עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 שח. לא ברזל - חריגה של עד 100 ניתן לספוג... לא בטוח שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט - כרום, וורד ואקסל. מחשב ביתי למטרות כלליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD \ קשיח. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, אין הגבלה ע…

2. Started by chnon,

הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…

3. Started by ran123,

CPU AMD 2800+ 64BIT BOX, M.B GIGABYTE 8KNS, MEMORY 512X2 CORSAIR 3200C2 DUAL DDR, VGA ALBATRON 6800GT, HD WD 160G S-ATA, 1.44, DVD LG, DVD-RW LG 4082BB,CASE COMPUCASE 6919 + ENERMAX 350W מחיר באתר: 6999.00 ¤ מחיר השוק: 7348.95 ¤ אחריות: שנה מצב: ניתן להזמין מערכת משחק למקצוענים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by compman112,

המפרט הוא ככה: (בעיקר למשחקים כבדים ולOC למעבד ולכרטיס מסך) מעבד - AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 - BOX (E6) מחיר - 850-900 (המלצות חנויות?...) מארז - Sunbeam Transformer BLACK מחיר- 400 ש''ח (noacomp) ספק -FSP 350W מחיר - 260 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 - זה מתאים לAMD? זכרונות - המלצות ל512X2 שיתאים למשחקים והזכרונות לא יעברו OC...(בערך 600 שקל שיהיה אם זה תקציב נכון לזכורונת..) לוח אם - המלצה ללוח אם בסביבות 900+- לOC - למעבד (המצוין למעלה) ולכרטיס מסך כרטיס מסך - סביבות ה1500+- אני אלך או עלX800GTO2 או על הסדרה שתצא X1600 תלוי לבנצ'ים שיצאו מחר... אז כרטיס מסך מחר תגידו לי מה עדיף שאלות: 1. מעבד - אני רו…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בעיקרון מה שחשוב זה שהמחשב יהיה מהיר וגם יעבוד מהר עם תוכנות עריכה בסגנון פינאקל סטודיו 14 שני מפרטים אחד של אינטל אחד של AMD השאלה זה עד כמה האינטל שווה תהשקעה במחיר ומה כדאי לשנות מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לינוקס קטן (כלומר מארז קטן בסגנון ה-mini ITX) שיוכל לשמש למשחקי Steam למשך כמה שנים (ביצועים גבוהים לא חשובים). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1080, מסך 24 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא כונן SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (ק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kupo,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי במחיר של עד 3000 ש"ח, אין דרישות תובעניות רק שיהיה אמין,בנוי היטב, ויחזיק מעמיד כמה שנים בשימוש משרדי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינץ בערך * משקל רצוי? לא כבד מדי (לא יודע בדיוק אבל שלא תהיה מפלצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, שעה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הייתי ב KSP השבוע והמוכר שם המליץ לי על Dell Inspiron N5030-T452W7‎ בגלל האחריות (3 שנים) ב 2890 עם המפרט : ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4500 2.3GHz, 1MB Cache, 800MHz FS…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shaykmp,

היי, מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד לסטודנט בעקרון עכשיו אני מאוד מבולבל האם כדי לקנות מחשב נייד או לקנות טאבלט מסיבה שנראה שכל העתיד הוא בדרך לשם, ואני לא רוצה לקנות מחשב שכביכול " טרם עבר זמנו " מצד שני, הטאבלטים הם לא דבר שמעיר לי בעין, הם קטנים ולא מספיק מפותחים לטעמי אשמח את חוות דעתכם לגבי האם כדי לחכות לטאבלטים או לא סוג המחשב שאני רוצה : - נייד בעל סוללה ברמה סבירה ( 8 שעות פלוס ללא חיבור חשמל ) - מהיר פעולה - ווינדוס 8 - מסך 15.6 - בעל יכולת להריץ משחקים כבדים ( XCOM, דיאבלו 3, WOW, סקיירים ) - לא כבד במיוחד - כרטיס WIFI במהירות גובהה מאוד כמובן שאני לא מעלה את הדברים הבסיסים שהם יציאות HDMI, USB, כו מסגרת התקציב היא 5000 שקל אם ישנם עוד שאלות אתם מוזמנים ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עד כמה משמעותי ההבדלים באיכות הבנייה בין R61 ל-T61 שגורם לזה שבד"כ מוכרים את R61 עם אחריות לשנה בלבד? סך הכל גם הוא מגיע עם roll cage, והגנה ל-HD ודבר נוסף, הבנתי שתם עידן וב T400 יש flex במקלדת. למישהו יצא להתנסות עם זה? עד כמה הוא משמעותי? האם הייתרונות של הנייד (על פני T61), מכסות על המקלדת הפחות טובה? (ד"א, קראתי גם שהיא יותר עמידה מבעבר .. זה נכון?)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by or7755,

שאלה למה אינטל מייצרת דור חדש של מעבדים חלשים רק כדי לחסוך בחשמל וביותר שעות בטריה. למה שאני ארצה מחשב שעובד 6 שעות אבל לא זז? ומה ההבדל מהמעבדים הקודמים עם סיומת U?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guyb7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי מחשב מלפני 4 שנים שעדיין עובד ורץ. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט,אופיס,ותוכנות מ- ADOBE CS5. אני רוצה לשדרג בעיקר בגלל איטיות המערכת בעת הפעלת תוכנה או שתיים ביחד מ-CS5. ישנן אף פעולות שאני לא יכול ליישם בפוטושופ עקב מיעוט זכרון RAM (התוכנה מודיעה לי שהפעולה לא יכולה להתבצע בעקבות מיעוט בזכרון) וזה מעצבן אותי. כמו כן אני מתכנן ללמוד גרפיקה ואני מייעד אותו לשם. קנייה של מאק (על סוגיו השונים) לא באה בחשבון משיקולי עלות/תועלת. חשבתי על שידרוג של המעבד,לוח אם,כרטיס מסך וזכרונות ואולי להוסיף SSD של בין 60-64 ג'יגה למערכת ההפעלה ו-CS5. או לחילופין החלפת כרטיס המסך לזה שמצוין מטה והוספת 2/4 ג'גה נוספים (DDR2) כמו כן חשבתי על התקנת מערכת הפעלה נוספת לצד הווינדוס לשם ניסיון של…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DL,

טוב אני קונה מחשב חדש, אני רוצה שהוא יריץ משחקים כבדים לאיזה 3 שנים בגרפיקה בסדר, אח"כ קצת פחות לא משנה לי. אהה והוא לא ל OC, אני לא עושה ולא אעשה שום OC אף פעם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 CD-RW / DVD-R…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Roni Hacohen,

האם כדאי לקנות את המחשב הבא Intel core i7 7700k Gigabayte Z270X-UD5 Kingston 32GB RAM DD4 2400MHz GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB Samsung evo 960 nmve SSD 256GB Seagate 2TB HDD Antec 550w PSU עבור 3300 שקלים? היעוד הוא עריכת וידאו תודה.

16. כן, שוב זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם זה נותן שינוי קריטי בביצוע, אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם להיות אופטימיים וללכת על המשחקים היותר חדשים\שיצאו, (למרות שגם משחקים מ2005 בקושי עבדו לי עד עכשיו); Diablo 3, TES Skyrim, Mass Effect 2-3,DOTA 2, AC revelation, Batman Arkham City וכו' וכו' …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. למי שקרא, אחרי כל הבלאגן שהיה לי עם המאיץ (LEADTEK 6600 GT AGP), והחנות (נתנה לי BULK במקום RETAIL והביצועים היו בינוניים מדי) החלטתי שאני פשוט הולך להשקיע יותר כסף ולקנות כמה חלקים חשובים! התקציב הוא 2500 ש"ח (אם אין ברירה, אז קצת יותר). והחלקים שאני צריך הם - לוח אם שיתמוך כמובן ב PCI-E, לא חשוב לי OC, עם SATA-II. מעבד AMD 64 bit, לא Sempron, אני *שונא* מעבדים מוחלשים. מאיץ גרפי רצוי ATI GTO, אבל חזק מה 6600GT. בינתיים, ככל הנראה, אני אצטרך להשאר עם הספק הג'נרי 400W המחורבן שלי. מה נראה לכם? אפשר להרכיב מפרט כזה שכל הרכיבים בו חדשים או שאני אצטרך לוותר על משהו ולקנות אותו כיד-שניה, ואם כן מה עדיף משלושתם? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 830 K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510 256MB Twinmos CL2.5 X2 - 280 80GB (8MB) SATA II 7200RPM - 370 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - 260 סה"כ : 2250 ועם מוסיפים מארז עוד 250 שקל = 2500 שקל ! עכשיו יש לי 2 שאלות : 1. האם מישהו התנסה עם הלוח הנ"ל או מכיר ביקורות עליו ...סה"כ הוא נשמע טוב כי הוא בא עם כ מסך מובנה 6100 שזה דיי מכובד וחוסך לי פה המון ! ואיך הערכת שבבים של Geforce 6100 מה זה אומר בדיוק האם זה nforce 4 שהרכיבו עליו 6100 ? 2.איך הכרטיס מסך ה 6100 הזה ? מממ כמו ה 6200 ? פחות טוב יותר טוב מ FX5200 ? האם הוא יריץ משחקים כגון FarCry בצורה טובה לצורך השוואה ? סה"כ הלוח מציג יתרונות יפים ביותר כגון Sata II ו 7.1 יצאות…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז ככה יש לי הנחה משמעותית על החברות האלו ואני יכול להזמין כמעט כל דגם של החברות הנל, אני מתעסק בעיקר במוזיקה Cubase גלישה באינטרנט, אני צריך במחשב לפחות 250 Gb ושיהיה מהירר כי אני עובד עם תוכנות כבדות, כרטיס קול לא חשוב כי יש לי חיצוני.. גודל מסך 14.1, התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום ידיד שלי יש לו נייד של אסוס ,ומלבד כניסות USB אין שום כונן אופטי,אני רוצה להתקין לו מערכת הפעלה מחדש ,האם אני חייב כונן חיצוני,או שיש דרך אחרת,הדיסק קשיח של 80 ג'גה ,מחולק לשתי מחיצות ,חשבתי שבאחד מהמחיצות יש גיבוי ,אבל לא מצאתי.מישהו יכול להדריך אותי,או לרשום לי קישור, כי האמת בניידים אין לי שום מושג.בנטבוק מדובר באולטרה נייד עם מעבד intel-atom.N.280 כונן כשיח 80 גיגה+אחד גיגה זיכרון,ובמדבקה רשום EEE pc 1000 h תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אופציה 1:Leadtek nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe אופציה 2:Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe תגידו מה אתם חושבים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תקציב: 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 מה שימושי המחשב? After effects פוטושופ CS6 3D Max Studio Illustrater Cinema 4D משחקים פחות. הרזולוציה היא 23 אינץ' 1920X1080. בקרוב אני יחבר עוד 2 מסכים כאלה. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ברשותי כונן קשיח של 1TB, מארז CM690, ספק 550W של חברת CORSAIR. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? לא חשוב. מעדיף שלא לעשות OC. לא צריך מערכת הפעלה. חנות ספציפית? מעדיף KSP. תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חברים אנ ממש צריך עזרה,איך אני מתקין ווינדוס XP במחשב אולטרה נייד עם דיסק און קי ..מחשב חדש חדש ותוכת ווינדוס גם חדשה .הבעיה היא שניתן לבצע התקנה רק דרך דיסק און קי.איך עושים את זה . קובי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ableton ופלאג איןים, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית: 2560x1440, חשוב שיהיה אפשר גם יותר בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף תל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב, אם יש סיבה להמתין אשמח לשמוע עליה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? FW…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני גר בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה/משחקים ואני זקוק להמלצות התקציב אמור לכלול גם מסך 24-27 אינצ' התקציב הוא 1500-1800 דולר אני מעריך שרוב החלקים יקנו ב Amazon, FRY'S, newegg מקווה שתוכלו לעזור, תודה רבה! איתי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.