ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+HD+SOLIDWORKS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב גיימינג הרשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקציב הוא 3700 שקל המפרט הוא למשחקים בחרתי מפרט ב- ksp ושיניתי לו את הכרטיס מסך אין צורך בציוד היקפי ששמו שם (רמקולים עכבר ומקלדת ) יש מה לשנות ? איזה מפרט אתם הייתם נותנים לי בתקציב 3700 שקל? האם הלוח אם הזה תומך במערך sli או crossfire http://www.t3rbo.com/photo/img/b2fe0d61307bbd599e8be13db471d024/mp4.JPG]
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בשעה טובה אבי החליט לרכוש מחשב, אני מסייע לו בבחירת החומרה, אך איני שולט בכל התחומים והטכנולוגיות החדשות אשמח לקבל עצות ופידבקים. המחשב ישמש עבור שימוש בייתי כללי, אינטרנט, אופיס וכו' אין שימוש במשחקים. השימוש הכבד היחידי שאני צופה הוא עריכת תמונות, והמרה של סרטי וידאו ישנים לקובצי מחשב או סרטוני DVD. במדור מפרטים מומלצים רוב ההמלצות שראיתי מכוונות ללוחות Gigabyte , האם יש סיבה מיוחדת ? הכיוון שלי הוא לוח אם מבית Asus דגם P5K. לגבי זיכרונות עוד לא הצלחתי להחליט אם לבקש מהירות עבודה 667 או להשקיע במהירות עבודה 800, יש פער משמעותי במחיר. (2G) מה המלצתכם ? אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800-900 ש"ח - בבקשה לא מעבר. ספק כוח, מה מספיק עבור מחשב המתואר, 400,450,500W ? כונן…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למפרט הזה מצטרפים המסך העכשוי שלי שזה T240 והמארז GIGABYTE ARURA Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ¤206 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤752 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold, יחידות 2 ¤366 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=905 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Pioneer DVR-216DBK Sata X20, יחידות 1 ¤142 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=97 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2972 המ…
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי חברים!! אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא מבין בזה כלום אז אשמח לעזרתכם! יש לי סביב ה3,000 להשקיע. אני סטודנט ולא עושה עם המחשב משהו מיוחד חוץ מכתיבה ואינטרנט וקצת לראות סרטים. הכי חשבו לי שיהיה עמיד, חזק ויעבוד לאורך זמן. בטרייה טובה ומסך דיי גדול (14-15). מה הייתם ממליצים? תודה!!! יובל
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים ולימודים -במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כבדים (crysis 3, witcher 2, gta IV) Fac -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1680X1050 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שפירמטתי את ה DELL CERLRON שלי ושמתי אלב XP בימקום הVISTA נוצרו 2 בעיות אחת אין לי יותר WIFI שתים אין bluetooth ניסיתי להוריד דרבירים לא נירא לי שהם טובים... קיצר צריך אזרה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, במסגרת העבודה שלי אני נדרש למצוא מחשב שיהיה חזק מאוד וישמש לצרכים של Machine Learning / A.I ובנוסף לטובת פריצת Hashes (HashCat, JohnTheRipper) וכו'. אשמח לקבל ייעוץ מאיפה ניתן לרכוש מחשבים מסוג אלו, ובנוסף המלצה על מפרטים מסוימים . כמובן אשמח לקבל כיוון איפה כדאי יותר להשקיע - בזיכרון ה RAM, CPU,GPU וכו'? התקציב הוא עד 70 אלף דולר :) תודה מראש, מושיק
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין במפרט למשחקים כבדים, רק כרטיס מסך, מעבד, לוח וזיכרון ddr -עד 4000 שקל תודה לעוזרים, אלי
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שנקנה לפני שנתיים וחצי. הריכוז יהיה סביב כרטיס המסך והזיכרון לדעתי, וכמובן שחוות דעת נוספות יתקבלו בברכה! התוכנית היא לרכב על המבצעים של הBF במידה והם משתלמים. המפרט הנוכחי שלי: [TABLE=width: 500, align: right] [TR] [TD=align: left]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Arctic Freezer 13 CPU Fan[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Kingston SSD 120GB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA I…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכל החברה הרציניים פה בפורום, למרות שרשמית אני חדש כאן, עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה. למדתי שאם מציגים שאלות קונקרטיות, מנהלים דיון עינייני ובראש פתוח אפשר ללמוד לא מעט. אז במה מדובר: אחרי התלבטות ארוכה החלטתי סוף סוף על קניית מחשב שולחני חדש, שימושים: עריכת ווידאו (HD), סאונד וחטאי גיימינג. תקציב בסדר גודל של 7-7.5K כולל מסך וציוד הקיפי. הנה השאלון הרשמי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 סה"כ. 2. מה שימושי המחשב? עריכת ווידאו (HD), עריכת סאונד וחטאי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות : Avid, Premiere, After , סטודנט לקולנוע, שי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה מחשב חדש למשחקים ויש לי בול 5000 ש"ח אולי 20-30 ש"ח יותר לעכבר ולמקלדת וכו... כמו שאמרתי מחשב למשחקים כי אינטרנט וסרטים עובד גם על פנטיום 3 זה המפרט שהכברתי ויש לי הרבה שאלות מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 965P, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 2X1GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-112D DVD±RW ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק HEC 450W מסכים CHIMEI 22'' LCD 8ms DVI מחיר 4700 ¤ שאלות: 1) האם כדאי בכלל מ…
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, שלא יהיה מעבד חלש מידיי. עד 2.5K אם צריך לחרוג בשביל שינוי משמעותי אז אפשרי. תודה :] עריכה: ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- משחקים כבדים, עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך VIEWSONIC 22 אינץ' לא תומך HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS\CALL OF DUTY\BATTLEFIELD ועוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוה…
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני רוצה לבנות שרת NAS בשביל לאחסן את עבודות ותוכנות שאני עובד איתם 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון הHDD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיבוי עבודות, סרטים, מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 18.5'' ברזולוציה של 1366X768 - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - בגדול לא צריך כרטיס מסך אפשר להש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Micron DDr 512 400Mhz P3200 GIGABYTE K8NS (nf3) AMD XP 3000 64bit GIGABYTE RADEON 9800 pro WD 120 7200 SATA SP PRESCOTT 400w 4fans usb ms... איך המפרט הנ"ל? מטרת המחשב להחזיק לעתיד. שמשחקים יעבדו באיכות טובה(לא צריך את ה-איכות)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, מפלצת העריכה הנהדרת שלי אמרה את שלה, הקשישה בת 10. מחפש מחשב עריכה חזק, עם יכולת לערוך תכני 4K בקלות, מבחינת תוכנות- תוכנות עריכת אופליין (פרימייר ואביד למי שמכיר) ולא תוכנות תלת כבדות. תקציב- עד כ8K. הדרישות: יכולת עיבוד וידאו חזקה ומהירה זכרון חזק- מניח ש32GB SSD משהו משהו, 256GB יתאים הארדיסק פנימי מהיר, סביב ה4TB מדובר בבית עם חתולה משירת שיער בכמויות- אז גם פתרון קירור עם פתחי אוויר מועטים ככל הניתן. ** גיימינג לא רלוונטי כלל. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ביום רביעי אני הולך להזמין מלוג'יק את המפרט הבא: Simbadda 8088 Blue 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 313.77 ¤ 1 313.77 ¤ Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P Chipset Motherboard 976.83 ¤ 1 976.83 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade Value Memory 544.66 ¤ 2 1089.32 ¤ Gigabyte Radeon X700PRO 256 mb PCI EXPRESS VIVO bulk 1462.29 ¤ 1 1462.29 ¤ סה"כ 4960.21 ¤ אנא מכם חוו דעה על המפרט שאמור לשמש למשחקים, פוטושופ ותכנות. מספר בקשות 1. ההחלטה לקנות מפרט אינטל היא סופית לכן לא לשנות ל AMD 2. אם אפשר אחרי התיקונים לא לעבור את ה 5000 שקל (גם ככה אני כבר בחריגה) 3. אם ישנה הצעה לכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה פשוטים (מקסימום איזה מסמך וורד פשוט). רצוי מסך 14 או 15 אינצ' ולא פחות כי זה עבור אדם מבוגר. אפשרות ראשונה היא לקנות משומש, אבל אני מעדיף לקבל חדש עם אחריות במחיר מינימלי - למשל Netbook בתקציב נמוך. מה רמת המחיר הנומכה ביותר שאפשר לרדת אליה לשימוש פשוט ביותר שכזה? יכולים להמליץ על דגמים מסוימים? תודה
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מעבד: Q800 לוח אם: אסוס PQ5 זיכרון: 4G 800 כ. מסך: GF 9500 ד. קשיח: 500GB צורב DVD ספק: THERMALTAKE 400W מארז ** ללא מסך ** מיועד למשחקים עד כאן המפרט הכללי שנמסר לי (כך רשום בהצעת המחיר) ============== בקשה שניה: המלצה למפרט מחשב למשחקים **ללא מסך** - תקציב עד 3,000 ש"ח כמחשב למשחקים, הדגש בעדיפות חייב להיות על הספק וכרטיס המסך ואחר כך כל השאר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, מכר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו. כרגע יש לו P3 866)נראה לי) CELERON, עם כמסך GF2. עד 2000 שח(יכולים עם חריגה של 100 שח מקסימום). צריך זיכרון, מעבד, לוח אם, כ.מסך, מארז ועדיף גם עכבר ומקלדת חדשים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד. צריך להיות יותר חזק מהנייח הקיים (פנטיום 4 עם חצי G זיכרון) שמתקשה לסחוב. (במקור תוכנן לקנות HTPC, אבל הוחלט שדרוש משהו יותר נייד כרגע). שימושים: גלישה עם הרבה טאבים בפיירפוקס. הורדת קבצים. משחקים באינטרנט, לא יותר. עבודה על אופיס. שירטוטים בויזיו או דומה. קימפול ב .net צפיה בסרטי וידאו באמצעות Media Portal או דומה. כל מה שפורט לעיל אבל במקביל. (בפנטיום 4 למשל, המדיה פורטל חייב לעבוד לבד) שימוש פיזי: עבודה ברחבי הבית כמו שהוא, עבודה בבית עם חיבור למסך 22 קיים, עבודה מחוץ לבית אבל בבית אחר. שלא יתחמם על הרגליים ! שמנו עיין על המעבד i3, הוא בא בתור 330M 2.13 או i3 350m 2.26 יש i5 430m 2.26 יש גם i5 520m אבל הוא בא רק במסכי 15 (עד כמה שראיתי). עלינו בתקציב …
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-