ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי hwzone, אני זקוק למפרט מחשב שישרת אותי לשימוש בתוכנות הבאות: פרימייר (+ תוכנות עריכת וידאו נוספות) פוטושופ (אולי בהמשך גם אילוסטרייטור) אפטר אפקטס (בעתיד הקרוב) מאחר ואני עורך סרטוני וידאו המצולמים באיכות HD + הקלטות סאונד - אני מחפש מחשב שלא יתקע ולא יקרטע תוך כדי עבודה. ואגב, האם יש קשר בין יעוד המחשב לבין המעבדים החדשים של אינטל? מה מומלץ? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, בעזרתכם כבר קניתי מחשב סוס עזרתם לי מאוד עכשיו אני צריך לקנות לאחי הקטן. הוא לא משתמש בו הרבה אז התקציב של ההורים הוא 2000 ש"ח. לשדרג תמחשב בן 5 שלו... קיצר הדרך היחידה היא לקנות חדש כי החלקים יותר מידי ישנים. אני זקוק למפרט של מקסימום 2000 ש"ח הכולל כרטיס מסך טוב שיחזיק משחקי רשת לסוגייהם, מעבד חזק לOC, זיכרונות לא משנה רק שיהיה לפחות 2GB, ספק אמין, מארז זול למרות שאפשר להשתמש בשלו, צורב DVD ולוח אם שיהיה נחמד לעתיד. תודה מראש למי שיעזור לי, זה נשמע דיי בלתי אפשרי ב2000 שקל אבל זאת ההגבלה של ההורים שלי... תודהה
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום אוקי אז ככה אם אפשר שתבנו לי את הכי טוב שאתם יכולים ב200 שקל מפרט המפרט יהיה בלי כרטיס מסך ודיסק קשיח לא מתוכנן אוברקלוק חשוב שיהיה שקט ללא ציוד הקפי ללא מסך וזהו תודה רבה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיקר לעוזרים אני מעוניין לבנות לאחי מחשב (כנראה אני לא אבנה לבד) תלוי בכם בוא ניגש לעניין אחי צעיר חמוד ומעוניין בבחו......באא תקציב 2500 ואני צריך: מעבד AMD חובה! ככה משו *3000 לוח אם תומך AMD וכו... DDR כרטיס מסך משו כמו Gforce 6200 וחשוב שלא יחרוג מאקס' 880 ש"ח ואם נשאר משו בכיס זכרון DDR מהחדשים (אני לא מבין, לא לכעוס) תודה רבה לכם אתם לא מסינים כמה אתם עוזרים לי. אולי כן?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. אני צריך שתרכיבו מפרט לאבא שלי, הוא בעיקר עושה עבודות OFFICE פותח אימליים ודברים כאלה (הוא לא ישחק מבשחק אחד אפילו). אז תציעו
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
(1) תקציב, התקציב נע סביב 3700 שקל אני יכול להגיע איתו עד ל 4000 שקל בקלות מעבר לזה זה בעיה (אלה אם זה משהו ממש ממש משמעותי). (2) מטרות המחשב: משחקים:סדרת טוטאל וואר, ,NWN2 אינטרנט, לראות סרטים הורדות ושליחות כבדות. אני גם מחליף מערכות הפעלה מדי פעם בין לינוקס לווינדוס ולומד שפות צד שרת. (3) ציוד הקפי:החשמל פה לא יציב אז אני צריך מכשיר שישב לפני המחשב ויספוג קפיצות מטח והפסקות חשמל בשבילו. (4) לא צריך כונן דיסקטים. (5) אין העדפה לחברה מסויימת רק לחלקים בלי עופרת ואם יש חלקים (עם אותם ביצועים) שחוסכים יותר בחשמל ובשביל שני אלה אני יכול להוסיף עוד 200-300 שקל אבל שלא יוריד את הביצועים. (6) המחשב יכול להיות מכוער, אבל עדיף שיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה, אני ישמח ליד זה ציו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד intel Quad core חדש, התקציב לא כולל אותו. דרוש בנוסף מסך 19/22" מקלדת ועכבר (אלחוטי בעדיפות) , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ-אין לי כרגע שימוש למשחקים. רצוי שניתן יהיה לשדרג בעתיד. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע מה המצב היום. האם לאינטל עדיין יתרון בתחום? חוץ מזה אין צורך בכרטיס מסך רציני. ורצוי שיהיה FIREWIRE על הלוח, אבל לא קריטי. אפשר להוסיף אח"כ.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למפרט בסכום של 4500 ש"ח ואני ממש לא רוצה לחרוג ממנו אז תישדלו להישאר בתקציב השימוש העיקרי תיכנות(NET.,VB,JAVA) שימוש משני משחקים אני גם מתכנן OC מתון ולא רציני יותר מידי המעבד הזה פשוט דורש את זה בגדול חשבתי על משהו כזה מעבד - 1200 ש"ח E6300 (לא מעוניין במעבד אחר אז בבקשה בלי AMD) לוח אם - כרגע יקרים ,אני יודע אבל כשאני יבצע את הקניה אני מעריך שלוח טוב יעלה גג 800 ש"ח זיכרון - 1 גיגה לא יודע איזה הערכה שלי יעלה בערך 600 ש"ח דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? בערך 500 ש"ח ספק כוח + מארז - המינמום שנדרש מבחינתי ספק שיחזיק את המערכת ומארז סבבה ,לא איכפת איך הוא ניראה ניראה לי ש 500 ש"ח יספיקו צורב - לא צריך מסך - לא צריך מקלדת+עכבר - לא צריך רמקולי…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עבודה משרדית כבדה = 50 עמודי אינטרנט אקספלורר. בנוסף, תוכנות עם מידע נכנס רב מאד בכל שניה. אני מקבל הרבה חומר מבלומרג, ציטוטי מניות בזמן אמיתי, חדשות DowJones שמתעדכנות בכל שנייה. ללא מערכת הפעלה: אפעיל אותו עם מערכת הפעלה התומכת ב-64 ביט. מסך: ברשותי מסך LCD 24" SAMSUNG דגם T240 תומך HDMI עם זמן תגובה של 5ms כי אני לא משתמש בו למשחקים. הפאנל הוא TN כי אחרים עולים כפול. אני צופה בו בפורמט 4:3 אני מתכונן לרכוש מסך זהה נוסף, על המערכת לתמוך במסך נוסף בגודל זהה. מעבד: לא הגרסה המתקדמת והיקרה ביותר. לא quad כי לא נכנס בתקציב היות וגם מצריך קירור מיוחד וספק בהתאם. לוח אם תומך ב-HDMI, WireFire. כרטיס מסך התומך בשני המסכים הגדולים זיכרון 4GB קשיח Sata2 3…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מפרט ב- 5000 ש"ח (עדיף לא לחרוג) מטרה : בעיקר משחקים. OC : לא יהיה. אין צורך מארז! (ספק צריך) אין צורך במסך,מקלת,עכבר וכו'.... אני חושב בכיוון AM2 אבל... לא סגור, אשמח להצעות.
-
- 13 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני גיימר כבד, לא צריך לא מסך ולא שום ציוד היקפי.... עדיפות אם תצליחו לדחוף X800XL ...כמובן מארז סביר וספק סביר... לא מתוכנן כרגע אוברקלוקינג... מחיר כולל הרכב עד 5500...רצוי אף פחות...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
המפרט צריך להיות מKSP למשחקים כבדים + עבודה בתוכנות גרפיות [פוטושפ,מקס,פלאש] אני צריך מסך,מקלדת ועכבר וציוד לרשת חשמל. מעבד מבוסס AMD עוד פרטים צריך כונן וצורב לא צריך DVD מסך אפשר מחנות אחרת מירושלים צריך הרכבה במעבדה, ללא מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אוקיי אז מפרט בתקציב 7000 ש"ח ללא מסך, על בסיס מעבד Pentium ולא AMD. מה שחשוב לי בעיקר שישמש אותי לכל הצרכים בעיקר סרטים ומוזיקה, גם משחקים אבל אני לא גיימר כבד. עבודה מהירה על שולחן העבודה. ציוד היקפי נוח ומעוצב והדגש האחרון עיצוב יפה בצבע כסוף מעבר לזה שאני רוצה שהמחשב יהיה טוב מבחינת טכנית חשוב לי שיהיה יפה לעין. זקוק גם אני למסך LCD עד 2000 ש"ח, נכון אני יודע שפתחו ת'רד מקיף ומאוד טוב על העניין הזה הבעיה היא שמצויינים שם הרבה מסכים טובים ואני לא מצליח לפגוע במסך הנכון אם מישהו להציע מסך אחד טוב, שיעבוד טוב עם סרטים ובעל עיצוב יפה זה יהיה מצויין. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מבקש מפרט רצויי מ - k.s.p אם הרכבה בסכום 4200 ש"ח {לא למשחקים } שהייה בו מעבד...... 1 - AMD 64BIT לא Sempron ורצויי 3000 סוקט 939 2 - לוח אם אם כרטיס מסך מובנה 3 - דיסק קשיח 80 ג'יגה 4 - זיכרון 512MB 5 - צורב רגיל 6 - מארז 7 - והכי חשוב מסך LCD 17 אולי זה בקשה קצת מוגזמת בסכום הזה . דחוף לי מאוד ותודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אפשר בבקשה מפרט למחשב טוב יחסית, בלי הרבה תוספות העיקר שהבסיס יהיה משובח amd ולוח של - GigaByte וכרטיס מסך חזק כמו רדאון... עכשיו במקרה ואני מחליט לקנות בשביל לעשות OC אז אני רוצה מפרט (אחר) מתאים גם לכך... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי כמה ימים שאני משוטט ומנסה להתאים לעצמי מפרט אני ממש מסתבך ואשמח לעזרה, אני עדיין מתלבט בין i3 לבין X3 ואשמח לדעה לגבי זה בנוסף , אני צריך יציאה אופטית לסאונד ואני מעדיף כרטיס מסך חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס טלוייזיה וכדומה המחשב ישמש נטו לניגון סרטים , יהווה סטרימר לסוני 3 ויהיה המוריד הראשי של הבית (טרה דרוש) תודה רבה על העזרה !!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתכנן לסלון HTPC שיוכל לנגן סרטי 720P ו-1080P אבל ארצה גם שיוכל להריץ משחקי ספורט עכשוויים (pro 11 NBA2k11) ועתידיים. אם אפשר בתקציב הנוכחי ארצה גם להוסיף מקלדת מיני מומלצת ורמקולים 5.1 שאפשר יהיה לשמוע בהם גם מוזיקה ללא עיוותים.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המסך 32 FullHD למחשב שוכב (HTPC). השימושים העיקריים יהיו משחקים,סרטים גלישה באינטרנט וקצת עריכת סרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקם,סרטים וקצת עריכת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?FullHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני משחק הכל מהכל * לאילו הגדרות גרפיות המ…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מתנה לאחותי וגיסי מחשב HTPC,מכיוון שאני לפני הטיול הגדול אז התקציב מוגבל . לעניין. המחשב מיועד לFHD,מוזיקה ותמונות. הכי חשוב לי זה שהFHD יעבוד חלק לגמרי ללא תקיעות וגימגומים. אם יהיה אפשר להכניס כרטיס מסך לא מובנה זה יהיה מעולה. מה עוד שהמערכת תשב בסלון אז אני מעדיף מארז קטן ככל האפשר (במסגרת התקציב). HARD DRIVE של 250 גיגה יספיק מיכוון שהם מצויידים כבר בכוננים חיצוניים גדולים. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב והתחלתי לעבוד בעבודה דיי סוסה(הרווחתי איזה כמעט 500 שקל ב16 שעות עבודה). בכל מקרה,אבא שלי מוציא בערך 3500 אני כנראה מרוויח בסוף החודש בסביבות ה1500+(אפילו קצת יותר אולי)ככה שהתקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שח. אם אני אבקש מאחי ואראה לו שהבדל הביצועים במחשב של5K ל5.5K הוא דיי גדול הוא יסכים להלוות לי 500 שקל. אז מה יש לנו?אני צריך בעקרון 2 מפרטים,אחד ב5K ואחד ב5.5 ללא ציוד היקפי!וללא כונן קשיח(יש לי 2 כוננים אחד של 120 ואחד של 160 הבעיה היחיידה היא שהם של SATA 1 הם יתחברו ללוח אם חדש?וזהו בעקרון,הא ועוד דבר תשימו לי רק גיגה זכרון אני אקנה עוד גיגה כשאקבל את המשכורת של החודש הבא. במפרט כזה אפשר לדחוף Q6600 ו2900XT? תודה ובוקר טוב.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב מבוסס אינטל . אני יודע על קיומה של AMD ואני יודע שכולם פה ימליצו לי על AMD אבל בכל זאת אני נעול על אינטל. התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. בגדול המחשב מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. אני לא זקוק לשום כונן מיוחד יש לי כבר צורב דיוידי שאותו אני הולך להתקין במחשב הזה. אני זקוק ל ג'יגה אחד של זיכרון לפחות. ולא יותר מ80 ג'יגה של הארד דיסק. ולמסך דק 17" חוץ מזה אין לי צורך ברמקולים\עכבר\מקלדת. thx!
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הי, זקוק לעצתכם: את הדרישות כתבתי בנושא, אבל לשם הנוחות אחזור עליהן: מעבד אינטל סלרון (איזה סוג?) עבודה משרדית ואינטרנט (הרבה) בלי מסך עם צורב, מקלדת, רמקולים, כונן דיסקטים חשוב שיהיה אמין ולא יתפגר מהר... תקציב: עד 2500 רצוי פחות. מגורים: אזור ראשון-לציון אז שיהיה ממקום קרוב. צריך שירכיבו לי את המחשב. לא צריך תוכנת הפעלה. המחשב יעבוד על XP. תודה מראש נ.ב. אני יודע שיש כאן העדפה ל- AMD אבל ההוראות שקיבלתי היו לשלב אינטל.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אינטל בלבד לוח אם טוב כולל מסך לא צריך כרטיס מסך חזק - לא למשחקים , OB טוב יש לי צורב, מספיק HD 40GB 256 זכרון DDR העיקרון זול ומאפשר שידרוג עתידי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-