ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ¤615 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1476 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤220 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB , יחידות 1 ¤670 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1310 הרכבה של מחשב חדש עד 3000 שקל - Assembly - New Computer up to 3000nis, יחידות 1 ¤160 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=707 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1266 …
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות HTPC בעיקר לצפיה בסרטים. אין לי צורך כרגע בהקלטה. נאמר לי ש CELERON עדיף למשימה הזו. אני זקוק לכמה המלצות 1. איזה לוח אם לבחור ? אני מעדיף משהו קטן כמו MICRO-ATX 2. איך מתגברים על בעית הרעש ? בסלון הזמזום של המחשב הרבה יותר מפריע. חשבתי לקנות ספק גנרי זול ולהחליף לו את המאוורר. זה אפשרי ? מישהו יכול להמליץ על מאוורר שקט ? ומאוורר CPU שקט ? 3. 256 מגה זיכרון יספיקו למשימה ? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב לצורך הרצת מכונות וירטואליות לשם למידה התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח, מוכן לחרוג ממנו בעוד 500 שקל. אני יודע מראש שאני אתקין עליו מערכת הפעלה מגירסת סרבר 2008 R2 גירסת 64 ביט ככה שהמעבד צריך לתמוך בזה וכמו כן המכונה תריץ מכונות וירטואליות. מבחינת זיכרון פנימי, אני מתלבט בין 8 - 16 ג'יגה, אולי עדיף לי לקחת 8 ג'יגה ולוח שתומך בעד 16 וככה לחסוך כמה שקלים? (ובעתיד אולי להוסיף עוד סטיק זיכרון) דיסק קשיח - מעדיף ללכת רק על ווסטרן דיגיטל על פני חברות אחרות, ההתלבטות כרגע בין 500 ל 1 טרה, וכמובן איזה תת דגם לקנות. לוח אם - בעניין הלוח אני בהתלבטות... בעיקרון אני מעדיף לוח פשוט שהכל מובנה בבורד וכמו שכתבתי, חייב ב עד 16 גיגה אבל יש לי עוד כמה אלמנטים שאנ…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,אני זקוק לקצת חוות דעת בנוגע למפרט גיימינג שמסוגל להחזיק את המשחקים הנוכחים ואת אלו של השנים הקרובות על רמת גראפיקה גבוה...כבר גיבשתי מפרט אבל לפני שאני רץ לקנות חשוב לי לברר שאני לא מפספס משהו חשוב המפרט הוא בעלות של 5.5 אלף שקל שאותו אני מזמין מKSP,אין לי צורך בשום ציוד נלווה למעט מערכת הפעלה windows7 home premium 64 ביט ,אני לא מתכנן לעשות למחשב OC אבל שוקל לרכוש כרטיס מסך שכבר עבר OC במפעל (ראו בהמשך). המחשב לא צריך להיות שקט כמו גופה,אבל מומלץ מאוד שלא ירעיש מעבר לזה חשוב לי שבכל תיקון שהוא של המפרט שלא יוחלף המארז כי את שאר המארזים בKSP לא אהבתי או שהם יקרים מידי עבורי הנה המפרט: מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור…
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה מצאתי מק-בוק מהדור הראשון (ככל הנראה בעל מעבד core duo או core 2 duo). לאחר טיפול במצבו האסטטי המחריד (מדבקות כעורות על המקלדת, זוהמה בלתי מזוהה על דפנות המכשיר ועל המטען, וסטיקר ענק ומטונף בשפה לא מוכרת), החלטתי לנסות להפעיל אותו. בניסיון להדליק אותו, הוא מפעיל איזה מאוורר, שמשמיע כמה זמזומים, ואז המכשיר כבה, תוך הבהוב עמום מאוד של המסך (שטרם דלק). עם זאת, כאשר מטעינים את המכשיר, והוא כמובן מתחמם, דולק מאוורר חזק ושקט שמפזר את החום. יש לציין שלמכשיר ישנו סדק בפאנל הפלסטי התחתון. אני שוקל לפתוח את הפאנל התחתון ולראות מה קורה שם בפנים, אך אין לי ניסיון עם לפטופים, בטח לא של אפל. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא צריך שתבנו לי מפרט פשוט תראו את מה שהכנתי עד עכשיו ותראו אם יש איזה שהן הצעות לשפר/להוזיל cpu: i 7 2600k 1615 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 770 ram: kingstone 2gbx2 total 4gb 228 gpu:gigabyte hd6950 2gl 1715 psu:huntkey 550w 203 hdd:wd 1tb 282 dvd/r:nec 97 כולל מארז zalman z9 קירור אני קונה בנפרד 5583
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
. מה התקציב? עד 5.9אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים.גם סימולטוריפ אז צריך מעבד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל ואם אפשר quad 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT tempest 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב ללימודים אשר יכול להתמודד עם ריבוי משימות בו זמנית והפעלת תוכנות גראפיות כבדות יחסית, כמו כן אני אשמח אם הוא יהיה בעל יכולת להפעלת משחקים כגון FIFA2009' GTA4' וכו' באופן סביר / גבוהה, לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: Toshiba Satellite A500-138 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 ורציתי לדעת את ההמלצות שלכם, האם הוא יכול לעמוד במשימות שהצבתי?, האם יש מחשב יותר טוב ממנו באותו הסכום? (אשמח אם יש אפילו אפשרויות זולות יותר ) (לדוגמה DELL STUDIO המון תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 שקל אפשר קצת לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי מערכת ההפעלה windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום! אחרי העצות הטובות שקיבלתי פה, החלטתי לנסות מפרט נוסף. היעוד הוא מחשב רב תכליתי (כולל תכנות) ולגיימינג (גיימר לא כבד). רמת שקט דרושה- 7-8/10 אוברקלוק קל (אולי בינוני) לא כולל מערכת הפעלה, ציוד היקפי וכונן DVD 850 ש"ח -- Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray 560 ש"ח -- P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, PCI-E 2.0, 1394a 630 ש"ח -- 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel 655 ש"ח -- GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 280 ש"ח -- 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 100 * 2 ש"ח (2 יחידות) -- Freezer 7 Pro (LGA775) 180 ש"ח -- Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 435 ש"ח -- Silent Pro 500W Modular 13.5cm Fan סה"כ 3790, מעט חורג. אבל שוב- אני לא סגור על טיב …
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכיוון מסוים לגביי קניית מחשב נייד פשוט בסיסי ביותר. השימוש הוא עבור לימודים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים . לא מחפש מחשב שיריץ לי משחקים או משהו כזה,זה פשוט מחשב נייד נוסף שישמש אך ורק לשימושים הללו. תקציב = כמה שיותר נמוך מבחינתי 1000 זה סבבה. גודל מסך שיהיה בין 10 ל 14 . על איזה מעבדים אני צריך להסתכל ועל מה לא להתקרב בכלל ? על איזה חברות אתם ממליצים ומאילו לא להתקרב ? אשמח למפרט ככה בסיסי פשוט בשלוף שאני ידע על מה להסתכל בעת הרכישה. כל טיפ עזר אשמח לקבל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב פשוט וזול, "מחשב של אמא". המחשב מיועד להריץ וינדוס 7 עם הממשק Aero, ללא משחקים או יישומים כבדים. בעיקר לשימוש אינטרנט, יו טיוב מוזיקה ואופיס. אני כן רוצה שיהיה פוטנציאל להריץ וידאו HD, אבל זה פחות חשוב. הכי חשוב שהמחשב יהיה אמין ושלא ייתקע במשימות האלה, מגבלות התקציב 1800-1600 בערך. אחרי שקראתי את המדריכים כאן בפורום אני צריך תשובה לכמה שאלות- 1. מעבד- לאיזה כיוון ללכת? i3 או i5? 2. כרטיס מסך- יש טעם להתעקש על כרטיס חיצוני, או שכרטיסים מובנים כבר יודעים להריץ את הממשק הגרפי של וינדוס 7 בצורה חלקה? 3. מארז- האם מערכת כזו תתאים למארז mid tower, אני אעדיף אותו על פני הtower שהוא קצת יותר מסורבל וגדול. [אני לא מבקש הצעת מפרט, כרגע אני צריך לדעת ר…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מעדיף מאוד מעבד קונרו, ניתן לסטות מהתקציב בכ-200 שקל. תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מעביר את הלוח המעבד והזיכרונות לאחי. נשאר עם הכרטיס מסך והדברים הנלווים (מפרט בצד) דרישות : המחשב מיועד למשחקים הולך לעבור OVERCLOCK צריך לפחות 8 USB בלוח אם יש צורך בFIREWIRE על הלוח לא צריך CROSFIRE או SLI לוחות רק של אסוס או גי'גה בייט (אני פשוט יכול להשיג אותם יותר זול) אודה להמלצות מצידכם.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. התקציב הינו כ-5000 ש"ח פלוס מינוס 500 במזומן 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עבודות בתוכנות גרפיות לתחום ההנדסה בבנית מודלים תלת ממדיים 3. זקוק לכרטיס רשת אלחוטי, כונן דיסקטים 1.44, כונן בנפח של 500 ג'יגה לכל הפחות שיהיה נשלף עם מפתח. 4. דרישות: בעיקר מהירות ,אני זקוק למחשב מהיר מאוד, אני עובד על קבצים עצומים שבמצבי היום שמירה של קובץ יכולה להגיע לדקה שלא נדבר על הרצת התוכנה לחישוב המודל וכו'. 5. מעיון בפורום אני מבין שאין אהבה גדולה לאייבורי ובכל זאת אבקש מפרט שיש חלקים בחברה הנ"ל. 6. נושא העיצוב אינו חשוב העיקר שהמארז יעמוד במעמסה בכבוד 7. דרושה מע' הפעלה חוקית, אני יודע שכמה חברות כבר מציעות ויסטה עם שובר שדרוג לwin 7 ,אז גם זה נכלל 8. רשמתי …
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤245 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤411 1 לוחות אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤377 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤300 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤158 1 Total Price : ¤3460 אווקי אני צריך את המארז הכי זול + טוב שיש רצוי 120mmX2 שיהיו בו .. גג אני מוכן להשקיע 180 +\- תודה =]
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן חברס, אני זקוק למחשב All in one. ראיתי בחנויות מחשבים שזה בעצם מסך שהוא גם מחשב (טאץ). אני זקוק למחשב זה היות ואין לי כל-כך הרבה מקום בבית. אני מחפש מחשב All in one שיוכל להריץ GTA V החדש - ובכללי את המשחקים החדשים היום בשוק על הצד הטוב ביותר. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , מחפש מפרט למחשב חדש 1) תקציב - 3500 + (אפשר לחרוג) 2) מטרת המחשב - HD , עבודה שוטפת , אינטרנט , אולי 2-3 משחקים 3) דרוש מסך 22 לא חייב HD המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 4) ללא דיסקטים 6) שקט חשוב מאד 7-9 7) ללא OC 8) ללא מערכת הפעלה , כולל הרכבה 9) אזור מרכז תל אביב - רעננה אני בעיקרון רוצה INTEL אני ממש לא מבין בAMD החדשים אם מישו יוכל לתת הסבר קטן לפני שהוא רושם מפרט עם AMD חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם HD אם אפשר להכניס בתקציב .. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
התקציב לי הוא 1500 שקל חריגה אפשרית בעוד איזה 100 200 300 מקסימום אני זקוק למחשב בשביל מערכת הפעלה רשת אחלוטית ..פוטו שופ ווארד גלישה באינטרנאט . ומרחב עבודה ... אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש״ח עד 3000, לפי ההערות למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי, משרדי, נטפליקס וכו׳. משחקים בקטנה לדוגמה סימס 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו‘? עדיפות לגודל קטן - מיקרו או מיני atx. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אמא שלי צריכה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים קטנים בסגון jewels שפשוט יעבוד לה חלק כי כרגע זה עובד באיטיות וזה דיי מעצבן.. כל החומרה החיצונית יש צריך רק מחשב נטו. תקציב המחשב זה מקסימום 2000 שקל ולפי דעתי אפשר להוציא משהו דיי טוב יחסית לצרכים. תודה. אם צריך עוד פרטים אני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחרתי לקנות את המפרט הבא בחנות IQPC ולבסוף הוצע לי המפרט שלמטה עם קצת שינויים. האם המפרט הסופי (למטה) אכן יותר מומלץ? תודה לעונים. מפרט ראשון: מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪849 לוח אם: INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪477 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪150 כרטיס מסך: PALIT GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪766 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪111 מארז: COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! בימים אלו אני הולך לקנות מחשב חדש ;D , ואני נורא מתרגש . יש רק בעיה אחת עד לא החלטתי על מה ללכת .. :-\ ורציתי לתעזרו לי , אני מאוד ביקורתי (סליחה) ויש לי הרבה בקשות אז כחה .. התקציב שעומד ברשותי הוא 6000 ש"ח ואני צריך מחשב עם כל הציוד ההקפי (עכבר , רמקולים ,מקלדת ומסך). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מבוסס AMD (בשביל לחסוך כסף לשאר המוצרים) , אפשר לקחת את ה-2500 עם לוח האם NF-7 , ואני דיי רוצה גם את ה - 9600XT (מחכה ל-HL2) .. המחשב הוא לצורך משחקים כבדים וסרטים (אני מזכיר אני צריך אם ציוד הקפי) . בתודה מראש ! *עריכה - הייתי רוצה גם צורב אם ניתן כמובן .
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם. אחי הגדול מעוניין לרכוש מחשב בייתי רציני אחרי שנמאס לו מלעשות שימוש בנייד שלו בתור כזה. זה מחשב שנועד בעיקר לגיימינג וקצת עריכה גרפית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח רק שבאמת צריך ושווה לעשות זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג ועריכה גרפית בפוטושופ ותוכנות דומות. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-