ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
תאמת אני לא בטוח שאני רוצה אוברקלוקינג כי זה דורש הרבה קירור וזה מסכן את הרכיבים אם נופל. מה אתם אומרים?אולי אני סתם מזבל... אבל אם תוסיפו ותציינו שהוספתם קירור אודה לכם... נ.ב: בבקשה תציינו מאיפה לקחתם את המפרט כדי שאוכל לפנות לשם. *המחשב מיועד למשחקים בעיקר (שיפעיל אחלה את התוכנה PCSX2 אם אתם מכירים את מדמה הפס2 המעודכן ביותר ;D) וקצת תוכנות. לא צריך מסך, מקלדת,עכבר,מודם,כרטיס רשת. סומך רק עליכם! THANKS מתי יוצא 4 ליבות?האם שווה לחכות לו או שהמחיר יהיה ממש בשמיים כמו שאני מתאר לעצמי...
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, בת דודה שלי צריכה מחשב לגלישה באינטרט, word, outlook... יש לה כבר מסך, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני צריך שתציעו לי מפרט עד 1000 שקל (אם זה לא אפשרי אז אפשר טיפה לחרוג, אבל עדיף שלא..) יש לי radeon 9600 פנוי שאני יכול לדחוף לה, אז לא נראה לי צריך כרטיס מסך. צריך שללוח אם יהיה כרטיס קול ורשת מובנה. עדיף שהמפרט יהיה מפנדה תודה..
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה... אין פשרות הפעם.. X850XT חובה (אני משיג בזול) מסך 19" חובה והארדיסק 200GB עכבר אלחוטי (רק עכבר) השאר לדמיונכם תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק למפרט ב 3000 ש"ח,לא כולל מסך שהיה הרד דיסק 80 גיגה.(אם אפשר שהיה 120). ותביאו לי מקום שאפשר להזמין את כול זה (שהיה כבר מורכב).
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור כפי שכתוב בכותרת, אני זקוק למפרט (לחבר) ב 4,000 מקסימום ! המחשב אמור לשמש למשחקים (תנסו לעשות מה שאפשר בתקציב הזה, אני מקווה מאוד שתצליחו) תודה מראשש חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
(המפרט לא בשבילי) אפשר לחרוג קצת . המערכת צריכה לשמש גלישה באינטרנט ICQ משחקים במיוחד , וזהו לא משהו רציני ... כולל ציוד היקפי .
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד אינטל לוח אם רצוי 945 של MSI או ASUS צורב DVD לפחות 160 גיגה הארד דיסק אם נכנס יותר אז סבבה כל השאר אני משאיר לכם עדיף לא יותר מ 200 שקל חריגה רק אם זה ממש הכרחי תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב ב 5000 אם מדפסת אז אני צריך להוריד את הדרישות שלי אז בבקשה תרשימו לי מפרטים ב 4500 שח אם מסך 120 gb ו מעבד 2800 פנטיום או amd המפרט מעיוד למשחקים אפרופו amd בזמן האחרון שמעתי מאנשים שהם קראו כתבה שמשווה בין אה אמ די לי פנטיום וממש קוטלת את אה אמ די יש אמת בכתבה זו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, FIFA 15, Dying light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם אחד מבוני המפרטים בפורום יבנה לי מפרט למחשב עם תקציב של 4000 שקל. המחשב מיועד למשחקים בשביל האחים הקטנים שלי (5.5 ו 13), שאמנם משחקים משחקים ממש לא כבדים, אבל אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה כמה שיותר טוב בהתחשב בתקציב. צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, ורמקולים - לא צריך ATP3 או משהו כזה... גם רמקולים ב 40 שקל יספיקו), אבל בלי מסך. כמובן גם שיהיה ג'יגה זיכרון, צורב DVD והרדיסק עם קיבולת בינונית (160, אולי האחים שלי לא ישתמשו בזה, אבל אני כן ;D). ד"א, רציתי לשאול - האם המפרט המוצע במפרטים המומלצים (הראשון) שנראה כאילו עונה על הצרכים, באמת עדכני והכי טוב שאפשר להכניס בתקציב? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה חרשתי נראה לי את כל הפורומים האפשריים לא רק בארץ אלה גם בחול^^ והגעתי למפרט הבא שלפי דעתי הכי מתאים לי אבל יש עדיין מס, דברים שאני לא סגור עליהם 100% וישמח להצעות\שיפורים מקלדות GENIUS KEYBOARD KB12E ENG/HEB/RUS 65.00 מארזי מחשב AEROCOOL ExtremEngine 3T BLACK 600W PSU 515.00 רמקולים .00 EACANEACAN E-510 2.1 195. זיכרון G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 460.0 עכברי GENIUS MOUSE NETSCROLL OPTICAL PS2 47.00 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 427.00 מעבד CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB 64BIT LGA775 BOX 880.00 כרטיסי מסך PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DU…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מפרט מבוסס amd ללא מסך המחשב מיועד למשחקים בישביל חבר
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זקוק למפרט לעבודה משרדית. לא כולל מסך! כרטיס מסך שיהיה כלול בתוך הלוח אם (לא נחוץ משהו חזק\ 6100 יספיק). מה שכן חשוב, זה שיהיה מדפסת טובה מאוד! שתיהיה גם מדפסת/סורק/פקס ו-מכונות צילום . המחשב הוא לעסק... תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט בסכום של 4,000 (רצוי מאוד ללא חריגות ) אני לא גיימר, יכול להיות שאני אעשה OC, עדיין לא יודע. אין צורך בכרטיס מסך יקר - אלא רק כזה שיהיה בעל חיבור DVI, מארז- אני נעול על P150 של אנטק. אין צורך במסך (יש בבעלותי VIEWSONIC VP930) מה מומלץ? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זקוק למפרט ב- 4k ללא מסך מיועד למשחקים בעיקר משחקי רשת רציתי שיהיה גם אפשרות לאוברקלוק פשוט אבל רק אם זה לא מוסיף הרבה במחיר תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אז ככה: מסך 17 אינץ LCD כלול, המחשב פחות מיועד למשחקים (אבל גם) ויותר לאינטרנט. הייעוד העיקרי של המחשב הוא שתהיה לו את היכולת להמיר את כל סרטי הוידיאו שלי שלי שנמצאים על קסטות על גבי DVD ואני לא יודע איזה כרטיסים צריך בשביל זה ואיזה צורב DVD מומלץ... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חברה זקוק לעזרה,שדרוג מחשב עד 1500 שח למטרת משחקים!! יש לי מסך 22 ",ארדיסק 320,זיכרון 1 גיגה, וצורב חדש!! מבקש לעזור בבחירת כל שאר החלקים המקסימליים לסכום שיש לי..
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המפרט מיועד עבור ילדה קטנה. בדקתי את המפרט במדור המפרטים הממולצים ושמתי לב שהמחירים לא בדיוק מעודכנים, הייתי רוצה לראות אם אפשר להכניס כרטיס מסך לא משולב למפרט.
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אוקי המטרה הראשית זה להריץ IV כמה שיותר טוב,לא צריך מסך ומהסך שיש הוא 17 אינץ'! חשבתי על משו כזה.. למפרט מלא לחץ כאן איפוס מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI, 18cm Fan Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים non…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום חברה, אני כבר בקושי כותב בפורום, כי הצבא דיי גוזל את רוב זמני, ואין לי גישה לאינטרנט בצבא, אז דיי זין, חחחח נעזוב את זה כרגע. אז ככה, המחשב שלי דיי מת, P4 1600... ואחותי חוזרת לארץ, אז יהיה אפשר לזרוק לה אותו, ולמצוא תירוץ לקנות לי מחשב חדש. קיצר אני מעוניין במחשב בסיסי לגמרי, שייתן את התמורה המקסימלית לסכום שלו, אני לא מגדיר תקציב אני יגדיר שימושים ואשמח אם תתנו לי הצעות. השימושים הם: אינטרנט, IM, מוזיקה, סרטים, ומשחקים קלים: אסטרטגיה בעיקר, GENERALS וDAWN OF WAR וכאלה, משהו סימלי כזה, שאם מגיע מצב ממש של שיעמום שיהיה לי מה לשחק קיצר כמו שאמרתי שהכל יהיה בסיסי לגמרי, יש לי מסך, מקלדת, עכבר, אודיו וזהו בערך תודה רבה לכולם מראש!!!!! אאה וגם התחדשתי בווסט משהו…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב יהווה שידרוג למחשב הישן של אח שלי, השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ולעבודות לא כבדות במיוחד אבל שיוכל גם להריץ משחקים חדשים בצורה נורמאלית הציעו לנו את המפרט הבא: intel CPU Core 2 duo 3ghz E8400 6M 776 1333 ->842 Asus MB P5K L775/1600 ATX ->531 Case Midi Tower for P4-PS 400W Black 1120-630 ->247 ASUS EN8500GT SILENT/HTP/512M/A ->315 SOUND CARD Hight DEfinition Audio 8 channel O/B ->0 LAN CARD 10/100/1000MBps o/b -> 0 Kingston KVR800D2N5K2/1G DDR2 800Mhz 1GB ->123 - 2 BROQ HD WD 160GB 7200RPM SATA (300 Mb/s) 8MB ->202 ! חשוב לציין שכל המחירים הם לפני מע"ם ! + הרכבה 130 ש"ח אנחנו לא זקוקים למסך אשמח לשמוע את חוות דעת…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים. איזה כבוד, תמיד רציתי לפתוח דיון שכזה. וכיוון שכבר הענקתי לעצמי את התואר, אכנס ישר לפרטים: בהנחה שיש לי את כרטיס המסך XFX 8800 GTS 640MB או eVGA 8800 GTS 640MB, איזה מפרט הכי מומלץ בכ-3,000 ש"ח? אשמח אם לא תחרגו הרבה ממנו, כיוון שהוא כבר חורג בטיפה מהתקציב, אבל אם זה קריטי אתפשר. המטרות של המחשב הן בעיקר פיתוח, גיימינג (אני לא יורד מהרזולוציה המקסימלית) וצפיה בסרטים. המסך שלי הוא LG L204WT 20', ואני רץ איתו על רזולוציה רחבה של כ-1680 x 1050 . אין צורך בשום ציוד היקפי מעבר למחשב עצמו. לא ממש משנה לי איך המחשב יראה, רק כמובן לא להגזים, משהו מודרני יספיק. אין לי מושג מה נושא הקירור משנה, כל מה שאני רוצה זה שהבסיס יעבוד כמו שצריך לעבוד, כיוון שאני לא מתכנן OC …
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-