עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש פורום ש: א. מותר לפרסם בו. ב. אנשים מתאימים מסותבבים, כי סתם אדם לא יקנה כזה דיסק. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by udicol,

יש לי צורב ימהה , סקזי - 16*10*40 הוא צורב מעולה , אבל קורא ממש לא משהוא . האם יש סיבה ?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Or ei,

היום סידרתי קצת את המחשב מבנים (הוספת מאוורר והצמדת הכבלים ביחד) שמתי לב שהכבלי IDE שלי הם ATA 33 !! עכשיו כמו שאתם רואים במפרט שלי המחשב הוא לא כל כך ישן ... לא הייתי אמור לקבל כבלי ATA 66\100 עם הלוח הזה? ואיזה הבדלי ביצועים יש בניהם (33-\66\100) ואפשר לקבוע איפשהו אם זה יהיה על 66\100 ? אהה וכמה עולה כבל 66\100 נראה לי שאני אצטרך איזה 2 כאלה ..... ;D

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by orior,

כבר כמה זמן שאני תוהה למה ההארד דיסק שלי לא כל כך מהיר כמו שהוא אמור להיות. אז ככה הרכיבים: ATHLON XP 1800 GIGABYTE 7VTX-P (תומך ATA100) MAXTOR 60GB 740X (ATA133 ) הכבל שלי הוא כמעט בטוח כבל מהיר (הפסים צפופים צפופים) הביוס מעודכן בגירסה הלפני אחרונה (שלא רשום באחרונה שהיא פותרת איזשהי בעיית ATA) ה4IN1 האחרון מותקן גם הוא. אך עדיין ההארד דיסק שלי מוצג כ-UDMA MODE 2 שזה בזיון בשביל מחשב מלפני 4 חודשים נ.ב. לא קיבלתי דרייבר עם המקסטור, וגם לא מצאתי באתר של מקסטור משהו מתאים לXP, ובכל מקרה הווינדווז מזהה אותו כמקסטור ואת הדגם. רעיונות ייתקבלו בברכה,....

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by JUVE,

אני צריך הסבר על תקן ATA. ומה ההבדל בין ATA100 לATA 133 . תודה מראש

• 15 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by fim,

האם יש הבדל בין כבלי IDE ATA100 ATA66 ATA33 ואם כן מהו ואיך מבדילים ??? ???

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. ברשותי plextor w2410 ואני מעונין לעדכן לfirmware החדש v.1.04 אבל לפני כן, איך אני יכול לבדוק עם איזה גירסת firmware הצורב שלי עובד כרגע?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by or,

היי רציתי לדעת איך לברר כמה פלטות יש לי בהרד דיסק וכמה מכילה כל אחת מהן (אם זה משנה ההרד-דיסק שלי הוא 40 גיגה של 7200rpm quantom)

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. יש לי P3 550MHZ, HD 20GB WD, 128MB זכרון. חלונות XP לאחרונה ה HD שלי משתגע, הוא כל הזמן עמוס, הרורה מהבהבת כמעט כל הזמן, כלומר כאילו הוא עובד בעומס כל הזמן למרות שאני לא עושה כלום ! עש לו לפעמים הפסקות, אבל ברמת העקרון הוא עמוס יתר על המידה ! ואני אכן מרגיע הרעה קשה בביצועים כאשר אני עובד.. הורדתי את כל התוכניות שמופעלות אוטומטית, בדקתי גם במנהל המשימות ששום דבר מיוחד לא רץ ברקע, הרצתי בדיקת וירוסים מעודכנת - אין כלום, הרצתי ניתוח ואיחוי לדיסק, מה עוד אפשר לעשות ?!? מה עוד אפשר לבדוק ?!?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by menis,

העידכונים: Added support for Taiyo Yuden 40X and Verbatim 40X media. Added support for Orange Book part 2 volume 2 version 1.1. Fixed a bug where the drive may hang if burnproof occurred during the writing of the lead-out. Fixed a bug where there may be a comparison error when creating a VideoCD. Fixed a bug where the drive was not recognized when attached to a Workbit ATA-1394/USB1.1 bridge board. Fixed a bug where the drive may hang when scanning a mixed mode CD with CD Creator 5.1.1.102 הורדה מכאן

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  11. Started by 6kwar,

למי שיש את הCD-ROM של ASUS שווה לקנות אותו??

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. יש לי דיסק שצרוב עליו סרט, היה מודבק עליו סלוטייפ למעלה (על החלק שבו כותבים מה יש בדיסק), כשהורדתי את הסלוטייפ התקלף חלק נכבד ביותר של האלומיניום/חומר הזה למעלה ועכשיו הדיסק די שקוף איפה שזה התקלף, האם הדיסק פגום? הנתונים נצרבים על החלק שהתקלף?

• 21 תגובות
    • 7k צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

;D למה 451 דיסקטים? חשבתי שמדיה אחת של 80 דקות לוקחת 486, וחוץ מזה, כמעט אף אחד לא משתמש כבר במדיות של 650מגה ולמה רק מישהו אחד בחר בצורב שכותב על 40 ??

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים