crysis 2, BF bad company 3, Deus Ex: Human Revolution וכו'.. ועם למחשב יוכולת תלת מימד, אז הוא יצליח להריץ אותם בתלת מיימד? או שהוא יכול רק "לסחוב" סרטים בתלת מיימד? בבבקשה צריך עזרה... זה פשוט המחשב הראשון שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לפקשש... ???
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייח (יש לי לפטופ HP pavilion - 14-ce3006nj אבל אין לו אפוציה לשתי מסכים ולכן אני מתכוון לקנות גם נייח אני לא ממש מבין מבחשבים ולכן חשבתי שאולי משהו פה יכול לעזור לי קצצת:) הדרישות שלי דיי פשוטות אני רוצה מחשב חזק (אני לא משחק) אבל מתשתמש בתוכנה בשם ABBYY שהיא דיי כבדה לא חייב מלא זיכרון 256 SSD נראלי ממש ממש סבבה מה שחשוב שלי שאני יוכל לחבר 2 מסכים מבחשב ונראלי 16 RAM כי זה המינימום היום ... אם למשהו יש איזה המלצה למחשב כזה אני ממש אשמח לקישור אם זה אפשרי פה בפורום ... אם לא בפרטי (האם עדיף לי יד 2 או מחשב חדש )
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
לכל חנות שהלכתי אמרו לי שהמחשבים במחסן ,ואי אפשר לראות אותם יש המלצות היכן אפשר לראות ולהתרשם מרוב המחשבים הנידיים המוצעים בשוק??
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי THERMALTEK 1200 2 TERA WD GX2 9800 מערכת קירור מים ג למעבד וגם למסך מארז THERMALTEK ענק לא זוכר את הדגם זקוק למעבד לוח וזכרון עד 5000 או שעדיף לחכות כבר לI7 וכו?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רצוי כרטיס מסך של GEFORCE,אם תהיה יציאה HDMI זה מצויין רצוי שיהיה 3GB זיכרון RAM ,מעבד CORE 2 DOU 2GHZ ככה,שיהיה לוח אם סבבה...כרטיס רקשת אלחוטי טוב ובלותטוס מה מטרת שימוש המחשב? המחשב הנייח שלי כבר גוסס 5 שנים כבר...השימוש העיקרי של המחשב זה לבית אבל אני מעדיף לקנות נייד כי במכללה יש WIFI לכולם לכן אני יכול לקחת אותו לשם מקלדת מלאה אם משחקים פשוטים כאלו כמו NBA 2K יעבדו זה אחלה יש את המחשב שלCOMPAQ אבל אמרו לי לא להתקרב לCOMPAQ
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תקציב 1500~2000 ש"ח. (הערכה כללית, אפשר לחרוג בעוד 300 אם זה קריטי) שימושים בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. אם התוספת היא לא משמעותית, אני אלך על זה ואם כן אז לפחות שתהיה האופציה לשדרג בעתיד. ציוד היקפי - אין צורך. בנוסף, יש לי צורב DVD בן 4 שנים אבל די מהיר ועובד טוב, יש סיבה להחליף? מעוניין בדיסק קשיח בגודל 1T אין לי חנות ספציפית, בעיקרון כל חנות אמינה שעושה משלוחים לירושלים ו/או נמצאת באזור ירושלים/יבנה יכולה לבוא בחשבון. אני יכול להסתדר עם הרכבה עצמית. חשוב לי שהמארז יהיה שקט (רמה 8). OC - לא…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט ורציתי לשמוע את חוו"ד שלכם : כרטיס מסך GEFORCE PX7600GS EXTREME ,PCI-E /DVI, Dual DVI, w/256 DD2 מעבד Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 לוח אינטל 1066/800/533MHz(FSB),DualChannelDDR2667/533/400x4DIMMs Max4GB,1xPCIex16,2xPCIex1,3xPCI,IDEx2,SerialATAIIx5 ,7.1channelAudio,Realtek,GbELAN(Realtek),8USB2.0ports צורב DVD SONY 16*16 זיכרון 1054M 667 דיסק קשיח WD 160 S-ATA 7200RPM מארז של גיימרים שקוף ATX TOWER FEN*4 מחיר המחשב 3900ש"ח מסך : מסך 19 TFT - Contrast 700:1 - DVI + VGA- SONY Response time 8ms - Res: 1280 x 1024 - Luminance: 300 מחיר המסך1589 ¤ או מסך HP L1906 TFT 19" מחיר המסך 1370 ¤ או : מסך LCD " 19 מבית ACER מחיר המסך 1300 ¤
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2775 זה מפרט לנייד שאני שוקל לקנות אני מתחיל ללמוד אוטוטו המחשב נועד לעבודות ולימודים, צפייה בסרטי HD, ומעט משחקים כמו PES12. האם יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-