אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
טוב תקשיבו. הצורב בן כשנתיים. הגיע עם המחשב שלי. במשך כל הזמן הצורב לא התנהג כראוי, אבל זה לא ממש הציק לי. לדוגמה, אם אני משאיר דיסק בפנים (כל דיסק חוץ מדיסק BOOT או דיסק ווינדוס) כאשר אני פותח את המחשב או שאני עושה ריסטרט, לוקח איזה דקה יותר זמן למחשב לעלות, וכשהוא עולה, הכונן מתפצל בMY COMPUTER ל2 כוננים בלתי שימושיים-רק rewritable disk וcd-rom. עם זה עוד הסתדרתי, פשוט לא שמתי דיסק על הפתיחה. בזמן האחרון הצורב מעלה בעיות יותר חמורות. מדי פעם חברים מביאים לי מידע צרוב על דיסקי DVD-R או DVD+R. הצורב כמובן אמור לקרוא את שניהם לפי המפרט שלו. מה שקורה הוא שהצורב מזהה אותם כדיסקים ר-י-ק-י-ם, וגם לא של DVD, אלא של CD. אי אפשר לעשות כלום עם הדיסקים האלה והכונן חסר תועלת לחלוטין…
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב דיסק של DVD צרבתי 4 סרטים כ-DATA במהירות 4x וצרבתי אותם ב-4 תוכנות שונות: CD BURNER, DEEP BURNER ושתי גרסאות של נרו. בכל התוכנות הצריבה הצליחה אבל אז ששמתי את זה ב-DVD הסרטים קפצו קדימה ונתקעו. שמתי סרט מקורי וצרוב אחרים ב-DVD והם עבדו סבבה אז זה לא הבעיה של ה-DVD. גם שמתי את הדיסק במחשב והפעלתי את הסרטים דרך המחשב וזה גם עבד אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעייה. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי אז ככה ישלי בעיה בהארדיסק של הלפטופ , שאני מנסה דרך ההתקנה של הוינדוס וזה והוא כל הזמן רושם UNLOCATED אושמו כזה ולא נותן להתקיןעליו , עכשיו גם אםאני מנסה להתקין XP זה לא מסתדר וגם כשאני מנסה להתקין WIN7 זה ככה >< מה אניעושה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, ניסתי לסדר את המחיצות של כונן רגיל שלי ואיכשהו ה partition magic דפק לגמרי את ה SSD שלי, לרמה שאני לא מצליח לעשות איתו כלום יותר, הוא בקושי מזוהה בהתקנה של הווינדוס 8, וגם אז אני לא מצליח לפרמט אותו ולא להתקין עליו שוב מערכת הפעלה. משום מה הוא מפוצל ל 2 מחיצות, אחת שכתוב עליה "שמור למערכת הפעלה" בגודל של 100MB והשני השאר שאי אפשר לעשות איתה כלום כאמור. שברתי את הראש כבר! שום דבר לא עובד לי. איך אני מחזיר את ה SSD הזה לתפקד שוב?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות צורב חדש DVD שהוא יהיה SATA. משום שהכבל השני סתם ענקי ומפריע לסירקולציה במארז. המחיר לא הכי משנה - כמובן שלא יהיה מוגזם(עדיף לא יותר מ180), הכי חשוב שיהיה או מIvory או מKSP. במומלצים אף אחד מהם לא מצאתי בIVORY או בKSP. חשוב לי שהצורב יהיה מהיר ככל שאפשר, שיצרוב מהר CD וDVD וגם שיקרא אותם מהר - צבע לבן/כסוף/בז'. אם זה חשוב יש לי את הלוח אם Intel DP35DP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיסק הוזמן עם מחשב חדש. אם בהזמנה לא כתוב SATA2, האם זה יכול לשנות משהו?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הורדתי לא מזמן קבצים כאלה והשאלה שלי היא: מה לעזאזל אני עושה איתם? ???
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למה HD 250 ג'יגה 16 מגה עולה ב50 שקל פחות מ250 ג'יגה 8 מגה בופר? זה לא אמור להיות ההפך?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רציתי לדעת רק מה המהירות של הDOK הזה של סאן דיסק... כפול כמה הוא? X40? http://www.sandisk.com/retail/cruzer-micro.asp
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=130101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap זה הדגם אני רציתי NEC 3540A אבל לא היה לא אותו אז הוא הביא לי את זה האם הוא טוב ובאיזה מדיות הוא הכי טוב תומך אני מתכוון לחברות וגם האם יש הבדל גדול בינו לבין ה- NEC שציינתי ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את ה-SSD מהקנייה הקבוצתית ומאז הוא משמש אותי ככונן ראשי וככונן C. את כונן ה-HDD שלי החלטתי לשים ככונן משני, כונן D. העניין הוא שאם לפעמים אני מחליט להכנס לדבר כלשהו שנמצא בכונן D, לוקח לזה זמן. ולמה אני מתכוון? אם לדוגמה אני נכנס לתיקייה בתוך כונן D או פותח קובץ, הוא לא מגיב במשך כ-2-3 שניות ותוך כדי אני שומע את הכונן כאילו פתאום "מתעורר", ומתחיל לעשות רעש של "חושב". יש דרך להעלים את התופעה הזאת ושיעבוד כל הזמן ויגיב מהר בהתאם? ניסיתי למצוא פתרונות באינטרנט אבל לא ממש הצלחתי למצוא משהו שתואם לבעיה שלי. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי dok חדש של SANDISK CRUZER U3 16 GB ושמתי לב כאשר הוא תקוע בתוך המחשב הנורה שלו האדומה דולקת נורמלי וגם שמעבירים קבצים אז יש קצה היבהוב מהיר ..אבל כאשר הוא בסרק או לא מעבירים בו קבצים אז הוא מהבהב בקצב איטי מאוד כמו ספוט שנידלק ונכבה לאט .לעומת זאת באחר שיש לי אותו הדבר בדיוק רק נפח של 8gb אז הוא דולק קבוע בסרק ולא מהבהב ,השאלה האם זה ככה או תקלה ב 16GB ??? וצריך להחליפו ??
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי בפורום מקווה להמשיך ללמוד ולשתף פה מידע. יש לי בעיה קיבלתי דיסק און קי של קינגסטון הוא ניקרא DT310 או data traveler 310 הוא בגודל של 256 GB. ידעתי מראש שתיהיה בעיה למערכות הפעלה להתמודד עם הגודל הזה אבל השאלה שלי אם יש איזו דרך מוכרת לפתור את הבעיה שלי. הבעיה היא כזאת, כשאני מכניס אותו בפעם הראשונה ל WIN XP הוא מפרמט אותו למערכת קבצים מסוג FAT עד כאן הכל בסדר אבל כשאני מכניס אותו ל WIN 7 הוא משנה לי את מערכת הקבצים (בלי לפרמט) ל EXFAT ואז הוא לא מזהה אותו יותר ב WIN XP. השאלה היא האם יש אפשרות לבטל את זה ש WIN 7 יהפוך אותו אוטומטית ל EXFAT? לא להציע לי להפוך אותו ל NTFS כי אז שום דבר אחר לא יקרא לי אותו. (באוטו, DVD וכו') תודה מראש! מתן.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להתקין WIN 10 על מחשב מסויים יש למחשב SSD 120 של חברת TEAM GROUP , כונן קשיח מכני רגיל 1TB וקניתי לו SSD חדש של סמסונג EVO 860 יש לי כמה אפשרויות : 1) להתקין מערכת ההפעלה על ה 120 וה 500 SSD של סמסונג יהיה כונן 2 2) להשאיר רק 500 גי'גה SSD של סמסונג בגלל שהוא הכי מהיר ולחלק ל 2 מחיצות 3) להתקין על ה 500 גי'גה SSD מערכת הפעלה ו 1TB לעשות ממנו דיסק גיבויים הבעיה שה 1TB עושה סוג של צוואר בקבוק מתקין עליו WOT מרגישים שהוא מאט בעליה את המשחק ובכלל את המערכת , במחשב הזה לא צריך הרבה נפח כי לא מורידים שם סרטים וכו' וכל המשחקים נמצאים על שרת זה לא מותקן לוקלית לא עדיף להשתמש רק ב SSD של סמסונג ? הכי מהיר והנפח סבבה 500 גיגה מעל ו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה צריך לעשות ? מנסיון שלי הנקישות מראות על סימני גסיסה איך אני יכול לבדוק את זה (איזה תוכנה להריץ ) האם זה באמת סימן לבעיות ?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע SX8200 של 512GB, ואני מתכוון לקנות עוד אחד כזה של 1TB באילת שבוע הבא. רגע לפני שאני רץ לקנות, אני רוצה לוודא שהלוח באמת תומך, ואין שום מגבלה לא צפויה. בזמנו קניתי לוח B450 Aorus Elite בגלל חריץ שני ל-NVME, אבל כשאני נכנס לאתר כדי לוודא: https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B450-AORUS-ELITE-rev-10#kf אני שם לב שכתוב: "Dual Ultra-Fast NVMe PCIe Gen3 M.2 (x4, x2) with One Thermal Guard". ופה השאלה: האם זה משהו קריטי, או אפשר גם בלעדיו?
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח maxtor 6L040J2 7200 rpm לוח אם: intel maryville D850MV האם הדיסק שלי הוא מסוג IDE והאם הוא מחובר לבקר הראשי בלוח האם? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 כוננים ולחבר אותם ב RAID 0 האם אפשר לקנות כונן למשל RAPTOR 36 GB ולחבר אותו לעוד 7400 רגיל של 80 GB ? והאם זה יתן הבדל ביצועים מול 2 כוננים של 7400 80 GB ?
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
או שצריך להתקין מערכתהפעלה מחדש? יכול להיות שווינדוס יעבוד אבל לא יסתגל לעבודה מול SSD? (הכוונה ל-TRIM וכו'). הכל מוגדר אצלי כ-AHCI (חוץ מהצורב...) ופירמטתי לפני פחות משבוע, ככה שאני מעדיף להמנע מ"הרמת מערכת" נוספת. בנוסף, אני מתלבט בין אג'יליטי 3 לבין (איך לא) M4 בנפח 120/128. מישהו יכול לסכם בקצרה איך הם עומדים אחד מול השני לאור העדכונים האחרונים בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרגע PHILIPS 1628 שמליצו לי פה ואמרו שהוא צורב ממש טוב כי זה BENQ. הנה סריקה של דיסק שצרבתי איתו, מה שמוזר שהוא לא מראה אפילו PIF אחד והציון 100 ואם אני לוקח נגיד דיסקים של RITEK G05 שצרבתי עם NEC אז הוא נותן ציון של 97 אבל גם לא מראה את ה PIF וכשלקחתי דיסק שצרבתי עליו וסרקתי אותו עם NEC אז הוא קיבל 37 כי היה ספייק ענקי של PIF, יכול להיות שהספייק נגרפ עקב סריטה או משהו אבל בלי קשר היו PIF ברמה נמוכה אבל בכל זאת היו שלא כמו PHILIPS שלא מראה אותם. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? כי נראה לי שהצורב הזה פשוט נותן הרגשה טובה ולא באמת עושה צריבות טובות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-