עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, לפעמים כאשר אני מעתיק קבצים ל- DOK תהליך ההעתקה נפסק באמצע, מופיעה ההודעה: cannot copy _______: cannot find the specified file Make sure you specify the correct path and file name והאייקון של ה- DOK נעלם מה- My Computer. בכל פעם שתקלה זו מתרחשת אני שולף את ה- DOK מה- USB ומכניס אותו בחזרה על מנת שיופיע האייקון שלו. תקלה זו מתרחשת עם DOK זה במספר מחשבים שונים לכן התקלה נוסעת בוודאות כתוצאה מה- DOK עצמו. מכיוון שהתקלה לא מתרחשת בכל פעם שמתבצעת העתקת קבצים ל- DOK המסקנה היא שישנם תאי זיכרון פגומים. האם ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה של כל תאי הזיכרון ?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. יש לי דיסק קשיח נייד של wd320gb ויש בעיה בקובץ ספציפי שרק אותו אני לא מצליח להעתיק מהדיסק הקשיח הנוכחי למחשב והוא רושם לי{שם הקובץ זה 0010cw} "אין אפשרות להעתיק את 0010cw שגיאת נתונים {בדיקת יתירות מחזורית}" האמת שהקובץ לא מה שממש חשוב לי, אבל מישהו אמר לי שכנראה יש סקטורים פגומים שעליהם הועותק הקובץ ולכן הקובץ פגום,השאלה שלי לא על הקובץ אלא האם יש תוכנה או דרך לסדר את הדיסק הקשיח שלהבא לא לא יקרה זאת.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by נדב15,

שלום לאחי יש מחשב ישן ויצא לי לקבל הארד דיסק וצורב דיוידי ממחשב ישן אחר וניסיתי להתקין לו אותם במחשב שלו אבל נתקלתי בבעיה. ההארד דיסק הקיים במחשב מחובר בכבל SATA אבל אין עוד כבל כזה במחשב אז חיברתי את ההארד דיסק הנוסף בחיבור IDE המקביל לזה שמחובר לצורב (הצורב הישן הוחלף בחדש). הבעיה היא כזו - כששני הכוננים מחוברים ביחד (הכונן הקשיח והצורב על אותו כבל) המחשב לא מזהה אף אחד מהם, כשאחד מהם מחובר והשני מנותק (לא משנה איזה) הוא מזהה את הכונן. מישהו יכול להציע מה מקור התקלה, או במילים אחרות, מה לא עשיתי בסדר? תודה מראש נדב

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. שלום, יש לי כונן חצוני WD500ME שקבל מכה לפני מספר ימים. עכשיו המחשב מזהה אותו כ- removable storage device, אך כשלוחצים על הכונן אי אפשר להכנס אליו. מצד שני במנהל התקנים הכונן מופיע תחת שמו, ואף רשום כי ההתקן פועל היטב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לפני כמה ימים הכונן נפל, חיברתי אותו למחשב והוא עבד מעולה. לאחר כמה ימים אני מחבר אותו למחשב, והמחשב לא מזהה אותו או שלחלופין הוא מזהה אותו בתור כונן I שאי אפשר להכנס אליו. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב, המחשב שהתקן USB כלשהו חובר אליו, מתקין את הדרייברים שלו, הנורית הכחולה הקטנה שלו נדלקת קבוע לכמה שניות ואז היא מהבהבת כל 3-4 שניות... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות??? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gman_il,

יש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by cateye,

היי, אני מקווה שאני במקום הנכון.. כשאני מתקין תוכנה על הHTC שלי אני בוחר בSD הכל טוב ויפה ועובד עד ש.... אני מפעיל מחדש ואז, אם התקנתי אותו על הכרטיס אז הוא לא פעיל יותר הוא רושם ככה: "לא ניתן לפתוח את הקובץ או שאינו חתום באישור מוכר או שאחד ממרכיביו אינו נמצא, ייתכן ותצטרך להתקינו מחדש". - גם אחרי התקנה מחדש למה זה קורה :s05:

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. לאחרונה ניסיתי לשדרג את הצורב 3550A שלי מבית NEC למודל החדיש יותר 4551A אך נתקלתי בבעיה. במסך השדרוג מופיעה השגיאה לפי התמונה המצורפת. ניסיתי להתשמש גם בתוכנה הדומה לנ"ל (BTFlash) לשדרוג וגם שם השגיאה פחות או יותר זהה. אשמח לקבל עצות לפתורונות מאנשים שנתקלו כבר בתקלה הזו או בכלל רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה רבה, עידן [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  9. יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by beber,

יש לי את הצורב הנ"ל של ימאהה ולפני כמה ימים נוצרה בעיה שלא היתה לי לפני זה כאשר אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה אם זה מההארד דיסק או מדיסק לדיסק אני מקבל או מסך כחול עם הודעת שגיאה לא מובנת או שהמחשב פשוט מאתחל את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? הצורב? הספק כוח? מערכת ההפעלה?(דרך אגב יש לי win 98 enabled) :-\

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by niva401,

עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין אותה מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Id0,

אהלן, קניתי לא מזמן צורב LG הספקתי לצרוב איתו כמה CD's של מוסיקה וDATA וצרבתי איתו גם DVD היום משום מה אני מכניס דיסק של maxell מהחבילה שצרבתי איתה מלא פעמים והוא אומר לי שהדיסק לא ניתן לצריבה(ניסיתי כמה דיסקים מכמה חברות) ניסיתי לצרוב עם NERO,CLONECD עדיין כלום.. מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by kkffiirr,

הצורב מזהה רק דיסקים ריקים של DVD אבל לא דיסקים ריקים רגילים.... זה לא קשור לתוכנה כי כבר הWINDOWS לא מזהה אותם

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. שבת שלום לכולם. לפני שבוע קניתי הארד דיסק חיצוני חדש מKSP של Westren Digital . היום עשיתי פאדיחה ובטעות חיברתי את הדיסק לספק חשמל של המחשב נייד שלי במקום לשלו. התוצאה היא שהדיסק הפסיק לעבוד, הוא יותר לא נדלק , אין נורת חיווי , אין שום תגובה . בנוסף , היה ריח קל של "שרוף" מהדיסק. על הדיסק עצמו יש המון מידע שלי שמאוד חשוב לי. ישר שזיהיתי את הבעיה טסתי לסניף הקרוב של KSP לראות מה אפשר לעשות עם האחריות ומסתבר שאפשר להחליף את הדיסק אבל לשמור את המידע אי אפשר כי אין אחריות על מידע. יש לי דילמה פה כי חלק חשוב ממה שיש בדיסק שמור לי אבל חלק אחר לא. הערכה שלי היא שנשרפה דיודת ביטחון או פיוז או משו קל שאפשר פשוט להחליף וזהו. אני לא חושב שהארד דיסק עצמו נפגם. מה שכן אני לא יודע מה י…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אחד מהמפעלים הגדולים ביותר לשבבי NAND נאלץ להפסיק פעילותו לכחצי שעה בלבד - והמחירים בשוק עשויים לעלות פעם נוספת לכתבה

17. שלום לכולם ! ברשותי DOK שתיארתי בכותרת, המכשיר בן שבוע וחצי וניתקלתי בתקלה מאוד מוזרה: כאשר אני מנסה להעתיק מידע שהנפח שלו 3 ג'יגה ומעלה במהלך ההעתקה ה-DOK פשוט מתנתק מהווינדוס באופן עצמאי ואז על מנת שאני אוכל להמשיך להשתמש בו אני צריך לשלוף אותו מכונן ה- USB ולחברו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם מישהו מכיר תוכנות ניתור שבאמצעותן אוכל לבדוק את רכיב הזיכרון שב- DOK ? תודה, אלכס.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by baraban,

אהלן! יש לי צורב DVD של SONY שעדיין באחריות. יש בו תקלה מאוד מוזרה. הוא לא קורא ולא צורב CD's (הוא כן עשה את זה קודם), אבל הוא כן קורא וצורב DVD's . לפני שאני נוסע לחנות שיתקנו לי אותו, רציתי להתיעץ איתכם, אם יכול להיות שזו איזשהי בעיה בתוכנה, שאני יכול לטפל בה בעצמי... ועוד שאלה? יש עינית נפרדת לCD ולDVD? תודה!

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by langa,

שלום ידידי. אני צריך עזרה לתקלה מאוד מוזרה שקרתה לי. יש לי שלושה דיסקים קשיחים. דיסק א. 80 גיגה SATA. מחיצה 1, 20 גיגה מחיצה 2, 60 גיגה דיסק ב. 30 גיגה IDE מחיצה 1, 15 גיגה מחיצה 2, 15 גיגה דיסק ג. 10 גיגה IDE. מחיצה 1, 5 גיגה מחיצה 2, 5 גגה אני רציתי לפרמט לעשות fdisk לדיסק ב. לכן חיברתי את דיסק א. ו- דיסק ב. ועשיתי גיבוי בעזרת GHOST של המחיצה 2 של ב. למחיצה משנית של א. לאחר מכן כיביתי את המחשב ונתקתי פיזית את א. העלתי את FDISK מכונן פלופי, עשיתי מחיצות ופרמטתי את ב. הכול בסדר. כעת חיברתי את שלושת הכוננים ביחד והעלתי בדוס. תוכנת ה- GHOST של דוס היתה לי על כונן א. באחת הסיפריות שבמחיצת המשנית. אך לרוב תדהמתי כאשר ניסיתי ליכנס לספריה קיבלתי הודעה בנוסח: the labrery has ba…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by BuildHome,

שלום, לא ידעתי אם לכתוב הודעה זו כאן או בפורום תקלות חומרה אבל החומרה עובדת אז החלטתי לכתוב כאן. יש לי RAID 1 של דיסקים קשיחים של סיגייט דגם ST31000528AS (גודל 1TB). אינני יודע אצל מי הבעיה מאחר והם RAID1 אבל אתאר את הבעיה כמה שניתן. יש לי 3 מחיצות על הדיסק קשיח. אחת מהן, נקרא לה D, יש תקלה מוזרה מאוד. לעיתים משחקים לא עובדים ונותנים שגיאה מוזרה. חיפשתי בזמנו את השגיאה וזה מאוד מוזר. הפתרון היה להריץ CHKDSK על אותה מחיצה, D, עם F, כלומר תיקון. זה תמיד מצא בעיה בתמונת המחיצה (משהו בסגנון), תיקן ורק אז יכולתי לשחק במשחקים או לעשות פעולות שונות במחיצה. כל שאר המחיצות תקינות לחלוטין - אין להן את הבעיה הזו, רק למחיצה D יש. זה קורה לעיתים רחוקות אך עדיין קורה :s05: אז…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …

22. Started by Googleness,

התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. היי חבריה, מערכת הפעלה xp/sp2 עיברית. הוספתי הארדיסק נוסף בגודל 20 גיגה ,לא מופיע "במחשב שלי",בביוס ובמנהל ההתקנים מזוהה. בניהול דיסקים ,מופיעה מחיצה לא מזוהה בגודל 11 גיגה להיכן נעלמו 9 גיגה? מה ניתן לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  24. שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by lioryb,

שלום. אחרי כמה זמן שאני מרגיש ושומע את ה-HD שלי מקרטע, הרצתי עליו את הבדיקות של SAMSUNG (הורדתי מהאתר של סמסונג), וקיבלתי הרבה הודעות שגיאה של ERROR: LBA index וכמובן הודעת שגיאה בסוף הבדיקה. (מצורפות תמונות). האם יש מה לעשות בנידון? או פשוט לקחת את ה-HD לחנות שבה קניתי ולדרוש החלפה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.