עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galiagl,

שלום מחפשת מחשב לבן שלי למטרת מששחקי STEAM הבאים: בטל גרואנד, אובר ווטש פורנייט לא יודעת איך להרכיב ומה הפרמטרים הכי חשובים ? תודה גליגל

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות בארה"ב את המחשב הבא HP Pavilion DV2-1030US http://www.amazon.com/HP-Pavilion-DV2-1030US-12-1-Inch-Laptop/dp/B001UHOX1Y/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=electronics&qid=1249043216&sr=8-7 השימושים שלי הם אופיס אינטרנט והייתי רוצה שיריץ לי מטלב בצורה סבירה הכי חשוב לי זה הניידות והוא נראה קל מאוד על פניו זה נראה עסקה משתלמת אבל אני לא מכיר בכלל את המחשב או את המעבד משהו מכיר את הדגם הזה ויודע האם הוא שווה? כי אני חושב לקנות אותו בארה"ב (יש לי משהו שיביא) במחיר הזה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אני צריך מפרט מחשב ללא מסך בסביבות המחיר 1500-2000 ¤ . 1. מה התקציב? 1500-2000 ¤. או 2500¤ לתשלומים ללא ריבית. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים מאוד- מלך האריות או פיפא מקסימום), הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך , כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לכולם. :] אמיר.

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מישהו הציע לי את המחשב הזה: Dell Inspiron e1505 עוד לא ידוע מחיר, בסביבות 3000 שקל. זה המפרט שלו: Intel Core 2 Duo Processor T7200 at 2.0 GHz per core. 15.4" Ultrasharp WSXGA+ display with TrueLife 1GB DDR2 667MHz RAM in dual channel mode ATI X1400 256MB graphics card 120GB 5400RPM SATA Hard Drive 8X DVD +/- dual layer recorder 9-cell lithium-ion battery Microsoft Windows XP Media Center Edition Dell Wireless 1500 (802.11n) וקישור לאתר: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Dell+Inspiron+6400 שווה לי לקנות יד שניה בכלל??? זה מחשב טוב??? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by kolsad,

אני מדבר על האתלון 640 או הפנום 955 שימושים: פוטושופ, משחקים סרטים לא מתוכנן OC מסך: 1920X1080 קנייה מיידית. מחכה לתשובה. תודה חברים. המחירים הם בערך אותו דבר חוץ מהראשון שזול ב200 שקל

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by xpepx,

שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, שמח שמצאתי את הפורום הזה, אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט למחשב ביתי פשוט בתקציב די מוגבל. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט,תכנים לצפייה ישירה ,גם HD . רצוי שתהיה גם תמיכה ב3D, תמיכה ב4K יהיה דבר נחמד -נכון להיום הטלוויזיה לא תומכת ב4K אך אולי אחליף טלוויזיה בעוד שנה\שנתיים ואז המחשב לא יגביל אותי והתמיכה בהנ"ל תהיה רלוונטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

9. מעבד Q6600 או E8500 לוח אם ASUS P5K-E כרטיס מסך ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M/A זיכרון PQI 2048MB 800MHZ * 2 אפשרות לשנות לקינגסטון בתוספת קלה למרות שאישית ניסיתי אותם ולא התלהבתי . כונן קשיח SEAGATE 500GB SATA2 32MB צורב DVD של חברת ASUS כונן 1.44 מארז CHIEFTEC GH-01 ספק כח CHIEFTEC 550W

10. Started by nadav275,

מרכיב מחשב HTPC לסלון המשפחה. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. המחשב ישמש לצפייה בסרטים, להשמעת מוסיקה וגם להקלטה מהטלויזיה (אנחנו לקוחות YES אם זה משנה...) בנוסף אולי יעשו קידודים. לא למשחקים, ולא לאוברקלוק. התקציב, כאמור- עד 3000 ש"ח. אפשר הרכבה עצמית. אשמח לעזרתכם. נדב

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  11. המפרט מיועד למשחקים ולשימוש ביתי, ויקנה מחנות באזור הצפון (עדיף חיפה והקריות) המחשב יתחבר למסך 22". עדיף כמה שיותר בכיוון ה-3000. חשבתי על משהו בסגנון: AMD Phenom 2 X4 940 Quad Core AM2 Tray, יחידות 1 ¤982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=972 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ¤238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman, יחידות 1 ¤597 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=266 צורב Samsung SHS223 x …

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by Chloe,

איפה המקוםל הכי טוב לקנות מחשב ראיתי שבבאג יקר מאוד ובמקום הכי זול שהצלחתי למצוא זה ksp וגם בpc סנטר שניהם אותו מחיר עם אותו אחריות איפה הכי כדאי לקנות ושלא מרמים אותך ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ואופיס,וגם קצת צפייה סרטים (SD וHD) והתקציב הוא 4000 ש"ח. גודל מסך צריך להיות לפחות 13 אינץ'. משקל לא כזה קריטי אבל כמובן מומלץ שיהיה כמה שיותר קל(לא בכל מחיר). חשוב שתהיה יציאת HDMI, שיהיה בלוטות' ולפחות 500GB הארד דיסק. וגם שיהיה צורב DVD אחריות בינלאומית לא חשובה כי התכנון לקנות מהארץ וחשוב רק שתהיה אחריות כאן בארץ. אין העדפה לחברה מסויימת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא יודע מה כדאי לצרכים האלו ובתקציב הזה וצריך את עזרתכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. אשמח להמלצה למחשב נייד. בפרט עבור כלים בעולם ה(CD (continuous deployment הכוונה היא לעלות על המחשב לינוקס ועבודה עם כלים כמו chef,jenkins הרמה של containers,עבודה עם DB וCLOUD העדפה היא LENOVO אך אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש מפרט של מחשב חזק (אולי AM2), כרטיס מסך בסיסי, צורב DVD טוב מאוד, כונן קשיח 120GB וכמובן לוח אם מתאים ועדיף שיהיה מובנה עם כרטיס רשת ואפילו עם כרטיס מסך. בזכרונות אני חושב שעדיף DDR2? (תגידו לי מה אתם חושבים כי אתם המומחים) ומסך LCD 19 או 17 שיהיה טוב ולא יקר מדי. וגם כונן פלופי (: לא מחשב שנועד למשחקים אלא לעבודות לגלישה לסרטים וכו' שישאר להרבה זמן. לכן אני לא רוצה להגזים עם כרטיס מסך או מעבד. אני מעדיף מעבד עם סוקט וטכנולוגיה חדישה אבל שלא יהיה מוגזם בכוח שלו, ז"א 3000ghz זה מעולה. מקלדת עכבר ורמקולים לא צריך. כל זה עד 3500 גג. בניתי מפרט ב-KSP בשביל לבדוק טווח מחירים ויצא לי 2800 ש"ח. אני רוצה מפרט מ-KSP כי אני מעדיף לקנות משם כי יש סניף בירושלים. אם שכחתי …

17. Started by hagai349,

Intel® Core i5 480M Intel® Core i7 720QM מה עדיף מבין שני המעבדים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MrEitan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

יומולדת לאחות של חבר, הם רוצים לקנות לה מחשב. היא צריכה אותו ללימודים האקדמאים שלה. מה שחשוב בו זה נוחות, קלות, והשימושים היחידים בו הם אינטרנט, אופיס, וקצת מוזיקה וסרטים אולי (לא HD או משהו כבד). חשבתי ללכת על הASUS EEPC 1000HE, זול מאוד ונראה לי מספיק לצרכיה, אבל אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה רבה רבה נ.ב - הם הקציבו 4000 ש"ח, אבל אין טעם להוציא סכום כזה אם האסוס יספיק. עריכה: הם רוצים מסך "נורמלי" ולא 10" אז כנראה שהEEPC די ירד מהפרק. יש את הגרסא של ה12" לא ?

21. שלום, מחפש מחשב נייח לצרכים הנ"ל. יש אפשרות לקניית חלק מהרכיבים באמזון USA (משפחה עתידה להגיע בקרוב) - רצוי את הרכיבים הקלים ואלה שיביאו לחסכון המשתלם ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי - חריגה מקסימום 200-300 שקל (במידה ושווה את זה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, בניית אפליקציות והזרמת וידאו 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוצה שהמחשב יעמוד בשימוש עתידי של בניית אפליקציות. שימוש בסביבות עבודה של Jet…

22. אוקיי אני רק רוצה להגיד שאני חדש פה ושניכנסתי לאתר שלכם לפני כשבוע והאתר פשוט פצצה מה שיש פה! עכשיו אני הולך לקנות מחשב חדש-ללא מסך בסכום של עד 5000 שקל ואני צריך מפרט מה לקנות. עכשיו אני צריך את המחשב ל: 1. אינטרנט וסרטים ושיהיה טוב גם למשחקים 2. מוזיקה - עריכת מוזיקה 3. צריבות - ראיתי עכשיו צורב NEC 8.5 gb ב600 שקל - האם טוב? 4. דיסק קשיח 120GB 5. מעבד אינטל אם אפשר בתקציב 2.8 ומעלה הייתי רוצה גם מארז מפואר עם לדים ואפשרות להוספת דברים בעתיד (ספק גדול...) שיהיה עם בקר מאוררים וקירור למעבד - תודה מראש פה לאנשים!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. שלום, סוף סוף הגיע המשכורת ואפשר לקנות מחשב המחשב יהיה בעיקר לעריכת סרטים ומשחקים! אני הולך לעבוד עם תוכנות כמו Photoshop ,Primiere,Vegas וכו,לא משהו יותר כבד ככה שהכרטיס מסך לא חייב להיות חזק במיוחד! תודה.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  24. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בדיסק קשיח, ולא בכונני דיסקים או דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב ממש לא צריך להיות State of the art. יספיק מעבד פנטיום 4 פשוט ולוח אם עם כ"מ וקול מובנים. כל עוד הוא יריץ קבצי סרטים וDVD ללא בעיות. אני מצטער על הבק…

25. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.