ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
חבר שלי צריך מחשב חדש אז אני עוזר לו אם אפשר מפרט מ-KSP כי שם הוא הולך לקנות המחשב צריך לכלול הכל + צורב DVD ומסך 17 שטוח המפרט צריך להיות מבוסס אינטל בלבד, אני יודע שעדיף AMD אבל הוא מתעקש על אינטל (אין טעם לנסות לשכנע אותו) בתודה מראש
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-4500 כולל מסך, רמקולים (פשוטים) מקלדת+עכבר לצורכי משחקים... לא אכפת לי מאיזה חנות תבנו אבל העיקר שזה יהיה ל-12 תשלומים בכרטיס אשראי... המארז צריך להיות נחמד (לא הקומפיוקייס חחחח) ...צורב רגיל לא צריך הרכבה או התקנה של וינדואוס תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט טוב לגיימינג, התקציב הוא 6.5 אלף. לא מתוכנן OC. אני מניח שלמחשב עצמו (ללא הציד ההקפי) יש משהו כמו 4.5 אלף. אלו המפרטים שהציעו לי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם ASUS P5QL-E ¤539 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים …
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אוקיי תנרכיבו לי איזה אחד חזק מבוסס אינטל ואין לכם סיבה להגיד AMD כי זה לחבר והוא אמר אינטל בלבד. לא צריך: רמקולים, מסך. צריך בנוסף לדברים הרגילים: סורק, צורב וDVD. תודה לכל העונים.
-
- 35 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לחבר שלי היתה ברמצווה שבוע שעבר וזה התקציב שלו למחשב (אל תאמרו לי לא שווה להשקיע כל כך הרבה כי הוא מתי שהוא מבקש מחשב חדש קונים לו ואין להם מגבלת כסף, אחושילינג עשירים. המפרט מיועד למשחקים בלבד והוא יכלול: מארז (עדיף אלומיניום אבל משהו כחול) מעבד (pentium 4 ואין סיכוי שהוא ילך על amd) לוח אם (מהחדשים יותר והיקרים יותר אבל לא rdram) cdrom floppy זיכרון DDR 512 עדיף בדיואל כרטיס מסך (אחד מה9700 פרו) הרדיסק כבר החלטנו (WD400JB) קירור של זלמן (הבנאדם לא יכול לסבול 20 dB בגרוש) בתודה מראש, manbot.
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק בבקשה להמלצה על מפרט למחשב ב8000 ש"ח המיועד למשחקים ועריכת תלת מימד. אני זקוק אך ורק למארז וחלקים פנימיים. לא למסך (יש לי את ה- T240 של סמסונג ), לא רמקולים (אני סגור על הלוג'יטק X530 ) ולא מקלדת ועכבר (יש לי את האופטיקל 1000 של מייקרוסופט ). השימושים במחשב הם משחקים ועיבוד תלת מימד (אני עובד במקס ). הרזולוציה היא 1920X1200. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי כמו הקוואדרו, אני מעדיף כרטיס גיימינג. הדבר הכי חשוב לי הוא התרכזות בביצועים. לא כל מיני פיצ'רים שמייקרים את הלוח אם בעוד 500 שקל או כל דבר דומה. ממה שהבנתי ב-8000 ללא ציוד הקפי אין שום סיבה שבעולם שלא אוכל להביא מערך SLI או Crossfire איכותי. בנוסף, יש לי כבר כונן חיצוני של 760 ג'יגה, כך שנפח לא כל כך ח…
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש מסיבות אשר שמורות במערכת. התקציב שניתן לי הינו 1,200 ש"ח. במחשב יעשה שימוש כללי ביותר, אינטרנט, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכדומה. בנוסף, ישוחקו משחקים קלילים מאוד ואף ישנים על המחשב. מאוד חשוב שHeroes 3 יפעל ללא בעיות על המחשב. אין צורך במסך או ציוד היקפי נלווה. אין צורך בצורב או כונן אופטי. אין צורך בכונן קשיח בנפח גדול, 80 ג'יגה או פחות יספיקו. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות לבנות מפרט בסכום המבוקש ושהמערכת תכלול כרטיס מסך שאיננו מובנה אשר יאפשר לי הרצת מפעלים פשוטים בכיף, ובנוסף, לענות על הצרכים האחרים שציינתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רצוי עם מאבד של INTEL , זיכרון 4GIGA 800 MHZ ו מסך LCD רחב 20-22 בנתיים זה מה שמצתי Core 2 Duo 2.66 - 1807 Ga-965p-DS3 REV 3.3 - 625 Gskill 4giga 800mhz - 2386 WD 400GB sata2 16 mb - 656 Collermaster ammo 533 - 395 GigaByte 8800 GTX 768mb - 3390 Samsung 22 WIDE 226BW 2ms DVI - 2245 HEC ACE 580w - 414 סכ"ם 11900
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן!זקוק בבקשה למפרט בסכום שציינתי שיכלול הכל והרכבה.המחשב מיועד למשחקים וכל השאר.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום,הרבה זמן שלא בניתי מפרטים :] אשמח לקבל מפרט בכ2000 ש"ח 1. מה טווח המחירים שאתה מוכן להשקיע במחשב? דגש על מחיר מקסימום- 2000-2500 ש"ח (כמה שיותר נמוך D:) 2. מה השימושים העיקריים שלך במחשב? המחשב הוא לילדים בני 13+-, בעיקר משחקים, אינטרנט ועבודות ביה"ס 3. האם תרצה בנוסף למחשב ציוד היקפי? כדוגמא: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים... כרגע לא, אם נכנס בתקציב אז בעדיפות קודם ל:1. מקלדת + עכבר, 2.מסך,3. רמקולים 4. האם אתה מעוניין לבצע בעתיד אוברקלוק במחשב זה? (אם אינך יודע מה זה OC, רשום "לא") לא 5. האם תרצה מפרט מחנות ספציפית כלשהי שאתה סומך עליה? או שלא משנה לך? לא משנה,עדיפות לחנות במרכז ועדיפות להרכבה בחנות. 6. דברים נוספים שהייתי מעוניין להוסיף / הערות …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט של מארז+ ספק, מעבד , לוח אם, זיכרונות (2 GB ביחד), כרטיס מסך טוב (Radeon), צורב DVD , דיסק קשיח (200+ GB) הכל במחיר כולל של 2000- 3000 לא עובר את ה3000. אני בניתי לעצמי אבל גיליתי שאני צריך עוד דברים. ועוד דברים. כמו מין חיבור מהספק לכרטיס מסך למשל Radeon X1950GT לפעולה טובה. זיכרונות CL 4. ספק אני מעדיף ספק זול וטוב שישרת את המחשב שלי. הכל מהאתר http://www.gibornet.co.il/ או מכל אתר שיש תאפשרות לקנות מנתניה. תודה רבה על ההשקעה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט ב2000 שח כולל מסך והכל.... לימוש הכי פשוט שיש אינטרנט אימיילים ומשחקנים ממש ממש קלים. אני צריך שהמפרט יבנה בKsp כי אני קונה מהם תודה מראש אלכס
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם אפשר לשתי סוגי המעבדים INTEL \AMD תודה! ;D מיועד למשחקים לראות סרטים ... המחשב גם יהיה דולק מלא זמן שהוא באיטנרנטרנט לפחות 40 שעות רצוף ככה.. תחלקים האחרים יש לי כמו מסך סידי רום ארדיסק מקלדת עכבר רמקולים מהמחשב הישן!! זה מה שאני צריך!! מארז- לוח אם- מעבד-AMD\INTEL זיכרון512- כרטיס מסך!שיהיה טוב!! אם אפשר לדעת מאיזה אתר לקחתם תמחירים תודה!!
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה קורה כולם אני חדש פה? אני מחפ]ש מפרט של מחשב עד 2700 ללא ציוד היקפי שקל אני רוצה מחשב שהיה מתאים למשחקים חזקים במיוחד למשחקים עם זיכרון גבוהה וכרטיס מסך טוב שיגיע עד 2700 . עם מישהו יוכל לתת לי מפרט אני אשמח בתודה נועם..
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לי, ביקשו ממני להרכיב מפרט למורה, הדגשים הם מחסון אכסון רב. כמו כן שהמפרט יכלול את כל הציוד ההקפי, ושם החנות ממנה הורכב. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ככה לפני שאני מתחיל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (האמת היא שאמא שלי רוצה לקנות, ואו :פ) בכל מקרה אני ממש לא מעודכן בכל הנוגע לחומרה אני יודע שעד לא מזמן היו לאינטר CORE 2 QUAD שזה מרובע ליבה וCORE 2 DUE שזה כפול ליבה פתאום אני רואה באתר של IQPC כל מיני i3/5/7 שאין לי מושג מה זה בכלל ומעבדי פנום של AMD אני אשמח לקצר הסבר וטיפים מה עדיף (כעיקרון מחשב למשחקים, אבל אני בצבא ככה שאני מגיע פעם בשבוע/שבועיים, אני לא מחפש להריץ משחקים שיוצאים בעוד שנה על SUPER HIGH כי התקציב לא גבוה) בינתיים אני מסתדר עם מחשב INTEL P4 2.8GHZ, 1GB RAM, GF6800GT ככה שאני לא בררן גדול העיקר שיהיה מחשב טוב שיריץ COD, MOH וכל המשחקים המגניבים שלא יצא לי לשחק בהם והנה ביותר פירוט 1. מה התקציב…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט לעבודה ומשחקים בתקציב 3500 ש"ח, ושאני גם אוכל לשדרג אותו במקרה הצורך בעתיד- ולא לקנות מחשב חדש לגמריי בעוד שנתיים שלוש. אני חשבתי על מעבד לא יקר במיוחד של אינטל/אייאמדי (4400/5200X2 למשל) , לוח אם שתואם לו ומתאים גם למעבדים החדשים של החברות בהתאמה שיצאו בעתיד(כדי שאני אוכל לשדרג אליהם בהזדמנות), 2 ג'יגה זיכרון מחברה מוכרת, כרטיס מסך שיתאים למשחקים(לא יקר מדי, הסיבה בהמשך), ושאר הדברים כמו מארז ספק צורב DVD.. שיתאימו גם למערכות לעוד כמה שנים. *יש לי מסך LCD 17 אינץ'- אני לא חושב שצריך להתפרע בכרטיס מסך.. *אני לא חושב שאני אבצע OC, אבל לפחות שתהיה לי אפשרות לOC לא רציני כשהמערכת תתיישן בשביל שאולי אני לא אזדקק לשדרוג *אפשר חריגות קטנות אם זה ממש הכרחי..…
-
- 17 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ללא מסך וכל השאר... המחשב למשחקים הארדיסק 80ג'יגא עדיפות לאינטל - דיואל קור....
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חובה אינטל זקוק למפרט ב4,200 כולל מסך למשחקים כולל כל הציוד ההיקפי תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כולל מסך טוב 19 אינטש ועם ציוד היקפי... (ואני מוכן להוסיך עוד איזה 150 שקל אם ממש צריך). ואני רוצה מחשב מבוסס אינטל קונרו ומעלה וכרטיס DX10 (מעל 8500 ולא ATI). כמובן שצורב טוב , רמקולים ומקלדת ועכבר פשוטים .. תביאו לי מארז טוב וספק טוב שיחזיק את המערכת .. ואני לא רוצה מעבד AMD ואם אפשר חנות מאזור המרכז ככה. תביאו לי דיסק קשיח נחמד ואני לא רוצה מסך כמו סמסונג 931 , אני רוצה מסך טוב. תודה רבה..
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-