עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dodihob,

שלום שמי ערן, סטודנט להנדסת חשמל שנה שנייה. בחיפושי אחר מחשב נייד נתקלתי במחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=16996 Dell Inspiron 14 3420-32106G74IB על פניו נראה כעסקה משתלמת, כמו כן אנסה לקנות באילת כך שהמחיר צונח לסביבות 3300. האם זהו מחשב משתלם ביחס למחיר? או האם יש מחשב אחר יותר מומלץ? אני מצרף למטה את הדרישות לפי חוקי הפורום תודה רבה מראש ערן * מטרות המחשב? לימודים (מקלדת נוחה), משחקים מידי פעם, ניגון חלק קבצי 1080p.* גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: לא קריטי, רק שהמחשב לא יהיה מגושם* האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: כן* גודל מינימלי וסו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, אנחנו מתכננים לקנות מחשב נייד.. לצרכים דיי בסיסים - אינטרנט + סרטים + משחקים (לא כבדים) ראיתי כל מיני סוגים ודיי צמצמתי את זה ל2 אלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11201 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11911 איזה מהם עדיף? או שאחד אחר? חשוב שזה יהיה 15.6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by מאיה גרינברג,

המפרט : E7500 TRAY FSB-1066 AC ALPINE PRO-7 - שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת AC FREEZE 130W ? ולמרות שהמעבד רק 65W ? GIGABYTE GA-GA-P31-ES3G - מבאס אותי הלוח הוא ישן תומך רק 4GB PCIE1 2XDDR2 ממש עלוב . SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE HD4670-ZALMAN הכרטיס מסך הזה שווה משהו ? הוא יריץ FIFA ? CALL OF DUTY ? נורמלי ? WD 1TB SATA@ 32MB DVDRW LG X 22 TT WING RS 100 - מתלבטת אם לקחת את ה TT M5 הוא קצת מכוער אבל אמרו לי שהוא טוב יותר . TT 500W אינטרנט ושיתוף קבצים + משחקים רמה בינונית . איך יכול להיות שמפרט כל כך עלוב ופשוט עולה 2500 שקל ? אני חושבת לערוק ל AMD המחירים של אינטל מעצבנים אותי.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iNtro7,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 12000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, בהתחשב בעתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by itay3ez,

מיועד למשחקים כבדים השאלה אם יש פה מקום לכסוך לי עוד קצת כסף ולא לשנות ממש את הביצועים של המחשב המפרט שהרכבתי הוא ככה : [table][tr][td]מק"ט[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1240[/td][/tr] [tr] [td]GP67AUD3B3[/td] [td]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪642[/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td]SS-750AT[/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td]1[/td] [td]₪561[/td][/tr] [tr] [t…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. * מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אבקש מפרט למחשב שישמש עבור תוכנות גרפיקה כבדות במקום העבודה. אין צורך בציוד היקיפי וכרטיס קול מטורף, המחשב לא ישמש עבור משחקים כלל, מארז חשוב שיהיה משהו איכותי על מנת לשמור על טמפ' סבירה אך עם זאת לא ייעשה במחשב OC ומכאן שאין צורך להשקיע סכומים בקירור מיוחד. [glow=red,2,300]ללא ציוד היקיפי ומסך.[/glow] מעבד - 4 ליבות זיכרון - 4 ג'יגה בייט הארד דיסק - חצי טרה בייט כרטיס מסך - בינוני (תקציב שנע בסביבות 800 ש"ח) לוח אם כמובן חשוב להשקיע צורב די וי די מתקדם וזהו לדעתי, אם יש לכם שאלות או הצעות עבור מחשב שאמור לענות לדרישות האלו אשמח לענות! המחשב הוא עבור עבודה במקום העבודה כך שהתקציב פחות רלוונטי אבל עדיין יש להשתדל לשים לב לעלות מול תועלת והאם יש צורך בהשקעה יותר גדולה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EF,

אשמח לעזרתכם בהחלטה לגבי מחשב נייד. ההתלבטות היא בין שלושה דגמים לכל אחד יתרונות וחסרונות מבחינתי. צרכים: מסך - 14​ אינץ​, ​מט, עדיף מסך עם פאנל IPS מערכת הפעלה - windows 7 מעבד - I5 זיכרון - לפחות 4 ג'יגה אמצעי קלט - touchpad רצוי ללא Pointing stick מקלדת - עם שטח עבודה כמה שיותר גדול ונוח - חשוב! משקל - ​ באזור ה- 1.6 -1.8 זמן סוללה - לפחות 4 שעות יציאות- 3 יציאות USB 3.0 ו-HDMI כונן קשיח - 286G - SSD מחשב שקט עם מערכת קירור טובה Dell Vostro 5480 VM-RD33-8938 כ- 4,300 ש"ח יתרון - שירות של DELL, כיום משתמשת ב- vostro 3500 כך שהממשק לא יצריך הסתגלות, זול יחסית לשניים האחרים חסרון - לא מגיע עם SSD, אפשר לשדרג אבל אז האחריות on site לא תופסת (אחרי בירור מול DE…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, בשעה טובה מכרתי את המחשב הנייד שלי שאני לא צריך יותר ואני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב שולחן חזק לעבודה במאיה ולמשחקים. אני עוד לא ברמה מקצועית וגם רוצה לשחק במחשב ולכן אני לא צריך כרטיס QUADRO. לפי הפורמט המומלץ: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 פלוס מינוס לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ועבודת תלת מימד במאיה, מקס וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא לא צריך שום דבר פרט לאל-פסק. 4. האם יש דבר ספציפי שאת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, דרישות ושימושים: משחקים - כאשר חברים קופצים לבקר אני אוכל לשחק במשחקים דיי חדשים שיוצאים (גיפורס 6200 אולי?), אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך כי אני לא גיימר ולא משחק הרבה, אז לא משהו יקר אלא משהו בינוני (ומשחקים חדשים לא יראו כמו סנייק ויתקעו). אינטרנט - זה אחד הדברים העיקריים שאני עושה במחשב לכן אם מהירות הגלישה ואיכות הגילשה תלויה בכרטיס הרשת, אנא ממכם שימו לב. תוכנות - אני עובד הרבה עם תוכנות חדשות שדורשות די הרבה זכרון, חוץ מזה שאני משתמש בלינוקס גם (אז בבקשה לא 64 bit למרות שיש גירסאות מיוחדות), אני מעדיף שהמעבד והזכרון יהיו ברמה גבוהה (נראה לי שמעבד 3.2 ו1024 זכרון, אני יודע שהדירשות גבוההות מאוד למחיר אבל שמעתי שמחירי המעבדים י…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת פיתוח שתוכל להריץ VISUAL STUDIO,VISTA , SQLSERVER ו-VIRTUAL PC חשבתי ללכת לכיוון של מפרטי המשחקים כשאני מפחית בדרישה לכרטיסי מסך אך מעלה בדרישה לזיכרון. הנה המפרט עליו חשבתי: Categories Products Price Qty ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤406 1 מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤327 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤604 1 זיכרונות Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K ¤588 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Ge…

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם המחשב הזה מספק לצורך משחקים חדשים ?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 מחיר ב 1pc 5082 ש"ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7749 מחיר בתמליל 6595 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13084&c=4857

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by errorking,

שלום , יש ברשותי מחשב בן 4-5 שנים ועליו לוח אם - asus P8Z68-V אני מעוניין להחליף מאיץ מסך עד כה היה לי NVidia gtx 560 ti ואני מעוניין לקנות כרטיס חדש וחזק - gtx 1060/1070 שאלתי היא היא הלוח אם שלי מתאים ויתמוך במאיצי מסך מהדור החדש עם לפחות 6GB ? בתודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לחברי הפורום שלום, מבקש דעתכם ועצתכם לגבי שני מפרטי מחשב המפורטים כאן, בעיקר בזיקה להתאמת רכיבי החומרה ומניעת צווארי בקבוק: מחשב אחד סטנדרטי יותר והשני חזק יותר, הדגש כאן הוא על מחשבים אמינים עם מינימום תקלות ועמידות לטווח זמן של 5 שנים לפחות. מחשב 1 - מעבד: intel - i5 10500 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7X CO לוח אם: MSI B560M PRO VDH כרטיס מסך: ASUS GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 SSD: סמסונג 970 EVO PLUS 250GB NVMe M.2 אחסון: WD Blue 2TB 256 MB 7200RPM SATA III זיכרון: Kingstone Fury Beast DDR4 2666Mhz 2x4GB ספק כח: Antec NEO ECO GOLD ZEN 500W מארז: Corsair SPEC-05 Window Mid Tower …

15. Started by uvi,

היי קיבלתי הצעה לרכושה מחשב נייד של אפל מתצוגה מדגם Z0GV ב4800 ש"ח האם זה כדאי ? האם נוח לעבודה על התוכנה של אפל במקום WIN והאם ניתן להעפיל על זה משחקים כגון סימס 2 ? http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Z0GV אשמח לדעה כלשהי תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, מחפש לפטופ 15.6~ לשימוש כללי, ללא משחקים, מה כן חשוב - - פרמטרים של "נוחות": משקל, התחממות, רעש, אורך חיי בטריה, אחריות של יבואן טוב. - אחרי הפרמטרים האלה אם נכנס בתקציב SSD שמשמש ל-cache אמיתי על ה-HD מה טוב - פרוססור לא חייב להיות הדבר הכי חם שיש, מילולית , אבל שלא יהיה משהו שלא יסחוב כלום שלוש שנים מעכשיו תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lovakosh,

מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 9000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, דיאבלו, משחקי רשת דוגמת באטלפילד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 עם אופצייה לשדרוג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, הרד דיסק רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ZigZagEr,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד ו"שמתי עין" על המחשב הנ"ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-79744956-80450090.html המפרט שלו נהדר מבחינתי ובעצם הדבר היחידי שמפריע לי זה העובדה שהמסך שלו מבריק. הלכתי לחנות (BigBox) וראיתי במו עיניי מחשב דומה עם המסך המדובר ולא יכולתי שלא לשים לב לסינוור הרב הנובע מהעובדה שהמסך הוא מבריק ובעצם מתפקד ממש כמו מראה.. נאמר לי בחנות שכל המחשבים הניידים מגיעים כיום עם מסך מבריק (אפילו סדרת המחשבים של Lenovo עם המסך ה"מט" כבר לא משווקת יותר). ולכן אני פונה אליכם - האם ישנו מחשב דומה עם מסך שאינו מבריק ("מט")? כמו כן כל הערה בנוגע ללפטופ הזה תתקבל בברכה תודה. נ.ב. אני שוקל לשדרג א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק, ואם כן, מהו המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Z1Z1Z1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?חח גם ככה אין הרבה... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכוון הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dror.eitan,

שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by asaf23,

רציתי לדעת האם שווה לי הקנייה הבאה: אני צריך תשובה דחופה כי הקנייה צריכה להתבצע עוד כמה שעות... CORE 2 DUO 2.0GHz T7250 זיכרון פנימי 667 2GB, מסך 13.3 אינץ +מצלמה,כרטיס מסך NVIDIA8400 ,דיסק קשיח 160GB ,צורב DVD,ויסטה פרמיום ,שלט אינפרא,אלחוטי +בלוטו'ת,קורא טביעות, אחריות לשנה המחיר הוא 4200 ... חפשתי דגם דומה בזאפ ואין .. אז אין לי שום מחיר שאני יכול להשוות אליו ... (הדגם ב 5800 הוא בלי ה 8400GS) תודה לכל העוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.